Dodaj do ulubionych

______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004

26.12.04, 11:44
Z głebokim zdumieniem załaczam linka do Oślej Lawki, w którym zaproponowałam
zabawę w Forumowicza Roku 2004. Nie mam pojęcia, dlaczego Giwi zakazuje tej
zabawy, ale wlaściwie wszystko mi jedno. W takim razie zapraszam do zabawy
zakazanej. A tu link na Oślą, jakby kto nie wierzył, że zakazane.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18872178
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 26.12.04, 13:26
      to nie jest to co kiedyś.Kropka.

A.
      • Gość: AndrzejG Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:30
        tak bywa,czas mija,my się zmieniamy
        nie zawsze zdążymy sie dostosować
        starość nie radość

A.
      • Gość: patience Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 13:31
        cenzurowanie zabawy w Forumowicza Roku...sad Owszem, nie to co kiedys.
        Cenzurasad((((
    • marianna.rokita Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 26.12.04, 14:52
      ZGLASZAM KANDYDATURE JOZEFA ZAWADZKIEGO I JEGO WSZYSTKICH NICKOW.

Uzasadnienie :
      Jego determinacja w wklejaniu wycinanych postow jest ogromna,walczy o swoje
      watki jak Don Kichot.
      Poszerza zakres slownictwa : kazdy juz dzieki niemu wie co to jamochlon i
      neuronowa siec.
      Wprowadzil na trwale od jezyka forumowego: kupe hipopotama, i niskie czolko w
      kazdej odmianie.
    • Gość: Jozef z Posadzki Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 14:54
      Tak, Jozef Zawadzki to jest postac. Niemniej nie wiem czy taka nominacja nie
      pobudzi jozefowego spamowania ( i podszywek o zagubionych czolkach ma sie
      rozumiec ).
      • Gość: patiience Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 14:58
        I kruszyny! Jeszcze kruszyny wprowadzil!!!
        I nie ma sie co bac ze Pana Jozefa cokolwiek wruszy w taką czy inna stronę, bo
        Pan Jozef działa wyłacznie pod wpływem impulsów wewnętrznych. Determinację
        faktycznie ma wielką, i chyba się nawet wzruszył, że ktoś to w końcu docenił,
        bo zaraz po tym, jak mnie nazwał kruszyną jamochłonową, to życzył wszystkiego
        dobrego. Ja mu też.
        • marianna.rokita Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 26.12.04, 15:08
          Tak! Zapominalam o kruszynach!

• Gość: Jozef z Zasadzki Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:27
            Tak swoja droga, ciekawe co na to sam nominowany?
            • Gość: patience Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:31
              Zachowal rozsadna ostroznosc, bo nie byl pewien czy to na powaznie. Ale nie
              sadze zeby sie pogniewal. Raczej byloby mu milo, jak kazdemu zreszta.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18874090&a=18876735
              • Gość: Jozef z Zasadzki Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:58
                Acha to a propos tego bylo...
    • a.adas Hej, ale to miały nie być wybory 26.12.04, 14:55
      a przyjęcie dominacji Józia przez aklamację i z wynikiem 97.8% głosów. Jak w
      KRLD i PZP, ale N, gdzie prezesa wybrało 197 delegatów, przy dwóch głosach
      wstrzymujących (w tym jeden prezesa) i trzech sprzeciwu.
      Giwi sprzeciwia się jedynie niedemokaratycznym metodom spiskowaniasmile A to juz
      wplyw Pana Demokraty zaiste
      • marianna.rokita Tak Adas tylko aklamacja:) 26.12.04, 14:56
      • Gość: patience Re: Hej, ale to miały nie być wybory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:00
        Ale Adaś czy znasz kogoś bardziej zasłużonego? Na pewno nie!
        wink
    • Gość: patience Pan Jozef to bardzo powazna kandydatura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:18
      Naprawde, z mojej strony to jest na powaznie. Co można powiedziec o panu
      Jozefie? No, przecietny to on nie jest. Odbiega dosyc daleko od tego, co
      nazywamy spoleczna przecietna, czy tak zwana 'normalnoscia'. Ale popatrzmy sami
      na siebie. Co tu kryc, wszyscy jestesmy odrobine stuknieci, przez to tylko, ze
      tu piszemy. Wszyscy, kazdy na swoj sposob, odbiegamy od tak zwanej 'normy'.

No to zastanowmy sie, co to jest ta dzisiejsza, spoleczna 'norma'. Sadzac po
      transmisjach z polskiego parlamentu, norma jest zlodziejstwo, korupcja,
      nieuctwo, rozowe, ociekajace tluszczem policzki zadowolonych z siebie tepakow i
      jakies nieszczesniczki 'krzatajace sie na imprezach', jak to ostatnio raczyl
      oswiadczyc Oleksy. A wiec odbiegac od dzisiejszej 'normy' to plus. Te rozmaite
      konkursy i nagrody organizowane wedlug klucza 'wybieramy ideal przecietniakow'
      to nie dla nas!

Roznice sa piekne. Kazdy czlowiek sam sobie stanowi, co jest norma. Niech zyje
      wolnosc myslenia, Pan Jozef, i prrrrrrecz z Giwi!!!!!!

wink
      • a.adas Now wpływ Józia jest wiekszy niz myślisz:) 26.12.04, 15:22
        i prrrrrrecz z Giwi!!!!!!
        • Gość: X Re: Now wpływ Józia jest wiekszy niz myślisz:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 15:29
          Niech żyje wolność słowa !!!!!!!!!!!!!

Precz z tzw. GIWI !!!!!!!!!!!!!!!!! Do piachu z tym truchłem totalitaryzmu !!!!!!!
          Precz z cenzurą !!!!!!!!!!!!!!!!!

Niech żyje patience !!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: patience Re: Now wpływ Józia jest wiekszy niz myślisz:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:32
            Pan Jozef. To pan Jozef najwiecej walczy.
      • marianna.rokita Re: Pan Jozef to bardzo powazna kandydatura 26.12.04, 15:29
        Jasne,ze na powaznie. A ty myslisz,ze nie na powaznie bilam Seksualny Rekord
        Swiata? Poza tym,jasne,ze masz racje,ze tu nie piszac osoby calkowicie
        normalne. Przynajmniej,ja na pewno do calkowicie normalnych osob sie nie
        zaliczam. Co do spolecznej normy, kazdy ja sobie ustala sam.
        Mnie moje sumienie pozwolilo na rekord, i pozwala na inne rzeczy, a zabrania
        drugich.U niektorych moze zakazywac tego czy tamtego,co w moim np.pojeciu
        bedzie calkowicie zgodne z moimi normami.
        Na szczescie mam ten komfort i lubie siebie taka jaka jestem. Potrafie sie do
        siebie usmiechnac, potrafie nabijac sie sama z siebie.
        I powiem ci szczerze, gdyby mi ktos dal wybor byc Jozefem Oleksym,ksiezna
        Diana, czy Marianna Rokita, wybralabym to 3.

• Gość: patience Re: Pan Jozef to bardzo powazna kandydatura IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:41
          i tak trzymac, numerze 3wink
    • marianna.rokita do Patience :) 26.12.04, 15:41
      Za caloksztat Tfurczosci, i za to ze Cie nie trawie i lubie zarazem masz u
      mnie, najlepszego szczeniaka z miotu z mojej najlepszej suczycy, lub
      najlepszego kociaka z najlepszej kotki. Pol slowa i masz rezerwacje.
      I traktuj to jako komplement i nawet nie probuj inaczej, bo miewam ostatnio i
      humory,napady zlosci i zachcianki smile

• Gość: patience Re: do Patience :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.04, 15:44
        Zdecydowanie wybralabym psa. Tylko ze nie moge wybrac, bo czesto wyjezdzam, a
        psy musza zyc w stabilnym otoczeniu, bo swiruja. W moim przypadku zwierzaki
        pozostaja w sferze marzen, ale dziekuje. na moment zrobilo mi sie przyjemniesmile
        • marianna.rokita Re: do Patience :) 26.12.04, 15:54
          Milo mi, ze ci sie przyjemnie zrobilo. Jak bedziesz kiedys chciala, daj znac.
          Ja tez wyjezdzamsmile
          Gwarantuje ci ze przy tej rasie pol nienormalnego forumowicza,zboja nie
          zblizylo by sie do ciebie na blizej niz na 50 m.Ja np. przy moich sukach moge
          spokojnie nie zamykac drzwi na klucz.
          Sa tak wyszkolone, ze nie przyjma zadego jedzenia, nie wpuszcza dopoki sie ich
          nie odwola, a nie mowie juz ewentualnym ataku ewentualnego desperata. Poza tym
          sluchaja tylko 1 wlasciciela.
          No ale za to hi hi wiaderko karmy na leb dziennie.

Wlasnie ide z nimi na spacer.
    • Gość: Krzys52 Re: ______ZAKAZANA ZABAWA W FORUMOWICZA ROKU 2004 IP: *.proxy.aol.com 26.12.04, 17:28
      Jak nie masz pojecia dlaczego to ja Ci podpowiem: na strozowce siedza oni.
      Pollak, Nuren, Smierducha, Gnida - to sa oni. I oni chcieli Ci pokazac kto tu
      rzadzi. Lub przynajmniej zrobic na zlosc.

• rattlerka [...] 26.12.04, 18:33
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • marianna.rokita Re: Moim zdaniem, Pani Marianno, Pan Zawadzki 26.12.04, 18:39
        O nie mojego tytulu SRŚ nie oddam po dobroci!!!!
        smile

Oj, tak ucieklo nam gdzies slowo dyspora hi hi smile
        • rattlerka [...] 26.12.04, 18:43
    • Gość: groszek [...] IP: *.client.comcast.net 26.12.04, 23:03
      • Gość: Ciekawy Re: Do Patience, kopia wątku na wypadek, gdyby Gi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:06
        Wylapuje??
      • Gość: patience witaj Groszku:))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 01:03
        piekny catchersmile Jestem z natury zdecydowanie samotnikiem, a zycie mi sie tak
        ulozylo oraz praca, ze bez przerwy przebywam w tlumie ludzi. najlepszy
        odpoczynek dla mnie to jak moge byc sama, a ludzie zwykle sa towarzyscy i
        potrzebuja odwrotnie. I z tego wychodzi sprzecznosc interesow oraz klopotliwe
        sytuacje z ktorymi nie nauczylas sie radzic. Lubie cie bardzo, Groszku,
        naprawde.
        • Gość: patience Panie Jozefie zanim Giwi skasowala zdazylam... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 01:13
          przeczytac tytul panskiego postu ktory sie tu znajdowal, z pytaniem, czy
          widzialam Panski portrecik. Widzialam oba, nawet sie nimi bawilam.
          Rewelacjasmile))))
          • Gość: patience A tu watek z pozdrowieniami do GIWI na FM IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 01:20
            Mysle ze jest kompletnie pijana. Nie ma innego wytlumaczenia dlaczego tnie te
            posty.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=18873377
          • Gość: Ociec Re: Panie Jozefie zanim Giwi skasowala zdazylam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:21
            Patience! Nie wolno bawic sie Jozefem. Zgroza. Ach ta dzisiejsza mlodziez.
            Zadnego szacunku dla starszych.
            • Gość: patience Re: Panie Jozefie zanim Giwi skasowala zdazylam.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.04, 01:23
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18874090&a=18877011
            • Gość: Yusef Re: Panie Jozefie zanim Giwi skasowala zdazylam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 01:25
              Jozefy zaczynaja sie mnozyc. Teraz kazdy moze miec wlasnego Jozefa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=18887310
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka