agusia_ok 31.01.08, 22:12 Tyle złego słyszy sie na temat egzaminatorów dlatego chciałam poznać wasze opinie na temat WORD-u w rzeszowie. Kiedy zdaliście, za którym razem, z jakim egzaminatorem mieliście jazdy itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczur Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 16:22 Ja mialem egzamin 14 grudnia.To byl moj pierwszy egzamin i zdany :) Mialem z jakimś egzaminatorem co sie nazywał Nowacki albo Nowicki cos takiego nie pamietam dokladnie.W każdym bądz razie sposik gość na egzaminie nic z nim nie gadałem ale po egzaminie my chwile już na luzie pogadali.A teraz duzo młodych przyjeli i sie zdawalność poprawiła :P Choc ostatnio wszyscy moi znajomi nie zdaja :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktores Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.tktelekom.pl 09.02.08, 20:43 dla mnie sprawa jest bardzo jasna , jak egzaminator nie chce kogoś oblac to zda 70 % kursantów ale nie ma co liczyc na jego obiektywność i dla tego zdaje 35 - 40 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:17 witam! to jest nie prawda ze zdawalnosc sie podniosla moj kolega bedzie zdawal teraz za 4 razem, jeden kolega zdal za 1, inny tez za 1, inny za 3, przewaznie po 2-3 razy trzeba zdawac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.10, 18:13 A czy jest rzeczą normalną że w czasie egzaminu podstawia się fałszywego przechodnia, który w umówionym miejscu czeka i w momencie gdy zbliża się auto egzaminacyjne podchodzi do przejścia, zdający przyhamowuje, przechodzień zatrzymuje się zdający skoro przechodzień czeka rusza z miejsca a wtedy /uwaga/ przechodzień wchodzi na pasy, egzaminator przygotowany gwałtownie hamuje i mówi kursantowi dziękuje. Czy to jest porządku może powinna zainteresować się tym policja. Skąd wiem, byłem ciekawski i ruszyłem za autem egzaminacyjnym spod WORD w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 19:20 Myslisz ze egzaminatorzy nie maja nic do roboty i podstawiaja ludzi zeby wychodzili na przejscie dla pieszych. W takie bajki nie uwierze. Ludzie fakt wychodza i czesto nie uwazaja ale co egzaminatorzy maja do tego?????????????? Pieszy widocznie zblizal sie do jezdni i egzamin ruszyl za wczesnie. Osoba egzaminowana to powinna przewidziec ale tak to bywa na egzaminie pozdrawiam wszytskich zdajacych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.izeto.pl 11.04.11, 11:39 ludzie, co to jest zdawac 3 czy 4 razy! w zamościu srednia zdawalnośc to 9, oblewają na każdym kroku, doslownie za nic, w zamościu podstawiaja pieszych i to jest sprawdzone, a jak jest w rzeszowie to nie wiem ale przeniosłam sie tu do rzeszowa , bo tamtym dziadom juz nie dam zarobic!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.11, 10:32 Zdałem za 1 razem więc dobrze egzamin wspominam :) --- OmniBusSimulator.pl | Agencja Reklamowa - creativy - Projektowanie Graficzne! | wakacyjna wymiana domów | baza noclegowa | odzież | kocioł acv | Drogeria Raan | www.alfamedio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dundel88 Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.19.165.46.osk.enformatic.pl 10.02.10, 11:59 ja równiez zdałem za pierwszym razem 05 lutego 2010r.(pamietna data) i pamietam tylko numer boczny samochodu "16" ale spoko gosc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamana Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.231.212.* 07.04.10, 14:38 zdawałam 6 razy! i mam bardzo złą opinię na temat egzaminatorów bo sa niesprawiedliwi. ktoś powie że jak juz szósty raz nie zdała to nie potrafi jeździć w moim przypadku tak nie jest a czepiaja się pierdół! walka ustała i ciężko mi to powtarzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabe Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 11:29 Ja za pierwszym razem nie zdałem z uwagi na to,że instruktor poiwedział mi,że nie dostosowałem sie do znaku stop na skrzyżowaniu niżej samochodówki ;] co było nie prawdą bo zatrzymalem sie na około 15sek bo były korki i typ mnie przepuszczał 2 raz też nie zdałem miałem chamskiego instruktora dzidek na oko po 60 nic mu nie pasowało;[ jeszcze cham domnie przeklinał jak wyłączył te wszystkie bajery które nagrywają co sie dzieje samochód 16 <przejebany typ;[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.izeto.pl 11.04.11, 12:00 chłopie to jasne, ze typ chciał łapówke! do kierownika złożyc skarge narobic rabanu i bedzie miał przejebane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukuła Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.tktelekom.pl 22.03.10, 12:45 Ja też dziś zdawałem pierwszy raz u pana Woźniaka i poszło mi bardzo dobrze i oczywiście egzaminator był w porządku, moim zdaniem jak ktoś potrafi jeździć, jest spokojny i sie nie denerwuje podczas jazdy to powinien zdać bez problemu:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzony Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 18:45 pojebało cie całkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdajaca Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rzeszow.mm.pl 09.05.08, 18:17 Pierwszy egzamin stres..ogromny...glupie oblanie niby za pieszego..niestety z panem egzaminatorem nie dyskutuje sie...nie ma co wnosic skargi bo nigdy bym nie zdala. a chetnie obejrzalabym sobie film z tego zdarzenia.trudno:( ja zdaję drugi raz pod koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris_podkarp. Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.231.205.* 09.05.08, 19:07 Ja z tego co wiem, i mowili babki przed examem teoretycznym to do Rzeszowa sciagaja same talenty drog. Duzo ludzi zdaje tutaj z Wawy, Łodzi szczegolnie, oraz wieluuu polskich miast. Dlaczego? hmm porownujac Rzeszow do Katowic czy Wawy, nie ma tu tak trudnych skryzowan i oczywiscie tramwajow. Zdawalem w pazdzierniku 2006 (17.10.2006) i zdalem wtedy za 2 razem. Za pierwszym we wrzesniu oczywiscie oblalem przez swoja zapodzielna uwage-przejechalem zaraz kolo WORD-u na skrzyzowaniu bez zatrzymania sie-a po bokach byly 2 znaki STOP!!!!!! Coz jestem pomyslowy... ;-) Choc zalezy na jakiego egzaminatora sie trafi, to jest okay. Pierwszy koles byl spoko-choc nie zdalem zawiozl mnie w to miejsce i pokazal mowiac rozbrajaco- "Patrz Krzysiu gdzie zrobiles blad- 2 znaki stop" :D - za 1 bardzo sie stresowalem. Za 2 wogule - i zdalem choc koles mi walnal komentarz: "Zdal Pan - a wszystko na ser mater " :D Sam w sumie mu nie wierzylem, a tym bardziej nie wierzyl mi moj instruktor jak mu powiedzialem heh. Coz tak w sumie dobrze, ze go tam nie bylo wtedy :D A co do mlodych egzaminatorow to slyszalem, ze sa nowi. Ja zdawalem na Fiacie Punto III (II po FL). Choc slyszalem opinie, ze oblewali za pomylke na swiatlach i plynach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.08, 21:18 witam! to jest nie prawda ze zdawalnosc sie podniosla moj kolega bedzie zdawal teraz za 4 razem, jeden kolega zdal za 1, inny tez za 1, inny za 3, przewaznie po 2-3 razy trzeba zdawac.' egzaminatorzy sa chamscy chca zarobic i dlatego oblewaja !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.231.200.* 07.02.09, 23:07 Ja jeszcze nie zdawałam i najbardziej się boje pierwszego egzaminu bo wątpię żebym go zdała :( a w sprawie egzaminatorów to właśnie nic nie wiem, u którego są większe szanse do zdania... więc proszę o nazwiska tych niechamskich egzaminatorów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:56 witam.Egzamin teoretyczny i praktyczny miałem 06.02.09r. Teoretyczny poszedł mi bezbłędnie, najbardziej bałem sie praktycznego no ale opanowałem nerwy i jakos poszło(ważne aby nie denerwować się).Pan Egzaminator był bardzo miły, a polecenie wydawał z dużym wyprzedzeniem. Zdałem egzamin za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drajwer Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.09, 19:29 Witam ja zdawalem B w tamtym roku zdalem za pierwszym razem teraz zdawalem na C za drugim razem bo za pierwszym oblalem na manewrach na placu ale sam bym sobie tego egzaminu nie zaliczyl a jesli chodzi o to ze oczekujemy milych egzaminatorów to nastawiajmy sie inaczej neutralnie i robmy swoje krok po kroku dużo myślenia i powinno byc dobrze czeka mnie zdawanie innych kategorji E, D, A, może po tych egzaminach zmienie zdanie pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kukuła Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.tktelekom.pl 22.03.10, 12:52 Ja dziś zdawałem u pana Woźniaka no i oczywiście zdałem:) Wydaje mi sie ze gość jest w porządku jak umiesz dobrze jeździć to napewno zdasz, nie stresuje podczas jazdy ani nic wszystko gada dokładnie co i jak. Niewiem jak reszta egzaminatorów ale ja doradził bym tego gościa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kul Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 79.141.161.* 05.11.11, 22:01 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESC Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.11.10, 17:58 POWIEM CI TAK JAK SIE BOISZ TO NIE ZDASZ WIEC MUSISZ MIEC TO W DUPIE I WYLUZOWAC TAK SAMO MIALAM TAKIEGO STRESA W KONCU ZA 4 RAZEM WYLUZOWALAM I SOBIE POMYSLALAM JAK MOJ NARZECZONY ZDAL ZA 6 CO JEZDZI NAPRAWDE JAK ZAWODOWY KIEROWCA TO NIE ZE JA NIE UMIEM TYLKO CHCA ZAROBIC I ZAWSZE ZNAJDA JAKAS PIERDOLE... BARDZO CZESTO SIE TAK ZDARZA ZE CI CO KOMPLETNIE NIE UMIA JEZDZIC ZDAJA ZA 1 RAZEM DLATEGO ZE EGZAMINATOR TO WYCZUJE I WIE ZE ON BD KIEROWCA NIEDZIELNYMI NIE BD JEZDZIC WIEC GO PUSCI. POZDRAWIAM I ZYCZE SZCZESCIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmon Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.244.135.82.mielec135.ptc.pl 23.07.09, 16:26 Zdałem za pierwszym, samochód 16, egzaminator na prawde super gosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 16:55 heja;-) ja tez zdawałam na 16 i zdałam za pierwszym razem;-) szczesliwy numerek? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.play-internet.pl 25.08.12, 14:33 Ja zdawałam wczoraj i miałam też samochód nr 16 :D Zajebiste uczucie jak wysiada się zza kierownicy trzymając w ręku arkusz przebiegu egzaminu praktycznego z wynikiem pozytywnym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WER... Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rzeszow.mm.pl 30.11.10, 17:51 TO PRAWDA ZE EGZAMINATORZY CHCA ZARABIAC NA TYM... SAMA SLYSZALAM JAK KOLEZANKA ZDAWALA TO PODSZEDL EGZAMINATOR DO DROGIEGO I POWIEDZIAL ZE MAJA DZIS UJEB... DUZO OSOB... I WCALE NIE SCIEMNIAM TO PRAWDA. A SAMA ZDALAM ZA 4 RAZEM I DZIWNE ZE ZA 3 RAZEM OBLAL MNIE NA LUKU BO NIBY WYJECHALAM ZA LINIE CHODZ JAK WYSZLAM TO SAMOCHOD STAL POMIEDZY... ALE SZKODA SIE CIAGAC PO SADACH SZKODA CZASU I ZDROWIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sparkli Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.mielec.mm.pl 21.09.09, 16:03 ja miałam dzisiaj egzamin. Co 5 minut byłam pewna że już oblałam z powodu nie do końca miłych uwag egzaminatora, ale jednak zdałam. To było moje 1 podejście i na szczescie ostatnie ;) Podstawa to nie denerwować się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob44 Kat C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 12:45 Mam ciekawy plik dżwiękowy Nagrałem rozmowę telefoniczną z egzaminatorem nadzorującym w WORD Rzeszów odnośnie sprzęgania i rozprzęgania zestawu. Ponieważ jest wiele niejasności w tym temacie dobrze mieć nagranie na komórce w razie potrzeby. Jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę o adres mailowy na gg 5161755. Wyślę plik pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia :) Re: Kat C+E IP: 89.231.194.* 21.08.08, 22:48 Word w Rzeszowie jest ok:) ja zdałam dzisiaj za 1 razem:) egzaminatorzy sa naprawde ok(przynajmniej mój ) jeździłam w samochodzie nr 11 jeśli ktos zna przepisy i nie popełnia błędów z własnej głópoty to zda,i to wcale nie zależy od egzaminatora tylko od zdającego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Kat C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:56 głupoty się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielec Re: Kat C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 00:26 zgadzam sie z przedmówcą. DZISIAJSZA MŁODZIEŻ uwaza że uwalają byle na czym,. ja zdałem B 3 lata temu właśnie w rzeszowie za pierwszym razem i póltorej roku temu na C także za pierwszym. jak ktoś potrafi to zda! i nie ma reguły. niebawem mam na C+E i myśle ze nie bedzie źle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.wist.com.pl 12.10.08, 14:34 witaj, cztery dni temu zdawałam egzamin. Pierwszy raz. Nasłuchałam się wielu negatywnych rzeczy o egzaminatorach, ich złośliwości i o tym, że oblewają za rzeczy względnie durne. To nie prawda, zdałam za pierwszym razem, egzaminatora miałam takiego jak wszyscy : siedział, wydawał komendy i nic się nie odzywał, tylko przyglądał się co robię. Jeśli umiesz jeździć, to nie musisz się obawiac, że Cię obleje.. To jest podstawa... . Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.08, 23:03 zdałam za 1 razem a nie jestem zbyt dobrym kierowaca wiec chyba nie jest az tak trudno, trzeba sie skupic i polecam rozgladac sie na lewo i prawo bardzo dokladnie, bo mi to wypomnial, egzaminator mily nie byl, najgorsze jest to ze nie mozna sie z nim poklocic o pewne rzeczy tylko milczec i tlumic emocje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.174.66.* 18.11.08, 20:33 a ja dzisiaj oblałem 2 raz powodem było "wymuszenie pierwszeństwa" ... które i tak musaiełm wymusić (zaraz po tym jak powiedział ze oblałem) bo tak zdecydował egzaminator zeby zawrócić na skrzyżowaniu ... nie tłumiłem emocji ... wręcz przeciwnie byłem bardzo wylewny :/ wygarnołem gościowi co o tym myśle i mam nadzieje ze troche ogranie sprawe ;/ wymuszenie można każdemu wmówić i to nie problem dla tych cymbałów;/ tak wiec pozdrówki dla pana mirka :x zal chłopie jesteś i nic wiecej nie mam do powiedzenia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gandafl Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 83.2.39.* 19.11.08, 21:56 ja dzisiaj zdawałem 5ty raz w sumie juz bez stresu i wogole miałem to gdzies. jak mnie wywołali przez mikrofon pomyślałem o Jezu 20stka to już nie zdałem;p a na początku egzaminator był troszkę taki wywyższający się ale później w połowie egzaminu rozmawiałem z nim normalnie i wogóle. pan z 20nastki to najlepszy jakiego spotkałem tam w Wordzie zdawałem 5 razy a ten jest the best wszystko ci powie na którym skręcamy na którym nawracamy i wogóle a nie tak jak inni "w najbliższym możliwym miejscu" a ty stoisz w korku nic nie widzisz i co teraz zrobić. naprawdę pan z 20stki jest the best i bardzo chce go pozdrowić :) Zycze wszystkim zdania prawo jazdy jak najszybciej i pamiętajcie nie stresujcie się tak !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świeży kierowca Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.cust.tele2.pl 21.11.08, 19:03 przed chwilą wróciłam z egzaminu. zdawałam pierwszy raz i o dziwo... zdałam! :D faktem jest że trafiłam na na prawdę miłego i spokojnego egzaminatora :) najgorsze jest czekanie... w moim wypadku było to jakieś 1godz 30min ;/ ale opłacało się :) co prawda pan egzaminator mógłby mnie oblać gdyby tylko chciał, bo parę razy musiał jak to mówią "ingerować" w moją jazdę tzn odbijał kierownicą. większych błędów nie popełniałam... na końcu pochwalił nawet moją jazdę (co dopiero było dla mnie szokiem).cieszę się że trafiłam na tak wyrozumiałego egzaminatora za pierwszym razem i nie musiałam wysłuchiwać starych, drących się na każdego zgredów :P Pozdrawiam najlepszego egz (z nr 9 :D )na jakiego mogłam chyba trafić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już kierowca :) Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.debica.star.net.pl 23.11.08, 19:49 Cześć kochani :) Zdalem wkońcu ten egzamin i dalej nie moge uwierzyc w to.... pewnie dopiero wtedy uwierze jak dostane wymarzony dokument......... Każdemu życze takiego uczucia........ Aha zdawalem teraz 3 raz i sie udalo..... Pogoda - paskudna.... deszcz ze sniegiem i wiatr..... EGZAMINATOR - Super gość naprawdę .... Ale sie ciesze :) Kocham Was...hehehe.... Pozdrawiam i życze Powodzenia na Egzaminie :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodaaa:) Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.instalbox.pl 22.10.11, 14:20 Hej wszystkim zgadzam się z tą osobą niżej bo Pan egzaminator z 20 jest the best bo właśnie trafiłam na niego i był bardzo miły naprawdeęęę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.podkarpacki.net 26.05.12, 23:32 Specjalnie oblewają za małe błędy a ku...aa word zarabia!!! i tyle z tego porządku, niektórzy kompletnie nie umią jeździć i zdają nie sprawiedliwe to jest!!! a ten co umie to nie bo ma ciężko, ja zdałam za 3 razem do trzech razy sztuka i się udało hehe:D:D nie liczy się za którym tylko ważnie że jest ..! życzę powodzenia chłopcy i dziewczynki szerokiej drogi!:D:D:*:**:*:*:*:*:**:*:**:):):):):::):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekKK ja ostatnio oblełem w głupim miejscu IP: *.pancom.pl 29.05.12, 22:42 powód wymuszenie pierwszeństwa - wyjeżdżałem z Batorego! na tym skrzyzowaniu =>> tak wyglądał mój jeden błąd na egzaminie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 18:22 ja tez mialem dzis egzamin i tez wpale bo cymbalowi nie podobalo sie ze nie stalem po zaparkowaniu garazu tylem idealnie na srodku pozdrowko dla pana wieska zeby ci maly nie stanal ze 2 tygodni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waclaw Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 22:00 Wszyscy co zdadzą za pierwszym razem myślą że są mistrzami kierownicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Już kierowca :) Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.debica.star.net.pl 04.12.08, 15:09 Witam Was wszystkich :) Dzisiaj wlasnie odebralem wymarzony dokumencik i zaczynam przygode za kierownica.....praktyka sie liczy !!!! Pozdrawiam i życze wszystkim szerokości i przyczepnosci....hehe .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.instalbox.pl 22.10.11, 14:23 OOo to gratuluję jak zdałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TheKrS Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 18:49 Cześć :) za pierwszym razem oblałem na mieście oczywiscie na głupim "wymuszeniu pierwszenstwa"... za pierwszym razem egzaminator był miłym, wyrozumiałym starszym panem. oblałem bo po prostu źle pojechałem.. żałowałem tego bo trafiłem na naprawde fajnego pana egzaminatora. drugi egzamin miałem 2 Grudnia to był wtorek... trafił sie taki ładny dzien bez deszczu i śniegu tylko samo słoneczko :D na swoja kolej czekałem półtorej godziny.. gdy mnie wyczytano nie zrozumiałem numeru samochodu do jakiego mam podejsc ale pozniej wszystko było ok. egzaminator sprawiał wrazenie konsekwentnego człowieka o kamiennej twarzy ... co pozniej sie okazało nie był taki zły... czyli jak wszyscy: wydaje rozkazy, nie odzywa sie i kara za błedy :D w trakcie egzaminu stres jak chole*a. lecz po jakis 10 min jazdy tak jakby ręką odjął... zninął stres, zninęły nerwy... Jechałem wtedy po złoto :) Egzamin zdałem za drugim podejściem ciesze sie bardzo bo w ten dzien przez połtorej godziny zaobserwowałem tylko 4 osoby które zdały egzamin kat. B w tym ja :D i te pamiętne słowa pana egzaminatora: "Wynik egzaminu praktycznego - POZYTYWNY" ja nie wiem co powiedzieć normalnie nie wierze... na koniec dziekuje, miłego dnia i do domu oblewać sukces :D moja rada nie stresujcie sie tak bardzo bo to was zniszczy! wiem, ze jest ciezko opanowac stres przed kazdym egzaminem (a w szczególnośc na prawko) ale warto być wyluzowanym ale bez przesady... najlepiej nie dogadywać egzaminatorowi, siedzieć cicho jak mysz pod miotłą i być skupionym jak nigdy dotąd :) odbiór prawka przewiduje na jakis 23 grudzien taki prezent na świeta :) pozdrawiam i zycze sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja za 3 Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.debica.star.net.pl 04.12.08, 19:33 TheKrs....spoko ze zdales , ja tez moge powiedziec ze latwo nie jest ale da sie zdac , tylko tak jak piszesz , 1 zasada opanuj strres i nie odzywaj sie do egzaminatora...... za ok 2 tygodnie bedziesz mial plastik....ja akurat dzisiaj odebralem i nizly prezent na mikolajki mam......hehehehe......powodzenia na egzaminach dla tych co zdaja..... pYk !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.podkarpacki.net 31.08.11, 09:58 Ooo to bardzo gratuluję :) i życzę żeby się dobrze jeździło bez żadnych kolizji!!:) Pozdrawiam kolegę serdecznie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulinho Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.08, 20:13 po co wam szukac z WORDA ośrodków jak wszystko jest na www.prawko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 12:17 tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klamka Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 82.160.42.* 15.12.08, 13:57 WORD rzeszowski jest super :D :D :D (mówię tak, bo zdałam za pierwszym podejściem;P)hehe, ale tak serio serio to nie jest źle:) wiadomo... zależy na jakiego egzaminatora trafisz (ja miałam wspaniałego) przede wszystkim trzeba podejść do tego egzaminu na luzie, 0 stresu ! <---to podstawa! wiem...łatwo powiedzieć trudno zrealizować, ale ja np. nie denerwowałam się nic a nic w dniu egzaminu, ale dzień szybciej...olabości- raz łzy raz śmiech, raz gorąco, raz zimno itp. ale w diu egzaminu trzeba być spokojnym i podejść do tego z nastawieniem ''zdam to dobrze, nie zdam to będę dalej próbować'' ja byłam pewna, że nie zdam a tu takie zdziwko... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 79.191.72.* 09.01.09, 14:18 Ja zdałam wczoraj :) za drugim razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justiiiii Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.debica229.tnp.pl 12.01.09, 21:20 ZDAŁAM dzisiaj za drugim razem!! To wcale nie jest takie straszne tylko trzeba opanować nerwy!! no i oczywiście trafić na fajnego egzaminatora ;) pozdrawiam i życzę powodzenia!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
santiam84 Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? 12.01.09, 21:21 gratulacje,ja zdaje w srode i nie czuje sie zebym zdala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 15:04 Ja zdałam dziś za pierwszym razem :) Pan egzaminator był naprawde bardzo miły, przez cały egzamin z nim rozmawiałam i bardzo się ciesze, że na niego trafiłam. Wydaje mi się że wszystko zależy od szczęścia, bo napewno każdy z was potrafi jeżdzić i od opanowania nerwów. Są one zbędne i wszystko mogą popsuć. Życze wszystkim przyszłym kierowcą powodzenia i uśmiechu na buzi, (nie ma się co nakręcać oblaniem, trzeba wierzyć w swoje umiejętności :)) a świerzym kierowcą szerokości! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia89 Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 80.51.255.* 20.01.09, 08:51 Ja zdałam 16stycznia za pierwszym razem :) u pani egzaminatorki. jest spoko jak tylko zobaczyłam ze u niej juz sie uspokoilam (co kobieta to kobieta) choc stresik jakis towarzyszyl jak przy kazdym egz. Pozdrawiam wszystkich i nie stresujcie się bo jest lajtowo:) :) Odpowiedz Link Zgłoś
santiam84 Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? 21.01.09, 09:20 Gość portalu: ola napisał(a): > Ja zdałam dziś za pierwszym razem :) Pan egzaminator był naprawde bardzo miły, > przez cały egzamin z nim rozmawiałam i bardzo się ciesze, że na niego trafiłam. > Wydaje mi się że wszystko zależy od szczęścia, bo napewno każdy z was potrafi > jeżdzić i od opanowania nerwów. Są one zbędne i wszystko mogą popsuć. Życze wsz > ystkim przyszłym kierowcą powodzenia i uśmiechu na buzi, (nie ma się co nakręca > ć oblaniem, trzeba wierzyć w swoje umiejętności :)) a świerzym kierowcą szeroko > ści! :) a jak sie nazywal egzaminator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.pul.tke.pl 21.01.09, 14:37 Ja również zdawałam dzisiaj(2 raz)no i zdałam:) Pan egzaminator bardzo miły człowiek i nawet mnie pochwalił. Najważniesze to opanowac nerwy chociaz nogi miałam jak z waty. Pierwszy raz oblałam na łuku i teraz panicznie sie go bałam ale jakos poszło(łuk nr.1 - pod gorke). Po wyjechaniu w Word-u juz było oki. nerwy posciły i poszło.Egzaminator( samochod nr.6) nazwiska nie pamietam bardzo konkretny i jasno stawiał zadania do wykonania. powtarzał 2 razy z duzym wyprzedzeniem. Życze powodzenia wszystkim zddajacym i szerokosci swiezym kierowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 14:35 Ja zdałam za 5 razem ale się kompletnie nie spodziewałam że zdam, wmurowało mnie jak powiedział ,że zdałam... jeden z lepszych dni w moim życiu :D Możecie się dziwić ale jak się coś straci lub zyska poprzez duży wysiłek to dopiero się to docenia ;) tym bardziej że jak zauważyłam osoby które się tutaj wpisują nie zdawały dużo razy, znam ludzi co dopiero 12 egzamin był pomyślny :/. Jeśli chodzi o ostatniego egzaminatora to naprawdę w porządku gość, podejrzewam że jakby chciał to by mnie ulał, bo błędy były nic poważnego ale kto zdawał to wie jak to jest... Jak się nazywał egzaminujący nie pamiętam zbyt zestresowana byłam :/ w każdym razie jakiś młody. Zdawałam raz u tej egzaminatorki, muszę przyznać dość miła osoba oblała mnie na placu :(, ale mogłam pojechać na miasto, mimo że egzamin z negatywnym wynikiem to przynajmniej mnie pochwaliła za jazdę na mieście :D małe pocieszenie ale zawsze ;)no to może tyle bo i tak za bardzo się rozpisałam. Życzę powodzenia wszystkim zdającym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsefb WORD Rzeszów zamiana terminu egzaminu z 18.02.09 IP: *.xdsl.centertel.pl 30.01.09, 21:18 Witam, interesuje mnie zamiana terminu egzaminu z 18.02.09 na wcześniejszy kontakt:Odpisz tutaj pod spodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.75.51.213.mielec51.tnp.pl 09.02.09, 23:24 Ja zdałam za 1 razem ;) ale niestety pana egzaminatora miło nie wspominam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabek Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.09, 11:54 Ja zdawałem 9.02.09 o godz 13 testy.... poźniej 2,5h czekania na jazde.... zdałem za 1 razem... ale egzaminator sie czepiał i chciał mnie złapać tam gdzie nie można zawracać.... ale nie dałem sie.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagadka ;p Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 83.1.9.* 14.02.09, 13:13 14 luty Walentynki ;]2-gi egzamin. cieszyc sie ?? heheh raczej tak ;] moze akurat sie uda ...8 rano testy ... <mysli> 3 minuty bezblednie ufff... no to papierosek ;];] hehe jeden , drugi, trzeci ..... "kiedy ja" ?? " Pan Ernest .....itd " WRESZCIE... ;] wyczytano mnie... samochod nr.1... gosc wydawal sie nawet spoko0... noi zaczynam... ;];] omowilem switelka... łuk zrobilem i na miasto..., 25 minut jazdy a wszystko ok. Chwila zapomnienia iiii ;p "kur**" mialem sie zatrzymac przed sygnalizatorem " ( przy skrecie w prawo na swietle warunkowym ) ech... juz zapozno... zjechalem na pobocze i pytanie ;] "co Pan powinien zrobic przed swiatelkiem " ?? hehehe i NEGATYWNY... <wnerw> a szkoda bo bylem prawie pewny za zdam.. Moze ta pewnosc mnie zgubila... <mysli> ?? NExt Egazmin 10 marzec o 10:00 ... do 3 razy sztuka ;] hehehe POzdrawiam Pana z 1... ;] gosc byl spoko... ;]]] pozdro dla zdajacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margolta Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 12:09 A ja dzisiaj zdałam za drugim razem. Zdawalność była mała, a ja miałam szczęście bo trafiłam na bardzo miłego, młodego egzaminatora. Pomagał, nie czepiał się, nie wydziwiał manewrów. Po jeździe wytłumaczył, co było źle i życzył szerokości. Samochód nr 8 pan Paweł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egzaminowana;/ Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.231.223.* 24.02.10, 23:16 yyy spoko miałam 2 razy jedynke i oblałam ;/ masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.izeto.pl 11.04.11, 11:57 czym Ty sie łamiesz ? ja w zamościu 6 razy nie zdałam, moja kolezanka dopiero za 13, wiec sie wez w garsc i zdawaj dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woronin Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.mmpnet216.tnp.pl 15.02.09, 18:50 Nie za dobrze. Zdałem za trzecim razem a po pierwszych dwoch egz trafiłem na tego samego egzaminatora który dwa razy mnie ulał do dzis nie wiem za co bo za każdym razem wracałem sam na plac!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 82.160.119.* 17.02.09, 15:57 witam wszystkich :) dzisiaj miałam egzamin (3 ! ;) ) i zdałam :) a najgorsze wg mnie jest to oczekiwanie aż cie wywołają . ja dzisiaj czekałam prawie 2 godziny a tak poza tym to dużo zależy od egzaminatora.Dzisiaj akurat miałam tego samego co ostatnio no ale sie udalo . pozdrowienia dla wszystkich zdajacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 83.1.81.* 02.03.09, 20:32 ja podobnie jak moj poprzednik bardzo dobrze wspoinam moja przygode z WORD-em zdawalem 23 lutego o 13 najpierw teoria 0 bledow nastepnie musialem czekac prawie 2h egzamin praktyczny ale oplacalo sie :) Pan egzaminator co prawda poza komendami skrec tu zaparkuj tutaj zawroc na najblizszym skrzyzowaniu itd nie odezwal sie ani slowkiem ale to chyba nawet i lepiej bo nie rozpraszal mnie niczym nastepnie po powrocie do wyzej wymienionego WORD-u dal mi jeszcze pare wskazowek na przyszlosc powiedzial jakie tak mialem drobne niedociagniecia i najwazniejszy moment wynik egzaminu POZYTYWNY tej radosci sie nie da opisac i zycze wszystkim zdajacym zeby im tez sie ona udzielila ;) pozdrawiam i powodzenia dla wszystkich ktorych to dopiero czeka xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dandi Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 22:21 ja zawałem 19 lutego 2009 o godińie 13 zdałem za 1 razem testy i jazde jeżdiłem z młodym egzaminatorem ńiepszyczepiał śe dońiczego robiłem parkowańia na baranówce potem jehałem koło auto mobil klubu pużńiej obodńicom koło reala potem hetmańskom potem koło pomńika na marszałkowskom tam na rondie w strone lubelskiej pużńiej koło zakładów koral i spowrotem na rondo na marszałkowskiej i na warszawskom do ośrotka uwarzam że można zdać jeśli śe umie i ńieboi jeżdić 30 godin jazdy w szkole to mało ja pomimo rze jeżdiłem autem wcześńiej ale 30 godin mi ńiewystarczało hoć czułem śe pewńie za kierowńicom dokupiłem sobie 5 godin i po ih wyjeżdżeńu pszystompiłem do egzaminu i wyńik był pozytywny życze wszystkim pozytywnyh wyńików i namawiam do bezpiecznej jazdy wkturej śę pewńie czujemy powodzeńia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.wist.com.pl 24.02.09, 11:29 A ja ci życzę zakupu słownika ortograficznego i poćwiczenia pisania na klawiaturze komputera.Nie którym rzeczywiście łatwiej przychodzi zdać egzamin na prawo jazdy niż pisać po polsku. P.S. Jak byś nie wiedział to te czerwone linie pod pisanym tekstem oznaczają błędy ortograficzne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:30 ja zdałam dzisiaj za 3 razem czekalam 1.5 godziny ale sie opłaciło:) dostalam naprawde milego egzaminatora samochod nr 16:) pozdrowienia i powodzenia dla zdajacych:):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buziaczek Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 82.160.119.* 24.02.09, 17:48 niektórzy myślą że jesli swietnie jezdzisz to zdasz bez problemu za 1 razem ale to nie do końca prawda bo ja znam takie osoby ktore jezdzily najlepiej z mojej grupy a zdaly za 3 albo za 2 razem . i naprawde nie wszyscy egzaminatorzy sa tacy superowi jak sie wam wydaje bo oni tylko czekaja zebys stracił/a czujność i wtedy cie upierdziela na byle głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszmarrrrrr Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 89.231.192.* 30.03.09, 17:13 ja osobiscie o zdawaniu prawka moglabym ksiazke napisac.zdawalam 4 razy. za pierwszym razem zdalam testy plac i pojechalam na miasto(ok 45 minut jazdy)wrocilam na plac i coz jakie bylo moje zdziwienie gdy pan egzaminator powiedzial ze wynik negatywny!!-niedynamiczna jazda czy cos takiego!! to jeszcze przeboleje ale 2 egzamin to byl koszmar. nie chce podawac nazwiska tego PANA ale to co ja przezylam to byl naj naj naj najgorszy koszmar w moim zyciu!!!!!!!!!! za 4 razem mialam bardzo sympatycznego instruktora(pozdrawiam) i zdalam!!! powiem krotko: wszystko zalezy od egzaminatora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 20:42 Ja zdałam z drugim razem...:)))) Egzaminatorów obu miałam bardzo fajnych, za pierwszym razem oblałam na mieście na skrzyżowaniu, bo nie udzieliłam pierwszenstwa przejazdu, ale drugim razem zdałam bez problemu (samochud nr 21):)))) Powiem tak: jeśli jesteś skupiony podczas jazdy i myślisz to jesteś w stanie zdać bez problemu za pierwszym razem...:) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęsliwy Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 78.133.217.* 02.03.09, 19:58 Ja również słyszałem na temat egzaminatorów,że są cholernie upierdliwi. Ale to wszystko g.... prawda. Zdałem dzisiaj za pierwszy razem, a egzaminator był LUX.Tyle z mojej strony. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.rz.izeto.pl 09.03.09, 20:10 Witam , zdawałam egzamin 19 lutego drugi raz , za pierwszym oblałam pod koniec egzaminu na skrzyżowaniu ze strzałka warunkowa w prawo... przez własna głupote i nerwy a szczeze powiem , ze na obu egzaminach mialam swietnych egzaminatorow , bardzo mili naprawde widac bylo ,ze jak to sie mowi niechcieli mnie oblac no ale coz nerwy zrobily swoje , za to drugi egzamin pan egzaminator super , spokojnie podchodzil, mowil z duzym wyprzedzeniem co mam zrobic takze spokojnie pomyslalam co teraz zrobic itp. I co dziwne pierwszy egz nerwy straszne i..oblane drogi luz totalny i... zdalam :) , naprawde nerwy wszystko psuja , a i jeszcze jedno z tego co zauwazylam i wiele osob to potwierdza jesli chca oblac zlapia na byle czym jesli nie, puszcza nawet jesli sie zrobi jakis blad. Takze zdac egz szczescie i radosc niesamowita , pozdrawiam pana egzaminatora niestety:( nie pamietam jak sie nazywal . Powodzenia wszystkim zdajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.ezbit.pl 10.03.09, 22:05 dzis mialem 2 egzamin i zdalem ... powodzenia zdajacym .... pozdro dla goscia z 10 ;]] spoko facet... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vena Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.saite.com.pl 16.03.09, 11:38 zdałam dzisiaj za 3 razem :) i powiem,że bardzo dużo zależy od egzaminatora czyli.. od szczęścia, oczywiście plus umiejętności :-)i opanowac nerwy, nawet jak egzaminator krzyczy to znaczy ze oblejecie, po prostu spokojnie skupic sie na tym co macie robic a nie rozpamietywac bledy. Ja już mam z głowy :d powodzenia dla wszystkich zdających:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoY Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 15:03 Witam wszystkich zdalem dzisiaj za 1 razem. Najpierw testy- sala 18(ok. godz. 8.00), po 5 min wyszedlem(0 błędów) po godzinie oczekiwania w poczekalni zostalem wywolany (samochodzik 18). Wszystko omowilem bez problemow chociaz pan egzaminator mnie troszke poganial"wlacz wiecej tych swiatel- nie bedzie co chwile przelaczal". Łuczek bezproblemowo, reczny tez. Póżniej na miasto- tez bez zadnych problemow. Po powrocie pan powiedzial "troche malo pewnosci siebie na skrzyzowaniach..- zaliczam panu egzamin z wynikiem pozytywnym..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTV Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.tktelekom.pl 16.04.09, 08:19 mi taz udało sie zdać za pierwszym razem :D (autko nr17). Spoko egzaminator, troche mu się spieszyło przy obsłudze, sam przyponiał mi o klaksonie ;P. Co do samej jazdy, czasem wydawalo mi się ze, jezdzę z instruktorem, a nie egzaminatorem. Raz nawet zwrocił mi uwage na to ze wyłaczylem przez przypadek swiatła... Najwazniejsze zeby nie przejmować się czasem zgryzliwymi komentarzami i powinno byc ok! oczywiscie duzo zalezy od samego egzaminatora, moj akurat miał dobry dzien ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):)??? Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 80.244.138.* 18.04.09, 21:12 Ja mam taką prośbę...czy moglibyscie pisać (jak opisujecie) to numery samochodów???i nazwiska egzaminatorów... jeśli pamietacie....??? I mam pytanie czy egzaminatorzy jeżdżą tym samym autem??? czy moze sie jakos wymieniaja...(wiecie chodzi mi o to czy jeden egzaminator ma caly czas auto z tym samym numerem...???) z góry thx:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 22.04.09, 13:06 Ja dziś zdawałem za 1 razem:). A co do pytań wyżej z tego co sobie patrzyłem jak czekałem to zamieniają się samochodami i nie ma tak że jeden egzaminator ciągle tym samym wozem jeździ.Nazwiska nie pamiętam ale dość wysoki starszy siwy Pan, nic zupełnie się nie odzywał podczas egzaminu, tylko i wyłącznie komendy. Generalnie trzeba uważać na wszystkie znaki STOP i przystanąć na chwile, rozglądać się za pociągami, nie wymuszać pierwszeństwa, uważać na jednokierunkowych żeby przy skręcie dojechać do lewej lub prawej strony, dobrze wybierać pas na rondzie w zależności czy zawracamy czy jedziemy na wprost i nie powinno być jakiś większych problemów.:) Pozdrawiam i życze powodzenia następnym. Odpowiedz Link Zgłoś
nikall Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? 23.04.09, 11:50 zdałam 1 kwietnia za 1 razem!!! o 10.00 testy 0 błędów, chociaż jak puścili próbne to miałam spore wątpliwości, bo było pytanie którego nie było w 490 pieczołowicie przerobionych(znak stop i się zakołowałam czy a czy a i c); po testach b.szybko (max.pół godziny)zawołali mnie do samochodu nr 21; ręce mi się tak trzęsły że ledwo się podpisałam, obsługi technicznej się nie czepiał, zdążyłam pokazać silnik z wlewem oleju i chyba nie wszystkie zbiorniki, egzaminator nawet niezbyt słuchał szybko kazał maskę zamknąć; potem światełka, poprawił mnie że nie postojowe tylko pozycyjne; potem łuk (najbardziej się bałam bo widziałam przez te pół godz czekania ile osób oblało)trzymałam kierownicę mocno dwoma rękami i patrzyłam do tyłu mało mi szyi nie wygięło; potem szybko górka i na rudną,zawracanie z użyciem infrastruktury; potem jednokierunkowe w okolicy szpitala, potem rondo, potem jakieś górki z masą "leżących policjantów"czyli progów zwalniających, ze 3 razy byłam na tym skrzyżowaniu z sygnałem do zawracania; było cieplutko i ładnie słonko świeciło, mówiłam do egz, że super pogoda na egzamin itd, ale on siedział i ani słowem się nie odezwał oprócz mówienia gdzie mam jechać i co robić.ale jak już mnie siły opuszczały to mało nie przeoczyłam skręętu do worda,to się tylko uśmiechnął że tu w prawo a potem w lewo; na koniec usłyszałam wynik egz pozytywny, i że mam sie zgłosić do starostwa; nie jest więc tak strasznie, bałam się ale podczas jazdy trochę przeszło, podobno niektórzy egz.rozmawiają z kursantami, mój był rzeczowy , ale nie było źle, powodzenia zdającym!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 83.19.250.* 25.04.09, 00:15 Moj pierwszy egzamin był 3.04.2009 roku zdałam testy bezblednie potem czekałam na wywołanie bardzo chciałam trafic na pana z samochodu 21 mlody wysoki.I trafiłam bardzo miły i fajny gosc no ale nie zdałam powod był taki ze nie zrobiłam luku co byłam w szoku zawsze mi tak dobrze wychodził a tu prosze wtedy co trzeba nie wyszedł nawet niewiem jakim cudem najechałam na pachołek hehe... Pan egzaminator bardzo miło powiedział to nie moja wina ja niechciałam zle ale to pani popełniła blad a nie ja no i taka prawda ja zrobiłam blad i to duzy :(:( nastepny egzamin za 3 dni mam nadzieje ze bedzie dobrze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carolla Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.19.165.30.osk.enformatic.pl 27.04.09, 20:52 Dzis mialam pierwsze podejscie. Nie wierzylam ani troche w to ze zdam wiec poszlam troche na luzie. Dlugo czekalam bo po jakiejs godzinie albo nawet 1,5h moje nazwisko zostalo wywolane. Samochod trafil mi sie nr 10, z tego wszystkiego nie pamietam nazwiska mojego egzaminatora, ale gosc rewelacyjny. Takiego zycze wszystkim. Bardzo zyczliwy pan, wyluzowany i wie jak rozladowac sytuacje. Jesli to czyta to serdecznei go pozdrawiam i dziekuje za to ze byl po prostu czlowiekiem, z ktorym mozna sie nawet w czasie egzaminu posmiac. Jesli zas czytaja nas inni egzaminatorzy to w imieniu wszystkich zdajacych prosze aby byli ludzmi, czasami cos milego powiedzieli, rozladowali napiecie i do kazdego indywidualnie podchodzili. Zycze wszystkim powodzenia i tak milego egzaminatora jak ten, z kt ja jezdzilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.krak.tke.pl 05.05.09, 22:34 Witam, Ja dzisiaj zdałam za 3cim podejściem, samochód nr 12, bardzo przyjemny egzaminator, gdy podniosłam maske to nawet do połowy nie doszłam omawiając wszystkie rzeczy i już kazałją zamknąć:P gdy pokazywałam światła to rozmawiał sobie z innym egzaminatorem także nawet na mnie nei zwracał uwagi, gadałam sama do siebie;d potem łuk elegancko, górka, i na mieście też wszystko ok, nie wdawałam się w żądną dyskusję, egzaminator w sumie tylko wydawał komendy. Gdy dojechaliśmy do wordu to jak powiedział ze wynik pozytywny tosie go jeszcze ze 3 razy pytałam " napraaawdeee"? a on taaak.. bedzie z Pani kierowca;d;d;d hehehe, nie stresujcie się, choć wiem ze tak łatwo mówić bo sama po pierwszym i drugim razie czytając takie komentarze wcale jakoś się lepiej nie czuje, ale.. każdy przeciez wkońcu kiedyś zda=)=)=)=)=)=) Pooooozdrawiam wszystkich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 08:16 Witam wszystkich:) Ja zdawałam wczoraj 13 raz i niestety nie zdałam.Jak pech to pech.Na placu poszło mi dodrze ale na mieście masakra.Zżarły mnie nerwy i tyle.Myślę się poddać.Pewnie nie będzie ze mnie kierowcy.Pozdrawiam i życzę szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaaaaaaaa Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.05.09, 16:20 CZesc, zdalem niedawno za pierwszym razem. Egzaminator był kulturalny, ale niezbyt rozmowny :) Wie może ktoś jak nazywa sie pan egzaminator z samochodu nr. 10? Pozdrowienia dla niego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 23:22 aaa :D ja dzisiaj zdalem, spoko koles nr.2 nazwiska nie pamietam, przegadalismy cala droge, mogl mnie oblac duuzo razy ale.... nie wiem moze lepszy dzien mial ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingas Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: 83.2.207.* 09.05.09, 17:10 po ilu dniach od zdanego egzaminu zaczyna sie wyswietlac na stronie wytworni papierow wartosciowych ze sprawa w toku??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: WORD Rzeszów jak wspominacie egzamin? IP: *.76.classcom.pl 13.05.09, 13:17 Ja tak sobie czekałem 2 tyg. trzeba najpierw zapłacić w WK bo nie przesyłają papierów do warszawy do wyrabiania dokumentów.Ja się dowiedziałem jak zadzwoniłem do WK bo babka w WORDzie powiedziała ze przy odbiorze.... Odpowiedz Link Zgłoś