Dodaj do ulubionych

Anastazja z wyspy Kos

19.06.23, 13:24
media żyją zamordowaniem Anastazji.
Dziewczyna pojechała ze swoim chłopakiem do pracy w hotelu a wróci w trumnie.
Zrobiła skok w bok z jakimś oberwańcem z Bangladeszu i tak to się skończyło.
Niemniej zastanawia mnie fala bluzgów w komentarzach na jej temat.
Póki co w naszej cywilizacji zdrada nie jest karana a tym bardziej przypadkowy seks.
Gdyby ten typ jej nie zabił to to by była sprawa między nią i jej chłopakiem.
Przecież nie jesteśmy purytańskim ani też rozwiązłym społeczeństwem.
A tu tyle bluzgów na nią.
Ostatecznie miała 27 lat, więc dorosła.
Z drugiej strony jej smutny koniec może być ostrzeżeniem dla innych dziewczyn, które zaraz ruszą na wakacyjne eskapady na południe właśnie.
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Anastazja z wyspy Kos 19.06.23, 13:47
      no i co najważniejsze, bardzo ucierpiała nasza sympatia do t.zw. ciapatych
      • oleg3 Re: Anastazja z wyspy Kos 19.06.23, 18:34
        boomerang napisał:

> no i co najważniejsze, bardzo ucierpiała nasza sympatia do t.zw. ciapatych

Niespecjalnie interesowałem się tym tragicznym zdarzeniem. Ale i ty i perła macie rację. Nieodpowiedzialni dziennikarze. Przecież nie trzeba była ujawniać, że sprawcą był fizyk jądrowy.
        • boomerang Re: Anastazja z wyspy Kos 21.06.23, 06:08
          Inżynierowie-bruneci dobrze wiedzą że polskie blondynki to łatwy kąsek.
    • qwardian Re: Anastazja z wyspy Kos 19.06.23, 13:53
      Mnie tylko interesuje w ilu workach ją znaleziono, bo media piszą o workach..
      • kalllka Re: Anastazja z wyspy Kos 22.06.23, 11:35
        myśle, ze chodziło im o.. znalezienie ofiary w pracy. Nasze media, podobnie jak kadra piłki nożnej, to sami poligloci.

Ps. Czesc qw, jak tam temperatury i w ogóle mikroklimat w Poznaniu?
        • qwardian Re: Anastazja z wyspy Kos 22.06.23, 11:56
          Zaraz zrobię żar potworny, bo muszę wypalić kłody drewna w piecu, na rękach długie rękawice, ale twarz ucieka, nie wyobrażam sobie pracy hutników. Odkładam ten moment, ale mnie zaskoczyłaś, że jesteś, dobrze, że jesteś..
          • qwardian Re: Anastazja z wyspy Kos 22.06.23, 15:24
            Tak to mniej więcej wygląda, nie odpowiadam za skręcenie karku podczas przeglądania moich zdjęć. OK jestem po, tam była temperatura chyba 1000 stopni, teraz grzeje się w środku kaczka i mały worek ziemniaków..
            • qwardian Re: Anastazja z wyspy Kos 22.06.23, 15:25
              https://images89.fotosik.pl/670/502f123bc0dcbb55med.jpg
    • polski_francuz Trza trenowac 22.06.23, 12:40
      perla_z_roztocza napisał:

"media żyją zamordowaniem Anastazji. Dziewczyna pojechała ze swoim chłopakiem do pracy w hotelu a wróci w trumnie. Zrobiła skok w bok z jakimś oberwańcem z Bangladeszu i tak to się skończyło. Niemniej zastanawia mnie fala bluzgów w komentarzach na jej temat."

Czyli czy plec gra role w zyciu seksualnym? Ano gra a przynajmniej grala. Chlopcy, z mego pokolenia przynajmniej, podrywali ile mogli i im sie to liczylo na plus. Rownouprawnienie plci spowodowalo, ze i dziewczyny ida te droga. Gdzie jest roznica?

Jedna z nich jest sila fizyczna. Gdyby dziewczyna trenowala to dala by w morde morderczemu scierwu i by sie na tym skonczylo. I Bangladesznik modlil by sie do swego Pana, by ukarac mordobijaca.

Wniosek? Trenujcie dziewczyny. Im zescie mniejsze tym wiecej trzeba godzin spedzac na silowni i na macie. I dobrze potrenowane mozecie podrywac meskich slabeuszy.

Taki los.

PF
      • felusiak1 Re: Trza trenowac 22.06.23, 18:17
        polski francuz popisał: Gdyby dziewczyna trenowala to dala by w morde morderczemu scierwu

Tak jak na filmach? Filigranowe kobiety nokautują mężczyzn. 100 kilogramowy osilek zadaje potęzny cios w nos i ona otrzasa się i wstaje i wymierza mu takiego kopa, że ten 3 salta w powietrzu robi.

Może weź coś na ocucenie z amoku.
      • gerlalt Re: Trza trenowac 22.06.23, 23:26
        Dureń smile Standardowo 12 latek może tak skasować dorosłą kobiete, że nawet nie ogarnie kiedy i co się stało smile
    • felusiak1 Re: Anastazja z wyspy Kos 22.06.23, 18:39
      Póki co to jesteśmy zarzucani narracja i pozbawieni faktow. Media klamią jak najete.
      Oto bogu ducha winna polka zostala zamordowana przez gwalciciela z Bangladeszu.
      A sekcja wykazala, ze prawdopodobnie została uduszona ale nie wiadomo w jaki sposob.
      Współlokator klamie i nastepnie przyznaje, ze klamal i znowu klamie. Ciagle czekam na raport toksykologiczny.
      W morzu medialnej sieczki ciagle brakuje ile miala alkoholu i czy nie było innych substancji.
      PS. Nie daje wiary sekcji zwlok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka