Dodaj do ulubionych

"'Keep the world clean'"

23.10.23, 16:19
"Stanowczo protestujemy i domagamy się wyciągnięcia konsekwencji wobec studentki Państwa Uczelni, Marie Andersen, która podczas wiecu poparcia dla narodu palestyńskiego z dumą prezentowała transparent głoszący rasistowskie i antysemickie hasło" - czytamy w petycji do władz Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Studentka jeszcze w poniedziałek ma stawić się u dziekana, aby złożyć wyjaśnienia w tej sprawie.

https://bi.im-g.pl/im/44/ed/1c/z30331716IH,Studentka-niosla-antysemicki-transparent--jest-pet.jpg

Mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym polega ten rasistowski i antysemicki charakter transparentu? Awantura dyplomatyczna, wypowiadają się prez. Rp i prez. W-Wy. Całe szczęście, że niosła go Norweżka, która nie wyssała antysemityzmu z mlekiem matki.

P.S
Izrael ma prawo do samoobrony i daleko idącej reakcji. Niemniej w demokracji (Polska czy Norwegia) każdy ma prawo protestować.

Obserwuj wątek
    • benek231 'Keep the world clean' - od pisiorow :O) 23.10.23, 20:02
      Zaiste dyskusje narodowokatolickich rasistow, antysemitow, ksenofobow o tym co jest rasistowskie badz antysemickie sa nieustannie porywajace.

oleg3 napisał:

--
      KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. .
      Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24
      • oleg3 Re: 'Keep the world clean' - od pisiorow :O) 24.10.23, 10:44
        Krzyżfobie. Z grona dyskutantów to mógł wykluczać Michnik 20-30 lat temu. Ty jesteś tylko sprzedawcą świńskich ogonów przed synagogą w Portland.

benek231 napisał:

> Zaiste dyskusje narodowokatolickich rasistow, antysemitow, ksenofobow o tym co
        > jest rasistowskie badz antysemickie sa nieustannie porywajace.
        • zdravko_vypic łał, zachwyciłeś mnie, oleg,... 24.10.23, 14:33
          ...nawet ja bym nie wymyślił czegoś tak kunsztownego.

oleg3 napisał:

> Krzyżfobie. Z grona dyskutantów to mógł wykluczać Michnik 20-30 lat temu. Ty je
          > steś tylko sprzedawcą świńskich ogonów przed synagogą w Portland.
          >
          > benek231 napisał:
          >
          > > Zaiste dyskusje narodowokatolickich rasistow, antysemitow, ksenofobow o t
          > ym co
          > > jest rasistowskie badz antysemickie sa nieustannie porywajace.
          >
          >
          >
          • oleg3 Re: łał, zachwyciłeś mnie, oleg,... 24.10.23, 16:10
            Dzięki, ale korzystałem z dorobku boomernga.
            • benek231 A wy dwaj, widze, spleceni w pozycji 69 :O) 24.10.23, 16:28
              I podlizujecie sie nawzajem - z godnoscia, wy pisowskie gowna.

oleg3 napisał:

> Dzięki, ale korzystałem z dorobku boomernga.

--
              KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. .
              Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24
    • pikrat Re: "'Keep the world clean'" 23.10.23, 22:27
      W Norwegii religia, która ma najliczniejszych wyznawców to islam.
      • oleg3 Re: "'Keep the world clean'" 24.10.23, 10:41
        Mam nadzieję, twoja fobia jest uleczalna, a jeżeli nie jest, to jest niegroźna dla otoczenia.

pikrat napisał:

> W Norwegii religia, która ma najliczniejszych wyznawców to islam.
    • boomerang Re: "'Keep the world clean'" 23.10.23, 22:47
      Norweżka nie ma racji, przecież wojna to pokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka