oleg3 Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 07:57 Pan Bóg ma poczucie humoru. Trzask był prezydentem od 21-szej do 1-szej w nocy. Całe 4 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:20 oleg3 napisał: > Pan Bóg ma poczucie humoru. Trzask był prezydentem od 21-szej do 1-szej w nocy. > Całe 4 godziny. W zasadzie to nawet 2 do 23 (late poll): x.com/jachcy/status/1929397623850455066 Myślę, że ten przypadek (wstąpienie Trzaska o 21) można spokojnie umieścić w księdze aforyzmów pod hasłem: "Pycha krocząca przed upadkiem". Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:41 sz0k napisał: > Myślę, że ten przypadek (wstąpienie Trzaska o 21) można spokojnie umieścić w ks > iędze aforyzmów pod hasłem: "Pycha krocząca przed upadkiem". > Rzeczywiście było to wystąpienie nieeleganckie. Przy możliwym błędzie większym od różnicy w wynikach głosowania, należało wykazać się wstrzemięźliwością w fetowaniu zwycięstwa. Wrócę do kandydatury Sikorskiego. Dalej uważam, że byłby lepszy. Za pięć lat , to nie będzie czas ani dla niego, ani dla Trzaskowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:50 andrzejg napisał: > Za pięć lat , > to nie będzie czas ani dla niego, ani dla Trzaskowskiego. ?? Chodzi Ci o wiek czy o co? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 11:25 Trzaskowski przegrał dwa razy i nie sądzę, aby startował trzeci raz, choć mówią do trzech razy sztuka. Sikorski ze względu na wiek. Trump wygrał jako stary zgred, ale w Polsce chyba będzie czas na wymianę pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:59 Rafał to miły chłopczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
tymek.rota Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:34 no dobrze kangur, a jak wy dzicy w tych tropikach głosowaliście właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:58 Moje znajome małżeństwo z dorosłymi dziećmi, które codziennie rano, zanim zacznie pracę, idzie pomodlić się do kościoła, głosowało na Trzaska. U nas wszystko jest na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 22:47 Kontynent, na którym chodzą do góry nogami, znowu nawalił. Zdrajca tam wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 03.06.25, 01:27 Ale Trzaskowski też nawalił. Wieczny student, nawet w Australii studiował. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: trzask prask i po wszystkim 05.06.25, 07:04 Zagłosowałem na niego warunkowo, bo zyskał poparcie Wojciecha Olszańskiego i jego Rodaków Kamratów. Już teraz żałuję, bo słowem nie ujął się za patriotą, którego zapuszkowano niecałą dobę temu. Polak demoralizuje się z momentem stania politykiem. Dlatego tylko identyfikuję się z Prusami, III Rzeszą i moimi kamratami, którzy polegli w wojnach z amoralnym światem.. wydarzenia.interia.pl/kraj/news-liderzy-ruchu-rodacy-kamraci-zatrzymani-komunikatprokuratur,nId,21824477 Odpowiedz Link Zgłoś