Gość: Kluczyk IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 09:45 Żenujace Panie Kulczyk nie sadzilem ze jestes Pan taki plaski, za mi mojego kraju, zal mi Pana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sebar Siedzi przy kompie i sprzedaje akcje ORLENU :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.10.04, 10:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Co na to jego przyjaciel Kwaśniewski??? IP: *.crowley.pl 30.10.04, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Kulczyk jest tak prawdomowny jak magister :) IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 10:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Janka czeka na LIST ZELAZNY od Kwasniaka, HAHAHAHA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 10:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: czeka na LIST ZELAZNY od Kwasniaka, HAHAHAHA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:54 Nie, czeka aż debile wyginą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kashiash Re: czeka na LIST ZELAZNY od Kwasniaka, HAHAHAHA! IP: 83.144.124.* 30.10.04, 20:09 niestety po lekturze tej strony mam wrazenie ze nie doczeka ... smutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Co na to jego przyjaciel Kwaśniewski??? IP: 195.205.32.* 30.10.04, 22:03 Proszę mi powiedzieć cóż yo jest za firma kulczyk-holding,co ona produkuje na rynek -nie mogę się nigdzie dowiedzieć-a może tylko żeruje na pieniądzach budżetowych jako pośrednik wykorzystując koneksje z naszą "kryształową"władzą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandokan Re: Co na to jego przyjaciel Kwaśniewski??? IP: *.crowley.pl 31.10.04, 08:14 Rządowe"zamówienia,poparcie elit" to nie tylko Kulczyk.Spójrzmy na firmy pp.Bochniarz , Niemczyk itp.Tacy są polscy biznesmeni!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlodkaHania Poleciał aby dowiedzieć się że latać nie może IP: *.acn.waw.pl 30.10.04, 10:36 Gdyby przyszedł do mnie, mógłby dowiedzieć się czego więcej już nie może ... SlodkaHania@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holdong Re: Poleciał aby dowiedzieć się że latać nie może IP: *.pro-internet.pl 30.10.04, 10:48 Nie udzielamy informacji, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy KULCZYK NIE JEST BIZNESMENEM IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 10:48 Kulczyk jest zwyklym cwaniaczkiem, ktory nie robi interesow na wolnym rynku, a robi interesy na kontaktach z rzadem. Ten czlowiek jest jak Soros - na wolnym rynku bankrutuje, on zyje tylko i wylacznie dzieki intratnym i z reguly bardzo podejrzanym umowom z firmami rzadowymi. Niektorzy nazywaja to zlodziejstwem. Popatrzmy na wspaniale przedsiewziecie Kulczyka, zwane autostrada wielkopolska: Rzad daje Kulczykowi koncesje na wybudowanie drogi, czyli nikomu innemu w tym miejscu drogi budowac nie wolno. Nastepnie rzad funduje wieksza czesc inwestycji (bo podobno sie 'nie oplaca'), a po wybudowaniu - Kulczyk pobiera za autostrade oplaty. Czy to jest fair? Czy moze zwykle zlodziejstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: KULCZYK NIE JEST BIZNESMENEM IP: *.net.pulawy.pl 30.10.04, 11:00 święta prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesio Re: KULCZYK NIE JEST BIZNESMENEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:20 Facet ma miliardy euro, a swoje miasto (Poznań)przerabia na kilka milionów złotych (teren obok Starego Browaru). A gdy sprawa staje się głośna, za karę przestaje sponsorować drużynę koszykówki kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Zlodziejaszek IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 12:29 Wszystkich nas przerabia, nie tylko Poznan. Poznan juz jest dla niego za krotki - za malo kasy tu mozna wyciagnac z urzedu miejskiego. On teraz ma nowych kolezkow ze znacznie wieksza iloscia kasy do podzielenia sie: Miller, Belka i Kwasniewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzony Re: Zlodziejaszek IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.04, 13:11 Co wy od niego chcecie.Zal wam jego kasy.POPAPRANCY.Brac sie do roboty a nie wypisywac brednie.Zazdrosnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AV zachęcasz do przestępstwa? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.10.04, 13:29 Ja tam wolałbym nie spotykać się z ruskim szpiegiem i robić z nim biznesów wbrew interesom kraju. Wolałbym też nie spotykać się z "pierwszym" i robić z nim biznesów i jego żoną od fundacji. To wszystko śliska sprawa, a przede wszystkim działania przeciwko Polsce. W Polsce uczciwie pracuje wielu przedsiębiorców i przyrównywanie ich pracy do takich bandyckich biznesów jak powyżej to niesprawiedliwość. Więc nie nazywaj tego co robi Doktor Johan "pracą" bo to zniewaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Zlodziejaszek IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 13:54 Nie, nie zal mi jego kasy. Zal mi mojej kasy, bo za kazdym razem jak jade do rodziny na swieta, to musze placic za 'kulczykowa' autostrade, ktora byla wybudowana z podatkow, a wiec m.in. z moich pieniedzy... Gdyby Kulczyk, tak jak Kluska z Optimusa, doszedl do tych pieniedzy wlasna praca i mozgownica, bylby moim idolem. Ale on do pieniedzy dochodzi poprzez podejrzane (to jest najlagodniejsze slowo jakie udalo mi sie znalezc) interesy z 'pierwszym', katem, minimem, olinem, leszkiem, prezydentem poznania (Grobelny, PO) i innymi takimi. Kulczyk, zabierz sie za uczciwa prace, a nie za robienie walkow za rzadowe pieniadze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Zlodziejaszek IP: *.bb.online.no 30.10.04, 20:53 I to jest sedno. W tym kraju gdzie rzadza nie tylko zlodzieje ale zwykle barany polglowek kulczyk rujnuje wraz z balcerynkierm zlodziejsko-spekulacyjnym kapitalem a panstwowtworczy Kluska idziedo pierdla. Zdarada Stanu -a za to zawsze byla kula w leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyrik Re: Zlodziejaszek IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 30.10.04, 20:55 Właśnie kula w łeb ale to nie jest Polska za czasów Piłsudskiego tylko za czasów ... nie musze kończyć prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Zlodziejaszek IP: *.interkom.pl / *.interkom.net.pl 30.10.04, 21:10 Mam przyjemność znać bliżej jednego, a pośrednio - kilku ludzi z listy najbogatszych "Wprost". Nie jestem oczywiście ich zaufanym księgowym lecz obserwowałem ich finansowe kariery (chocby dlatego, żeby się od nich czegoś nauczyć). Załozyłem, że nie robią szwindli na gigantyczną skalę, starałem się być obiektywny. I oto wnioski: 1. Mieli pomysł i produkt, jasno określony (nie zawsze w sensie "towaru" ale np.przedsięwzięcia, metod działań itp), i trochę pieniędzy na uruchomienie sprawy. Zaczynali mniej więcej 15 lat temu; 2. Mieli mnóstwo szczęścia; 3. Znakomicie dobierali zespół, mieli talenty managerskie; 4. Wykorzystywali wszystkie nadarzające się luki, ulgi, upusty (pewnie też jakoś tam naciągali fiskusa); 4. "Produkt" sprzedawał się doskonale, z rozmachem i na dużą (międzynarodową) skalę; 5. Umiejętnie "kiwali" konkurencję; 6. Mądrze inwestowali; 7. Itd. Skupiły sie w nich wszystkie chyba czynniki biznesowego sukcesu. Można ich szczerze podziwiać Wniosek: wszyscy dorobili się majątku osobistego (bo takie jest kryterium "Wprost") rzędu kilkudziesięciu do stukilkudziesięciu milionów PLN, z tego w gotówce z 10-20% tej kwoty. Dlaczego wobec tego od majątku dr. Kulczyka dzieli ich przepaść??? Nie jestem zawistny. Tylko pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lis Re: KULCZYK NIE JEST BIZNESMENEM IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 20:42 Ale Pan Kulczyk już w latach osiemdzesiątych bywał na salonach rządowych - zaczynał jeszcze za komuny u stryja ministra rolnictwa Malinowskiego, a potem ekipy się zmieniały, tylko Kulczyka nikt z salonów nie usuwał. Można wręcz powiedzieć, że to on wprowadzał na nieznane im dotąd salony. On piął się coraz wyżej - dotarł do premiera i prezydenta. Tylko w naszym kraju jest coś takiego możliwe, żeby prezydent czy premier utrzymywał kontakty z szemranym facetem, żeby się fotografował czy bywał na bankietach czy innych rautach, kiedy kraj niczym Titanic tonie. Jeszcze nie słyszałem, żeby z wielkich afer coś wynikło. Kulczyk za nic nie odpowie, Jankowski za nic nie odpowie, a Rydzyk dalej będzie działał nie płacąc podatków. Taki mamy piękny kraj. Jak kiedyś śpiewał Daukszewicz: dla uczciwych piekło, dla złodziei raj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.telia.com 30.10.04, 10:50 "Żenujace Panie Kulczyk nie sadzilem ze jestes Pan taki plaski, za mi mojego kraju, zal mi Pana." Dla mnie mit Kulczyka pekl, jak "upominek" w kopercie dla miljonowego goscia w Starym Browarze otrzymala przyjaciolka Kulczykowej, ktora w tym celu przyjechala z Warszawy. Moze nie mogla po prostu dac kumpelce paru groszy inaczej ? To jednak chyba tylko dobrze oplacany slup, czyli kluczyk do skarbonki zupelnie innych ludzi. Jego zdrowiu moze bardzo duzo zagrazac, najmniej z wlasnej strony, chyba wiecej z zewnatrz, moze dlatego czuje sie bezpieczniej w USA ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:09 "Dla mnie mit Kulczyka pekl, jak "upominek" w kopercie dla miljonowego goscia w Starym Browarze otrzymala przyjaciolka Kulczykowej, ktora w tym celu przyjechala z Warszawy. Moze nie mogla po prostu dac kumpelce paru groszy inaczej?" nie chcę urazić przedmówcy, ale sama wiara w jakiś "mit Kulczyka" jest świadectwem ogromnej naiwności. może potrzebujemy wierzyć, że są wśród nas tacy zdolni, o ogromnej inwencji przedsiębiorcy? fajnie by było - i pewnie są - ale wiadomo, że bogactwa o takiej skali samą gospodarczą inwencją tak szybko osiągnąć się nie da. dla wielu ludzi od początku jest jasne że za tym stoi kant na kancie. ów "mit" dotyczy ludzi takich jak powiedzmy Kluska, który swoją pracą osiągnął bogactwo takie, jakie w tym przedziale czasowym i w takim jak nasz kraju osiągnąć się dało. kulczyk zdaje sie wmówił służbom skarbowym, że u niego pieniądze w ogrodzie rosną na drzewach - bo jakoś nie słyszłem, żeby skarbówka interesowała sie SKĄD u tego kręta tyle kasy na takie inwestycje... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu 30.10.04, 11:27 > fajnie by było - i pewnie są - ale wiadomo, że bogactwa o takiej skali samą >gospodarczą inwencją tak szybko osiągnąć się nie da. Czytając takie posty czuję każdym porem ciała, że jestem w Polsce. Gdyby komuś się interesy nie udały na samym wejściu, byłby dobrym człowiekiem i wzorowym Polskiem, a jak komuś, nie daj Boże, interes wypali, to znaczy, że jest oszustem i złodziejem. Przestaje mnie dziwić, czemu cała "polska transformacja" wzięła w łeb. Nigdy się nie wyzwolicie z tego chorego myślenia. I nie bronię ty Kulczyka, on jest odrębnym przypadkiem, ale całej rzeszy ludzi, którzy mieli tę "inwencję" i którzy z płaconych przez siebie podatków utrzymują niejedno gimnazjum, w którym nauczyciele z poprzedniego systemu lub gorący wyznawcy polskiego bolszewickiego katolicyzmu kładą im do głowy takie głupoty jak te, które byłeś uprzejmy napisać. 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:50 "Czytając takie posty czuję każdym porem ciała, że jestem w Polsce" no jeśli tak, to chwała Bogu! bo to by znaczyło, iż wierzysz, że w Polsce kolejne pokolenia nie składają się WYŁĄCZNIE z naiwnych dupków, którzy dali sobie wmówić, iz nieufność wobec bardzo podejrzanie szybkich karier biznesowych jest wyłącznie i li tylko objawem polskiej zawiści. używanie rozumu w ocenie faktów nie zaszkodzi... dziesiątki tysięcy ludzi przedsiębiorczych wspierają - dzięki swemu sukcesowi ekonomicznemu - różne chwalebne przedsięwzięcia. i to jest fakt. przywołany przeze mnie Kluska jest tego najlepszym przykładem. ale tylko jeden - kulczyk - w krótkim czasie osiąga taki majątek i takie koneksje (także - co teraz widzimy - w środowiskach niekoniecznie identyfikowanych z przejrzystością i czystością reguł gry), że swoim widzimisie może wpływać na cały rynek paliw i energetyki w europie środkowej. niewątpliwy geniusz. geniusz kantu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:55 p.s. - z dzisiejszego Tyma w Rzepie: "Giertych zawsze mówi tak mądrze, jak Kulczyk uczciwie postępuje. Trafił swój na swego, ale Kulczyk jest skazany na wygraną, niestety. Chcę tu przypomnieć, że Kulczyk, umawiając się w Wiedniu na spotkanie z rosyjskim szpiegiem Ałganowem, nie wiedział, że to Ałganow i sam się do tej niewiedzy przyznał. Zatelefonował doń jakiś Rosjanin, to Polak poszedł, jak Słowianin do Słowianina." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabiene wzorowy biznesmen IP: *.idea.pl 30.10.04, 21:18 czy w koncu nie jest bardziej istotne to, co Kulczyk wie, a nie to, co zrobil? czy nie najwazniejsze jest to, dla kogo to robil? I w koncu czy nie jest to powod, dla ktorego woli zniknac? zastanowcie sie wszyscy, ktorzy piszecie, ze to taki swietny biznesmen, ze inni mu zazdroszcza, i ze go szkaluja, bo nie maja takich pieniedzy, itd. to dopiero naiwnosc Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu 30.10.04, 22:03 Kulczyk nie zdobył swojego majątku w 5 lat. Wbrew temu, co by Ci się wydawało, kilkanaście lat to jednak kawał czasu 16%VOL 22%VAT Takie tam... Forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabara Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 21:00 Koleś, nie opowiadałbyś głupot. Nawet jeśli to prawda, że Kulczyk dostał pierwszy milion od ojca w prezencie (pytanie, czy zapłacił podatek od darowizny) - jak sam to wszem i wobec opowiada, to nawet przy wkładaniu tych pieniędzy w najlepsze interesy, to nie uzyskałby takich efektów. A przecież nigdy nie jest tak, że wszystkie interesy wychodzą. I to nie jest koleś tak, że z zawiści się różne rzeczy opowiada. Tylko w tym kraju. który dla niektórych stał się złotonośną kurą, a dla innych nędzną norą interesy dziwnym trafem wychodzą uprzywilejowanym. Bo jak interes wyjdzie przez przypadek uczciwemu, to go zaraz skarbówka zgnoi. I dlatego, koleś, nie lubimy Kulczyka - najlepszego kumpla Kwaśniewskiego i Millera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Niestety wiele w tym prawdy IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.04, 11:23 Na przełomie lat 80-tych i 90-tych ludziom działającym na pograniczu nomenklatury partyjnej (PZPR) i służb specjalnych (przede wszystkim "dziecko" Kiszczaka czyli WSI ) potrzebni byli tacy ludzie jak Kulczyk ( ojciec - posiadacz dwóch paszportów : polskiego i niemieckiego, robiący interesy również dla służb specjalnych PRL-u ; syn także zaufany człowiek z kontaktami międzynarodowymi ). Właściwie nie wiadomo w jakiej części zgromadzony przez niego majątek ( może tylko zarządzany ) jest jego własnością. Powstał mit najbogatszego Polaka i genialnego biznesmena. Zbyt wiele może stracić po przesłuchaniach i ewentualnych dochodzeniach ( a z nim jego polityczni przyjaciele, bez których byłby znacznie mniejszym panem Kulczykiem ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Niestety wiele w tym prawdy IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 12:32 Powiedzmy sobie szczerze: bez przyjaciol w SLD, PO i innych zlodziei Kulczyk bylby tylko malym zlodziejaszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Niestety wiele w tym prawdy IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 21:09 I właściwie nic już więcej nie trzeba dodawać. Można tylko unolewać, że to oni rządzą krajem. I im nikt nic nie zrobi. Dziwię się im tylko, że swoje pyski pokazują za granicą, sądząc że tam nikt nic nie wie. A mają opinię, że się zachowują jak władcy republik bananowych i stawiani są na jednym poziomie z Łukaszenką. Pogratulować dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sawa Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:49 Myślę, Toni, że w tym co piszesz jest cos na rzeczy. Być może dr Kulczyk ucieka, ale nie przed komisja śledczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felix Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:13 ten soviecki szpion Kluczyk, kuruje sie pewnie na Krymie u Ałganowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.telia.com 30.10.04, 11:31 Kulczyk jest chory- a Kiszczak choruje 14 lat.Jest bardzo interesujace kto bedzie przyszlym????Byl juz Krause i Kluska tez- teraz Kulczyk- a moze po nim bedzie Klewinski??? Dziwny zbieg okolicznosci, ze wszystkie nazwiska sa na litere KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:01 KURCZE, KAŻDY KRĘTACZEM (OPRÓCZ KLUSKI OCZYWIŚCIE, KTÓRY CHCIAŁ Z KOLEGAMI KULCZYKA KOLABOROWAĆ) KULCZYK KRÓLEM KRĘTACZY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msaj Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:42 Adieu! - powiedział doktorek. Pozostała jeszcze księżna von volkswagen Odpowiedz Link Zgłoś
nowytor Ktoś coś mówił o inteligencji Kulczyka 30.10.04, 11:55 Czy nie mógł położyć się w jakimś szpitalu, gdzie "zawsze i wszystko" potwierdzą. Szczególnie w tej materii specjalizują się kliniki i sanatoria w szwajcarii (vide 'leczenie goleni i innych przypadłości wątrobowych') ewentualnie w byle jakim polskim 'psychiatryku'? Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio A KTO MU KACZKE NOSI? Byly czy przyszly premier? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.bb.online.no 30.10.04, 12:04 Majatek Kulczyka na zone- a to oznacza 100% szwindel. Cele, mam nadziej juz sprzataja dla Kulczyka. KOnsultowal sie juz z Chodorowskim? Amerykanie sa dobrzy w blokowaniu podejrzanycxh kont. Czy ktos kontroluje wyplyw spekulkacyjnego kapitalu kulczyka i zakulczykowanych w tym 1-szego zegarmistrza III-ciej RP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rywingate Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:13 powiem wam szczerze: jak Kulczyk wyladuje na Okęciu to tam pojde i mu pierwszy plunę w ten fałszywy ryj. Koniec z targowica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: hmm to tzw "groźba karalna", prawda? IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 12:17 mozesz miec klopoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy To Polska wlasnie... IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 12:30 Kazdy, kto jest prawy i ma dobrze poukladane ma w Polsce klopoty. Kluska - uczciwy biznesmen zostal zniszczony. Za to Kulczyk - oszust i kretacz ma sie jak ryba w wodzie. A Giertychowi podpadl, bo widocznie nie chcial sponsorowac LPR... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.crowley.pl 30.10.04, 12:15 Miałem go za poważniejszego faceta.Teraz widze że to błazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaannaj Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:23 Ludzie, nie wpadajcie w histerię! Czy jak Rzepa "zdobywa" nieoficjalny list współpracownika to Kulczyk ma od razu obowiązek lezec w tym szpitalu co go tam wymieniają? Czy tez może sprawdzili wszystkie szpitale w USA, ze taki tytuł wala jednoznaczny: "nie w szpitalu". Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu 30.10.04, 21:05 >Czy jak Rzepa "zdobywa" nieoficjalny list > współpracownika to Kulczyk ma od razu obowiązek lezec w tym szpitalu co go tam > wymieniają? Tak. Temu ten "dokument" przecież ma służyć. Jezeli dr.K nie stawia się na przesłuchanie KŚ i argumentuje to chorobą i pobytem w szpitalu ,to ma to być zgodne z prawdą. Jeśli nie to po co jakiekolwiek dokumenty? Unikać stressu(przesłuchanie) i lotów samolotem(powrót do Polski). Diagnoza niech ich under świśnie. Tak jak z milionowym klientem u żony dr.K. Kit taki,ze słuchać hadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktorconieleczy Jak doktor z doktorem IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 12:38 Pewnie mu lekarz zalecił zniknąć na dłużej i do niczego się nie przyznawać. Lekarz zalecił też zabezpieczenie majątku. Będzie potrzebny podczas kosztownej kuracji antystresowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:52 Uczcie się "biznesmeni" jak dbać o swoją forsę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy 'Swoja forse'? IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 13:56 Kulczyk dba raczej o cudza forse - bo przeciez podatki to nasza forsa, a nie jego, a on ma jakies dziwne powinowactwo do rzadowych pieniedzy. Gdzie tylko jest rzadowa kasa - tam jest Kulczyk z dziwnymi interesami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belka Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 12:57 A co się spodziewałeś od starego komuch ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:21 Niektórzy członkowie Komisji Specjalnej zachowują się jak czekiści. Chcą od razu konfiskować! Media też wtórują. (tylko te które nie dostają zleceń na reklamy od Holdingu Kulczyka.)I to ma być "Państwo Prawa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 14:26 now ałaśnie ma być PAŃSTWO PRAWA! i chwała Bogu, że nie wszystkie gazety mają reklamy od kulczyka - bo co byśmy wiedzieli dziś? że kulczyk dobrym Polakiem jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.aster.pl 30.10.04, 15:27 Gość portalu: boss napisał(a): > now ałaśnie ma być PAŃSTWO PRAWA! > i chwała Bogu, że nie wszystkie gazety mają reklamy od kulczyka - bo co byśmy w > iedzieli dziś? > że kulczyk dobrym Polakiem jest! A tak to nic nie wiemy. Przeciez sprawa by się nie wykluła gdyby ktoś wazny odpowiednich publikacji w gazetach nie poparl. Do tego ABW odtajnilo kluczowe dla sprawy notatki, chec do wspolpracy niesamowita jak na tajne służby. Ktos musial Kulczyka wrobic, może kwachu się wkurzył że tamten kluczy od ruskiego agenta do ruskiego agenta i sobie "pierwszym" gębę wyciera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: KTÓRY NASTĘPNY DAJE DYLA ????? IP: *.crowley.pl 30.10.04, 15:24 A ja myślałem, że Kulczyk ma większą klasę. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Brawo Kulczyk!!!!!!! Olać tę komisyjkę 30.10.04, 15:32 Brawo Kulczyk!!!!!!! Olać tę komisyjkę głupawą! Pokaż im ile są warci, o przesłuchanie Kulczyka to muszą ŁADNIE POPROSIĆ... na kolankach... banda kundli... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Oj, Pndzeleku 30.10.04, 17:28 Ale Alganow to juz nie kundel. Na kolankach prosic nie musi. Wyznacza Kulczykowi spotkanie i ten zapie... Choc to wcale nie tak blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luvski Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.icpnet.pl 30.10.04, 16:30 Kulczyk przechodzi szkolenie. Prawdopodobnie, z wynajętymi specjalistami, bierze udział w symulacji przesłuchania. Dzięi wyjazdowi zyskał na czasie, zeby należycie przygotować się do tego, co czeka go przed komisją. W jego wypadku takie szkolenie wydaje się niezbędne. Nie radzi sobie przed kamerami, ani nie radzi sobie z opowiedziami na pytania, które zadaje mu w tej chwili opinia publiczna. Jesli się nie mylę, cześć świadków w sprawie Rywina, brałą udział w takiej generalnej próbie, zanim staneli przed komisją. Dotyczyło to chyba m in Leszka Millera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Prawdziwey Kulczyk IP: *.pronet.lublin.pl 30.10.04, 16:51 Kulczyk do tej pory kreowal sie na uczciwego przedsiebiorce ktory ciezka praca dorobil sie swojego majatku ale nagle wyszla "doktorowi" (doktorat pewnie tak samo wiarygodny jak jego choroba) sloma z butow i zobaczylismy jego prawdziwe oblicze.Wstydz sie Kulczyk i lepiej nie wracaj do Polski chyba ze od razu z lotniska do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek Re: Prawdziwey Kulczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:22 ten "doktorat" to był, zdaje się, pierwszy poważny wydatek życiowy pana Jana - co domniemywam, biorąc pod uwagę, że jest to "doktorat" z prawa, a więc dziedziny raczej obcej "panu doktorowi" (ale mamy qu.. doktorów w IIIciej Rzeczypospolitej!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.238.74.88.adsl.inetia.pl 30.10.04, 17:12 Moim zdaniem chyba sie nudzicie.Dzieki Kulczykowi wiele osob ma prace,nasz kochane panstwo podatki (DUZE)Ok moze zle postapil ze sie teraz ukrywa ale wielu naszych politykow robi tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 17:27 Bea, większej naiwności dawno nie spotkałem! Ludzie mają pracę! a dla tych co nie mają szczęścia zatrudnieni byc przez kulczyka na zasiłki nie starcza - bo wcześniej onże (kulczyk) solidnie wyczyścił państwowoy budżet! policz, ile mu państwo dało na autostradę, której nie zbudował - ale z której pobiera opłaty! fakt: trzy albo cztery panienki mają pracę przy poborze opłat. to jest fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Gdzie jest Kulczyk? Nie w szpitalu IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.10.04, 21:18 i parę panienek na poboczu Odpowiedz Link Zgłoś
ra88 widzielismy go na rejsie na Bahamas 30.10.04, 18:07 caliem szczesliwy, ze okradl polski narod i ma go w przyslowiewej d...., i nikt go nie tknie, bo kryja go potezne sily miedzynarodowe. To jest wlasnie demokracja, IIIRP - totalna wolnosc dla mafii, niewolnictwo dla ludzi pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: widzielismy go na rejsie na Bahamas IP: *.arcor-ip.net 30.10.04, 20:23 Kulczyk to nie Bill Geates , to pospolita gnida ktora zniosla wsza z Kwachow rodem. Odpowiedz Link Zgłoś