Dodaj do ulubionych

trzask prask i po wszystkim

02.06.25, 00:07
Nawrocki.
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 07:57
      Pan Bóg ma poczucie humoru. Trzask był prezydentem od 21-szej do 1-szej w nocy. Całe 4 godziny.
      • sz0k Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:20
        oleg3 napisał:

> Pan Bóg ma poczucie humoru. Trzask był prezydentem od 21-szej do 1-szej w nocy.
        > Całe 4 godziny.

W zasadzie to nawet 2 do 23 (late poll):
        x.com/jachcy/status/1929397623850455066
        Myślę, że ten przypadek (wstąpienie Trzaska o 21) można spokojnie umieścić w księdze aforyzmów pod hasłem: "Pycha krocząca przed upadkiem".
        • oleg3 Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:29
          Tak. 2h.
        • andrzejg Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:41
          sz0k napisał:

> Myślę, że ten przypadek (wstąpienie Trzaska o 21) można spokojnie umieścić w ks
          > iędze aforyzmów pod hasłem: "Pycha krocząca przed upadkiem".
          >

Rzeczywiście było to wystąpienie nieeleganckie. Przy możliwym błędzie większym od różnicy w wynikach głosowania, należało wykazać się wstrzemięźliwością w fetowaniu zwycięstwa.

Wrócę do kandydatury Sikorskiego. Dalej uważam, że byłby lepszy. Za pięć lat , to nie będzie czas ani dla niego, ani dla Trzaskowskiego.
          • sz0k Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:50
            andrzejg napisał:

> Za pięć lat ,
            > to nie będzie czas ani dla niego, ani dla Trzaskowskiego.

?? Chodzi Ci o wiek czy o co?
            • andrzejg Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 11:25
              Trzaskowski przegrał dwa razy i nie sądzę, aby startował trzeci raz, choć mówią do trzech razy sztuka.
              Sikorski ze względu na wiek. Trump wygrał jako stary zgred, ale w Polsce chyba będzie czas na wymianę pokolenia
          • boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 10:59
            Rafał to miły chłopczyk.
    • tymek.rota Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:34
      no dobrze kangur, a jak wy dzicy w tych tropikach głosowaliście właśnie?
      • boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 08:58
        Moje znajome małżeństwo z dorosłymi dziećmi, które codziennie rano, zanim zacznie pracę, idzie pomodlić się do kościoła, głosowało na Trzaska. U nas wszystko jest na odwrót.
        • xiazeluka Re: trzask prask i po wszystkim 02.06.25, 22:47
          Kontynent, na którym chodzą do góry nogami, znowu nawalił. Zdrajca tam wygrał.
          • boomerang Re: trzask prask i po wszystkim 03.06.25, 01:27
            Ale Trzaskowski też nawalił. Wieczny student, nawet w Australii studiował.
    • qwardian Re: trzask prask i po wszystkim 05.06.25, 07:04
      Zagłosowałem na niego warunkowo, bo zyskał poparcie Wojciecha Olszańskiego i jego Rodaków Kamratów. Już teraz żałuję, bo słowem nie ujął się za patriotą, którego zapuszkowano niecałą dobę temu. Polak demoralizuje się z momentem stania politykiem. Dlatego tylko identyfikuję się z Prusami, III Rzeszą i moimi kamratami, którzy polegli w wojnach z amoralnym światem..
      wydarzenia.interia.pl/kraj/news-liderzy-ruchu-rodacy-kamraci-zatrzymani-komunikatprokuratur,nId,21824477

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka