Czesc Mathias Rust (

). Ja nie uprawiam zadnych malowanek, ale nie zawsze mam mozliwosc pisania z serwera, ktory jako "maszyna powazna" jest okupowany przez "prawdziwych specow" czasem. Zas sam fakt oznacza ROZWOJ, bo jeszcze niedawno mialem pule 16-tu IP (14-cie i dwa rezerwy) z ktorej wykorzystywalem jedno. A teraz.. ho ho ho !

. Z domu, gdzie sieci nie robie nie zawsze mam czas i sile pisac, starzeje sie o rok/pol roku. Utylizacja smieci (Bacutil) jest tematem nudnym, bo juz sie pochowali. Za plecami senatora stoi mr Wilczek i jego wesola ferajna, oraz pewien lubelski producent perfum. Cala trojka (oraz Senator) "nie do ruszenia, choc bardzo cuchnie" (opinia znajomego adepta prawa). To 'cuchnie' jest i w przenosni i doslownie. Ich nawet sledzic trudno. Prywatna armie maja. Chcesz wiecej szczegolowych danych, kto komu i kiedy? Mam.
Wroce do slugarow na moment. Toc ja sensacji nie weszylem tam gdzie ja znalazles a w dopisku. Znasz chemie? Zasady nitryzacji, azotany, itp. alkaloidow (teraz mozna na tym kase w Polsce zrobic)? Reguly utleniania, uwalniania alkaloidow (tu nikotyny) w postaci czystej? Jesli nie - poczytaj o tym.
Moge Ci podac troche tytulow. Jesli tak, pojmiesz zapewne te 'otworki' oraz znaczenie mozliwosci PLYNNEJ zaplanowanej regulacji ilosci czystej nikotyny w tej bardzo podejrzanej uzywce. I to nawet juz w GOTOWYM produkcie. Samo klejenie amoniakiem (nitryzacja, ktora np. z morfiny robi heroine) to pryszcz. To lamie wszystkie obecne prawa odnosnie produkcji wyrobow tytoniowych na swiecie.
Grüße