Dodaj do ulubionych

Powazny Polityk odmiawia debaty tv z politycznym gnojem

IP: *.calixo.net 05.09.01, 21:05
Obserwuj wątek
    • Gość: Scan Re: Powazny Polityk odmawia debaty tv z politycznym gnojem IP: *.home.net.pl 05.09.01, 22:09
      Przepraszam, czy tu grabią? (gnój)

Gość portalu: xxx napisał(a):

• Gość: xxx Re: Powazny Polityk odmawia debaty tv z politycznym gnojem IP: *.calixo.net 06.09.01, 00:57
        mam nadzieje ze wielkie grabiene/gnoju/nastapi niebawem
        • Gość: rafal Re: Powazny Polityk odmawia debaty tv z politycznym gnojem IP: 157.25.121.* 06.09.01, 17:02

> mam nadzieje ze wielkie grabiene/gnoju/nastapi niebawem

a nie wiesz, że "nadzieja" matką GŁUPICH????
          rozważ to
    • Gość: rafal Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 157.25.121.* 06.09.01, 17:01

"..."

i tyle ma do powiedzenia Lesiu... a niby kim on jest? mężem stanu po zawodówce
      elektrycznej w Żyrardowie...???
      Leszek już raz wystąpił przed Moniką Olejnik i nie wiedział ilu jest członków
      trybunału stanu... na razie wystarczy mu debat... jeszcze jedna i wynik LSD spadł
      by do 30%

a teraz do "xxx"
      tymi pustymi postami kompromitujesz się tak samo jak twój pupil brakiem wiedzy...
      tylko, że on wiedział kiedy zrejterować... Tobie radzę to samo: odpuść sobie i
      nie ośmieszaj się na tym forum bo tylko nieświadomie kompromitujesz swoich
      pupilków z LSD

Ps już cię z jednego wątku popędziłem leszczu... to Ty schizofrenicznie założyłeś
      następny żeby pochwalić się tym co masz do powiedzenia...
      • Gość: ar Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.01, 00:29
        Brakiem wiedzy to kompromituje się Pan, Panie Rafale. LM ukończył technikum a
        nie zawodówkę w Żyrardowie. Jest magistrem nauk politycznych po ukończeniu
        Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Warszawie.
        • sin2001 Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia 07.09.01, 01:02
          Gość portalu: ar napisał(a):

> Brakiem wiedzy to kompromituje się Pan, Panie Rafale. LM ukończył technikum a
          > nie zawodówkę w Żyrardowie. Jest magistrem nauk politycznych po ukończeniu
          > Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Warszawie.

Pewnie ! Ci przeznaczeni na bonzów kończyli WSNS i radzieckie szkoły. WUML robiła
          chołota dla kariery na poziomie dyrektora szkoły.
          • Gość: ar Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.01, 02:20
            Z tym się zgadzam.
        • Gość: rafal Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 157.25.121.* 07.09.01, 12:01

taki Oxford (WSNS) kończył każdy aktywista partyjny, który był na tyle głupi, że
          nie umiał skończyć zwykłej uczelni... nawet Kwaśniewski próbował na UG ale
          zapomniał... skończyć wink))
          a ile się Leszek dowiedział w tej "Wyższej Szkole..." już pisałem
          osobiście znam paru doktorów historii po tej "uczelni", którzy mają problemy z
          wymienieniem podstawowych dat z historii Polski
          • Gość: ar Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.09.01, 13:48
            Przepraszam najmocniej, ale w początkowej wypowiedzi mijał się Pan z prawdą o
            wykształceniu i tego dotyczyło moje Re: a nie poziomu, jaki uzyskał kształcąc
            się w Technikum czy WSNS.
            • Gość: rafal Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 157.25.121.* 07.09.01, 14:16

> Przepraszam najmocniej, ale w początkowej wypowiedzi mijał się Pan z prawdą o
              > wykształceniu i tego dotyczyło moje Re: a nie poziomu, jaki uzyskał kształcąc
              > się w Technikum czy WSNS.

problem polega na tym, że ja wiem, jakie wykształcenie ma Lesiu Miller i nie mam
              w zwyczaju - podobnie jak on - mówić o rzeczach, o których nie wiem... wink)))
              napisałem to celowo w przenośni aby sprowokować szanownego "xxx" do podzielenia
              się z nami jakąś głębszą myślą, a nie zaśmiecania forum pustymi (dosłownie i w
              przenośni) postami...

pozdrawiam i dziękuję, za wrócenie uwagi
              • Gość: xxx Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: *.calixo.net 07.09.01, 18:38
                doswiadczenie dowodzi ze przydatnosc polityka nie ma nic wspolego
                z jego wyksztalcenie,dowodzi tego Premier Anglii-Blair,nie posiada bodajrze
                nawet sredniego wyksztalcenia,jest autodydaktem,jeden z najlepszych
                Premierow francuskich takze nie posiadal zadnego wyksztalcenia/Bierogovoya/
                byl robotnikiem kolejowym.Natomiast Millerowi zarzuca sie brak wyksztalcenia,
                jednak utrzymywanie sie tego polityka tak dlugo na scenie zycia publicznego
                w Polsce,bedac na czele najsilniejszej Partii Politycznej mowi samo za siebie.
                Nie dziwie sie ze odmawia dyskusji publicznych i pajacami politycznymi
                • Gość: rafal Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 157.25.121.* 10.09.01, 16:57

> doswiadczenie dowodzi ze przydatnosc polityka nie ma nic wspolego
                  > z jego wyksztalcenie,dowodzi tego Premier Anglii-Blair,nie posiada bodajrze
                  > nawet sredniego wyksztalcenia,jest autodydaktem,jeden z najlepszych
                  > Premierow francuskich takze nie posiadal zadnego wyksztalcenia/Bierogovoya/
                  > byl robotnikiem kolejowym.Natomiast Millerowi zarzuca sie brak wyksztalcenia,
                  > jednak utrzymywanie sie tego polityka tak dlugo na scenie zycia publicznego
                  > w Polsce,bedac na czele najsilniejszej Partii Politycznej mowi samo za siebie.
                  > Nie dziwie sie ze odmawia dyskusji publicznych i pajacami politycznymi

powiem krótko, pieprzysz zwykłe androny... Chruszczow miał tylko szkołę
                  podstawową, a Gomółka aż 4 klasy... czy to byli dobrzy politycy??? uważasz, że
                  jeśli ktoś likwidując przeciwników politycznych i manipulując mediami zdobywa
                  władzę to świadczy o jego fachowości???
                  Miller ma TVP, Polkie Radio oraz RDC, ma władzę w Kasach Chorych, 65% samorządów
                  i masę innych instytucji (jak np. Varta gdzie "pracuje" jego małżonka) takiej
                  sieci zależności nie pokona nikt w Polsce i Ty uważasz, że to dowód jego
                  świetności??? mając taką władzę (i tak głupi AWS)każdy osiągnął by to co ma Miller
                  a dyskusji Miller odmawia bo by najzwyczajniej poległ z kretesem... i wtedy być
                  może wyborcy przejrzeli by na oczy, że "Król jest nagi".... więc Miller tego nie
                  zrobi, na jego szczęście nie musi... wystarczy że manipulując TVP będzie dalej
                  mamił ludzi populizmem... co z tego wyjdzie zobaczymy za 4 lata
                  • Gość: Alcest Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 12.09.01, 18:17
                    Gość portalu: rafal napisał(a):

> Gość portalu: xxx napisał(a):
                    >
                    > > doswiadczenie dowodzi ze przydatnosc polityka nie ma nic wspolego
                    > > z jego wyksztalcenie,dowodzi tego Premier Anglii-Blair,nie posiada bodajrz
                    > e
                    > > nawet sredniego wyksztalcenia,jest autodydaktem,jeden z najlepszych
                    > > Premierow francuskich takze nie posiadal zadnego wyksztalcenia/Bierogovoya
                    > /
                    > > byl robotnikiem kolejowym.Natomiast Millerowi zarzuca sie brak wyksztalcen
                    > ia,
                    > > jednak utrzymywanie sie tego polityka tak dlugo na scenie zycia publiczneg
                    > o
                    > > w Polsce,bedac na czele najsilniejszej Partii Politycznej mowi samo za sie
                    > bie.
                    > > Nie dziwie sie ze odmawia dyskusji publicznych i pajacami politycznymi
                    >
                    > powiem krótko, pieprzysz zwykłe androny... Chruszczow miał tylko szkołę
                    > podstawową, a Gomółka aż 4 klasy... czy to byli dobrzy politycy??? uważasz, że
                    > jeśli ktoś likwidując przeciwników politycznych i manipulując mediami zdobywa
                    > władzę to świadczy o jego fachowości???
                    > Miller ma TVP, Polkie Radio oraz RDC, ma władzę w Kasach Chorych, 65% samorządó
                    > w
                    > i masę innych instytucji (jak np. Varta gdzie "pracuje" jego małżonka) takiej
                    > sieci zależności nie pokona nikt w Polsce i Ty uważasz, że to dowód jego
                    > świetności??? mając taką władzę (i tak głupi AWS)każdy osiągnął by to co ma Mil
                    > ler
                    > a dyskusji Miller odmawia bo by najzwyczajniej poległ z kretesem... i wtedy być
                    >
                    > może wyborcy przejrzeli by na oczy, że "Król jest nagi".... więc Miller tego ni
                    > e
                    > zrobi, na jego szczęście nie musi... wystarczy że manipulując TVP będzie dalej
                    > mamił ludzi populizmem... co z tego wyjdzie zobaczymy za 4 lata

Dobrze się czujesz? Może proszek od bólu głowy?
                    P.S. "Gomułka" pisze się przez "u" otwarte - ale to i tak najmniejsza chyba
                    nieprawda Twojego postu.
                    P.P.S. Jeżeli Miller tak manipuluje TV, to czemu boi się debaty? (dlaczego tak
                    naprawdę jej nie chce, już Ci wytłumaczyłem - zero reakcji. Cóż, nikt nie jest
                    tak ślepy jak ten, kóry nie chce widzieć....)
                    P.P.P.S. Właśnie dzwoniłem do Leszka; jako że rządzi całą Polską, możesz
                    spodziewać się najstraszliwszych konsekwencji w miejscu pracy i poza nim... smile)
                  • Gość: poko xxx skąd ty nadajesz? Ty nawet po polsku pisać nie umiesz. IP: 213.25.1.* 13.09.01, 21:11
                    A może twoje prawdziwe imię to - Lechu Miller? On, wszak, też wykazuje
                    fundamentalne braki w wykształceniu.
                • Gość: emilian Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: *.efekt.pl 11.09.01, 07:46

> doswiadczenie dowodzi ze przydatnosc polityka nie ma nic wspolego
                  > z jego wyksztalcenie,dowodzi tego Premier Anglii-Blair,nie posiada bodajrze
                  > nawet sredniego wyksztalcenia,jest autodydaktem,

Pomyliles Blaira z Johnem Majorem, poprzednim premierem GB.
        • adams40 Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia 07.09.01, 13:40

On ma papier magistra . Tylko tyle. On nawet nie musiał chodzić na zajęcia . Od czasu do
          czasu dzwonił i pytał na którym jest roku. Przecież WSzNS powołana została do tzw. kształcenia
          kadr dla aparatu PZPR.
        • Gość: Greg Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 212.187.240.* 14.09.01, 12:43
          Technikum "zrobil" po lini "mlodziezowej" wieczorowo, a WSNS to juz lepiej nie
          komentowac. Nawet Gierek "skonczyl" AGH!!!!!!!
          • Gość: Alcest Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv bo nie ma nic do powiedzenia IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 17.09.01, 10:40
            Gość portalu: Greg napisał(a):

> Technikum "zrobil" po lini "mlodziezowej" wieczorowo, a WSNS to juz lepiej nie
            > komentowac. Nawet Gierek "skonczyl" AGH!!!!!!!

Ponownie nieprawda: Gierek nie skończył żadnej AGH; chodził tylko do wyższej
            szkoły partyjnej, ale nie dającej wyższego wykształcenia - a zresztą i tak jej
            nie ukończył. Skoro nie chcesz komentować WSNS, nie komentuj - skomentuj lepiej
            to, co pisałem o generalnie lepszym wykształceniu liderów SLD w porównaniu z
            innymi partiami - bo ten temat jakoś dziwnym trafem pomijacie milczeniem. A
            przecież, skoro już się poruszyło kwestię wykształcenia, wypadałoby być
            konsekwentnym...
            A tak nawiasem mówiąc; moralne prawo do krytyki Millera za niedostateczne jakoby
            dla kierowania państwem wykształcenie mogą jedynie ci z was, którzy swego czasu
            nie popierali pewnego faceta jedynie po zawodówce i bez żadnych studiów -
            partyjnych czy niepartyjnych - nazwiskiem Lech Wałęsa. Są tacy? Nie spodziewam
            się.
      • Gość: Alcest Re: Powazny Polityk odmawia debaty tv bo jest mu to niepotrzebne IP: 172.16.0.* / *.minrol.gov.pl 07.09.01, 15:38
        Gość portalu: rafal napisał(a):

> Gość portalu: xxx napisał(a):
        >
        > "..."
        >
        > i tyle ma do powiedzenia Lesiu... a niby kim on jest? mężem stanu po zawodówce
        > elektrycznej w Żyrardowie...???

Leszek Miller ma magisterium i już ci na to zwracano na tym wątku uwagę; a ty
        wtedy z rozbrajającą prostotą informujesz, że wiesz o tym i piszesz o jego
        zawodowym wykształceniu "celowo w przenośni". W takim razie ja informuję Cię
        celowo i w przenośni, że w Twoim obozie politycznym jesteście wszyscy
        analfabetami nie potrafiącymi sensownie sklecić dwóch zdań. Przyjemnie? Nie ma to
        jak gra fair.
        Co do wyśmiewania się z uczelni Millera; nie sądzę, żeby nauki polityczne na
        WSNS odbiegały zarówno poziomem, jak i zabarwieniem ideologicznym od nauk
        politycznych na UW (kadra była nawet w dużej części ta sama). Natomiast
        niezależnie od tego, czy śmieszy cię pochodzenie robotnicze Millera, on naprawdę
        przez całe życie pracował zawodowo i dlatego nie miał czasu na studia dzienne,
        tylko zaoczne. Warto przy tym zauważyć, że fakt, że akurat Miller jest obecnie
        przewodniczącym SLD, jest wyjątkowo wygodny w kwestii wytykania wykształcenia;
        gdyby jednak nie patrzeć tak wygodnie wycinkowo, łatwo zauważyć, że kierownictwo
        SLD ma średnio wykształcenie nie słabsze, lecz lepsze od innych partii
        politycznych (nawiasem mówiąc, politycy prawicy bez magisterium: Mazowiecki, Żak
        - choć to chwilowo emeryt i Rybicki - wszystkim tym panom nikt dziwnym trafem nie
        wypominał podawania mimo to wyższego wykształcenia, w przeciwieństwie do
        Kwaśniewskiego; ot, obiektywizm polskich mediów).

> Leszek już raz wystąpił przed Moniką Olejnik i nie wiedział ilu jest członków
        > trybunału stanu... na razie wystarczy mu debat... jeszcze jedna i wynik LSD spa
        > dł
        > by do 30%
        >

Marzenia! Koalicja SLD - UP wygra obecne wybory zdobywając ponad 50% głosów i
        obawiam się, że nic na to nie poradzisz, nawet nazywając w kazdym poście pierwsze
        z tych ugrupowań "LSD" (ciekawe, czy wiesz, że to chwyt z satyrycznej powieści w
        odcinkach z "Trybuny"?). Powód, dla którego Miller nie chce debaty z Olechowskim
        jest prosty i identyczny z tym, dla którego swego czasu nie chciał jej
        Kwaśniewski; obaj nie chcą legitymizować go jako głównego konkurenta, wokół
        którego skupia się polska prawica, bo w interesie SLD leży, aby była ona jak
        najbardziej rozproszona. Żeby uniknąć takiego efektu, Miller musiałby oprócz
        czołowego platformersa potykać się jeszcze z Buzkiem, Kaczyńskim, Łopuszańskim...
        Szkoda czasu, naprawdę; SLD i tak wybory wygra, ale teraz musi zastanawiać się
        już nad tym, jak wyprowadzić z państwo z kryzysu, do którego doprowadziła je
        obecna ekipa. To jest dopiero zadanie, a nie debata z Olechowskim - żywym
        zaprzeczeniem swojego hasła "Przejdźmy do konkretów".

• Gość: JA Re: Do ALCEST i rafała IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 15.09.01, 09:51
          Alcest.
          Myślę , że szkoda czasu na takiego prostaka jak ten rafałek , to jest zwyczajne
          ZERO i jeszcze złośliwe ...Ten chłopak powinien iść do szkoły , potem poczytac
          Kamyczka , następnie zrobic siusiu i do łóżka / pamietając o tym by nie trzymał
          rączek pod kołderką / a nie dyskutowac z mądrzejszymi od siebie .
          Czego sobie i Tobie życze .
          Pozdrawiam
          JA
      • Gość: JA Re: do przemadrzałka rafała IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 15.09.01, 09:38
        Efendi
        Jesteś , słońce niebios takm mondry , że tylko do ciebie na kolanach .
        Ty , ARKO NOEGO , każdego nauczysz , każdego przegonisz , ty jesteś tak
        MONDRY , że po tobie choćby potop .
        A teraz powazxnie .
        Co ty masz do powiedzenia chłystku ...Czy ty chociaz wiesz o kogo chodzi
        niemoto ! A może chodzi o Leppera , który zaproponował Olechiowskiemu potyczkę
        w debacie ...
        Widzisz , teraz swoją głupotę !
        Zostałes wpuszczony w kanał i jeszcze sie rzucasz jak szczur kanalizacyjny .
        Opowiadasz nieuku dyrdymały i ubliżasz madrzejszym od ciebie forumiarzom .
        A Millerowi nie godzien jesteś skarpetek wkładać - takie ZERO z Ciebie .
        Nie pierwszy raz ci to mówie na forum , i nie widzę poprawy...No cóż jesteś tak
        betonowy , że juz nie wierzę w twoją poprawę .
        A co do wygranej SLD , to sprawa przesądzona .Jezeli ci chłystku to nie
        odpowiada , droga wolna . Sa jeszcze kraje gdzie tacy durnie jakich ty
        chołubisz rządzą ...Korea Płc , Kuba , Afganistan , Bangladesz ...
        JA osobiście wolę SLD niz aferzystów z AWSPijanice z głównym ideologiem Bin
        Ledenem , o przpraszam ojcem Rydzykiem .
        Nie sil sie na odpowiedź i bluzgi . Ja tego nie przeczytam .
        • Gość: piotrq Re: do ćwierćkutaska JA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 09:50
          Ćwierćchujku, w dupie mam twoje poglądy, ale twój sposób odnoszenia się do
          ludzi - kiedy siedzisz schowany anonimowo gdzies w sieci - jest przejawem
          tchórzostwa i zbydlęcenia. Ciekawe czy powtórzyłbyś to wszystko stojąc przed
          Rafałem lub przede mną twarzą w twarz.

Swoją drogą jeżeli jesteś, tarzyszu ćwierćchujku, reprezentatywny dla wiadomego
          elektoratu, to już wiem, skąd ta jedynka w zeszycie uczennicy na plakacie
          wyborczym.
    • Gość: xxx Re: Powazny Polityk odmiawia debaty tv z politycznym gnojem IP: *.calixo.net 06.09.01, 21:43
      • Gość: bykk Re: do xxx IP: *.chello.pl 06.09.01, 22:56
        Czy ty taki "pisaty",że nie umiesz się normalnie podpisywac,tylko używasz
        krzyżyków?
        Tyle Cie nauczył tatuś po WUML-u?
        • Gość: Diano Re: Powaznie o Polityce. IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 06.09.01, 23:10
          Miejscowe:

Sami srota ... a godota na kota.
          • eliot Re: Powaznie o Polityce. 07.09.01, 13:49
            Powaznie o Polityce??? Acan chyba zartujesz....???wink))
            Eliot
            • Gość: Diano Re: Powaznie o Polityce.----Eliot IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 07.09.01, 20:45
              eliot napisał(a):

> Powaznie o Polityce??? Acan chyba zartujesz....???wink))
              > Eliot

Chcialbym, Waszmosc, ale warcholstwo usiecze. >surprised
              Diano

• Gość: KOŃ Re: Powaznie o Polityce. IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 15.09.01, 09:59
              eliot napisał(a):

> Powaznie o Polityce??? Acan chyba zartujesz....???wink))
              > Eliot

ELIOT.
              Z tej łączki na której znajduja się Greg , rafał , adams , ar ....trzeba szubko
              uciekac .
              Ich głupota może byc zaraźliwa ...
              Pozdrawiam
              KOŃ
        • Gość: JA Re: do bykk-a IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 15.09.01, 09:54
          A ciebie byku nauczyli tak dyskutowaqc w oborze . Prawdopodobnie nauk udzielała
          Ci zaprzyjaźniona jałówka .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka