pooligamista 23.12.04, 01:06 co mowi Duch Ceesa ze umiescilas jego dane w sygnaturze to jestes donosicielem. KAPUSIEM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Przestań grzebać w swoich śmieciach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.04, 01:13 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:15 pooligamista napisał: > co mowi Duch Ceesa ze umiescilas jego dane w sygnaturze to jestes > donosicielem. > > KAPUSIEM!!!!! A teraz zamieszcze to wszystko w prasie , bede wtedy niezalezna dziennikarka . Kapujesz? Historia amerykanskiego wykladowcy piszacego na forum GW, jego posty itd... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:17 gini napisała: > pooligamista napisał: > > > co mowi Duch Ceesa ze umiescilas jego dane w sygnaturze to jestes > > donosicielem. > > > > KAPUSIEM!!!!! > > > A teraz zamieszcze to wszystko w prasie , bede wtedy niezalezna dziennikarka . > Kapujesz? > Historia amerykanskiego wykladowcy piszacego na forum GW, jego posty itd... Art. 32. 1. Wszyscy są wobec prawa równi. [...] 2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. ... Art. 53. 1. Każdemu zapewnia się wolność sumienia i religii. 2. Wolność religii obejmuje wolność wyznawania lub przyjmowania religii według własnego wyboru oraz uzewnętrzniania indywidualnie lub z innymi, publicznie lub prywatnie [...]. ... Art. 54. 1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji. [...] I poszedl won, a ja sie biore za pisanie artykulu . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:21 Swoim zwyczajem chciałem zajrzec na Aktualności przed snem i... az zdębiałem, ale po chwili jednak doszedłem do wniosku, że chyba nie pozostaje mi nic innego, jak potraktować sprawę z humorem... Poczułem sie nawet trochę przypochlebiony, że mi się przypisuje zdolności komponowania tak soczystych "litanii bluźnierczych"! Zdarzało mi się popełniać, owszem jakies "bluzgi" w przeszłości, ale o taki talent wzyciu przecież sam bym siebie nie podejrzewał! Od tygodnia, czy od dziesięciu dni dzieją sie jakieś dziwne rzeczy tu na Forum. Zaczęło sie od mojego postu na Forum "Świat" do forumowiczki dany33. Napisałem do niej miły list, w którym zatytułowałem ją "hersztową". Czegoś ten post jednak rozwszieczył cała gromadkę gentlemanów, którzy najwyraźniej maja od dawna z ową Daną na pienku. Rzucili sie na mnie, jakbym popełnił zdradę narodową. Ja w sumie nic przeciż zdrożnego nie pisałem, a zaraz donos poszedł na "Aktualności", że się zachowuje nie tak. Podejrzewam, że komuś to nasunęło wtedy pomysł, żeby się zabawić moim kosztem. Zaczęły sie pojawiać posty i na Aktualnościach i Swiecie od cs137, z jakimis dziwnymi IP. Oskarzono mnie, ze ja sam je fabrykuję, bo rzekomo "IP jest łatwo podoebić"? Łatwo? Skomunikowałem się w tej sprawie z Pollakiem, który ma reputacje "mistrza od manipulowania" IP-ami i on mnie oświecił, że chość trudne, to takie sztuczki sa w zasadzie możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:24 Ustawianie "proxy" w MS Explorer cs137 12.10.2004 20:53 + odpowiedz Unfortunately, I don't have the Polish version of "Explorer", so I can only tell you how to set up the connection in English version. However, if you go to the forum "Serwery Proxy" (the link is in one of my earlier postings in this "wątek"), you will find all instructions for the Polish version. So, first you go to an Internet site listing available public proxy servers. For instance, the first "high anonymity" on the list I gave you is: 61.19.240.10:80 Write down the numbers on a piece of paper. Note that the last delimiter is not a period, "." but a colon ":". The last number is the so-called "port number". Now, click on the "tools" icon on the top "toolbar" in your browser. Then chose "internet options", and then, in the box that shows up, click on the "connections" tag (top row in the box). Then, in the lower part of the box, right side, there should be a click-on tag "LAN settings". Click on that and another box should open, with an area labelled "Proxy server". There is a button described "Use proxy server...", etc., click on it, and two small spaces, labelled "Adress" and "Port", will lighten up. Type in the for-goup address into the first space (e.g., 61.19.240.10 ), and the port number (80 in this example) into the other. And then clickon OK, and you are all set up! One comment Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:33 panu Cs z Corvallis Autor: Gość: Kasia IP: *.ci.corvallis.or.us Data: 25.06.2003 02:44 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- Dziendobry! Ja jestem polska sudentka w Corvallis. Moge tu studiowac bo dostalam sportowe stypendium. Chcialabym studiowac oceanografie bo tu jest jeden z najlepszych wydzialow w USA. Ale czy potem w Polsce dostane prace? Wiec moze zdecyduje sie na lesnictwo. Ten wydzial tez jest bardzo dobry. I z praca pozniej moze byc lepiej bo w Polsce wiecej lasow niz oceanow! ))))) Ten uniwersytet tutaj jest srednio duzy ja na Stany i na uboczu troche. Ale dowiedzialam sie ze ludzie ktorzy sie w Corvallis uczyli zgarneli trzy nagrody nobla. Malo ktora Pipidowa ma taki wynik, co? Pana Cs137 i jego zone znam dobrze bo oni sa tutaj profesorami. Pani Cs jest chyba znana bo o niej nawet czytalam jeszcze w Polsce w czasopismie "Swiat nauki". Mniej wiem co pan Cs robi bo fizyki nie lubie. Ale pan Cs jest bardzo mily i jego zona tez. Czesto do nich przyjezdza ktos z Polski, czasem to doktorant a czasem strszy naukowiec .A studentom z Polski (niestety jest nas tylko pare sztuk) pomagaja w sprawach bytowych i zapraszaja na rozne swieta. Mnie zabrali kilka razy na narty bo tu sa dobre warunki tylko trzeba jechac dwie godziny a ja nie mam samochodu. Ja nienajgorzej jezdze ale panstwo Cs nie dali mi szansy na muldach. A nie sa juz bardzo mlodzi! Ale ja na muldach nie mam jeszcze techniki. Pan Cs to jeszcze mnie i paru swoich studentow bral na strzelnice. Nauczylam sie strzelac z rewolweru i pistoletu 9mm. Trafialam lepiej od chlopakow! Pan Cs cmokal i mowil ze mam duzy talent. Potem jeszcze pan i pani Cs uczyli mnie jezdzic na motocyklu bo mowili 'musisz zaimponowac chlopakom jak pojedziesz na wakacje do kraju'. Ten ich motor to nie jest Harley tylko 'japoniec' ale taki sam ciezki. Pan Cs mowil ze ma moc jak trzy maluchy a wazy mniej niz pol malucha i dlatego ma 'odjazd jak ferrari'. Ja umiem dobrze na rowerze ale ten motor jednak strasznie ciezki i ja caly czas mialam stracha ze sie wyloze i on mnie przygniecie. Pan Cs mi powiedzial o forum ze dwa miesiace temu. Powiedzial ze to jest dobre zrodlo informacji o polskich sprawach. Tylko poradzil zebym czytala ale nic nie pisala bo "sa tam zwyczaje dzungli" i mloda dziewczyne moze spotkac niepotrzebna przykrosc. To ja posluchalam rady i chyba dobrze zrobilam. Bp wiele razy juz widzialam ze ktos cos spokojnie napisal a za to zostal obrzucony wyrazami jakich by menel ze smietnika nie wymyslil. A ja bym tak odpowiedziec nie potrafila. Teraz napisze bo juz zdalam egaminy i pojutrze lece do Polski na wakacje. Wiec jak mnie nawet ktos "publicznym slowem" obsztorcuje to nie przeczytam bo z domu nie bede miala nawet jak do forum zagladac. Jak poszlam sie pozegnac do pana Cs to powiedzialam ze mi sie przykro zrobilo jak przeczytalam jego ostatni post. Pan Cs mnie przeprosil i mnie zapewnil ze on nic takiego naprawde nie mysli. Tylko tego dnia az cztery rozne osoby nazwaly go epitetami. Jak jeden pan z nickiem "" nazwal go durniem i potem jescze cos innego brzydkiego napisal to, jak pan Cs powiedzial "szlak go trafil" i koniecznie chcial zeby temu panu "w piety poszlo" i tak mu brzydko wygarnal. Powiedzial ze "krew go zalala ze zlosci' i dlatego nie pomyslal ze to przeczyta nie tylko "" ale i inne osoby. Powiedzial ze teraz mu przykro i sie wstydzi ze tak napisal bo wcale tak nie mysli o Polsce. Ja w to wierze bo pan Cs i jego zona zawsze mowia o Polsce bardzo cieplutko. Zle mowia tylko o politykach tych od Millera i tych zinnych partii tez mowia zle ze to ich wina ze komuchy znow dorwaly sie do koryta bo wyborcy byli rzadami ekipy Buzka bardzo rozczarowani. Ale o karaju i ludziach nie slyszalam zeby powiedzieli zlego slowa. I martwia sie ze w Polsce wszystko sie za wolno poprawia a duzo rzeczy sie nawet pogarsza i duzo ludzi zyje w biedzie. Pan Cs ma siostre ktora ma gospodarstow rolne pod Koszalinem i mowi ze ona bankrutuje i wszyscy okoliczni rolnicy tez, cale wojewodztwo i nie moga wyjsc z dolka i bezrobocie maja ponad 30%. Ale pan Cs mowi ze jest optymista bo glownym bogactwem Polski sa zdolni ludzie i Polska ma ich procerntowo wiecej niz inne kraje. Mowi ze jak przyjezdza polski sutudent to prawie zawsze blyszczy i on jest dumny ze przy bardzo skromnych srodkach polskie wyzsze uczelnie utrzymuja taki wysoki poziom. Panstwo Cs maja bardzo duzo znajomych profesorow na polskich uczelniach wydaje mi sie. Pan Cs powiedzial ze on jest "stary choleryk" i czasem jak sie zezlosci to eksploduje i mowi ludziom rzeczy ktorych potem zaluje. Ja powiedzialam panu Cs zeby to napisal na forum ze niemyslal co powiedzial ale pan Cs mi na to ze on juz jest zmeczony tymi ciaglymi obelgami na niego i nie chce nic juz tam pisac ani nawet zagladac nie chce. zeby go nie korcilo. To ja zapytalm czy ja moge nappisac i on powiedzial OK. To ja napisalam wlasnie. A pan Cs powiedzial na koniec ze on tez sam napisze "ze skrucha" trylko jeszcze potrzebuje pare dni zeby mu "emocje spadly do zera" tak sie wyrazil. Ufff!!! Pisalam od wczoraj! Ja rzadko tyle pisze! Plywanie jest latwiejsze! Pozdrowionka "Kasia" Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: GINI A PISZ SE CO CHCESZ KAPUSIU :) 23.12.04, 01:40 Astro: Noble z Corvallis Autor: cs137 Data: 05.09.2004 03:17 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Astra napisał(a): > Kiedys Twoja studentka... Gwoli ścisłości, nie moja, tylko z tej samej uczelni, w której ja fedruję. ... pisala o kilku laureatach Nobla zwiazanych z tym > skromnym miejscem. Ja wiem tylko ze Pauling tam studiowal przed pojsciem > do Caltech. Czy byli inni? Carl E. Wieman, ten Noblista z Colorado od kondensacji Einsteina Bez Butów. Wieman związany jest z Corvallis nie poprzez OSU, a przez fakt, że sie w tym miescie urodził i tu "zdał maturę" w CVHS (to akurat szkoła moich córek, o co nie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: GINI A PISZ SE CO CHCESZ KAPUSIU :) 23.12.04, 01:44 : I jeszcze jedno Ceesie Autor: cs137 Data: 15.05.2004 15:31 + dodaj do ulubionych wątków zarchiwizowany -------------------------------------------------------------------------------- gini napisała: > Zarzuciles mi, ze skopiowalam jak zwykle za dlugi artykul itd... itd... Niczego Ci nie zarzuciłem, złotko. Stwierdziłem. > Co natomiast robisz Ty, a no jak zwykle kazdy temat poswiecasz temu jak i pani > Danusia by pisac o sobie swojej rodzinie itd... Przytaczam przykłady z własnego życia bo TE ZNAM AKURAT. > Posty Twoje sa rownie dlugie, ale wierzysz swiecie to, ze kazdego musza > zainterosowac, przezycia Twoje , Twojej zony itd... > Podejrzewam, ze watek o Monte Cassino, zalozyles z rozmyslem, by moc > opowiedziec historyjkke o tym, jak to Anders sciskal ci reke, no i oczywiscie > pochwalic sie nazwiskiem panienskim zony, bo to przeciez tak jakby ona sama no > moze wraz z toba zdobyli te Monte Cassino. A co, jeszcze powiesz może, że umówiłem sie z Rattlerem, że on na mnie "napadnie"? Że to wszystko było sfingowane? Andersowie to była bardzo rogałęziona rodzina w okolicach podwarszawskiego Błonia. Żadna arystokracja, przeciwnie, większośc Andersów to byli bardzo zwyczajni "prości" ludzie. Prawdopodobnie protoplastą Andersów był szwedzki wojak, który po Potopie się "ostał" w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: GINI A PISZ SE CO CHCESZ KAPUSIU :) 23.12.04, 01:51 Nieporozumienie... Autor: cs137 Data: 13.09.2004 09:25 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Myslałem, że Ty mówisz o naszych )))) Moja siostra ukończyła w połowie lat 70-tych zootechnike na SGGW w Warszawie. Pierwsza jej praca była w ogromnym zespole PGR-ów, zwanym "Kombinat Redło", ok. 50 km na południe od Koszalina. Ewa, z dyplomem inżyniera, została jakąś tam brygadzistką w owczarni i miała pod sobą kilka osób personelu. Jedna z nich to była pani już dobijająca do emerytury, bardzo miła i lubiąca dużo mówić, w tym o swoim życiu, które było bardzo urozmaicone i ciekawe. Kiedyś, w trakcie opowiadania jednaej historii, powiedziała: ""Wie pani, pani Ewo, na wiosnę czterdziestego piątego, jak Czaplinek padł..." (Czaplinek to takie ładne miasteczko, niedaleko owego kombinatu). Ewa jej przerywa: "Jak to padł? A, już rozumiem: Ruscy go najpierw zdobyli, potem Niemcy zrobili kontratak, Ruscy sie bronili, ale nie wybronili i wtedy Czaplinek padł, tak?" Ta pani na to: "Nie, pani Ewo, to Ruscy atakowali, nasi się bronili w Czaplinku, ale w końcu on padł". Okazało sioię, że tam miła starsza pani była Niemką, jedną z nielicznych osób narodowiości niemieckiej, które pozostały na tamtych terenach. A spolonizowała się tak doszczętnie, że Ewa, dopóki nie usłyszała taj historii, absolutnie sie tego nie domyślała. Teraz też zaszło nieporozumienie, troche jak w czasie rozmowy mojej siostry z tamta pania. Ja myslałam, że Ty mówisz o "naszych", czyli Amerykanach, że juz pora, by sie wycofali. I stąd mój komentarz. A Ty mówiłaś o "naszych" ale o Polakach. Gdybym opacznie nie zrozumiał, to bym, oczywiście, takiego komentarza nie robił. Serdecznie Cie ściskam, Cees Odpowiedz Link Zgłoś
pooligamista Re: Gini jesli to prawda 23.12.04, 01:32 " Zostało to dostrzeżone przez Admina, który dwa razy pousuwał teposty, ale co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa Widzisz jak sie to Gowno Gini gimnastykuje:-) IP: 159.226.248.* 23.12.04, 01:51 Taka gimnastyka nie zmieni faktu ze ten smierdzacy worek gowna umiescil dane osobiste w swojej sygnaturce. Czyli kazdy post napisany na jakimkolwiek forum tego portalu mial automatyczny wpis: To jest zona Ceesa z laczem do tych danych. Jaka to gowniana mentalnosc sklania cZlowieka do takie podlosci. Cytowac glupia qk.urwo mozesz samego Hitlera bo to i tak nie zmieni faktu ze podlym workiem gowna jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
giwibultowicz Ceesiku, dlaczego o sobie mówisz w drugiej osobie? 23.12.04, 01:59 Rozumek, ten malutki, już całkiem odejmuje? Dalsza atrofia płatów czołowych.Pardon, płacików. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa Jozek, czlowieku bez glosu. Stul pysk IP: 159.226.248.* 23.12.04, 02:12 bo i tak cie wytnie))))))))))))))))))))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
giwibultowicz A teraz kanalio znowu w pierwszej.Te płaciki czoło 23.12.04, 11:43 we Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Widzisz jak sie to Gowno Gini gimnastykuje:-) 23.12.04, 01:59 Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a): > Taka gimnastyka nie zmieni faktu ze ten smierdzacy worek gowna umiescil dane > osobiste w swojej sygnaturce. Czyli kazdy post napisany na jakimkolwiek forum > tego portalu mial automatyczny wpis: To jest zona Ceesa z laczem do tych danych > . > > Jaka to gowniana mentalnosc sklania cZlowieka do takie podlosci. > Cytowac glupia qk.urwo mozesz samego Hitlera bo to i tak nie zmieni faktu ze > podlym workiem gowna jestes! Widzisz glupku , prasa to kupi, zwierzenia wykladowcy amerykanskiego uniwersytetu na forum publicznym. A zona sie ucieszy, ze sie o jej rodzicach dobrze wyrazal . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: mam jeszcze troche tego... 23.12.04, 02:01 Ale nie bede tu kopiowac bo i tak wytna . Odpowiedz Link Zgłoś
giwibultowicz Na tego kapusia mają także stosowne służby.Biedak 23.12.04, 02:13 jeszcze nie wie że cywilnie się kończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa Juz ci mowilem goniany worku IP: 159.226.248.* 23.12.04, 02:10 ze straszyc to swoje dzieci mozesz. Dla ktorych caluski na swieta przesylam. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Juz ci mowilem goniany worku 23.12.04, 02:13 Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a): > ze straszyc to swoje dzieci mozesz. > Dla ktorych caluski na swieta przesylam. Juz ci mowilam, ze nawet w dupe ich pocalowac nie mozesz . A ja mam wszysciutko czarno na bialym, jak widzisz , lacznie z ostatnia pogrozka , Rutkowskiego wynajales? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jutro oglosze konkurs na tytul 23.12.04, 02:16 Samej jakos myslec mi sie nie chce .Nawet pisac duzo nie bede musiala , wystarcza posty ceesia i Kasi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa Re: Juz ci mowilem goniany worku IP: 159.226.248.* 23.12.04, 02:17 Pogrozki to na razie tylko ty na forum siejesz ale nic z tego nigdy nie ma Co sie spodziewac od krawca cerujacego meza skarpety Na tyle sie twoje zycie sklada Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Juz ci mowilem goniany worku 23.12.04, 02:18 Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a): > Pogrozki to na razie tylko ty na forum siejesz ale nic z tego nigdy nie ma > Co sie spodziewac od krawca cerujacego meza skarpety Na tyle sie twoje zycie > > sklada Jakie pogrozki , ja sieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Ceesa Re: Juz ci mowilem goniany worku IP: 159.226.248.* 23.12.04, 02:25 Nie tylko pogrozki ale czarny na bialym sznataz Zreszta juz nie pierwszy raz. Czarne na bialym Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Juz ci mowilem goniany worku 23.12.04, 02:32 Gość portalu: Duch Ceesa napisał(a): > Nie tylko pogrozki ale czarny na bialym sznataz > Zreszta juz nie pierwszy raz. Czarne na bialym A jaki szantaz znowu?To, ze opublikuje wspomnienia z forum?. Wolno mi konstytucja mi pozwala. To bedzie dobre. -------------------------------------------------------------------------------- • Re: do Ceeśka bykk 09.07.2003 19:03 zarchiwizowany Ceesiek, w dupie mam Twoje rady, wiesz? Wali mnie to. Jeśli Ty uważasz, że tak Cię "straśnie" obraziły te dwa słowa, to jesteś po prostu cieniuśki Ceesiek, nawet bardzo i tyle! Jak Ci się nie podoba F.A., to nie widzę problemu, wiesz dlaczego? Nawalasz po oczach innych, starasz się być "ę", "ą", a robisz się śmieszny. To F. jest, delikatnyś? To idź na F.P. tam może poczujesz się doceniony. Myślałem, że jesteś deko "normalniejszy", a Ty zaraz, beee, on do mnie inaczej gada! Nie przesadzaj. Byłem i jestem sobą, nie zmienię się, już za późno na zmiany. Poza tym najpierw piszesz, abym do Cie nie "tekstował", a jednocześnie zapytowywujesz mnie! Gdzie tu logika, panie P.? Co do rżnięcia idioty, to chyba wiesz doskonale o co chodzi? Sam prosiłeś kiedyś gdzieś, aby nie wyciągać, no to nie będę wyciągał, domyśl się, masz przecie dość sprawny mózg. Tak dla przypomnienia Ci Twoich deklaracji, jak mam Cię nazywać? Pamiętasz? I jeszcze, nie krzycz więcej na mnie, bo siem rozpłaczę. Nie pouczaj, nie jestem studentem. hej! widać, że dużo musisz poćwiczyć tu na F.! Ćwicz Ceesiek, ćwicz. Jak dożyję, pogadamy za rok. • Re: Do Gini dachs 09.07.2003 19:29 zarchiwizowany Kasia pisala, ze cees zonaty. To myslisz ze Krzys z zonatym takie rzeczy? Ciekawe czy te 52 to od tego jest. Bo 69 to ja znam, ale 52 to mi sobie trudno wyobrazic. Odpowiedz Link Zgłoś
hawaian a oto naoczny dowód wprost... 23.12.04, 02:14 a oto naoczny dowód wprost... Autor: Gość: doctorov IP: *.krakow.dialup.inetia.pl Data: 06.05.2004 17:36 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- ...na to, iż Sz. Pan cees-o-wielu-przydomkach-elektrycznych-i-wielu-liczbach-do- tychże-dodanych jest - jak już ośmieliłem się ongi mniemać - ćwierćinteligentem. Oczywistości tej próbował onże zaprzeczać na karty forum tego listę swych przodków (prawdziwą czy też nie - nie mnie sądzić) wystawiając. Nawet jeśli ciż ogromnej wiedzy i wykształcenia nabyli, cóż - wychowania progenitury swej w postaci Sz.Pana najwidoczniej zaniedbali, jako że w mej starego galicyjskiego felczera głowie zmieścić się nie może, iż przedstawiony powyżej Sz.Pana ceesa list do Sz.Pani Gini pokazaną formę mógł uzyskać pod piórem galicyjsko-profesorskiego potomka. Najwyraźniej - jak i przypuszczałem - Sz.Pan cees w fatalne towarzystwo w młodości popadł i obecnie maniery Jakuba Szeli (czyli niegdysiejszego Jędrzeja Lepera) ad oculos nam stawia, choć chyba bliżej mu do Pana Krzysztofa o liczbie 52, z którym wspólny pogląd na hygienę osobistą ma (obaj jej nie uznają). A argumentacyą Sz.Pan cees jako żywo przypomina śp. Pana Hyacynta, jeno racye jego są a rebours - jeśli kto owo nieszczęsne indywiduum pamięta. Ukłony ślę Doctorov Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 powod mojego zrzedzenia do Ceesa 23.12.04, 11:34 hawaian napisał: > Nawet jeśli ciż ogromnej wiedzy i wykształcenia nabyli, cóż - > wychowania progenitury swej w postaci Sz.Pana najwidoczniej zaniedbali, jako że > w mej starego galicyjskiego felczera głowie zmieścić się nie może, iż > przedstawiony powyżej Sz.Pana ceesa list do Sz.Pani Gini pokazaną formę > mógł uzyskać pod piórem galicyjsko-profesorskiego potomka. W zasadzie cala moja pisanina na forum do Ceesa dotyczyla tego "nie wypada". On sie tak zaparl, ze tego nie chcal za zadne skarby zrozumiec. Nosil wilk razy kilka poniesli i wilka. Pod moja dluzsza nieobecnosc na forum dokopano mu. Gdy sie tu ponownie pojawilem, fakt zauwazylem i w paru slowach opisalem tez mi sie dostalo (nia twierdze, ze nie slusznie). Przyznam sie, ze nie do konca rozumiem meandry "publicznej prywatnosci". Moje bardzo szczegolowe dane osobowe sa dostepne w internecie. W wyniku tego mam od czasu do czasu telefony od osob lub firm, ktore chca skorzystac z moich uslug informatyka. Moje szczegolowe dane sa dostepne takze w innych sytuacjach, przykladowo skutkujace e-mailami od genealogow hobbystow. Na forum zachowuje jednak anonimowosc. I jakos nie widze aby ktos ta anonimowosc probowal naruszyc. Zrobil to raz TeBe szef cenzorow, wykorzystujac swoje mozliwosci techniczne. Naruszyl tym prawo. Nic nie zrobilem bo zrobil to w bardzo zawoalowanej formie. Od tego czasu staranniej dobieram miejsca, z ktorych mam dostep do internetu i stale zwiekszam programowa ochrone swej anonimowosci. Aby bylo to autentyczne to wymaga to powaznych zabiegow organizacyjnych. Cees beztrosko ujawnial informacje o sobie na forum. To, co w koncu ponoc (bylem nieobecny) ujawnila Gini, bylo chyba powszechnie znane. Ja w kazdym razie wiedzialem o tym od wielu miesiecy bez zadnego wysilku z mojej strony. To co pisze jest tylko czesciowym usprawiedliwianiem Gini. Mam z nia ponoc na pienku, wiec moglbym jej nie usprawiedliwiac. Gini posunela sie za daleko. Nie musiala danych Ceesa publikowac w swej sygnaturce. Gini jest po prostu zbyt impulsywna i nie porafi sie zmusic do przyznania sie do winy. Gini, nie obrazilas sie gdy napisalem, ze zachoujesz sie jak warszawska przekupka. Te dwie powyzej opisane cechy niestety tez pasuja do tego wzorca. Sroda uwaza, ze nie wolno Ci porachowac kosci. Niestety dla przekupki to czasami jedyny srodek dotarcia do aparaciku umyslowego. Nie rozumiem wiec dlaczego Srode tak zwalczasz. Nie wierzysz w to, ze mozna do Ciebie dotrzec? Nie sadzisz, ze sa tu tacy desperaci, ktorzy sa to w stanie zrobic? Ja na pewno z lenistwa tego nie zrobie. Musze zarabiac pieniadze. Ale mylisz sie, ze w tej zbieraninie ktos sie taki nie trafi. Za duzo o sobie paplesz. Ja moglbym wyciagnac plan miasta i cyrklem zatoczyc okrag gdzie Cie szukac. Sama podalas jak daleko. Zbyt dokladnie. Mozna to przeliczyc na kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Rysiu, zaraz wyjde na balkon i Ci pomacham 23.12.04, 11:41 www.tbx.be/webcams.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Przymiotnik Przekupa IP: 61.95.221.* 23.12.04, 15:32 doskonale opisuje Goni. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Przymiotnik Przekupa 23.12.04, 16:34 Scanie, czyzbys nie byl Warszawiakiem? Ja jednak cos innego napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 droga aniu IP: 202.172.58.* 23.12.04, 05:46 po pierwsze gratulacje takiego slimaka jak czesiu nikomu sie nie udalo wychodowac masz z biologii szostke i to z plusem po drugie mam pomysl na tytul artykulu z brazylijska: "niewolnica czeslawa" tytul musi byc krotki by przyjaciolka erotyczna pracownica nie usnela w polowie znuzona sylabizowaniem jak zawsze milo i serdecznie pozdrawiam nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
spinfo Oferta opublikowania artykułu 23.12.04, 10:12 Po zapoznaniu się z planami artykułu Pani Gini naszkicowanymi w powyższym wątku, Dyrekcja Giniralna SPINFO stwierdza, że artykuł taki wręcz znakomicie pasowałby do profilu programowego Portalu PIG. Dyrekcja zatem zwraca sie do P.T. Autorki z uprzejmą propozycją opublikowania rzeczonego artykułu w Portalu PIG na koszt SPINFO. Szczegółowe warunki do omówienia (honorariów, niestety, jeszcze nie oferujemy). Liczymy na szybką odpowiedź, Z poważaniem, /-/ Dyrekcja Giniralna SPINFO Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To je dobre 23.12.04, 10:25 Aniu jestes .... Autor: pooligamista Data: 23.12.2004 01:37 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- nikim ale na nikogo to ja juz wydalem 1000 Euro zeby cie odnalazl ...... Pogadamy wtedy na forum. Bede miec ubaw po same jajka! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 utracjusz 23.12.04, 11:40 gini napisała: > Autor: pooligamista > ja juz wydalem 1000 Euro To mozna zrobic za darmo. Ale nie bede pomagal. Juz obiecalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hercules Poirot Te 1000 EURO jednoznacznie wskazuje na Ceesa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:58 Wiadomo, że on n-EURO-tyk. Pozostaje tylko sprawa wyjasnienia owych tyk, i juz mozna akt oskarżenia pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Gnidi jesli to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 05:34 Gnidi, jak każde zero, wkłada wiele pracy w bezowocne próby sprowadzenia do swego poziomu tych, którzy coś osiągnęli. Tylko co będzie, kiedy już opublikuje ten swój artykuł? Jaki sobie wtedy znajdzie dalszy sens życia? Gnidi, nie raduj się tak z tego bąka, którego puściłaś. On cuchnie rzeczywiście obrzydliwie, ale znacznie słabiej, niż ci się wydaje. Jesteś żałosna. Szczerze ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś