d.nutka1 15.04.05, 12:02 wstało właśnie południe i witam Cię z promiennym uśmiechem )) przegaż go także wszystkim Twoim psom i kotom a zwłaszcza tym nowo narodzonym i jeszcze nie poczętym też Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 12:04 Dzien Dobry D_Nutko Kawke wlasnie pije Koty w porzadku, psy tez. Dzis kupuje suke Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 12:13 marianna.rokita napisała: > Dzien Dobry D_Nutko > Kawke wlasnie pije > > Koty w porzadku, psy tez. Dzis kupuje suke > a ja zamierzam teraz...suki sobie pooglądać na wybiegu psy też tam pewnie będą, ale ja to raczej nie mam psiarskiego nawyku zaglądania pod ogon Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 12:24 d.nutka1 napisała: > suki sobie pooglądać na wybiegu > psy też tam pewnie będą, ale ja to raczej nie mam psiarskiego nawyku zaglądania pod ogon suczki z daleka można rozpoznać, chodzą z gracją czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 15:06 Wolalabym co prawda dajczgewand A nie przez k. No ale niech bedzie. Jutro moj rytual picia "porannej" kawy zostanie niestety przerwany, bo lece do Wloch.... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 17:55 marianna.rokita napisała: > bo lece do > Wloch.... a potem na konklawe?? pozdr. ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Dzień dobry Marianno! 15.04.05, 18:49 marianna.rokita napisała: > Jutro moj rytual picia "porannej" kawy zostanie niestety przerwany, bo lece do > Wloch.... > Ale zamiast kawy będziesz miała musztardę (musztarde po obiedzie, zanaczy, skoro lecisz do Włoch TERAZ). "Lepiej późno, niż wcale", jak powiedział jeden facet, wbiegając na dworzec kwadrans po odejściu pociągu. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g O cholera! A moze Ty lecisz na..... 15.04.05, 18:51 Az nie śmiem głosno wypowiedziec tego przypuszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Owieczko 15.04.05, 18:24 spadam w interesach doslownie na pare chwil. W miedzyczasie zahaczam jeszcze o Szwajcarie. Ląduje,zalatwiam, odlatuje Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Marianno 15.04.05, 19:40 marianna.rokita napisała: > spadam w interesach doslownie na pare chwil. W miedzyczasie zahaczam jeszcze o > Szwajcarie. > Ląduje,zalatwiam, odlatuje > Niestety. tylko, zeby pilot moich baranków na niebie nie rozpędzał, one są takie śliczne. A jak sęe życzy przed lotem? Wysokich lotów? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Marianno 15.04.05, 19:47 owca_czarna napisała: > A jak sęe życzy przed lotem? Wysokich lotów? > > czarna_owca > Życzy się tylu samo lądowań, co startów! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Marianno 15.04.05, 19:52 t0g napisał: > owca_czarna napisała: > > > > A jak sęe życzy przed lotem? Wysokich lotów? > > > > czarna_owca > > > > Życzy się tylu samo lądowań, co startów! Witaj TomkuG, dawno nie rozmawialiśmy )) A ja myślałam, że to powiedzenie tyczy tylko pilotów.) To niech Mania tyle razy ląduje co startuje ) pozdrówki i papapatki czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Marianno 15.04.05, 19:52 owca_czarna napisała: > marianna.rokita napisała: > > > spadam w interesach doslownie na pare chwil. W miedzyczasie zahaczam jesz > cze o > > Szwajcarie. > > Ląduje,zalatwiam, odlatuje > > Niestety. > > tylko, zeby pilot moich baranków na niebie nie rozpędzał, one są takie śliczne. > A jak sęe życzy przed lotem? Wysokich lotów? > > czarna_owca > podobno się życzy tylu startów ile lądowań Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Marianno 15.04.05, 19:59 Starty i ladowania ? Hmmmmm )))))))))))))))) Prologi bywaja ciekawsze od epilogow....... Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers [...] 15.04.05, 19:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś