demokrata05 05.12.04, 18:30 to co pisze demokrata04 juz sie nie liczy jestem nowszym modelem , a moj procesor działa stokroć sprawniej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stormy_weather Re: moje następne wcielenie 05.12.04, 18:42 sprawdz czy twoje wcielenie dobrze dziala, znajdujac choc jedna roznice w dwu zalaczonych obrazkach members.home.nl/saen/Special/zoeken.html Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: moje następne wcielenie 05.12.04, 18:44 podaje link aktywny members.home.nl/saen/Special/zoeken.html Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 Re: sorry moj komp jest kaputt 05.12.04, 18:51 a sorruj sobie palacie podaj w końcu aktywny link Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: sorry moj komp jest kaputt 05.12.04, 18:56 nie reaguje na prostackie , zenujace i dyskwalifikujace natretnego pacjenta odzywki...a teraz szoruj... Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 Re: sorry moj komp jest kaputt 05.12.04, 18:58 szoruj???? a co to znaczy palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: submarine Re: sorry moj komp jest kaputt IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.04, 19:03 ide z pomoca i wyjasniam. szoruj, to znaczy bierzesz szmate ,okrecasz ja wokol poprzeczki miotly i popie..sz po pokladzie, az bosman uzna ze jest czysty Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 Re: sorry moj komp jest kaputt 05.12.04, 19:05 Gość portalu: submarine napisał(a): > ide z pomoca i wyjasniam. > szoruj, to znaczy bierzesz szmate ,okrecasz ja wokol poprzeczki miotly i > popie..sz po pokladzie, az bosman uzna ze jest czysty ale do kogo odnosi sie to szoruj? Do Ciebie ,czy ścieku52? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: submarine Re: sorry moj komp jest kaputt IP: *.gdynia.mm.pl 05.12.04, 19:13 nie wiem, przygladam sie waszym harcom i pospieszylem z wyjasnieniem bo znam to pojecie od dawna, gdy mlodym rocznikom w doope przywalalem... bawcie sie dalej, walne whiskacza i legne na koji... zara idziemy w zanurzenie, a hoj Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 Re: sorry moj komp jest kaputt 05.12.04, 19:27 no własnie ale ci plażowi tego nie znają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strzyga Re: moje następne wcielenie IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.12.04, 18:58 Strach sie bać normalnie... aż wole nie myśleć co będzie jak dojdziesz do numeru 52... Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 bój się około 49 05.12.04, 19:00 Gość portalu: strzyga napisał(a): > Strach sie bać normalnie... aż wole nie myśleć co będzie jak dojdziesz do > numeru 52... do 52 nie dojde ,to zastrzeżony numer dla psychopaty Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 typowa propaganda rodem z PRL 05.12.04, 22:56 wiadome sily czesto posluguja sie takimi metodami. stworzyc podobny nick by wprowadzic zamet i budowac przeszkody. tak to sie odbywalo od dziesiecioleci i dalej sie to tak odbywa. powtarzam panstwu, bez dekomunizacji niczego nie osiagniemy. czas oczyscic nasz swiat z wrogich elementow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demokrata 07 Re: typowa propaganda rodem z PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.04, 22:58 moje wieksze wygralem Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata05 absolutnie nie 06.12.04, 03:05 żadna propaganda jestes po prostu starszym modelem produkowanej od lat Syrenki (to przykład na wyobraźnię,której nie masz) Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata04 troche kultury prosze pana 06.12.04, 19:00 nie jestesmy zdaje sie na 'ty'. prosze sie zwracac do mnie z nalezytym szacunkiem. a tak w ogole pan nie ma zbyt wiele do powiedzenia, poniewaz jest pan nedzna pacynka, prawie podszywka. zmienil pan sobie cyferke i uwaza, ze wszystko jest w porzadku. typowe ubeckie, antydemokratyczne dzialanie. Odpowiedz Link Zgłoś