Dodaj do ulubionych

dziewictwo

29.01.22, 23:32
Oto, do czego doszło w GB. Patriarchalno-niewolnicza mentalność jest ZADOWOLONA.

Minęły lata, wieki, w których kobieta MUSIAŁA być dziewicą. Hymen, błona dziewicza.
Tak zwani mężczyźni łaknęli tej kropli krwi! jestem PIERWSZY - krzyczał w sobie jeden z drugim.
Nietknięta przez INNEGO. Zrobiłem to jej - PIERWSZY. Nie myśleli, jak to upokarza młodą kobietę, pokazywanie prześcieradła, sprawdzanie, nawet na namiocie plemiennym obwieszano.

Kobiety od dawna dawały sobie z tym radę.
Nikt facetów nie pytał ile razy i z iloma tarzał się, ile zgwałcił jemu było WOLNO.

Na dwory dostarczały tak zwane "babki" rybie małe pęcherze z kaczą krwią.
I lała się, udajac dziewictwo, a dziewczyna albo była przerażona
dyszącym facetem, którego nie chciała - a kiedy nie chce kobieta,
każdy z nich jest odrażający albo śmiała się, krzycząc, UDAJĄC
jak to on, taki majster i tak dalej. Jak wspaniale jej smile
I babki jej to powiedziały, matki, ciotki cholera wie, kto, jakiś mądry dziadek,
powiedział: a krzyknij parę razy, żeby szybciej robotę skończył!
W stylu Zagłoby.

Zakazano w Anglii zabiegu kosmetycznego, który rozprawiał sie z tym nonsensem.
Tak zwane "kulturowe kazamaty" (tak, tak) które uderzają zawsze w kobietę - nie jestem feministką, feminazistką, nie cierpię Lempart - ale rozsądku, błagam rozsądku!

Faceci posiadający (zwykle to oni posiadają) kliniki, wpadli na pomysł majstrowania przy genitaliach meskich (obrzezanie - żeby objętośc wieksza, no tak, żeby czystość i nie cuchnąć w prawieku) i żeńskich.
Odtwarzanie błony dziewiczej zostało zakazane.

Czy tyłek młodej kobiety może zostać zostawiony w spokoju? To jej tyłek. I zostawcie te rzekome braki moralności, nie róbcie z nas sadystek, które chyba specjalnie zachodzą w ciąże, żeby z pewnie mściwą satysfakcją - usunąć.

Puknijcie się faceci w łeb.Dla was libido wg Freuda jest energią stricte seksualną ale wg jego ucznia Junga - energią psychiczną także.

Kult dziewictwa, to niepokalane poczęcie to jest chory pomysł jakiegoś schizofrenika rodzaju męskiego, macie jakiś kompleks.

Skąd wiesz, jeden z drugim, czy kobieta, z którą jesteś udaje czy przeżywa? Co o to tobie naprawdę myśli?
Może już, żebyś sie odczepił? Może udaje bo czegoś chce?
Forsy na przykład bo z biedy.
Sukienuni, jeśli proste dziewczę, albo faceta, jeśli ze wsi, żeby "nie gadali" ze czterdziecha,
a ona sama - wieczna wdowa.

Wszystko można zagrać, przygotować, łącznie z najintymniejszymi szczegółami,
żeby - was w tzw pole. Wasze pole. Nigdy nie bedziesz wiedział czy udaje czy nie
i co naprawdę w tamtej chwili myśli. Kobiety są mocne psychicznie.
W "Przerwanych objęciach" jest taka scena, w której piękna, młoda idzie po tym akcie zwymiotować
do łazienki.

na szczęście sa między wami normalni mężczyźni. NORMALNI.
No myśl, myśl, kiedy kochasz się z żoną... co tam w jej głowie,
albo czemu tak cię obskakuje jakaś, twierdząc, że jesteś księciem?
a tu podstaw zadnych bo przedział wiekowy poszedł do góry i wyobraźnia
egzaltacja pokurczyły się, zamiast księcia siedzi dziad, który jeszcze coś by zjadł.

big_grin

Obserwuj wątek
    • boomerang Re: dziewictwo 29.01.22, 23:57
      To wszystko prawda. Znałem w Australii młodą dziewicę chowu patriarchatu tureckiego, z którą można było do woli, ale tylko analnie. Sam nie skorzystałem.
      • qwardian Re: dziewictwo 30.01.22, 00:15
        Turczynki są lufy, zwłaszcza spod armeńskiej granicy, ale kiepski pomysł coś tam wkładać, tylko liznąć językiem smile
        • boomerang Re: dziewictwo 30.01.22, 00:37
          wiadomo, Polacy nie gęsi...
    • qwardian Re: dziewictwo 30.01.22, 00:31
      esteemiriam napisała:

> Nigdy nie bedziesz wiedział czy udaje czy nie i co naprawdę w tamtej chwili myśli.

Dopiero po trójce dzieci kobieta jest w pełni seksualnie rozbudzona, więc w tym względzie masz rację. Sprężona łechtaczka łajdaczka to skarb kobiety spełnionej..
      • esteemiriam Re: dziewictwo 30.01.22, 01:20
        Powinieneś już na przypiecku leżeć i karaluchy tłuc smile a nie odzywać się w sprawie smile
        • boomerang Re: dziewictwo 30.01.22, 06:49
          Godna jesteś tego, Miriam, żeby przywrócić ci dziewictwo, tak żebyś z tym doświadczeniem, jakie masz teraz, znowu mogła wystartować.
          • boomerang Re: dziewictwo 30.01.22, 08:34
            i ja naprawdę tak myślę, Miriam, i szczerze będę ci sekundował.
            • qwardian Re: dziewictwo 30.01.22, 09:01
              Boomerangu, kobiety mają dobre momenty i słabsze, ale ja nie mam zamiaru na powrót wlepiać im cnotę tylko gromadkę dzieci, to nazi obowiązek..
              • boomerang Re: dziewictwo 30.01.22, 09:18
                Od czegoś trzeba zacząć żeby skończyć z gromadką dzieci. Najlepiej zacząć od zera, ale inaczej też można.
                • qwardian Re: dziewictwo 30.01.22, 11:13
                  Miriam MUSI mieć שְׁלוֹשָׁה (schalosch, Ziffer drei) kinder, żeby się spełnić, oddając prawdziwemu mężczyźnie, narodowemu robotnikowi, wąchając jego pot i nasienie, a on woń jej łona po miesiączce niemycia. To mój warunek graniczny, żeby zbawić Miriam, zero perfumerii darling
    • xiazeluka Re: dziewictwo 30.01.22, 09:38
      "Kobiety są mocne psychicznie.
      W "Przerwanych objęciach" jest taka scena, w której piękna, młoda idzie po tym akcie zwymiotować
      do łazienki."

Czy torsje to objaw psychicznej mocy?
    • polski_francuz Kobiecosc 30.01.22, 12:58
      esteemiriam napisała:

" Oto, do czego doszło w GB. Patriarchalno-niewolnicza mentalność jest ZADOWOLONA. Minęły lata, wieki, w których kobieta MUSIAŁA być dziewicą. Hymen, błona dziewicza. "

Lubie kobiety ale czytac takich bzdur sie nie da. Piszesz jak glupawy mienszczyzna.

PF

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka