Dodaj do ulubionych

Quiz: co ty wiesz o Polsce?

• Gość: adam Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.ed.shawcable.net 11.11.04, 02:29
      Co ma J Lopez do Polski. Jaki duren to wymyslil
    • Gość: have a nice day Co wiem o Polsce? IP: *.cable.mindspring.com 11.11.04, 03:11
      Wiem, że Polacy to najbardziej chamski naród na ziemi. Mieszkam w USA, gdy nocą
      mijam grupe Amerykanów, kulturalnie schodzą mi z drogi. Gdy mijam Polaków, od
      razu widze jak się gapią, są gotowi do bicia i żaden nie zejdzie z drogi
      pomimo, że zajmują cały chodnik. W ogóle, zauważyliście jak Polacy sie na
      wszystkich gapią? Wchodzi to takie do subwaya i od razu rozgląda sie po
      wszystkich.
      Po czym poznać Polaka za granicą?
      - po wąsach i po tym, że nie mówi po angielsku

Po czym popznać Polke?
      - Po czerwonych włosach, złotych okularach i koczykach i reklamówce w ręce.
      • Gość: szafran Re: Co wiem o Polsce? IP: *.home.cgocable.net 11.11.04, 04:02
        Z tymi wasami i nieznajomoscia angielskiego to prawda.Dodalbym jeszcze
        nietolerancje i naiwna,infantylna religijnosc,oraz u panow klapki kapielowe w
        polaczeniu z bialymi skarpetkami jako dopelnienie stroju galowego ( np.kurtka
        skorzana - import z Polski powiatowej i spodnie od dresu - "generalskie",czyli
        z trzema lampasami),panie;trwala na czerwono z dopuszczeniem wszelkich odmian
        koloru zblizonego do barwy owocow kasztanowca.
        • Gość: cracovian Re: Co wiem o Polsce? IP: *.asm.bellsouth.net 11.11.04, 04:25
          A ja w ogole Polakow nie widze i mam spokoj...
      • Gość: FL Re: Co wiem o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:00
        jak mieszkasz w bronx czy brooklyn to sie nie dziwie.
        ciesz sie zenie mieszkasz w poludniowo wschodniej florydzie, je..i latynosi,
        to jest ku.. dopiero zaraza, nikt ku.. po angielsku nie mowi nie wspomne o
        zachowaniu normalna dzicz. ale przynajmniej ma kto mi trawnik koscic przed domem.
        • Gość: USA No i nie trzeba bylo czekac dlugo by "Polack" sie IP: 66.52.242.* 11.11.04, 05:09
          odezwal wystarczy przeczytac wypowiedz powyzej tej tutaj. Pozdrowienia z USA
    • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:12
      Od szesnastu lat nie mieszkam w Polsce,korzystam z danych wiadomosci
      komputerowych,wiec na pewno moje wiadomosci na czasie sa nie na czasie,dobrze
      miec taki test,aby sie wiecej dowiedziec,dobry pomysl redakcji,moze byc wiecej
      takich testow,a dowiemy sie wiecej o swoim kraju,bedac
      daleko,dziekuje,pozdrawiam ,Ewcia.
      • Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:21
        pozdrowienia dla Winnipeg !!
        • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:37
          Pozdrowienia,rowniez z Winnipegu,papapa:o),Ewcia
          • Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 05:41
            dzieki chociaz nie mam pojecia gdzie to jest smile
            canada ?
            • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:48
              Tak ,to jest Kanada,jak ja to mowie,ze to: samo serce Kanady,tutaj nas dziela na
              wschodnia i zachodnia i calkiem zapominaja "o sercu Kanady,wspaniale prerie"i
              wspaniali ludzie,ludzie wszystkich krajow swiata i Kanady,pozdrawiam z serca
              Kanady,Ewcia smile
    • Gość: krissulek Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.cust.tele2.it 11.11.04, 05:49
      Lepiej nie moglem jestem poza ponad 12 lat
      • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 05:52
        Eeeetam,nie ma co przezywac,nastepnym razem bedzie lepiej,bo tam ciagle sie cos
        zmienia,nie ma co czekamy na lepsze czasy,suspicious,Ewcia
        • Gość: Mr. X Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.atlsfl.adelphia.net 11.11.04, 06:01
          ja tylko 3 lata poza krajem, i kazdego dnia widze ze sie zmienia na lepsze,
          wszyscy nazekaja. Ale czego tu oczekiwac, polska jest mloda denokracja, nie mam
          mowy zeby nadgonic 50 lat w 14. Na wszystko potrzeba czasu. ale przedewszystkim
          checi. Polska jest w EU. ogromny krok. moj szef widzi polske jako swietny kraj
          na investycje. Zobaczycie jescze z 5 lat i zacznie stawac na nogi. Pozdrownienia
          dla wszystkich i tych nazekajcych tez.
          pozdrowniena ze slonecznej florydy.
          Ktos zaraz penie dozuci ze jak tak tobrze widze przyszlosc w polsce , to poco
          wyjechalem.
          wyjechalem bo chce zobaczyc troche swiata, a nie dlatego ze nie kocham mojej
          ojczyny, gdzie kolwiek bede zawsze bede czul sie polakiem i nie bede sie tego
          wstydzil.
          • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 06:17
            Ja juz jestem tyle lat od mojej "Polski" i zawsze ja beda kochac,bo to moja
            Ojczyzna i moich dzieci,nie wazne co kto mowi,to jest w naszych sercach i
            bedzie,nie zalezne od tego jak dlugo nie mieszkamy w niej,ale poznalam,tylu
            ludzi w Kanadzie,ktorzy sa od naszego kraju 60 lat i pieknie mowia po polsku i
            za to im sie nalezy "Nobel",moze powinnismy wymyslec jakis medal dla tych
            wszystkich,ktorzy nam dalej przekazuja historie Polski ,a napewno nie jest ich
            malo,choc ich szeregi kruszeja,pozdrowienia,Ewcia
            • Gość: jcc Donosy IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:02
              Gość portalu: Ewcia napisał(a):
              > moze powinnismy wymyslec jakis medal dla tych
              > wszystkich,ktorzy nam dalej przekazuja historie Polski

Nagroda nalezy sie dla Donosow:
              info.fuw.edu.pl/donosy/archiwum/NajnowszyNumer.html
              Ten biuletyn informacyjny o Polsce - powstal chyba w czasie stanu wojennego 25
              lat temu. Mimo, ze sytuacja w Polsce sie drastycznie zmienila od tego czasu
              ciagle jest czytany przez tysiace Polakow na calym swiecie. Jest to
              jednostronicowy przeglad najwazniejszych wiadomosci z Polski. Kompiluja je
              chyba fizycy z Uniwersytetu Warszawskiego.
    • Gość: Krakauer Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.cebit.com.pl / 217.17.38.* 11.11.04, 06:14
      Chyba wam odbiło, sznowana Gazeto! To ma być sprawdzian wiedzy o Polsce? Taki
      zestaw pytań to śmietnik współczesnego pajaca i czytelnika brukowców! Wstyd!
      • Gość: Ewcia Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 06:19
        A,co nie znalo sie odpowiedzi na pytanka?????Niespodzinaka co!!!!
        • Gość: USA Pozdrowienia dla Mr X i Ewci milo sie to czyta, w IP: 66.52.242.* 11.11.04, 07:26
          przeciwienstwie do zapiskow kwasnich Bolkow z Polski przeplatanych wolgarnym
          jezykiem. Kilka lat z dala od marazmu i negatywizmu Plakow moze zmienic
          czlowieka. Pozdrowienia z Seattle weteran 20 -to letni.
          • Gość: Ewcia Re: Pozdrowienia dla Mr X i Ewci milo sie to czyt IP: *.wp.shawcable.net 11.11.04, 07:53
            Pozdrawiam rowniez i mysle,ze wymiana zdan i opinii nigdy nie wygasnie,jak
            dobrze jest ,napisac "cos" i cos sie odwzajemni,pozdrawiam.Ewcia Owink
    • Gość: Knipser Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 07:47
      Kiedy rozpoczynałem szkołe w 1945 roku, to wiedziałem dużo
      Po latach coraz mniej.
      Jaki okres mego zycia nie został zafałszowany ?
      Dziś wiem bardzo mało, mimo, tylu informacji.
      Najgorsze to to, co mnie i moja rodzine czeka najblizsza przyszłość przy
      rządach prawicy ???
    • Gość: Z Kretyńskie pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:13
      Jestem "wybitnym" patriotą", (75% trafnych odpowiedzi), bo wiedziałem, kto to
      jest tak wybitna postać historyczna jak Sebastian Florek. Co za kretyn układał
      te pytania?
      • Gość: jojo Dostałeś 75% za Florka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:41
        Nieźle...
        Ps. 75% to dobry procent (też tyle miałem)- tyle ile śliwowica łącka

smile)
        • Gość: testomanka Re: Dostałeś 75% za Florka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 08:55
          ja uzbierałam jedynie 65%

czyli nie tylko o tego florka byłam gorsza smile
          o miss dla Polaka w marzeniach też
    • Gość: Zz Słownik sobie kupcie IP: *.ev1.net 11.11.04, 08:46

Wiem o Polsce tyle, że redakcji największej gazety
      nie stać na słownik ortograficzny.

Na głównej stronie przy linku tutaj
      proponują "quiz z przymróżeniem oka"
      Przez ó (z kreską)! NIEUKI!!!
      Wracać do 3 klasy albo rowy kopać
      jak pisać nie umiecie jeden z drugim,
      a nie do gazety. Czy jak Michnik
      chory, to nie ma kto w jego zastępstwie
      takich głąbów z pracy wyrzucić?

• Gość: Zz Re: Słownik sobie kupcie IP: *.ev1.net 11.11.04, 18:21

No, poprawili.
    • irenka82 Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 08:57
      czy te bannery reklamowe musza wyskakiwac przy kazdym pytaniu?!
    • Gość: grisza Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:16
      Biust i talia Pani Lopez chyba ma niewiele wspolnego z moja ojczyzna i z calym
      szacunkiem zaj kiepskie pytanko, liczylam na bardziej historyczne zagadnienia...
      • Gość: jcc Interesujacy Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:05
        Gość portalu: grisza napisał(a):

> Biust i talia Pani Lopez chyba ma niewiele wspolnego z moja ojczyzna i z calym
        > szacunkiem zaj kiepskie pytanko, liczylam na bardziej historyczne
        zagadnienia..

Wspolczesna Polska jest chyba wazniejsza niz historia. A pytanie o Lopez
        dotyczylo gustow wspolczesnych POlakow a nie szczegolow o Lopez.
    • Gość: Kamiloss Reklama mi zasłoniła pytanie inie dała się zamknąć IP: 80.51.242.* 11.11.04, 09:28
      • Gość: jcc Re: Reklama mi zasłoniła pytanie inie dała się za IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:08
        To fakt, ze GW robi chyba najbardziej nachalne reklamy na Internecie. "pecunia
        non olet" - "pieniadze nie smierdza" mawiali starozytni Rzymianie.
    • Gość: pokomuna kraj genetycznych idiotow IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 09:30
      kraj debili kochajacych komunistow, z uporem mula oddajacym im wladze, dla
      polaczkow ubek i komunista kwach to pan prezydent a bydlak ubecki miller to pan
      premier. miliony idiotow to jest polska. glupcy od pokolen.
      • 100krotki Re: kraj genetycznych idiotow 11.11.04, 09:41
        Gość portalu: pokomuna napisał(a):

> kraj debili kochajacych komunistow, z uporem mula oddajacym im wladze, dla
        > polaczkow ubek i komunista kwach to pan prezydent a bydlak ubecki miller to
        pan
        > premier. miliony idiotow to jest polska. glupcy od pokolen.

a jaki miałeś wynik w teście z 'przymróżeniem' oka?
        • Gość: USA Re: kraj wolgarnych, zasciankowych, malkontentow IP: 66.52.242.* 11.11.04, 09:52
          nie umiejacych sie bawic, negatywnych psujacych nawet kowadlo antysemickich
          krytykantow. Daleka droga do Europy nie mowiac juz o USA, tu to lata swietlne
          was dziela. Oby jak najpozniej wam wizy zniesli. Bez nich to mozecie leciec ale
          na ksiezyc. Chyba ze sie zmienicie.
          • Gość: .....Ja......... Re: kraj wolgarnych, zasciankowych, malkontentow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:43
            Tylko wyobraż sobie,że Stany to nie jedyny, najważniejszy kraj na
            świecie.......na szczęscie.
            I szkoda, że potrafisz tylko obrażać........poza tym z błędami ortograficznymismile
      • Gość: SASZA Re: kraj genetycznych idiotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:15
        Jeszcze jeden "wściekły a nierozumny"Nie wszyscy kochają tzw komunistów, ale Ty
        tego nie widzisz i nie słyszysz a dawne uprzedznie polityczne rzuciło Ci się na
        mózg i nie potrafisz zrozumieć jakie są przyczyny aktualnego wyboru Polaków co
        czyni Twoje wnioski prostackimi. Założę się, że tam gdzie jesteś ludzie
        reprezentują jeszcze szerszy wachlarz poglądów politycznych ( nie ma zresztą
        jedynie słusznych...no,wiem,wiem-Twoje są)
    • Gość: Lopez Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:04
      ale tu się gotuje
      • Gość: FRANCUZ [...] IP: *.101.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 10:39
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: FRANCUZ [...] IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:05
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • Gość: FRANCUZ Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 14:09
            DOBRA POLKA TO POLKA KTORA SLUCHA FACETA I KTORA MA ZASADY MORALNOSCI!!!UNIA
            EUROPEJSKA WAM POKAZE ILE JESTESCIE WART W EUROPIE CZYLI GUWNO WART !!!WASZE
            WARTOSCI ZGINIA DZIEKI UNIA EUROPEJSKA I POLSKA ZGINIE DZIEKI POLEK!!!LES
            POLONAISES SONT DES SALOPES QU'IL FAUT BAISIER!!!
    • Gość: patriota Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: 195.117.129.* 11.11.04, 10:18
      Walić ten kraj. On Należy do kwaśniewskiego, michnika, rywina, kulczyka i innych
      podobnych typów. Krzywdy sobie nie zrobią. Ja jestem conajwyżej elektoratem,
      podatnikiem, którego się doi czyli okrada. Pieprzyć polskę.
    • Gość: Polak maly Szmaciarska gazeto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:22
      Mamy 11 listopada - święto narodowe, dzień niepodległości. Nie trzeba go
      świętować specjalnie poważnie, każdy może świetowac jak chce. Ale nazywanie
      głupiej cipy polską artystką to chyba nie przystoi.
      • Gość: jcc Pozwolic innym na niepodleglosc IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:11
        Gość portalu: Polak maly napisał(a):
        > Mamy 11 listopada - święto narodowe, dzień niepodległości.

To moze polskie wojsko wycofaloby sie z Iraku i pozwolilo innym na
        niepodleglosc?
    • Gość: XXX TYPOWA GADZINOWA PROWOKACJA-DNO IP: *.ramtel.com.pl 11.11.04, 10:22
    • Gość: ja Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.stroma.bial.pl 11.11.04, 10:34
      co mnie qrw. obchodzi sprzedaz jakis kretynskich plyt. co za idiota uklada takie quizy . zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Monika Skąd tu tyle agresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:49

Napisałam potężną odpowiedz i mi ją skasowało......
      ale sie nie poddaje bo jestem z Polski wink

O co mi chodzi?
      Zastanawiam się po co te plucia, wyzwiska, na Polaków, Niemców, Latynosów,
      autora testu.

Pozwólmy ludziom być kim chcą do póki nie przekroczą litery prawa
      i respektują innych.

Ktoś lubi Lopez dobrze, Wisnieskiego też, chce o niego zapytać? ma prawo.
      Masa nic nie wnoszących emocji,
      co zaciera rzeczowy dyskurs
      i w rezultaci nie prowadzi do zmiany zachowań,
      której jak rozumiem komentujący oczekuje ze zniecierpliwieniem.

Do emigrantówbig_grinrodzy emigranci rozumiem wasze rozgoryczenie,
      warto może zauważyć że historia ludzkości jest historią emigracji.

Gdyście sie urodzili w
      sredniowieczu, mieli jakas swiadomosc panstwowa, moze bylibyscie
      dumni ze swego kraju.
      Tak sie zlozylo ze ostatnio mielismy tu pare zaborow, wojen, znowu zaborow,
      Cud sie nie stanie.
      Wielka Brytania w XVIII wieku byla okrutnie skorumpowanym panstwem.
      Troche im to zajęło doprowadzenie sie do porzadku.
      Francja, Włochy,cała Skandynawia!!! dołączyli do Hitlera
      w związku z tym mniej się ostatnio oberwało ich gospodarkom.

Tak przy okazji, nie wydaje mi się by obecne pokolenia
      w tych krajach cierpiały z tego powodu straszne obciążenia,
      rozdrapywały rany wręcz przeciwnie zawsze stwierdzą że ich kraj,
      ich produkt, ich styl życia są rewelacyjne.

Czasem myślę że tu cud mógłby się stać gdyby ludzie
      zrozumieli że cud się nie stanie,
      zaczęli rzetelnie pracować, uczyć się
      i wymagali tego od innych.

Mniej przechwalanek na temak każdego pijanego czy ujaranego weekendu
      bo wiadomo życie jest jakie jest...
      (dla zdesperwowanych
      polecam opcje: upijac sie co drugi weekend
      a w parzyste np uczyc sie języków, lub pomoc blizniemu, poprawia
      samopoczucie i nie ma alkoholowej depresji)

Długo mieszkałam za granicą i wróciłam w zeszłym roku do Polski.
      Życie na obczyźnie nauczyło całej masy rzeczy lecz co
      najważniejsze to tolerancji dla opinii i postawy innych,
      przy zachowaniu własnej,
      oraz cieszenia sie z codziennych drobiazgów, dostrzegania i szanowania ich.
      Co jest fantastycznym motorem do innych działań.

Patrząc na wielu rodaków mogę się tylko uśmiechąć że
      tak chętnie psują sobie krew i skaczą do gardeł.
      To się jednak zmieni tak jak wiele innych rzeczy się już
      zmieniło.

Świat poprostu idzie sobie do przodu,
      a jak mówią życie jest krótkie.

Pozdrawiam Wszystkich Bardzo Gorąco!!
      PS
      Jeśli teraz ktoś chce sobie powyzywać,
      w ramach jakiegokolwiek wyładowania to zapraszam
      (prosze w PS dopisac jakiego)

• Gość: jcc Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.client.comcast.net 11.11.04, 11:17
        Gość portalu: Monika napisał(a):
        > Długo mieszkałam za granicą i wróciłam w zeszłym roku do Polski.
        > Życie na obczyźnie nauczyło całej masy rzeczy lecz co najważniejsze to
        > tolerancji dla opinii i postawy innych, przy zachowaniu własnej,
        > oraz cieszenia sie z codziennych drobiazgów, dostrzegania i szanowania ich.

Podoba mi sie powyzsza wypowiedz Moniki!
        Moze przystapienie Polski do unii zmniejszy polski ksenofobizm i ilosc
        faszystow w Polsce.
        Ciekawe, ze kobiety znacznie czesciej wracaja do Polski niz mezczyzni.
        • Gość: FRANCUZ Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.105.119-80.rev.gaoland.net 11.11.04, 13:48
          WIESZ DLACZEGO WRACAJA Z ZAGRANICA BO MAJA CHOROBY ,DAJAC DUPE MURZYNOW I
          ARABOM !!!
          • Gość: niezapowiedziany Re: Skąd tu tyle agresji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 23:17
            glos kulturalnej i tolerancyjnej Francji.

A innym beda mowic, zeby siedzieli cicho... hipokryci.
    • Gość: rozgrzewacz Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: 194.182.2.* 11.11.04, 11:09
      6% a w Polsce nie mieszkam juz od 5 latsmile Jestem z siebie dumny:d
    • Gość: nastolatka Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:17
      mój wynik to 50%, więc to chyba nie tak źle jak na 14-latke?? nie intetresuję
      się jeszcze polityką!!fajny ten quiz wink
    • dolegapit Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 11:24
      fajny ten quiz
    • teufel Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 11:34
      14/20 - 70%. Druga dzisiatka gorzej mi poszłasmile
      • 100krotki Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? 11.11.04, 11:49
        teufel napisał:

> 14/20 - 70%. Druga dzisiatka gorzej mi poszłasmile
        >

moje gratulacje smile))
        jak jesteś facet to chyba "wyłożyliśmy" się na przeciwpłciowych
        zainteresowaniach naszych mózgów
    • Gość: pi Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:51
      uwazam ze komentarz "gazety" do wynikow jest lekko przesadzony. To, ze nie
      wiem, czyja plyta spredaje sie najlepiej (Ich Troje!!!..sad..), czy z kim
      umowilby sie przecietny Polak, nie oznacza, ze do zaangazowania w sprawy
      polskie mi "jeszcze daleko"...
    • Gość: aleph Re: Quiz: co ty wiesz o Polsce? IP: *.polanet.pl 11.11.04, 11:51
      Buuuu 60% a mieszkam w tym kraju od 20 lat z hakiem..... Jak to ktos miał w sigu
      - urodziłem się w Polsce - w pokerze po takim rozdaniu mówi się pas (czy jakoś tak)
    • Gość: Pyrlandczyk O jakim zamkniętym supermarkecie autor mówił? IP: *.crowley.pl 11.11.04, 12:07
      Bo z tego co mi wiadomo supermarkety dzisiaj są czynne przynajmniej w Poznaniu
      a już szczytem beszczelności jest urządzanie w Święto Niepodległości przez M1
      ich urodzin.Przecież za to powinni ich pozamykać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka