cs137 18.10.04, 21:22 No zostalem wykonczony na tym forum przez wybitnie zlosliwy postepek Gini, ktora oglosila tu internetowa sluzbowa "wizytowke" mojej zony, trabiac przy tym, ze to zona Ceesa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcattery Tom, 18.10.04, 21:27 kurcze, moze jeszcze przemysl swoja decyzje....Smutno tu bedzie bez ciebie. A co do Halloween psotaram mu sie zapewnic super party Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny_duch_wygnanca Mcattery, przeciez Cees bedzie z nami duchem! IP: 207.232.252.* 18.10.04, 21:39 Mnie tez wykonczyli, ale jestem tu nadal w najlepsze jako duch. Zaproponyj Ceesowi niech daje Ci znaki w takich wypadkach ze to on. Jakas charkterystyczna liczba, slowo np 3242, jakakolwiek wedle sekretnego algorytmu na dany dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrik Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 21:28 Bez obrazy ale z tego co wiekszosc osob mowi na tym forum. To sam podawales dane swoje i innych czlonkow swojej rodziny. Ale to juz nie istotne. A gini sama mowila ze tylko skorzystala z tych danych. Ale to zupelnie nie rozgrzesza jej z winy. Zreszta co ja sie wogule bede wtracal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # nie zapomnij jako pacyna listy nickow wygaszonych/ IP: *.finemedia.pl 18.10.04, 21:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Tak, koniecznie pamietaj i zwalczaj te moja pacyne IP: *.z064003231.dfw-tx.dsl.cnc.net 18.10.04, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Tak, koniecznie pamietaj i zwalczaj te moja p IP: *.finemedia.pl 18.10.04, 22:39 z064003231.dfw-tx.dsl.cnc.net z pomocą tableau z podobiznami megaludobóców. Przecież na Uniwersytetach amerykańskich Polaków (po 1945 !!!) plasuje się w tej kategorii na 2(DRUGIM) miejscu na swiecie. Dlatego mnie Cs100 iles tam, tak bardzo nie zaskoczył. Z jakiego adresu piszesz, pacyno patriotyczna inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm Czy najlepsi muszą polec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:35 Cóż ceesie, musisz wiedziec, ze wrażliwośc na czynniki zewnętrzne perzu jest dużo mniejsza niż np. rózy czy innego ładnego kwiata. Dlatego chroni się róże przed perzem. Wśród ludzi wygada to tak, że ci, ktorzy znaja swoją wartosc maja kilka obowiazków, takich jak chociazby ochrona siebie samych po to m.in., by móc tą wartość zachować dla innych. Tak wiec ceesie musisz bardziej się chronić dla wlasnego i innych dobra. Pamietasz jak ci pisalem o psycholach na forum? Józio nie jest z nich najgorszy wierz mi. Cóż, stalo się jak się stalo. Szkoda, że do tego doszło, ale tu sprawa jest jasna: gini postapila podle i żadne usprawiedliwienia tego nie zmienią jak nie zmienia kwalifikacji zlodziejstwa takie okolicznosci jak nie zamknięcie samochodu/domu. Moje pozdrowienia i all the luck in future debates under non-recognisable covers. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: Cs137 sie zegna IP: 63.227.76.* 18.10.04, 21:38 Czesc. Nie znam Cie prawie, ale prosze - zostan. Chcesz moje dane osobowe, moj prywatny profil www? Wysle Ci na Twoj email. wierze ze tego dalej nie wykorzystasz. Choc nie mam sie czego wstydzic. Nikogo nie skrzywdzilem. Nie umiem (powszechnie uwazaja ze to moja wada, 'babskosc') byc twardym poza polityka, bo musialem. Teraz 'tne centymetr' do emerytury i wspominam Swoje Polskie Miasto, mysle jakie jest teraz? Czy przydam sie jesli wroce? Glowa do gory i zapomnij. Madry nigdy do tego nie wroci, a glupi.. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamm Ej, ej, ej polska bezmyślnośc znowu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:44 Nie widzisz jak się konczy zabawa z danymi osobowymi? Chcesz dołączyć do grona pokrzywdzonych? O wlamaniach na skrzynki slyszales? Stary a glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawa Reka K. Re: Ej, ej, ej polska bezmyślnośc znowu??? IP: 63.227.76.* 18.10.04, 22:00 Chcialem (chce) wyslac jednej osobie. Nigdzie nie powiedzialem ze korzystam z tut. poczty. Konto mam, ale tylko do dyskusji zalozone. Gdy okazalo sie ze jeden uzytkownik moze sie zalogowac tylko raz - u mnie forum.gazeta.pl jest zawsze na kilku maszynach naraz, to nie loguje sie wcale. Co by dalo gdybym tylko raz na iles wpisow byl "ukryty"? A chodzi mi o ogolna tendencje obrazania sie wielu osob naraz na fakty. Naprawde nawret nie zainteresowalem sie 'rewelacjami' forumowiczki "gina" i wiem tylko to co przeczytalem samego cs137. Imie "Tom' jakies krazy mi wlasnie po glowie ale je widze, nawet tu. ale moze to poprzedi nick? Moim zdaniem, a stary dziad juz jestem, Kolega nadmiernie sie przejal tym "ujawnieniem". Co za roznika KTO pisze? Wazne dla mnie CO pisze. AStad i moja oferta abym mogl to czynem potwierdzic. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Wszystko na odwrot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.10.04, 21:59 To sie moze wydac egzotyczne, ale na niektorych forach czyni sie starania, zeby odchodzil troll, a nie dreczony przez niego forumowicz. Tutaj zdaje sie jest obyczaj akurat odwrotny. Wisi "Cees sie zegna" a powinien zawisnac watek "Gini sie zegna". Ciekawe ilu jeszcze ludziom Gini zdazy zrobic kuku, zanim ktos wpadnie na pomysl zawieszenia watku z zyczeniami szerokiej drogi. Chyba ze Gini z samymi trollami zostanie, i nie bedzie juz komu zawieszac.... Ech, zarzucacie ze cees beztroski a wy tez cymbaly))))))) Pozdrawiam))) Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Wszystko na odwrot 18.10.04, 22:24 Gość portalu: patience napisał(a): > Chyba ze Gini > > z samymi trollami zostanie, i nie bedzie juz komu zawieszac.... > > Ech, zarzucacie ze cees beztroski a wy tez cymbaly))))))) > > Pozdrawiam))) jest jeszcze inne wyjście Gini zostaje z trollami na forum ukrytym ))) ostatni gasi światło )) Odpowiedz Link Zgłoś
duch.ceesa Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 22:02 Gini to parszywy babsztyl i jak zauwalyes niebezpiecznie glupi. Wysylam cie maila, sprawdz za 5 minut- to ci na pewno pomoze. pzdr twoj duch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sancho Żegnaj forumowy don Kichocie n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:04 Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 22:07 cs137 napisał: > > Ja przechodzilem szkolenie w artylerii p-lot i tam mowiono o takiej taktyce, > ktora polega na wyslaniu, w dodatku do samolotu majacego wypelnic zadanie, > jeszcze dziesieciu latajacych makiet dajacych identyczne echo radarowe. W ten > sposob p-lotka wali do wszystkich i szanse na to, ze trafi w prawdziwy, jest > 10 razy mniejsza. Te latajace makiety nazywa sie z angielska "dakojami", od > "decoy", > a ja dzisiaj właśnie przeszłam "przeszkolenie" w TVP na temat lotnictwa XXIw Bomba!!! Czemu oni takie programy nadają w godzinach....niedostępnych dla takich co umieliby te info wykorzystać ale wracam do tego co ty ceesie proponujesz po swoim szkoleniu p.lot radary już niestraszne! mało tego!!! a o samolocikach mini w plecaku u kazdego żołnierza to ty słyszałeś? szczególnie polecany w terenach zamaskowanych i wrogich za kazdym...rogiem.... o takie samolociki jaknam dostarczysz to...żaden terrorysta forumowy nam nie będzie straszny tylko jest jeden probklem trzeba się uśmiechnąć do....Żydów też ))) no to czekam na zrzut najlepiej ...jakiś cichociemny...a ja ognisko podpalę może papieros by wystarczył? takie miniognisko dla minisamolotu no jak? robimy geszeft? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HrAdam Re: Cs137 sie zegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:11 Szanowny Izotopie Promienny! Uprzejmie proszę o zmultiplikowanie okresu półrozpadu i pozostanie w całości na forum w chrakterze nieczęstej tu opoki rozsądku i spokoju - jako nieznane dotąd połaczenie silniejszej promienności i większej trwałości. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cyrik Re: cees 18.10.04, 22:45 Powiem ci cos cees. Nie musisz mnie traktowac powaznie ,albo wogole obsraj mnie. Jednak ja zawsze uwazalem, ze nasze zycie bylo by strasznie nudne bez rozrob, wrogow, nieprzyjemnych sytuacji. Ja naprzyklad uwielbiam rozroby w barach ach coz to jest za swietna rozrywka. Tak naprawde to nieobchodzi mnie czy zostaniesz czy nie ale mogl bys zrobic to chociaz dla kilku osob na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieduH Re: Cs137 sie zegna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 22:41 Ceesie. Paranoję Józka, wybitnie pobudzał i pobudza tutaj też inny prowoczek. Ty nie brnij w to, szkoda nerwów i ... nazwiska. Po co? Odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła odchodzę aby pisać właśnie IP: *.idea.pl 18.10.04, 22:49 Odchodzę. Znaczy się nie odchodzę tylko pacynką będę. Z różnych IP. Będę pisał jako pacynka bo muszę odejść aby pisać. Wycięła mnie gini. Żegnajcie przyjaciele, już nigdy nie spotkamy się. Testamentowo nakazuję wam, cobyście 10 bomb zrzucili na Zawadzkiego Józefa, lotem koszącym w ilości - 1 prawdziwa i 9 fałszywych. Odchodzę ale pisać będę. Wywleczono dane mojej żony ale pisać będę. Wywleczono moje dane ale pisać będę. 90% postów zawiera info żem plotkarz jest ale pisał będę. Muszę pisać, będę pisać. Nawet jak mi dom spalą, konto wyczyszczą, z pracy przez forum wywalą, to pisać będę. Gdy żebrakiem w Crown Hights na Brooklynie przez forum zostanę to też pisać będę. Oczywiście pod innym nickiem pisać będę właśnie. Oczywiście jeżeli będę miał na czym. Będę pisał, choćbym komputera nie miał, to na samej klawiaurze post napiszę i myślami prześlę na forum to. Bo pisanie na forum to moje życie właściwe jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: odchodzę aby pisać właśnie IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 22:59 Drogi Ceesie, nie chce sie powtarzac. Pozdrowienia, Astra forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16750371&a=16815963 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tak sie zastanawiam 18.10.04, 23:03 Kto wlasciwie pisze z tego konta?Przeciez ono zostalo zlikwidowane w zeszlym roku. Likwidowanie konta w toku cs137 06.12.2003 09:08 odpowiedz na list odpowiedz cytując Okazało się, ze likwidacja konta jest prostsza, niz myslałem. Na razie zmieniłem sobie hasło. Jutro uporządkuje poczte, którą tam mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oborowy [...] IP: *.marketscore.com / *.ia4.marketscore.com 18.10.04, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini [...] 18.10.04, 23:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:I w sprawie trolli 18.10.04, 23:07 Ja sie prawie nigdy nie zgadzam z Helga, ale w swoim poscie o trollach z wylegarni, opisala ceesia idealnie.Podawanie informacjii o sobie i wyciaganie ich od innych. Nawet Astrusia sie sypnela, ze pytal ja o zawod.Nie mogl na priwie bo Astra sie nie loguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra W imie dobrych obyczajow i solidarnosci z Ceesem IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 23:21 Proponuje masowe wymyslanie nickow i zmiane adresow. Albo uzywac tego samego adresu z roznych serwerow (kto jeszcze na to nie wpadl). Podrabianie nickow tez jest bardziej etyczne niz podawanie nazwisk osob trzecich. Pozdrowienia, Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:I w sprawie ujawniania 18.10.04, 23:23 Powiedz mi ceesiu co za gnida ujawnila panienskie nazwisko Twojej zony. Dodam, ze gnida ta wiedziala juz od 6 go grudnia, ze znane jest imie i nazwisko po mezu. I powiedz co za gnida pozwolila do tych danych dotrzec?Moze to ta studentka Kasia, ktora napisala nam tu taki niby mily list, ale w tym liscie bylo wszystko co pozwolilo Cie zidentyfikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
perla gini jest 18.10.04, 23:38 gini, jakby nie patrzeć to dałaś ciała z tymi danymi Ceesa i żony jego. Powinnaś przeprosić gini i wycofać się z brnięcia w tą aferę dalej. Aha gini, ten post z życziwości napisałem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki [...] IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:ceesirk 19.10.04, 00:21 Dowiem sie wreszcie co za gnida ujawnila panienskie nazwisko twojej zony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozef Zawadzki [...] IP: *.namecube.net / *.namecube.net 19.10.04, 00:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Cs137 sie zegna 18.10.04, 23:30 Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w ręce matołków? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Proponowalabym czytac posty 18.10.04, 23:39 gandalph napisał: > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w ręce > matołków? Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony.Wiec bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden matol z tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z roznych adresow, co i tak robi od dluzszego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oborowy [...] IP: *.marketscore.com / *.ia4.marketscore.com 18.10.04, 23:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini [...] 18.10.04, 23:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Lepiej niech jeden madry pisze z wielu IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 18.10.04, 23:51 Ty jakbys waszec po niemiecku pisal i obrazal te sama zacna czesc ciala wszystkich niewiast. Jesli chcesz pomoc, porzuc ten gnoj oborowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 09:45 gini napisała: > gandalph napisał: > > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowicie w rę > ce > > matołków? > > > > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony.Wiec > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden matol z > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z roznych > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu. W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 10:10 gandalph napisał: > gini napisała: > > > gandalph napisał: > > > > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać całkowici > e w rę > > ce > > > matołków? > > > > > > > > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie uczony. > Wiec > > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jeden mato > l z > > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z rozny > ch > > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu. > > W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek. Co Ty nie powiesz?Po pierwsze to nikogo nie pouczam, zwracam jedynie uwage, na fakt, ze ceesio nigdzie sobie nie idzie, a po drugie to nie bardzo rozumiem o co chodzi, gdyz to panski kolega cees w specjalnym watku, zalozonym do mnie, tlumaczyl, ze ujawnianie danych to nic zlego. Jak ceesio podaje to jest cacy jak poda kto inny to juz jest be.Tym bardziej, ze wszystkie dane, podawal sam lacznie z panienskim nazwiskiem wlasnej zony, imieniem siostry i uczelnia jaka ukonczyla, nie mowiac, ze podawal adres do swojego miejsca pracy, nazwe uczelni, ktora ukonczyl w Polsce itd... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Re: Proponowalabym czytac posty 19.10.04, 13:34 gini napisała: > gandalph napisał: > > > gini napisała: > > > > > gandalph napisał: > > > > > > > Szkoda! Może jednak zmienisz zdanie. Czy FA ma się dostać cał > kowici > > e w rę > > > ce > > > > matołków? > > > > > > > > > > > > Przeciez wyraznie stoi w jego poscie, ze bedzie pisal dalej panie u > czony. > > Wiec > > > bez obawy, w rece matolkow sie nie dostanie.Jedno jest pewne jede > n mato > > l z > > > tytulem profesora zostanie, i bedzie pisal pod ilomas tam nickami z > rozny > > ch > > > adresow, co i tak robi od dluzszego czasu. > > > > W zaistniałej sytuacji masz najmniejsze prawo do pouczania kogokolwiek. > > > > Co Ty nie powiesz?Po pierwsze to nikogo nie pouczam, zwracam jedynie uwage, na > fakt, ze ceesio nigdzie sobie nie idzie, a po drugie to nie bardzo rozumiem o > co chodzi, gdyz to panski kolega cees w specjalnym watku, zalozonym do mnie, > tlumaczyl, ze ujawnianie danych to nic zlego. > Jak ceesio podaje to jest cacy jak poda kto inny to juz jest be.Tym bardziej, > ze wszystkie dane, podawal sam lacznie z panienskim nazwiskiem wlasnej zony, > imieniem siostry i uczelnia jaka ukonczyla, nie mowiac, ze podawal adres do > swojego miejsca pracy, nazwe uczelni, ktora ukonczyl w Polsce itd... Pozostawiam bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.icm.edu.pl 18.10.04, 23:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
josefzawadzki O przyszedlem poszedlem... 18.10.04, 23:55 Witaj bracie.Pamietaj ty jestes mna. A ja toba. Nigdy sie ode mnie nie uwolnisz. Jestem Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józef Zawadzki [...] IP: *.icm.edu.pl 19.10.04, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 [...] 19.10.04, 10:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupię tuzin! Re: Maski "Gini" na Haloween. Po ile?!!! IP: *.polski-cukier.pl 19.10.04, 00:28 Odpowiedz Link Zgłoś
flarnandka [...] 19.10.04, 00:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie biore! [...] IP: *.polski-cukier.pl 19.10.04, 00:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
flarnandka [...] 19.10.04, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.10.04, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
po84 Aha i nie zapomnijcie 19.10.04, 00:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16817470&s_action=w_add Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba a założymy się, że cees zostanie? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 01:33 nie pierwszy raz już tu stypę ogłasza. A potem dochodzi do wniosku, że stary nick lepszy jest niż wynalazki nowe i znowu jest... Jakbyś nowego szukał ceesie, proponuję 'cycuch jednogarściowy' Pozdrawiam, G. Odpowiedz Link Zgłoś
po84 Ja się nie zakładam. 19.10.04, 12:05 Nie dla zasady. Jestem tego samego zdania. Odejście cesa jest tak samo prawdopodobne jak to, że komuś uda się wytłumaczyć # zalety wolnorynkowej gospodarki, albo komuś innemu nawrócić Krzysia52, baj Odpowiedz Link Zgłoś
studentkaczeslawa Drogi Panie/Pani po84! 19.10.04, 12:15 To stek bredni, ale oczywiscie nie chcialo sie Panu/Pani przeczytac dokladnie tego co Pan Pierwszoligowy Profesor napisal. On sam stwierdzil, ze donikad nie idzie, a zmiana nicka na jakis inny a jednoczesnie Tajny Nick ma doprowadzic debila Zawadzkiego, co tu co prawda nic nie zawinil, ale Pan Profesor slusznie go nienawidzi i najchetniej skopalby go po czesciach niewymawialnych. Tak sie maja sprawy, choc jestem tu nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba do CzEESławy (być może)... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 14:07 ...a co zmiana nicka zmieni, jak podobne poglądy będzie cees wyrażał, jak dotąd? Posiadanie logina daje tyle, że się nie wryje nikt na ten nick. I dlatego np ja się nie loguję, bo moje IP jest tu na tyle niepowtarzalne, że nie muszę, a hasło bym musiał pamiętać)) Kryguje się nam tutaj tylko, bo nie pierwszy raz demonstracyjnie forum opuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cS137 POZDRAWIAM cIE CESIU IP: *.dc.dc.cox.net 19.10.04, 05:22 i witaj w innych postaciach, bo ja teraz jestem twoim duchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: POZDRAWIAM cIE CESIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 06:59 To nick się zwolnił?- tak długo czekałem! Odpowiedz Link Zgłoś
studentkaczeslawa Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 07:24 Zegnaj, ale pamiec, o Tobie najdrozszy, pozostanie! Wszak w genialnosci swej wiedziales, ba! blagales o wyszczucie Panie Profesorze Najdrozszy. Zlosc mnie bierze gdy widze jak jakas GLUPIA baba dala rade tak GENIALNEMU Czlowiekowi. Tak, wiem co mowie, GENIUSZ i to nie tylko forumowy, lingwista a i wkrotce niewatpliwe NOBLISTA tak spostponowany przez garkotluka... Poprosimy o minute ciszy nad ta trumna (a potem obiecujemy wyszczuc belgijski materac i naszczac jej na grob, jak temu ksiedzu, co to Pan Profesor go tak nienawidzi). I jeszcze tylko dodam, ze jestem tu nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 07:31 No cóż, nie od dziś wiadomo, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle... Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:40 Gość portalu: x napisał(a): > No cóż, nie od dziś wiadomo, że gdzie diabeł nie może tam babę pośle... "Babę zesłał Bóg Babę zesłał Bóg aby...." ależ śliczna dziewczyna to śpiewała ))) a Chłopy (też śliczne) jej przygrywali na gitarze wpatrzeni w nią jak... Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:46 To tylko potwierdza wspomnianą prawdę (a swoją drogą ciekawe czy tak by na nią patrzyli po 10 latach małżenstwa???). Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 08:50 domix napisał: > To tylko potwierdza wspomnianą prawdę (a swoją drogą ciekawe czy tak by na nią > patrzyli po 10 latach małżenstwa???). wszyscy razem nadal? )))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Zegnaj Panie Profesorze kochany, wyszczuli... 19.10.04, 09:42 E... chociaż jeden... (reszta byłaby już na piwie...) Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 07:34 cs137 napisał: > No zostalem wykonczony na tym forum przez wybitnie zlosliwy postepek Gini, ceesie takie "jaja" to ty możesz Gini wciskać w rangingu IQ na 6 miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Ceesa Cs137 sie zegna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:51 W Imię Ojca,Syna i Ducha Świętego Amen Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 09:47 Gość portalu: Obserwator Ceesa napisał(a): > W Imię Ojca,Syna i Ducha Świętego > Amen dołączam się prawą ręką oczywiście )) Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Cs137 sie zegna 19.10.04, 09:49 danek4 napisała: > Gość portalu: Obserwator Ceesa napisał(a): > > > W Imię Ojca,Syna i Ducha Świętego > > Amen > > dołączam się > prawą ręką oczywiście )) bo jestem z natury praworęczna a w lewej mam bóle fantomowe Odpowiedz Link Zgłoś