marianna.rokita 15.04.05, 18:07 HASZ NIE DOCIERA DO CIEBIE UPRZEJMA PROSBA BARIBABY I MOJA, ZEBYS NIE WSTAWIAL WATKOW Z PODKRESLNIKAMI ? MOZESZ PRZESTAC SPAMOWAC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Jak mnie ATAKUJĄ stadnie od lat łamiac X to nic ni 15.04.05, 18:14 gdy nie napisałaś do mnie... Zacząłem niewielkim malutkim poscikiem by podzielic się wspomnieniem drogiej mi chwili w smutnym okresie wieku klęski, gdy jeszcze papież żył. Pocieszałem czarną owcę, która wcale nie byłą dla mnei miła. A WY? Powtórna dechrystianizacja Europy od lizbonskeigo krzyż po Bug i 10 kresek w Zbożnym CELU mi żałujesz? Policz kto narobił tyle tych kresek! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jak mnie ATAKUJĄ stadnie od lat łamiac X to n 15.04.05, 18:15 Hasz nie spamuj prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jak mnie ATAKUJĄ stadnie od lat łamiac X to n 15.04.05, 18:27 hasz0 napisał: > Pocieszałem czarną owcę, która wcale nie byłą dla mnei miła. Ooooo Haszu (( hihi, ja nie byłam miła ??? Może nie zawsze udawało się mi to wyrazić to klikanymi literkami, ale ja raczej dla wszystkich jestem miła, lecz tylko dla krzysia podrzucam pomponami. hej ))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Złozyłem Ci zyczn zdrowia i urody ducha.../n 15.04.05, 19:21 Haszu, to ja Tobie teraz podziękuję, a jak nie widziałeś pąsowej czarnej_owcy to możesz sobie ją wyobrazić )Płonę z zażenowania ( pozdrawiam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Pse Pani o un skarzy na mnie 15.04.05, 20:29 hasz0 napisał: > Policz kto narobił tyle tych kresek! Ja narobilem 44 rzymsko, 666 wezykiem oraz t0g pod wibram. Odpowiedz Link Zgłoś
babariba666 haszu, mnie te kreski mulą po prostu... 15.04.05, 22:45 ...i bez nich czytam twoje posty. Chociaż mierzą mnie ostatnio one. A kreski mula mnie bardziej niż napój ekologiczny, co on wyrasta jedynie w jednym miejscu na świecie i którym twoje zdrowie wznoszę niniejszym )) Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: epidemia 15.04.05, 18:10 _________________________________________________________________________?_________ ______________________________$_______________________°_____________________________ __________>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>`````````````````````````````````````````````````````````````````````````` ______________________________________________________________:_____________________ __________________________________________________________________faktycznie, meczaca praca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: DO JASNEJ CHOLERY! 15.04.05, 18:11 marianna.rokita napisała: > HASZ NIE DOCIERA DO CIEBIE UPRZEJMA PROSBA BARIBABY I MOJA, ZEBYS NIE > WSTAWIAL WATKOW Z PODKRESLNIKAMI ? MOZESZ PRZESTAC SPAMOWAC? > > to mu przejdzie samoistnie po X-ce więcej chyba nie wymyślono, oprócz tego "nowego" co to naucza, że macie się kochać wzajemnie więc po tym x-tym Hasz ojcie się pokochać ciekawe czy tu nam przyjdzie się wyspowiadać z tego XI -tego kochania Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: DO JASNEJ CHOLERY! 15.04.05, 18:11 no mnie szlag zaraz trafi! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Hasz Wszechmogacy :) 15.04.05, 19:44 Podejrzewam, ze Hasz pociagnie to dalej. Duzo dalej niz X. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: DO JASNEJ CHOLERY! 15.04.05, 19:35 d.nutka1 napisała: > i czarnej owsy tralala owsy nie moga być czarne, jeno głuche )) www.atlas-roslin.pl/gatunki/Avena_fatua.htm pozdrawiam Ciebie Nutko ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: DO JASNEJ CHOLERY! 15.04.05, 19:38 owca_czarna napisała: > d.nutka1 napisała: > > > i czarnej owsy > > tralala owsy nie moga być czarne, jeno głuche )) > ja tak pod Hasza literki podmieniłam, aby jego imienia nie wyzywać nadaremno > www.atlas-roslin.pl/gatunki/Avena_fatua.htm > pozdrawiam Ciebie Nutko ) > > czarna_owca > > Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: krótki tekst 15.04.05, 19:49 owca_czarna napisała: > > > pozdrawiam Ciebie Nutko ) > > czarna_owca > > > > wzajemnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 owsyki masz, ze tak sie krecisz ? 15.04.05, 20:36 owca_czarna napisała: > tralala owsy nie moga być czarne, jeno głuche )) Czarne nie sa bo lud tuz po zniwach wyjada sporysz. No i ma jazde jak po LSD. Jakos to sie nazywa klerykalnie, o juz trafilem, taniec sw. Wita. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: owsyki masz, ze tak sie krecisz ? 15.04.05, 20:50 rycho7 napisał: > owca_czarna napisała: > > > tralala owsy nie moga być czarne, jeno głuche )) > > Czarne nie sa bo lud tuz po zniwach wyjada sporysz. No i ma jazde jak po LSD. > Jakos to sie nazywa klerykalnie, o juz trafilem, taniec sw. Wita. rycho7 Według wierzeń ówczesnych ten taniec mógł zahamować i zwalczyć objawy związane z rozprzestrzenieniem się trucizny w ciele ofiary ciekawe czy działa na przedawkowanie haszu?) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jeszcze nie slyszalem o przedawkowaniu zlota 15.04.05, 21:08 owca_czarna napisała: > Według wierzeń ówczesnych ten taniec mógł zahamować i zwalczyć objawy związan > e > z rozprzestrzenieniem się trucizny w ciele ofiary Jak Ci odpowiem to zaraz mi powiedza, ze mam obsesje antyklerykalna. Uzylas slowa trucizny. W swiecie sklerykalizowanym po holokauscie czarownic oznacza ono w 95 procentach przypadkow halucynogeny i afrodyzjaki. W zwiazku z powyzszym mozesz sie domyslec, ze taniec nic nie musial zwalczac bo lud sie chcial po prostu nacpac. Tanczyli nacpani, teraz to sie chyba dyskoteka nazywa. No i tego sporyszu starczalo tylko na jeden wieczor w roku. > ciekawe czy działa na przedawkowanie haszu?) Kadzidlo dziala na mozg w sposob zastraszajacy. Objawy sa prawie niemozliwe do usuniecia. Natomiast przedawkowanie kanabinoli jest oczywiscie mozliwe tak jak przejedzenie. Ale ze wzgledu na ceny monopolowe konsument koncowy ma chyba male szanse. Przy zbiorze pylku i zywicy (haszysz) mozna sie nacpac do woli. Ponoc odbywa sie to na skore nagich kobiet biegajacych po polu konopii indyjskich. Same opisy tego sa juz odlotowe. Dziewczyny moga do woli ale nie sa opisywanie przedawkowania. Co robi swieze gorskie powietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: jeszcze nie slyszalem o przedawkowaniu zlota 15.04.05, 21:17 rycho7 napisał: > No i tego sporyszu starczalo tylko na jeden wieczor w roku. dzisiaj tu na forum właśnie taki wieczór nastał ) > Przy zbiorze pylku i zywicy (haszysz) mozna sie nacpac do woli. Ponoc > odbywa sie to na skore nagich kobiet biegajacych po polu konopii indyjskich. > Same opisy tego sa juz odlotowe. wyobrażam sobie )) pozdrawiam czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Eee...Marianno nie przesadzajmy. 15.04.05, 20:13 Ludzie musza czasem odreagowac takie dni, w ktorych jedynymi dyskusjami sa ponure klotnie. Przypomina mi to czasy przedlogujace, kiedy byl wiekszy balagan ale i weselej jakos bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ________kazdy___moze___pisac___co___chce_____ 15.04.05, 20:29 a moze moze, ale na litosc boska przynajmniej niech nie stosuje tych chromolonych podkreslnikow Odpowiedz Link Zgłoś
mount_everest Re: ________kazdy___moze___pisac___co___chce_____ 15.04.05, 20:33 ________________bo ___________co? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: __dziś w Aquanecie taniec św Wita________ 15.04.05, 20:53 kropekuk napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22786502&a=22792415 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita czas zaczac klikac na kosz.............. :(((((((( 15.04.05, 21:12 Odpowiedz Link Zgłoś
hymen No, Marianno! A tolerancja to pies? 15.04.05, 21:13 marianna.rokita napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Nie pies ale skoro 15.04.05, 21:15 sugestie zaprzestania radosnej kreskowej tworczosci nie dzialaja to chyba nie ma innego wyboru ? Mnie juz bola oczy od tych kresek. Odpowiedz Link Zgłoś
mount_everest _____________________________________ 15.04.05, 21:16 _____________________kreskowac _____________________kreskowac _____________________kreskowac _____________________kreskowac _____________________kreskowac Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Nie pies ale skoro 15.04.05, 21:20 marianna.rokita napisała: > Mnie juz bola oczy od tych kresek. Kropka chociażby postawili )), prawda? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Nie pies ale skoro 15.04.05, 21:23 O matko nie da sie pisac.Wracam do malowania Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Problem was przerasta? 15.04.05, 21:40 hymen napisał: > Admina na pomoc wzywać chcecie? mi jest wsio rybka, jak w aqua czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Problem was przerasta? 15.04.05, 21:43 owca_czarna napisała: > hymen napisał: > > > Admina na pomoc wzywać chcecie? > > mi jest wsio rybka, jak w aqua > A mnie nie. Lubię, jak wolność słowa jest szanowana. To coś jak z demokracją, która niby jest a jej nie mna. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Problem was przerasta? 16.04.05, 00:59 hymen napisał: > owca_czarna napisała: > > > hymen napisał: > > > > > Admina na pomoc wzywać chcecie? > > > > mi jest wsio rybka, jak w aqua > > > > A mnie nie. Lubię, jak wolność słowa jest szanowana. To coś jak z demokracją, > która niby jest a jej nie mna. hyman nie tak, sorry, jest mi wszystko jedno jak ludzie piszą i w co oprawiają te swoje teksty. Nie kliknęłam (prócz raz dla zlikwidowania własnego postu) nigdy na kosz, bo przecież kazda ryba szuka dla siebie odpowiedniego nurtu w aquanqcie. Jedyna obawa była w tym, aby Tebe się nie wkurzył )To moja wada - taka jestem lękliwa! pozdr i dobranoc czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Problem was przerasta? 16.04.05, 10:14 owca_czarna napisała: > Nie kliknęłam (prócz raz dla zlikwidowania własnego postu) > nigdy na kosz, bo przecież kazda ryba szuka dla siebie odpowiedniego nurtu w > aquanqcie. Jedyna obawa była w tym, aby Tebe się nie wkurzył )To moja wada - > taka jestem lękliwa! > > pozdr i dobranoc > > czarna_owca ja chyba jestem bardziej lękliwa od czarnej owieczki , bo na czerwonego kosza kliknęłam już kilka razy (bezskutecznie jednak) tebe się nie wkurzył i nie zdjął postu na który klikałam Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Problem was przerasta? 16.04.05, 11:24 d.nutka1 napisała: > owca_czarna napisała: > > > Nie kliknęłam (prócz raz dla zlikwidowania własnego postu) > > nigdy na kosz, bo przecież kazda ryba szuka dla siebie odpowiedniego nurt > u w > > aquanqcie. Jedyna obawa była w tym, aby Tebe się nie wkurzył )To moja w > ada - > > taka jestem lękliwa! > > > > pozdr i dobranoc > > > > czarna_owca > > ja chyba jestem bardziej lękliwa od czarnej owieczki , bo na czerwonego kosza > kliknęłam już kilka razy (bezskutecznie jednak) > tebe się nie wkurzył i nie zdjął postu na który klikałam moje obawy o nerwy Tebego dotyczyły wczorajszych kresek i podkreślników nutko ), tego spamowania, a nie ogólnie klikania w kosz. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Problem was przerasta? 16.04.05, 11:30 owca_czarna napisała: > > moje obawy o nerwy Tebego dotyczyły wczorajszych kresek i podkreślników nutko > ), tego spamowania, a nie ogólnie klikania w kosz. > > czarna_owca > mój post też dotyczył...wczorajszych wydarzeń kliknęłam aż dwa razy po tym jak uznałam (samoistnie), że nawet dobra zabawa kiedyś musi się skończyć jeśli...jest zbyt ogólnodostępna i obniża swoje szczeble, choć drabinka pnie się do góry Odpowiedz Link Zgłoś