Dodaj do ulubionych

YEEEEES powstaje Paria Maryja!

16.02.05, 03:25
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.html
Powstaje Partia Maryja

o. Rydzyk
Fot. Jacek Piotrowski

Marcin Kowalski, Bydgoszcz 16-02-2005 , ostatnia aktualizacja 15-02-2005
21:27

Najbliżsi współpracownicy o. Tadeusza Rydzyka tworzą nową partię. Ma ona
błogosławieństwo ojca dyrektora, potężne struktury - Koła Przyjaciół Radia
Maryja zrzeszające ponad 200 tys. osób - i jasny cel: wygrać najbliższe wybory

Partię organizuje fundacja Nasza Przyszłość - Polska blisko związana z Radiem
Maryja i "Naszym Dziennikiem". Chce stworzyć silne ugrupowanie, które po
wyborach przejmie władzę. "Nadszedł czas działania skutecznego w celu ratunku
Polski, przez wybór władzy narodowej, która przygotuje dręczoną Ojczyznę na
szczęśliwość Polskiego Narodu tj. Królestwo Matki Bożej Królowej Polski,
które zapewni pracę wszystkim Polakom i uzdrowi życie wszystkich gospodarstw
Polskich rolników oraz przywróci Narodowi rozkradziony majątek" - głosi
manifest nowej partii. Jej struktury mają powstać: "w zakładach pracy, na
wsiach i w osiedlach, a także przy już istniejących organizacjach
religijnych, młodzieżowych np. ZHR, ZHP, Młodzież Wszechpolska".

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.htm

Manifest Partii Maryja tez tam jest....
Obserwuj wątek
    • patience ups, walnelam sie z linkiem 16.02.05, 03:25
      serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.html
    • patience Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 03:32
      Oczywiście Wierni Inteligencji Patrioci (WIP), którzy już dłuższy czas
      patriotyczne działają i świadomą Rodaków. Skoro na wsi szczególnie spoczywa
      zadanie obrony narodu i państwa, to właśnie (WIP-i) związani ze społecznością
      wiejską, będą najbardziej zobowiązani do przyjęcia kandydatur wyborczych dla
      przyjęcia władzy. Takie osoby od dawna działające na rzecz obrony Narodu i
      Ojczyzny są znane, będą przedstawione. Zwiększy się siłę wyborców jednocząc ich
      praktycznie w kołach miejscowych Polaków.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2554559.html

No to czarna owieczka wykrakala. Jest konkurencja miedzy neonazi a
      katoayatollachatem ;O))
      • marianna.rokita Re: Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 04:09
        No tak...Waznych wydarzen ciag dalszy:
        Moja najlepsza z suk ma sraczke, kotka ruje, druga kotka w ciazy,trzecia jest
        rozwydrzona i wyje, kocur lazi za najlepszym z partnerow i tez wyje, kociak
        jesc nie chce..... no i rydzyk partie zakladasmile

ZAYEBISCIEsmileDRZYJ ROMANIEsmile
        • patience Re: Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 04:13
          To wcale nie jaja. Oni zniszcza Giertycha organizacyjnie i moge sie zalozyc, ze
          beda mieli liczebna oraz karna armie glosow wyborczych.

.......................
          Fakt:
          Dzwoni czlowiek do Radia Maryja... Odbiera Rydzyk...
          - Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja Zawsze Dziewicza...
          - Niech bedzie pochwalony...
          - Witam Jestem Marek z Jarzebowicy , Chaialbym Dla Ojca Serdecznie podziekowac
          za caly przekaz Radia i za caloksztalt...
          - Ale przeciez Radia Maryja nie ma w Jarzebowicy...
          - I za to bym chcial serdecznie Ojcu podziekowac...
          • marianna.rokita Re: Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 11:59
            Alez wiem,ze to nie jaja smile

Jednak smiac mi sie chce, gdy pomysle o minie Romusiasmile
      • owca_czarna Re: Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 08:30
        patience napisała:

> serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2554559.html
        >
        > No to czarna owieczka wykrakala. Jest konkurencja miedzy neonazi a
        > katoayatollachatem ;O))

I teraz się bój narodzie! Od dzisiaj słucham, jak RM zaczyna rzeźbić swoich
        wiernych, zdobywać i przyciagać elektoratsmile)))

Patience u nas w Polsce nic nie dzieje sie bez przyczyny. Myslisz, że ten list
        b.Prezydenta był taki przypadkwy? Ja nie. Wczoraj chciałam napisać, że my i tak
        nie poznany prawdziwego podłoża konfliktu Wałęsa-Rydzyk. Ale chyba dzisiaj już
        poznaliśmy. Zakusy Rydzyka do władzy są ogromne. Wałęsa straci elektorat
        maryjny, elektorat straci również ten, któremu jeszcze nie tak dawno na falach
        eteru krzyczano " Głowa do przodu i Alleluja Romanie"

Pat. smile pozwól, że się odważe i napiszę tak:

w wypowiedziach Wałęsy ubodły mnie dwie sprawy. Pierwsza to taka, że b.Prezydent
        ubolewa nad tym, że jest godz. 12 a on śniadania nie jadł. Wiesz jak mną
        zatrzepała ta niezmiernie ważna informacja mówiąca o życiu Prezydenta!!!! Czy on
        wie ile dzieci w tym dniu w ogóle nie zjadło śniadania? Potraktowałam to jako
        żart ze strony Pana Prezydenta, jako niesmaczny żart. Patience, czy tak miało
        być? Tak miała wyglądać ta nasza Polska? Gdzie jast ta prawda, bo ja już sama
        nie wiem sad((

www.spwb.tg.com.pl/teksty/polski/raporty/quo_solidarnosc.htm

A drugą sprawą były świadectwa udziałowe.

O swiadectwach wiedzieli wszyscy. Jakoś wcześniej Pan Prezydent nie reagował na
        gromadzenie świadectw przez RM. I tak nagle zerwał się ze snu?

"Akcja gromadzenia świadectw przez Radio Maryja miała więcej szans sukcesu.
        Radio dysponowało siecią blisko 600 biur w całym kraju, docierało do ponad 4
        mln słuchaczy. Chociaż ksiądz Rydzyk nie zdementował informacji prasowych o
        milionie zebranych świadectw, wydaje się jednak że liczba ta była przesadzona.
        Od początku akcji zbierania świadectw, Radio Maryja nie zamierzało je
        wykorzystać dla przejęcia NFI ale dla ratowania Stoczni Gdańskiej, rozbudowy
        swojej infrastruktury technicznej i dla utworzenia dziennika katolickiego."

stell-press.webpark.pl/narod.htm
        I dlatego brak mi jest takiego optymizmu jak Tobie. Ja im nie wierzę i to
        wszystko. Kiełbasą wyborczą nikt się jeszcze nie najadł, a żyć trzeba.

czarna_owca
        • patience Re: Kto to jest WIP? Nie wiesz? 16.02.05, 10:17
          > ... u nas w Polsce nic nie dzieje sie bez przyczyny. Myslisz, że ten list b.
          > Prezydenta był taki przypadkwy? Ja nie. Wczoraj chciałam napisać, że my i tak
          > nie poznany prawdziwego podłoża konfliktu Wałęsa-Rydzyk. Ale chyba dzisiaj już
          > poznaliśmy. Zakusy Rydzyka do władzy są ogromne. Wałęsa straci elektorat
          > maryjny, elektorat straci również ten, któremu jeszcze nie tak dawno na falach
          > eteru krzyczano " Głowa do przodu i Alleluja Romanie"

Ok. Oczywiscie ze masz racje, w polityce nic sie bez przyczyny nie dzieje, i ze
          nie poznamy podloza ani tego, ani innych konfliktow. Sadze ze jedyna pomylke
          jaka robisz, to ta, ze Walesa mial elektorat radiomaryjny. Nie mial. Ja na to
          wszystko patrze z troche innej perspektywy. Teraz moge juz o tym spokojnie
          mowic, bo zdaje sie, ze czarnego scenariusza juz nie bedzie, ale panicznie sie
          balam wlasnie czarnego scenariusza. Mariaz Natolina z Pulawami, a takie
          flirtowanie bylo. Nie tylko na poziomie tego 1 artykulu w Polityce o ktorym
          wspominalam, ale zadalam sobie trud, przejrzalam dokladniej, i troche mnie
          porazilo. A prawdopodobienstwo takiego scenariusza byly calkiem spore, moim
          zdaniem siegaly nawet 30%. Albo i gorzejsad Z punktu widzenia rozbicia tego
          scenariusza, nie ma lepszego wariantu, niz partia ayatollachow oraz wejscie
          Walesy do gry. Mysle tez, ze Walesa jest bardzo inteligentny i na pewno wybiera
          swiadomie momenty, kiedy wchodzic do gry, ale tez mysle, ze jest naprawde
          silnie antytotalitarny. On tak po prostu ma. Jako zwierze polityczne kalkuluje
          i oblicza swoje szanse, jest tez gleboko religijny, wiec mniej wiecej pojmuje,
          dlaczego to tak dlugo trwalo. Co wcale nie oznacza, ze obstawiam pomysl
          rzadzenia Polska za pomoca dekretow. Oraz ze na przyklad nie dostrzegam, ze
          rzucil sie do akcji wtedy, kiedy ayatollachy, neonazi oraz kretyni na scenie
          politycznej doprowadzili do zachwiania sie pookraglostolowego dealu, ktorego z
          kolei ja na przyklad nie kocham i uwazam, ze zablokowal rozwoj sceny
          politycznej na 15 lat. Tzn. z tego co zrozumialam z tekstow, Walesa uwaza, ze
          utrzymanie dealu okraglostolowego jest warunkiem wstepnym wyczyszczenia sceny
          politycznej z nazi i ayatollahow, a ja uwazam, ze nazi i ayatollachy sa
          dokladnie produktem tegoz dealu. Tylko ze oceniam sytuacje tak, ze gdyby nie
          bylo akcji Walesy, to nikt by giertychow z rydzykowcami nawet nie probowal
          powstrzymac. Wystarczy obejrzec to video programu Olejnik z Walesa, Kaczynskim
          i Tuskiem, zeby wiedziec jak by to bez Walesy wygladalo.

W tym wszystkim sa to rozgrywki na czesci sceny politycznej. W grze jest
          jeszcze uklad Kwasniewskiego, rozne akcje na lewicy, oraz ta impreze pod
          tytulem "partia centrum' w wykonaniu Unii Wolnosci. Na moj nos Walesa to
          poprze, i to ugrupowanie moze sie od tego napompowac, bo Walesie niezle idzie,
          tyle ze... to bedzie nieszczescie polityczne. Partia nic, ktora moze zablokowac
          prawidlowy rozwoj sceny politycznej na nastepne lata. A poza tym Walesa ma 1
          wade - w swoich rachubach porusza sie wylacznie w obrebie dealu
          pookraglostolowego. Moge sie zalozyc, ze znowu zacznie mylic nogi, tak samo,
          jak nie reagowal na przekret Rydzyka z akcjami, gdyz taki przekret nie naruszal
          dealu OS. No wiec nie na slepo popieram Walese, lecz dlatego, ze na dzien
          dzisiejszy moze przewazyc na niekorzysc nazistowsko-ayatollachowych projektow
          politycznych, oraz dlatego, ze
    • patience Elegia Uroczysta Na Czesc Ojca Dyrektora 16.02.05, 05:45
      Ojciec dyrektor czyli
      Młot na czarownice
      autor: Ferdynand Głodzik

(Według Adama Mickiewicza)

Ojciec Dyrektor ujął na pasku przypięty
      Mikrofon pozłacany, namaszczony, święty
      Jak obcęgi prawicą mocno go zacisnął,
      Wzdął policzki jak banie, gniewem się zachłysnął,
      Wzniósł oczy do góry, wciągnął w głąb pół brzucha
      i wygłosił kazanie jak niszczyć komucha!

Kunszt krasomówczy którym w dawnych czasach słynął
      Jeszcze raz przed uszami słuchaczy rozwinął
      Dźwięczy głos potężny przez miasta, ulice
      Jako pneumatyczny młot na czarownice.
      Zadrżeli dziennikarze oraz politycy,
      Wszelkiej maści działacze oraz heretycy
      Ci co żyją beztrosko oraz niegodziwie
      I ci co swe troski co dzień topią w piwie.
      Tu przerwał by tchu nabrać! Wszystkim się zdawało,
      Ze to koniec kazania, lecz to było mało!

Znów brzmi głos potężny że aż w uszach dzwoni
      Biada bezbożnicy, żydzi i masoni!
      Słowa potępienia dla tych co by chcieli
      Bez pardonu sprzedać Polskę do Brukseli,
      Bo im obca całkiem przyzwoitość wszelka
      Nam zamiast Brukseli potrzebna brukselka!
      Ze to koniec kazania, lecz to jeszcze mało!

Teraz atak na prasę przypuścił od razu
      Oraz inne środki masowego przekazu.
      Prasa to szatana przecież zbrojne ramię
      Wyłącz telewizor! Telewizja kłamie!
      Tylko jedno Radio z prawdą się nie mija!
      O ludzie kochani, to Ci komedyja!
      Ze to koniec kazania, lecz to jeszcze mało!

Wiele zła się pleni na świecie niestety
      Są jeszcze sex shopy i supermarkety!
      Zadrżeli grzesznicy i wszelkie niecnoty.
      Kazanie powtarzają inne wibromłoty
      Jak każe średniowieczna prastara tradycja
      Do łask znowu wraca wielka inkwizycja!

Ferdynand Głodzik

www.sadurski.com/satyra/tekst1.htm
    • maurycy Re: YEEEEES powstaje Paria Maryja! 16.02.05, 09:40
      A jakiego koloru będzie ten ryj? Z założeń statutowych wygkąda na hybydę typu
      psokotokoza, połączenie statutu PZPR ze statutem przedwojennego SN. Planowa
      gospodarka, przywrócenie konstytucji z 1935. Z mojej strony, polecam włączenie
      ustaw norymberskich z 15 września 1935: na mocy których będzię się chronić
      czystości krwi wszechposkiej oraz polskiego honoru, jednoczesnie normując sprawy
      obywatelskie. Należy zakazać małżeństw pomiędzy "Wszechpolakami i
      nie-Wszechpolakami i zachować słowiańską czystość rasową (jeśli takoważ
      istnieje). Także wzorując się na światłym przykładzie Reichstagu wprowadzić karę
      za stosunki pozamałżeńskie z przedstawicielami innych ras i zdefiniować kto jest
      Żydem, a kto nie, kto mieszańcem, a kto czystej krwi Wszechpolakiem. Należy
      także wziąć pod uwagę postanowienia konferencji w Wansee i wdrozyć ostateczne
      rozwiązanie kwestii nieczystości rasowej, może nie tak drastyczne jak
      zastosowali Niemcy, boć my Wszechpolacy jesteśmy katolikami i żyjemy w zgodzie z
      VI przykazaniem, tak jak także żyjemy w zgodzie z pozostałymi przykazaniami,
      więc proponuję deportacje na Madagaskar wszystkich tych, którzy mają mniej niż
      51 % czystej krwi wszechpolskiej i potraktowanie ich jako obywateli II
      kategorii, pozbawionych praw obywatelkich. Należy też powołać urząd czystości
      rasy wszechposkiej, którego zadaniem byłaby weryfikacja czystości rasy i
      wydawanie odpowiednich świadectw prawego Polaka i katolika i niezmąconej przez
      wieki krwi słowiańskiej. Jedynie takie swiadectwo uprawniałoby do nazywanie się
      Polakiem. Człowiek bez świadectwa byłby jedynie polskim obywatelem nieznanego
      pochodzenia, który nie ma prawa wypowiadać się, reprezentować, wybierać lub być
      wybierany na stanowiska lub urzędy reprezentujące Polską. Tylko po wprowadzeniu
      takich zmian statutowych, partia Maryja może osiągnąć sukces i naprawić zło
      ostatnich 16 lat.
    • maurycy Re: YEEEEES powstaje Paria Maryja! 16.02.05, 09:41
      Przepraszam za literówki, ale wzburzyłem się okropnie.
    • wojtek_blankietowy pytanie do Patience 16.02.05, 10:22
      Patience mam do ciebie pytanie.
      Jestem dosc nowy na tym forum ale rzucily mi sie twoje wypowiedzi w oczy. Duzo
      w nich pdskornej zlosci i rozczarowania. Oceniajac twoje wypowiedzi stwierdzam
      ze jestes okolo 40 raczej samotna i rozczarowana zyciem myle sie?
      • patience Re: pytanie do wojtka blankietowego 16.02.05, 10:34
        > Jestem dosc nowy na tym forum ale rzucily mi sie twoje wypowiedzi w oczy.
        > Duzo
        w nich pdskornej zlosci i rozczarowania. Oceniajac twoje wypowiedzi stwierdzam
        > ze jestes okolo 40 raczej samotna i rozczarowana zyciem myle sie?

Nie jestem nowa na tym forum, i twoje wypowiedzi nie rzucily mi sie w oczy. Ale
        ty mi sie rzuciles, ze duzo w tobie duzo podskornej zlosci i rozczarowania.
        Oceniajac twoja wypowiedz stwierdzam, ze jestes okolo 15, raczej impotent lub
        prawyczek myle sie?
        wink
        • wojtek_blankietowy odpowiedz wojtka blankietowego 16.02.05, 11:12
          patience napisała:
          > Nie jestem nowa na tym forum i twoje wypowiedzi nie rzucily mi sie w oczy. Ale
          > ty mi sie rzuciles, ze duzo w tobie duzo podskornej zlosci i rozczarowania.
          > Oceniajac twoja wypowiedz stwierdzam, ze jestes okolo 15, raczej impotent lub
          > prawyczek myle sie?

biorac pod uwage to ze probowalas mnie obrazic co sie nie udalo (chcialbym
          znowu byc 15 letnim prawiczkiem tyle pieknych doswiadczen bylo by przede mna)
          domyslam sie ze zgadlem. Moze sie zdzwisz ale ja w przeciwienstwie do Ciebie
          nie chcailem Cie obrazic. Domyslam sie ze opacznie to zrobilem. Po prostu
          autentycznie duzo zolci jest w twych wypowiedziach a ze piszesz czesto w srodku
          nocy wnisokuje ze jestes sama (aczkolwiek mozliwe jest ze pracujesz nocami).
          Polaczylem wiec fakty i tak mi wyszlo i z troski zapytalem. Pozdrawiam Cie
          serdecznie i mniej nerwow szkoda zdrowia
          • patience Re: odpowiedz wojtka blankietowego 16.02.05, 11:29
            wojtek_blankietowy napisał:

> patience napisała:
            > > Nie jestem nowa na tym forum i twoje wypowiedzi nie rzucily mi sie w oczy
            > . Ale
            > > ty mi sie rzuciles, ze duzo w tobie duzo podskornej zlosci i rozczarowani
            > a.
            > > Oceniajac twoja wypowiedz stwierdzam, ze jestes okolo 15, raczej impotent
            > lub
            > > prawyczek myle sie?
            >
            > biorac pod uwage to ze probowalas mnie obrazic co sie nie udalo (chcialbym
            > znowu byc 15 letnim prawiczkiem tyle pieknych doswiadczen bylo by przede mna)
            > domyslam sie ze zgadlem. Moze sie zdzwisz ale ja w przeciwienstwie do Ciebie
            > nie chcailem Cie obrazic. Domyslam sie ze opacznie to zrobilem. Po prostu
            > autentycznie duzo zolci jest w twych wypowiedziach a ze piszesz czesto w
            srodku
            >
            > nocy wnisokuje ze jestes sama (aczkolwiek mozliwe jest ze pracujesz nocami).
            > Polaczylem wiec fakty i tak mi wyszlo i z troski zapytalem. Pozdrawiam Cie
            > serdecznie i mniej nerwow szkoda zdrowia

biorac pod uwage to ze probowales mnie obrazic co sie nie udalo (chcialbym
            miec taki latwy sposob na upuszczanie moich podskornych zlosci i rozczarowania,
            jak rowniez zeby wszyscy uwazali, ze jestem okolo 40 raczej samotna i
            rozczarowana zyciem, tyle pieknych doswiadczen bylo by przede mna w postaci
            ogolnej lagodnosci i wspolczucia skierowanego na moja osobe, zamiast czyhania
            na kazde potkniecie) domyslam sie ze zgadlam. Moze sie zdzwisz ale ja w
            przeciwienstwie do Ciebie nie chcailem Cie obrazic. Domyslam sie ze opacznie to
            zrobilam. Po prostu autentycznie duzo zolci jest w twej jedynej mi znanej
            wypowiedzi a ze piszesz nieczesto, zarowno w dzien, jak i w nocy, wnioskuje ze
            ci rodzice nie pozwalaja (aczkolwiek mozliwe jest ze probujesz usilnie
            doprowadzic do wzwodu). Polaczylam wiec fakty i tak mi wyszlo i z troski
            zapytalam. Pozdrawiam Cie serdecznie i mniej nerwow szkoda zdrowia

PS. hihi przyglupie. Jak chcesz sie cwiczyc w dokuczaniu, to sprobuj na kims z
            kim mozesz wygrac. Czyli mierz sily na zamiarywink
          • f0g Re: odpowiedz wojtka blankietowego 17.02.05, 01:35

> patience napisała:
            > > Nie jestem nowa na tym forum i twoje wypowiedzi nie rzucily mi sie w oczy
            > . Ale
            > > ty mi sie rzuciles, ze duzo w tobie duzo podskornej zlosci i rozczarowani
            > a.
            > > Oceniajac twoja wypowiedz stwierdzam, ze jestes okolo 15, raczej impotent
            > lub
            > > prawyczek myle sie?
            >
            > biorac pod uwage to ze probowalas mnie obrazic co sie nie udalo (chcialbym
            > znowu byc 15 letnim prawiczkiem tyle pieknych doswiadczen bylo by przede mna)
            > domyslam sie ze zgadlem. Moze sie zdzwisz ale ja w przeciwienstwie do Ciebie
            > nie chcailem Cie obrazic. Domyslam sie ze opacznie to zrobilem. Po prostu
            > autentycznie duzo zolci jest w twych wypowiedziach a ze piszesz czesto w
            srodku
            >
            > nocy wnisokuje ze jestes sama (aczkolwiek mozliwe jest ze pracujesz nocami).
            > Polaczylem wiec fakty i tak mi wyszlo i z troski zapytalem. Pozdrawiam Cie
            > serdecznie i mniej nerwow szkoda zdrowia

Wojtek rozpracowałeś babocha bezbłędnie , stąd jej wsciekłość . No ale kto by
            chciał taka sekutnicę w domu . Na forum najwierniej przyjaźni sie z najwiekszą
            nie tylko forumową qurwą , dumną ze swego qrestwa .
      • owca_czarna Re: pytanie do Patience 16.02.05, 10:42

> ze jestes okolo 40 raczej samotna i rozczarowana zyciem myle sie?

Czy można doszukiwać się związku między wiekiem a rozczarowaniem?

czarna_owca
        • hymen Re: pytanie do Patience 16.02.05, 10:47
          owca_czarna napisała:

> wojtek_blankietowy napisał:
          >
          > > ze jestes okolo 40 raczej samotna i rozczarowana zyciem myle sie?
          >
          > Czy można doszukiwać się związku między wiekiem a rozczarowaniem?

Pewnie, że można. Rozczarowanie przychodzi zwykle z wiekiem, a ja cieszę się,
          że wyjątkiem od tej reguły jestem smile
          • owca_czarna Hymen 16.02.05, 11:01
            hymen napisał:

> owca_czarna napisała:
            >
            > > wojtek_blankietowy napisał:
            > >
            > > > ze jestes okolo 40 raczej samotna i rozczarowana zyciem myle sie?
            > >
            > > Czy można doszukiwać się związku między wiekiem a rozczarowaniem?
            >
            > Pewnie, że można. Rozczarowanie przychodzi zwykle z wiekiem, a ja cieszę się,
            > że wyjątkiem od tej reguły jestem smile

Hymen jesteś bardzo szcześliwym, pozytywnie myślącym człowiekiem !!!!!!!!!! smile))

czarna_owca
            • patience A teraz konkurs. 16.02.05, 11:31
              Kim jest "jestem nowy"
              wojtek_blankietowy?

uwielbiam pacyniarzy heheeeeeeeesmile))))
              • owca_czarna Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:39
                patience napisała:

> Kim jest "jestem nowy"
                > wojtek_blankietowy?
                >
                > uwielbiam pacyniarzy heheeeeeeeesmile))))

Ty już wiesz? To jest pacynierz? A ja sądziałam, że masz nocnego adoratora.
                smile)))))))))

czarna_owca
                • wojtek_blankietowy Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:46
                  owca_czarna napisała:
                  > Ty już wiesz? To jest pacynierz? A ja sądziałam, że masz nocnego adoratora.
                  > smile)))))))))
                  > czarna_owca

nie doceniasz mlodziezy stanu wojennego smile ktora ta mlodziesz teraz balansuje w
                  granicach 40 stki miewajac rozne nastroje, ale co ja pryszczaty 10 latek moge
                  wiedziec
                  • patience Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:49
                    ty pryszczaty 10latku, baranku bozy ty!
                    heheeeee najlepiej jak kiedys ktos mojego nika przypacynkowal, jeszcze jak
                    bylam Helga. Ja mialam ogonek z tylu, a pacyniarz odwrotnie. Namietnie czyhalam
                    zeby sie na forum pojawil zeby ponawijac. I tak nawijalismy na cale watki, a
                    forum wylo.
                  • owca_czarna Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:49

> owca_czarna napisała:
                    > > Ty już wiesz? To jest pacynierz? A ja sądziałam, że masz nocnego adorator
                    > a.
                    > > smile)))))))))
                    > > czarna_owca
                    >
                    > nie doceniasz mlodziezy stanu wojennego smile ktora ta mlodziesz teraz balansuje w
                    >
                    > granicach 40 stki miewajac rozne nastroje, ale co ja pryszczaty 10 latek moge
                    > wiedziec

aha, smile)))))))))))))))))))))))))))))))))))

czarna_owca
                • patience Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:46
                  Jak sie taki post widzi, to z gory wiadomo ze pacyniarzwink) Jesli kiedykolwiek
                  jakis zupelnie ci nieznany nik znienacka wyskoczy z przykrymi uwagami pod twoim
                  adresem, to na 100% jest to ktos, kogo swietnie znasz. Lubie pacyniarzy, bo
                  maja zupelnie odjechane pomysly. Rozsmieszaja mniesmile)))))))
                  • wojtek_blankietowy Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:49
                    patience napisała:
                    > Jak sie taki post widzi, to z gory wiadomo ze pacyniarzwink) Jesli kiedykolwiek
                    > jakis zupelnie ci nieznany nik znienacka wyskoczy z przykrymi uwagami pod twoi
                    > adresem, to na 100% jest to ktos, kogo swietnie znasz. Lubie pacyniarzy, bo
                    > maja zupelnie odjechane pomysly. Rozsmieszaja mniesmile)))))))

ciesze sie ze wreszcie sie smiejesz bo jak dlugo Cie znam nie widzialem
                    usmiechu na twej slicznej twarzy.
                    • patience Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:50
                      oplulam monitor kawa. qrde ide po papier toaletowy, hihiiiiiiiiiiiii ale
                      wejscie smoka
                      • owca_czarna Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:56
                        patience napisała:

> oplulam monitor kawa. qrde ide po papier toaletowy, hihiiiiiiiiiiiii ale
                        > wejscie smoka

a ja myślałam, że to gini, ale wtedy napisałabyś Wejście Smoczycy smile

czarna_owca
                        • patience Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:58
                          Gini tak nie potrafi. To jest jakis pacynkarz z poczuciem humoru, a ona nie ma.
                          No nie wiem, ostatnio dawno pollaka nie widzialam. Zawsze zaczynam podejrzenia
                          od pollaka, bo go to denerwujebig_grin
                    • jenisiej Mało widziałeś 16.02.05, 11:57

> ciesze sie ze wreszcie sie smiejesz bo jak dlugo Cie znam nie widzialem
                      > usmiechu na twej slicznej twarzy.

Bo jesteś tu nowy,
                      Wojtku blankietowy,
                      mechaniku samochodowywink

Pozdro. Całuski, dziewczynysmile
                      • owca_czarna Re: Mało widziałeś 16.02.05, 12:01
                        jenisiej napisał:

> wojtek_blankietowy napisał:
                        >
                        > > ciesze sie ze wreszcie sie smiejesz bo jak dlugo Cie znam nie widzialem
                        > > usmiechu na twej slicznej twarzy.
                        >
                        > Bo jesteś tu nowy,
                        > Wojtku blankietowy,
                        > mechaniku samochodowywink
                        >
                        > Pozdro. Całuski, dziewczynysmile

mechaniku samochodowy? Ktoś się tu chwalił, że jest mechanikiem, czyżby atp?

czarna_owca

• patience ATP? on kiedys tez puszczal dowcipy. hmmm... 16.02.05, 12:05
                          Poza tym sa juz 2 pacyny. To podejrzane.
                          • wojtek_blankietowy Re: ATP? on kiedys tez puszczal dowcipy. hmmm... 16.02.05, 12:08
                            patience napisała:
                            > Poza tym sa juz 2 pacyny. To podejrzane.

no ale mlodziesz stanu wojennego nie z takimi podejrzeniami sobie radzila
                            prawda, sprawdz mnie na liscie agentow podobno pelmniki tez donosily na kolegow
                            z jadra moze jestem na liscie
                            • patience Re: ATP? on kiedys tez puszczal dowcipy. hmmm... 16.02.05, 12:13
                              > no ale mlodziesz stanu wojennego nie z takimi podejrzeniami sobie radzila

A pewnie! Plemniki sa podejrzane najbardziej.

www.republika.pl/pomaranczowa_alternatywa/fotki2/big_5.jpg
                        • jenisiej Mechanik samochodowy 16.02.05, 12:13
                          owca_czarna napisała:

> mechaniku samochodowy? Ktoś się tu chwalił, że jest mechanikiem, czyżby atp?

Z 250 postów Wojtka połowa jest na Auto-Moto.

Całuskismile
                          • patience Re: Mechanik samochodowy 16.02.05, 12:15
                            > Z 250 postów Wojtka połowa jest na Auto-Moto.

Automoto? A jaka marka samochodu? Moze Mitsubishi czy Masubatsu, czy jak to sie
                            tam nazywa?
                            wink
                            • wojtek_blankietowy Re: Mechanik samochodowy 16.02.05, 12:21
                              patience napisała:
                              > > Z 250 postów Wojtka połowa jest na Auto-Moto.
                              > Automoto? A jaka marka samochodu? Moze Mitsubishi czy Masubatsu czy jak to sie
                              > tam nazywa?
                              > wink

zeby sie tobie przypodobac powinienem miec marke antykomunistyczna, wiec VW
                              zalozony przez hitlera na ktroego produktach niemcy podjechali pod moskwe
                              bedzie najlepszy. niech bedzie mam kubelwagena albo schwimwagena, ewentualnie
                              opel blitz by sie nadal
                              • patience Re: Mechanik samochodowy 16.02.05, 12:26
                                > zeby sie tobie przypodobac powinienem miec marke antykomunistyczna, wiec VW
                                > zalozony przez hitlera na ktroego produktach niemcy podjechali pod moskwe
                                > bedzie najlepszy. niech bedzie mam kubelwagena albo schwimwagena, ewentualnie
                                > opel blitz by sie nadal

Najlepszy to ten kubelwagen. Swietna nazwa na czolg. Podobno w Toruniu osiagaja
                                wysokie ceny, szczegolnie jak sprzedawane razem z celowniczym, ktory umie
                                trafic w masz radiowy.

-
                      • patience Re: Mało widziałeś 16.02.05, 12:01
                        Oooooooooo jenismile)))))
                        Na haslo pacynka to bys wstal nawet z loza smiertelnegowink)
                        calusek zwrotny!
                      • wojtek_blankietowy Re: Mało widziałeś 16.02.05, 12:06
                        jenisiej napisał:
                        > Bo jesteś tu nowy,
                        > Wojtku blankietowy,
                        > mechaniku samochodowywink

witam serdecznie ciesze sie ze moge poznac
              • pacyniarz Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:54
                Naprawde??? To mile.
                • wojtek_blankietowy pacyniarz ty to ja? 16.02.05, 11:56
                  pacyniarz napisał:
                  > Naprawde??? To mile.

pacyniarz ty to niba ja?
                  tez jestes wielbicielem tej ryczacej czterdziestki?
                  • pacyniarz Re: pacyniarz ty to ja? 16.02.05, 12:00

> tez jestes wielbicielem tej ryczacej czterdziestki?

Oczywiscie. Uwielbiam ja czytac. Tylko mam wrazenie, ze mozemy sie mylic w
                    rachubach. Ale to nie ma znaczenia. W przypadku czytania oczywiscie. smile
                    • wojtek_blankietowy Re: pacyniarz ty to ja? 16.02.05, 12:05
                      pacyniarz napisał:
                      > > tez jestes wielbicielem tej ryczacej czterdziestki?

> Oczywiscie. Uwielbiam ja czytac. Tylko mam wrazenie, ze mozemy sie mylic w
                      > rachubach. Ale to nie ma znaczenia. W przypadku czytania oczywiscie. smile

hmm mylic sie rachubach ale w jakich rachubach. przeraziles mnie teraz. moge
                      sie mylic co do "mlodziezy stanu wojennego"??? niemozliwe
                • pacyniarz Re: A teraz konkurs. 16.02.05, 11:56
                  Tzn. ze uwielbiasz pacyniarzy.
                • hymen Wojtek to Jenisej! 16.02.05, 11:58
                  Planuje porzucenie. Nie liczę na nagrodę, zbyt rzadko udaje mi się odgadnąć smile.
                  • jenisiej Re: Wojtek to Jenisej! 16.02.05, 12:02
                    hymen napisał:

> Planuje porzucenie. Nie liczę na nagrodę, zbyt rzadko udaje mi się
                    odgadnąć smile.

Hihi, czyżby kolejna runda rozważań na temat mojej "tożsamości forumowej"?

Pozdrosmile
                    • patience Jeeeeni? Nie chce cie martwic, ale 16.02.05, 12:03
                      ... zaczelam cie wlasnie podejrzewac.
                      • jenisiej Re: Jeeeeni? Nie chce cie martwic, ale 16.02.05, 12:22
                        patience napisała:

> ... zaczelam cie wlasnie podejrzewac.

Ech, Ty wiesz, jak mi sprawić przyjemność. To dla mnie radocha, jak się mnie
                        podejrzewa o różne forumowe zbrodniewink

Całuskismile
                        • patience Re: Jeeeeni? Nie chce cie martwic, ale 16.02.05, 12:29
                          Ale ty je popelniasz...wink

PS. Musze sie zmywac. Ale sie ucieszylam ze sa pacynkarze i duch w narodzie nie
                          ginie. Jak Zawadzki sie obrazil ze giwi sobie poszla, to czegos mi wyraznie
                          bylo brak. Buzkasmile
                    • hymen Re: Wojtek to Jenisej! 16.02.05, 12:05
                      jenisiej napisał:

> Pozdrosmile

To się nazywa rozpirzanie. Ale żeby dokładnie wyjaśnić, co miałem na myśli,
                      muszą się tu pojawić specjaliści.
                      • patience A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:08
                        Bo w chwili slabosci puscilam taki post:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20646473&a=20646502
                        • marianna.rokita Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:12
                          Odpowiadam zatem smileTez tam jestemsmile
                          Ale realizacja umowa pomiedzy Seximpreza a mna zostala na razie zawieszona do
                          odwolaniasmile
                          Ale co do reszty, powiem adminom stronki o twoim hi hi odkryciu smile
                          • wojtek_blankietowy Super sie ubawilem ale musze juz isc 16.02.05, 12:14
                            do przedszkola.

serdecznie pozdrawiam bohaterska mlodzierz stanu wojennego
                            • patience Re: Super sie ubawilem ale musze juz isc 16.02.05, 12:16
                              Bohaterska mlodziez salutuje do pomaranczowej czapeczki.
                              wink
                              • wojtek_blankietowy Re: Super sie ubawilem ale musze juz isc 16.02.05, 12:26
                                patience napisała:
                                > Bohaterska mlodziez salutuje do pomaranczowej czapeczki.
                                > wink

ja mam zółtą z pomponami, pomarańczowe mam rękawiczki
                          • jenisiej Witaj, Marianno:) 16.02.05, 12:16
                            marianna.rokita napisała:

> Odpowiadam zatem smileTez tam jestemsmile

Zdjęcie ładne. Mniam, mniamsmile))

Całuskismile
                            • patience Re: Witaj, Marianno:) 16.02.05, 12:18
                              Eee tam, ladne. Ani jednego fijuuta nie ma. To po co komu takie zdjecia?

PS. a wojtek blankietowy sie zmyl po automoto. Moze mozna go nakryc jakos?
                              hihiiii
                            • marianna.rokita Re: Witaj, Marianno:) 16.02.05, 12:27
                              O nie jeni, sa zdjecia jeszcze bardziej mniam mniamsmile

Linka sobie zyczysz hi hi ?

• marianna.rokita Jeni prosze bardzo: 16.02.05, 12:30
                                A te nie ladniejsze?

www.photoblog.pl/show.php?photo_id=25288
                                www.photoblog.pl/show.php?photo_id=25286

smile))))))))))))))

Patience hi hi tez boleje nad tym, ze ani jednego fiuta nie mamsmile
                                • jenisiej Ee, te znam 16.02.05, 12:37

> A te nie ladniejsze?

Myślałem, że coś nowego. Zaniedbujesz tego fotobloga.

> Patience hi hi tez boleje nad tym, ze ani jednego fiuta nie mamsmile

Ja się w to nie wtrącam. I tak się boję, że mi da po wirtualnym pysku za
                                  komplementowanie Ciebiecrying

Całuskismile
                                  • marianna.rokita :))) 16.02.05, 12:44
                                    zaniedbuje owszem, dobra wysylam ci na privasmile

• gini Re: Jenisieju, 16.02.05, 12:47
                                      Podaj mance jeszcze prywatny adres , to ci manka wysle pare wlosow lonowych na
                                      wieczna pamiatke .
                                      • jenisiej Gini, zazdrosna jesteś? 16.02.05, 12:53
                                        gini napisała:

> Podaj mance jeszcze prywatny adres , to ci manka wysle pare wlosow lonowych
                                        > na wieczna pamiatke .

Sam wiem, co mam robić. Jak oboje z Marianną będziemy mieli ochotę, to sobie
                                        podamy bliższe namiary, albo nawet - o zgrozo - osobiście się spotkamy. To
                                        nasza prywatna sprawa, a Tobie, wybacz, nic do tego.

Buzi dla Zuzismile
                                        • gini Re: Gini, zazdrosna jesteś? o co?????? 16.02.05, 13:12
                                          jenisiej napisał:

> gini napisała:
                                          >
                                          > > Podaj mance jeszcze prywatny adres , to ci manka wysle pare wlosow lonowy
                                          > ch
                                          > > na wieczna pamiatke .
                                          >
                                          > Sam wiem, co mam robić. Jak oboje z Marianną będziemy mieli ochotę, to sobie
                                          > podamy bliższe namiary, albo nawet - o zgrozo - osobiście się spotkamy. To
                                          > nasza prywatna sprawa, a Tobie, wybacz, nic do tego.
                                          >
                                          > Buzi dla Zuzismile

Nie bywam zazdrosna o prostytutki .Nie bywam zazdrosna o obcych mi calkiem
                                          mezczyzn.
                                          Niedlugo zaproponuje administracji nazwe tego forum na burdelnet, bedzie lepiej
                                          pasowalo , do tego co sie tu aktualnie dzieje .

A od dzisiaj po prostu , Cie wygaszam, facet, ktory nie szanuje siebie, nie
                                          zasluguje na uwage .

Zegnam pana .

• jenisiej Żegnaj, Gini n/t 16.02.05, 13:16
                                    • jenisiej Fantastyczne! :))) 16.02.05, 13:15

> zaniedbuje owszem, dobra wysylam ci na privasmile

Dzięki. Co prawda obejrzałem dopiero pierwsze, bo wielkie są i wolno mi się
                                      ciągną, ale bardzo mi się podobasmile
                                      Wpadło mi na myśl, żebyś poprosiła Pat o wskazówki, jak się odchudza pliki jpg,
                                      ale nie wiem, czy zechce, skoro to w celu demoralizacji mojej skromnej osobywink

Całuskismile))
                                      • jenisiej Marianno, jesteś piękną kobietą :))) 16.02.05, 13:45
                                        Uff, serwer czkał z wrażenia, ale udało się wszystko ściągnąć. Bomba! Polecam
                                        się łaskawej pamięciwink

Całuskismile))
                                        • hymen Re: Marianno, jesteś piękną kobietą :))) 16.02.05, 13:51
                                          jenisiej napisał:

> Uff, serwer czkał z wrażenia, ale udało się wszystko ściągnąć.

Jak Ty to robisz na odległość???????? Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy nie
                                          udało mi się ściągnąć żadnej częsci garderoby przez serwer. Nie bądź wiśnia,
                                          podziel się Marianną. smile
                                          • jenisiej Re: Marianno, jesteś piękną kobietą :))) 16.02.05, 13:59
                                            hymen napisał:

> jenisiej napisał:
                                            >
                                            > > Uff, serwer czkał z wrażenia, ale udało się wszystko ściągnąć.
                                            >
                                            > Jak Ty to robisz na odległość???????? Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy nie
                                            > udało mi się ściągnąć żadnej częsci garderoby przez serwer.

Hehe, lata pracywink

> Nie bądź wiśnia, podziel się Marianną. smile

Dyskretny jestem właśnie. Mam, ale nie damwink

Pozdrosmile
                                            • hymen Re: Marianno, jesteś piękną kobietą :))) 16.02.05, 14:05
                                              jenisiej napisał:

> hymen napisał:
                                              >
                                              > > jenisiej napisał:
                                              > >
                                              > > > Uff, serwer czkał z wrażenia, ale udało się wszystko ściągnąć.
                                              > >
                                              > > Jak Ty to robisz na odległość???????? Przyznam szczerze, że jeszcze nigdy
                                              > nie
                                              > > udało mi się ściągnąć żadnej częsci garderoby przez serwer.
                                              >
                                              > Hehe, lata pracywink

Mimo wszystko wolę osobisty i bezpośredni kontakt smile.

>
                                              > > Nie bądź wiśnia, podziel się Marianną. smile
                                              >
                                              > Dyskretny jestem właśnie. Mam, ale nie damwink

Trudno, może Marianna się zlituje.
                                              • jenisiej Re: Marianno, jesteś piękną kobietą :))) 16.02.05, 14:22
                                                hymen napisał:

> Mimo wszystko wolę osobisty i bezpośredni kontakt smile.

Ja też. Ale sieć także ma swój urok - Tobie chyba nie muszę tego tłumaczyć?
                                                wink

> Trudno, może Marianna się zlituje.

Tego to ja już nie wiem. Nawet Jej bezpośrednio nie próbowałeś poprosić, tylko
                                                ode mnie próbowałeś wycyganićwink

Pozdrosmile
                                      • marianna.rokita Re: Fantastyczne! :))) 16.02.05, 14:31
                                        Jenisiej, jasne ze wiem jak sie je odchudzasmileKotek, ja zdjecia spzredaje, wiec
                                        tez musze umiec je obrobic np. zrobic z nich formacik tif itd.
                                        Az taka oslica nie jestem!!!!!!
                                        Pzreciez zeby wstawic zdjecia do bloga,musialam je sporo odchudzic!!!!!!!!!!!!!
                                        Wyslalam duze,zeby bylo duzo do ogladaniasmile
                                        • jenisiej Re: Fantastyczne! :))) 16.02.05, 14:38

> Wyslalam duze,zeby bylo duzo do ogladaniasmile

Istotnie, jest duuużo do oglądaniasmile Bardzo ładne fotki. Dzięki.

Całuskismile
                                          • marianna.rokita Re: Fantastyczne! :))) 16.02.05, 14:46
                                            Hi hi Patience tematem partii Radia Maryja...
                                            wywolala wysylanie sobie foteksmile)))))))))))

He he nawet RM sie kojarzy.............
                                            • patience Re: Ja!? 16.02.05, 20:56
                                              Az mi sie steknelo z wrazenia.
                                              • marianna.rokita Re: Ja!? 16.02.05, 21:09
                                                No a kto temat partii Radia Maryja wywolal?
                                                Ja?!?

Hi, hi zdaje sie,ze juz wszystko sie kojarzysmile

• jenisiej Re: Witaj, Marianno:) 16.02.05, 12:32

> O nie jeni, sa zdjecia jeszcze bardziej mniam mniamsmile
                                >
                                > Linka sobie zyczysz hi hi ?

Jasnesmile Tu albo na priv - jak wolisz.

Całuskismile
                        • pacyniarz Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:17
                          Oj wcale nie. To za caloksztalt. smile
                          • patience Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:19
                            A ty tez jestes auto-moto?
                            • pacyniarz Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:27
                              > A ty tez jestes auto-moto?
                              • wojtek_blankietowy Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:28
                                pacyniarz napisał:
                                > > A ty tez jestes auto-moto?

wszyscy sa z auto moto? to jak w rodzinie
                                • patience Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:31

> wszyscy sa z auto moto? to jak w rodzinie

o rany, przez te teksty sie nie moge oderwac. Masoni z automoto. Musze juz
                                  spadac, ale bardzo tego zaluje. Na razie wszystkimsmile)))))))))))))))
                              • pacyniarz Re: A ja wiem czemu sie pojawily te pacyny 16.02.05, 12:33
                                Oczywiscie, ze nie. Zreszta mnie uwielbiasz.
    • owca_czarna od Maryji do Maybacha 16.02.05, 12:28
      patience napisała:

> serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,2554555.html
      > Powstaje Partia Maryja

No proszę, od jednego hobby Ojca Dyrektora: Patrii Maryja dobrnęliśmy do
      drugiego hobby: samochodów. A to wszystko dzięki wojtkowi_blankietowemusmile)))

czarna_owca
    • marianna.rokita Hi hi zobaczcie:) 16.02.05, 14:49
      Helga czy ja z Toba w kisielu kiedykolwiek???????
      smile)))))))))))))))))))))))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20662879&v=2&s=0
      • hymen Re: Hi hi zobaczcie:) 16.02.05, 14:54
        A co z tymi fotkami smile. Znawca Jeni błąd mi wytknął, może jednak dostanę
        jakąś smile. Blog się rozbuduje?
        • marianna.rokita Re: Hi hi zobaczcie:) 16.02.05, 14:57
          Dobra Hymen dostaniesz jedno smile
      • pro100 w sumie 16.02.05, 14:58

> Helga czy ja z Toba w kisielu kiedykolwiek???????
        > smile)))))))))))))))))))))))
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20662879&v=2&s=0

jak na panienki w kisielu to za mocno przechodzone, jak na kobiety to zbyt
        wiele brakuje, eeeh dysgust kompletny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka