Dodaj do ulubionych

Cs137 sie zegna

18.10.04, 21:22
No zostalem wykonczony na tym forum przez wybitnie zlosliwy postepek Gini,
ktora oglosila tu internetowa sluzbowa "wizytowke" mojej zony, trabiac przy
tym, ze to zona Ceesa
Obserwuj wątek
    • mcattery Tom, 18.10.04, 21:27
      kurcze, moze jeszcze przemysl swoja decyzje....Smutno tu bedzie bez ciebie. A
      co do Halloween psotaram mu sie zapewnic super party smile
      • Gość: inny_duch_wygnanca Mcattery, przeciez Cees bedzie z nami duchem! IP: 207.232.252.* 18.10.04, 21:39
        Mnie tez wykonczyli, ale jestem tu nadal w najlepsze jako duch.

Zaproponyj Ceesowi niech daje Ci znaki w takich wypadkach ze to on.

Jakas charkterystyczna liczba, slowo np 3242, jakakolwiek wedle sekretnego
        algorytmu na dany dzien.
    • cyrik Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 21:28
      Bez obrazy ale z tego co wiekszosc osob mowi na tym forum. To sam podawales
      dane swoje i innych czlonkow swojej rodziny. Ale to juz nie istotne. A gini
      sama mowila ze tylko skorzystala z tych danych. Ale to zupelnie nie rozgrzesza
      jej z winy. Zreszta co ja sie wogule bede wtracal.
      • Gość: # nie zapomnij jako pacyna listy nickow wygaszonych/ IP: *.finemedia.pl 18.10.04, 21:32
        • Gość: # Tak, koniecznie pamietaj i zwalczaj te moja pacyne IP: *.z064003231.dfw-tx.dsl.cnc.net 18.10.04, 22:17
          • Gość: # Re: Tak, koniecznie pamietaj i zwalczaj te moja p IP: *.finemedia.pl 18.10.04, 22:39
            z064003231.dfw-tx.dsl.cnc.net z pomocą tableau
            z podobiznami megaludobóców.

Przecież na Uniwersytetach amerykańskich Polaków (po 1945 !!!)
            plasuje się w tej kategorii na 2(DRUGIM) miejscu na swiecie.

Dlatego mnie Cs100 iles tam, tak bardzo nie zaskoczył.
            Z jakiego adresu piszesz, pacyno patriotyczna inaczej?
    • Gość: adamm Czy najlepsi muszą polec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:35
      Cóż ceesie, musisz wiedziec, ze wrażliwośc na czynniki zewnętrzne perzu jest
      dużo mniejsza niż np. rózy czy innego ładnego kwiata. Dlatego chroni się róże
      przed perzem. Wśród ludzi wygada to tak, że ci, ktorzy znaja swoją wartosc maja
      kilka obowiazków, takich jak chociazby ochrona siebie samych po to m.in., by
      móc tą wartość zachować dla innych. Tak wiec ceesie musisz bardziej się chronić
      dla wlasnego i innych dobra. Pamietasz jak ci pisalem o psycholach na forum?
      Józio nie jest z nich najgorszy wierz mi. Cóż, stalo się jak się stalo. Szkoda,
      że do tego doszło, ale tu sprawa jest jasna: gini postapila podle i żadne
      usprawiedliwienia tego nie zmienią jak nie zmienia kwalifikacji zlodziejstwa
      takie okolicznosci jak nie zamknięcie samochodu/domu. Moje pozdrowienia i all
      the luck in future debates under non-recognisable covers.

smile
    • Gość: Prawa Reka K. Re: Cs137 sie zegna IP: 63.227.76.* 18.10.04, 21:38
      Czesc. Nie znam Cie prawie, ale prosze - zostan. Chcesz moje dane osobowe,
      moj prywatny profil www? Wysle Ci na Twoj email. wierze ze tego dalej nie
      wykorzystasz. Choc nie mam sie czego wstydzic. Nikogo nie skrzywdzilem.
      Nie umiem (powszechnie uwazaja ze to moja wada, 'babskosc') byc twardym
      poza polityka, bo musialem. Teraz 'tne centymetr' do emerytury i wspominam
      Swoje Polskie Miasto, mysle jakie jest teraz? Czy przydam sie jesli wroce?
      Glowa do gory i zapomnij. Madry nigdy do tego nie wroci, a glupi..
      Pozdrowienia
      • Gość: adamm Ej, ej, ej polska bezmyślnośc znowu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:44
        Nie widzisz jak się konczy zabawa z danymi osobowymi? Chcesz dołączyć do grona
        pokrzywdzonych? O wlamaniach na skrzynki slyszales? Stary a glupi.
        • Gość: Prawa Reka K. Re: Ej, ej, ej polska bezmyślnośc znowu??? IP: 63.227.76.* 18.10.04, 22:00
          Chcialem (chce) wyslac jednej osobie. Nigdzie nie powiedzialem ze korzystam
          z tut. poczty. Konto mam, ale tylko do dyskusji zalozone. Gdy okazalo sie
          ze jeden uzytkownik moze sie zalogowac tylko raz - u mnie forum.gazeta.pl
          jest zawsze na kilku maszynach naraz, to nie loguje sie wcale. Co by dalo
          gdybym tylko raz na iles wpisow byl "ukryty"?
          A chodzi mi o ogolna tendencje obrazania sie wielu osob naraz na fakty.
          Naprawde nawret nie zainteresowalem sie 'rewelacjami' forumowiczki "gina"
          i wiem tylko to co przeczytalem samego cs137. Imie "Tom' jakies krazy mi
          wlasnie po glowie ale je widze, nawet tu. ale moze to poprzedi nick?
          Moim zdaniem, a stary dziad juz jestem, Kolega nadmiernie sie przejal tym
          "ujawnieniem". Co za roznika KTO pisze? Wazne dla mnie CO pisze.
          AStad i moja oferta abym mogl to czynem potwierdzic.
          Pozdrowienia
    • po84 Teraz Polska. 18.10.04, 21:41
    • Gość: patience Wszystko na odwrot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 21:59
      To sie moze wydac egzotyczne, ale na niektorych forach czyni sie starania, zeby
      odchodzil troll, a nie dreczony przez niego forumowicz. Tutaj zdaje sie jest
      obyczaj akurat odwrotny. Wisi "Cees sie zegna" a powinien zawisnac watek "Gini
      sie zegna". Ciekawe ilu jeszcze ludziom Gini zdazy zrobic kuku, zanim ktos
      wpadnie na pomysl zawieszenia watku z zyczeniami szerokiej drogi. Chyba ze Gini
      z samymi trollami zostanie, i nie bedzie juz komu zawieszac....

Ech, zarzucacie ze cees beztroski a wy tez cymbalywink)))))))

Pozdrawiamsmile)))
      • danek4 Re: Wszystko na odwrot 18.10.04, 22:24
        Gość portalu: patience napisał(a):

> Chyba ze Gini
        >
        > z samymi trollami zostanie, i nie bedzie juz komu zawieszac....
        >
        > Ech, zarzucacie ze cees beztroski a wy tez cymbalywink)))))))
        >
        > Pozdrawiamsmile)))

jest jeszcze inne wyjście
        Gini zostaje z trollami na forum ukrytym smile)))
        ostatni gasi światło smile))
    • duch.ceesa Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 22:02
      Gini to parszywy babsztyl i jak zauwalyes niebezpiecznie glupi.

Wysylam cie maila, sprawdz za 5 minut- to ci na pewno pomoze.

pzdr
      twoj duch
      • Gość: sancho Żegnaj forumowy don Kichocie n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:04
      • duch.ceesa Wyslalem, sprawdz skrzynke. nt 18.10.04, 22:32
    • danek4 Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 22:07
      cs137 napisał:

>
      > Ja przechodzilem szkolenie w artylerii p-lot i tam mowiono o takiej taktyce,
      > ktora polega na wyslaniu, w dodatku do samolotu majacego wypelnic zadanie,
      > jeszcze dziesieciu latajacych makiet dajacych identyczne echo radarowe. W ten
      > sposob p-lotka wali do wszystkich i szanse na to, ze trafi w prawdziwy, jest
      > 10 razy mniejsza. Te latajace makiety nazywa sie z angielska "dakojami", od
      > "decoy",
      >

a ja dzisiaj właśnie przeszłam "przeszkolenie" w TVP na temat lotnictwa XXIw
      Bomba!!!
      Czemu oni takie programy nadają w godzinach....niedostępnych dla takich co
      umieliby te info wykorzystać
      ale wracam do tego co ty ceesie proponujesz po swoim szkoleniu p.lot
      radary już niestraszne!
      mało tego!!!
      a o samolocikach mini w plecaku u kazdego żołnierza to ty słyszałeś?
      szczególnie polecany w terenach zamaskowanych i wrogich za kazdym...rogiem....
      o takie samolociki jaknam dostarczysz to...żaden terrorysta forumowy nam nie
      będzie straszny
      tylko jest jeden probklem
      trzeba się uśmiechnąć do....Żydów też smile)))
      no to czekam na zrzut
      najlepiej ...jakiś cichociemny...a ja ognisko podpalę
      może papieros by wystarczył?
      takie miniognisko dla minisamolotu
      no jak?
      robimy geszeft?
    • Gość: HrAdam Re: Cs137 sie zegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:11
      Szanowny Izotopie Promienny!
      Uprzejmie proszę o zmultiplikowanie okresu półrozpadu i pozostanie w całości na
      forum w chrakterze nieczęstej tu opoki rozsądku i spokoju - jako nieznane dotąd
      połaczenie silniejszej promienności i większej trwałości.
      pozdrawiam.
      • mcattery cees 18.10.04, 22:37
        zostan.olej go...
        po prostu.
        • cyrik Re: cees 18.10.04, 22:45
          Powiem ci cos cees. Nie musisz mnie traktowac powaznie ,albo wogole obsraj
          mnie. Jednak ja zawsze uwazalem, ze nasze zycie bylo by strasznie nudne bez
          rozrob, wrogow, nieprzyjemnych sytuacji. Ja naprzyklad uwielbiam rozroby w
          barach ach coz to jest za swietna rozrywka. Tak naprawde to nieobchodzi mnie
          czy zostaniesz czy nie ale mogl bys zrobic to chociaz dla kilku osob na tym
          forum.
    • Gość: nieduH Re: Cs137 sie zegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:41
      Ceesie. Paranoję Józka, wybitnie pobudzał i pobudza tutaj też inny prowoczek.
      Ty nie brnij w to, szkoda nerwów i ... nazwiska. Po co? Odpuść.
    • Gość: Perła odchodzę aby pisać właśnie IP: *.idea.pl 18.10.04, 22:49
      Odchodzę. Znaczy się nie odchodzę tylko pacynką będę. Z różnych IP. Będę pisał
      jako pacynka bo muszę odejść aby pisać. Wycięła mnie gini. Żegnajcie
      przyjaciele, już nigdy nie spotkamy się. Testamentowo nakazuję wam, cobyście 10
      bomb zrzucili na Zawadzkiego Józefa, lotem koszącym w ilości - 1 prawdziwa i 9
      fałszywych. Odchodzę ale pisać będę. Wywleczono dane mojej żony ale pisać będę.
      Wywleczono moje dane ale pisać będę. 90% postów zawiera info żem plotkarz jest
      ale pisał będę. Muszę pisać, będę pisać. Nawet jak mi dom spalą, konto
      wyczyszczą, z pracy przez forum wywalą, to pisać będę. Gdy żebrakiem w Crown
      Hights na Brooklynie przez forum zostanę to też pisać będę. Oczywiście pod
      innym nickiem pisać będę właśnie. Oczywiście jeżeli będę miał na czym. Będę
      pisał, choćbym komputera nie miał, to na samej klawiaurze post napiszę i
      myślami prześlę na forum to. Bo pisanie na forum to moje życie właściwe jest.
      • Gość: Astra Re: odchodzę aby pisać właśnie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 22:59
        Drogi Ceesie,

nie chce sie powtarzac. Pozdrowienia,

Astra

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16750371&a=16815963
      • gini Re: Tak sie zastanawiam 18.10.04, 23:03
        Kto wlasciwie pisze z tego konta?Przeciez ono zostalo zlikwidowane w zeszlym
        roku.

Likwidowanie konta w toku
        cs137 06.12.2003 09:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Okazało się, ze likwidacja konta jest prostsza, niz myslałem.

Na razie zmieniłem sobie hasło.
        Jutro uporządkuje poczte, którą tam mam
        • Gość: Oborowy [...] IP: *.marketscore.com / *.ia4.marketscore.com 18.10.04, 23:38
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • gini [...] 18.10.04, 23:42
    • gini Re:I w sprawie trolli 18.10.04, 23:07
      Ja sie prawie nigdy nie zgadzam z Helga, ale w swoim poscie o trollach z
      wylegarni, opisala ceesia idealnie.Podawanie informacjii o sobie i wyciaganie
      ich od innych.
      Nawet Astrusia sie sypnela, ze pytal ja o zawod.Nie mogl na priwie bo Astra sie
      nie loguje.
      • Gość: Astra W imie dobrych obyczajow i solidarnosci z Ceesem IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 23:21
        Proponuje masowe wymyslanie nickow i zmiane adresow.
        Albo uzywac tego samego adresu z roznych serwerow (kto jeszcze
        na to nie wpadl). Podrabianie nickow tez jest bardziej etyczne niz
        podawanie nazwisk osob trzecich.

Pozdrowienia,

Oksana
      • gini Re:I w sprawie ujawniania 18.10.04, 23:23
        Powiedz mi ceesiu co za gnida ujawnila panienskie nazwisko Twojej zony.
        Dodam, ze gnida ta wiedziala juz od 6 go grudnia, ze znane jest imie i nazwisko
        po mezu.
        I powiedz co za gnida pozwolila do tych danych dotrzec?Moze to ta studentka
        Kasia, ktora napisala nam tu taki niby mily list, ale w tym liscie bylo
        wszystko co pozwolilo Cie zidentyfikowac.
        • perla gini jest 18.10.04, 23:38
          gini, jakby nie patrzeć to dałaś ciała z tymi danymi Ceesa i żony jego.
          Powinnaś przeprosić gini i wycofać się z brnięcia w tą aferę dalej.
          Aha gini, ten post z życziwości napisałem właśnie.
        • Gość: Jozef Zawadzki [...] IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 00:19
          • gini Re:ceesirk 19.10.04, 00:21
            Dowiem sie wreszcie co za gnida ujawnila panienskie nazwisko twojej zony?
            • Gość: Jozef Zawadzki [...] IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 00:30
    • gandalph Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 23:30
      Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w ręce
      matołków?
      • gini Re: Proponowalabym czytac posty 18.10.04, 23:39
        gandalph napisał:

> Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w ręce
        > matołków?

Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony.Wiec
        bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden matol z
        tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z roznych
        adresow, co i tak robi od dluzszego czasu.
        • Gość: Oborowy [...] IP: *.marketscore.com / *.ia4.marketscore.com 18.10.04, 23:45
          • gini [...] 18.10.04, 23:51
          • Gość: AA Re: Lepiej niech jeden madry pisze z wielu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 23:51
            Ty jakbys waszec po niemiecku pisal i obrazal te sama zacna czesc ciala
            wszystkich niewiast. Jesli chcesz pomoc, porzuc ten gnoj oborowy.
        • gandalph Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 09:45
          gini napisała:

> gandalph napisał:
          >
          > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w rę
          > ce
          > > matołków?
          >
          >
          >
          > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony.Wiec
          > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden matol z
          > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z roznych
          > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu.

W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek.
          • gini Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 10:10
            gandalph napisał:

> gini napisała:
            >
            > > gandalph napisał:
            > >
            > > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowici
            > e w rę
            > > ce
            > > > matołków?
            > >
            > >
            > >
            > > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony.
            > Wiec
            > > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden mato
            > l z
            > > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z rozny
            > ch
            > > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu.
            >
            > W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek.

Co Ty nie powiesz?Po pierwsze to nikogo nie pouczam, zwracam jedynie uwage, na
            fakt, ze ceesio nigdzie sobie nie idzie, a po drugie to nie bardzo rozumiem o
            co chodzi, gdyz to panski kolega cees w specjalnym watku, zalozonym do mnie,
            tlumaczyl, ze ujawnianie danych to nic zlego.
            Jak ceesio podaje to jest cacy jak poda kto inny to juz jest be.Tym bardziej,
            ze wszystkie dane, podawal sam lacznie z panienskim nazwiskiem wlasnej zony,
            imieniem siostry i uczelnia jaka ukonczyla, nie mowiac, ze podawal adres do
            swojego miejsca pracy, nazwe uczelni, ktora ukonczyl w Polsce itd...
            • gandalph Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 13:34
              gini napisała:

> gandalph napisał:
              >
              > > gini napisała:
              > >
              > > > gandalph napisał:
              > > >
              > > > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać cał
              > kowici
              > > e w rę
              > > > ce
              > > > > matołków?
              > > >
              > > >
              > > >
              > > > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie u
              > czony.
              > > Wiec
              > > > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jede
              > n mato
              > > l z
              > > > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z
              > rozny
              > > ch
              > > > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu.
              > >
              > > W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek.
              >
              >
              >
              > Co Ty nie powiesz?Po pierwsze to nikogo nie pouczam, zwracam jedynie uwage,
              na
              > fakt, ze ceesio nigdzie sobie nie idzie, a po drugie to nie bardzo rozumiem o
              > co chodzi, gdyz to panski kolega cees w specjalnym watku, zalozonym do mnie,
              > tlumaczyl, ze ujawnianie danych to nic zlego.
              > Jak ceesio podaje to jest cacy jak poda kto inny to juz jest be.Tym bardziej,
              > ze wszystkie dane, podawal sam lacznie z panienskim nazwiskiem wlasnej zony,
              > imieniem siostry i uczelnia jaka ukonczyla, nie mowiac, ze podawal adres do
              > swojego miejsca pracy, nazwe uczelni, ktora ukonczyl w Polsce itd...

Pozostawiam bez komentarza.
    • Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.icm.edu.pl 18.10.04, 23:49
      • josefzawadzki O przyszedlem poszedlem... 18.10.04, 23:55
        Witaj bracie.Pamietaj ty jestes mna. A ja toba.
        Nigdy sie ode mnie nie uwolnisz.
        Jestem Toba.
      • Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.icm.edu.pl 19.10.04, 10:36
        • danek4 [...] 19.10.04, 10:47
    • po84 Wymyślmy nowe nicki dla CS137 nt. 19.10.04, 00:05
      Np.
      22lipca
      d.E.Wedel

• vvvatto :~~( 19.10.04, 00:17
    • Gość: Kupię tuzin! Re: Maski "Gini" na Haloween. Po ile?!!! IP: *.polski-cukier.pl 19.10.04, 00:28
      • flarnandka [...] 19.10.04, 00:34
        • Gość: Nie biore! [...] IP: *.polski-cukier.pl 19.10.04, 00:39
          • flarnandka [...] 19.10.04, 00:42
    • Gość: . [...] IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 00:45
    • po84 Aha i nie zapomnijcie 19.10.04, 00:50
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16817470&s_action=w_add
    • Gość: babariba a założymy się, że cees zostanie? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:33
      nie pierwszy raz już tu stypę ogłasza.
      A potem dochodzi do wniosku, że stary nick lepszy jest niż wynalazki nowe i znowu jest...
      Jakbyś nowego szukał ceesie, proponuję 'cycuch jednogarściowy'
      Pozdrawiam, G.
      • po84 Ja się nie zakładam. 19.10.04, 12:05
        Nie dla zasady. Jestem tego samego zdania.
        Odejście cesa jest tak samo prawdopodobne jak to, że komuś uda się wytłumaczyć
        # zalety wolnorynkowej gospodarki, albo komuś innemu nawrócić Krzysia52,

baj
        • studentkaczeslawa Drogi Panie/Pani po84! 19.10.04, 12:15
          To stek bredni, ale oczywiscie nie chcialo sie Panu/Pani przeczytac dokladnie tego co Pan
          Pierwszoligowy Profesor napisal. On sam stwierdzil, ze donikad nie idzie, a zmiana nicka na jakis inny a
          jednoczesnie Tajny Nick ma doprowadzic debila Zawadzkiego, co tu co prawda nic nie zawinil, ale Pan
          Profesor slusznie go nienawidzi i najchetniej skopalby go po czesciach niewymawialnych. Tak sie maja
          sprawy, choc jestem tu nowa.
          • Gość: babariba do CzEESławy (być może)... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 14:07
            ...a co zmiana nicka zmieni, jak podobne poglądy będzie cees wyrażał, jak dotąd? Posiadanie logina daje tyle, że się nie wryje nikt na ten nick.
            I dlatego np ja się nie loguję, bo moje IP jest tu na tyle niepowtarzalne, że nie muszę, a hasło bym musiał pamiętaćsmile))
            Kryguje się nam tutaj tylko, bo nie pierwszy raz demonstracyjnie forum opuszcza
    • Gość: cS137 POZDRAWIAM cIE CESIU IP: *.dc.dc.cox.net 19.10.04, 05:22
      i witaj w innych postaciach, bo ja teraz jestem twoim duchem
      • Gość: x Re: POZDRAWIAM cIE CESIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 06:59
        To nick się zwolnił?- tak długo czekałem!
    • studentkaczeslawa Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 07:24
      Zegnaj, ale pamiec, o Tobie najdrozszy, pozostanie! Wszak w genialnosci swej wiedziales, ba! blagales
      o wyszczucie Panie Profesorze Najdrozszy. Zlosc mnie bierze gdy widze jak jakas GLUPIA baba dala
      rade tak GENIALNEMU Czlowiekowi. Tak, wiem co mowie, GENIUSZ i to nie tylko forumowy, lingwista a i
      wkrotce niewatpliwe NOBLISTA tak spostponowany przez garkotluka... Poprosimy o minute ciszy nad ta
      trumna (a potem obiecujemy wyszczuc belgijski materac i naszczac jej na grob, jak temu ksiedzu, co to
      Pan Profesor go tak nienawidzi). I jeszcze tylko dodam, ze jestem tu nowa.
      • Gość: x Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 07:31
        No cóż, nie od dziś wiadomo, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle...
        • danek4 Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:40
          Gość portalu: x napisał(a):

> No cóż, nie od dziś wiadomo, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle...

"Babę zesłał Bóg
          Babę zesłał Bóg
          aby...."

ależ śliczna dziewczyna to śpiewała smile)))
          a Chłopy (też śliczne) jej przygrywali na gitarze wpatrzeni w nią jak...
          • domix Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:46
            To tylko potwierdza wspomnianą prawdę (a swoją drogą ciekawe czy tak by na nią
            patrzyli po 10 latach małżenstwa???).
            • danek4 Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:50
              domix napisał:

> To tylko potwierdza wspomnianą prawdę (a swoją drogą ciekawe czy tak by na
              nią
              > patrzyli po 10 latach małżenstwa???).

wszyscy razem nadal?
              smile))))))))))))
              • domix Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 09:42
                E... chociaż jeden... (reszta byłaby już na piwie...)
    • danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 07:34
      cs137 napisał:

> No zostalem wykonczony na tym forum przez wybitnie zlosliwy postepek Gini,

ceesie

takie "jaja" to ty możesz Gini wciskać w rangingu IQ na 6 miejscu
    • Gość: Obserwator Ceesa Cs137 sie zegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:51
      W Imię Ojca,Syna i Ducha Świętego
      Amen
      • danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 09:47
        Gość portalu: Obserwator Ceesa napisał(a):

> W Imię Ojca,Syna i Ducha Świętego
        > Amen

dołączam się
        prawą ręką oczywiście smile))
        • danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 09:49
          danek4 napisała:

> Gość portalu: Obserwator Ceesa napisał(a):
          >