Dodaj do ulubionych

UWAGA! Lejdys end Dżentelmen

IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 12:54
Miesiące mijają bez ankiet i socjologicznych eksperymentów. Napisze wprost;
nastał czas doświadczenia dziesięciolecia!!! Matematyczne potwierdzenie
słuszności i zasadności ekonomicznej, znanej strategii znad zielonego stolika.
Lejdys end Dżentelmen hire kams GRA PRZECIW TRUPOWI!!! Na czym polega? O tym
jutro a dziś proszę wszystkich przyjaciół ale jeszcze serdeczniej nieprzyjaciół
[pisarze, sępy, Judyta ...hmm ślimaki] o podanie swoich typów na jutrzejsze
losowanie Dużego Lotka. Mozna podawać 3, 6, 8, 10 [maxymalnie] liczb z
przedziału 1-49 [gdyby ktoś tej gry nie znał]. Im więcej tym lepiej [nicków i
liczb]. Wyniki, podsumowanie wniosków jutro lub pojutrze.

przykład:
nick - 1, 8, 15, 26, 29, 45, 49

z góry dziekuję
7,44
Obserwuj wątek
    • Gość: # 1, 7.9,13, 27,38,44 ew 43 , 2 albo 22 IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:02
      • Gość: Galba 9 / 10 / 21 / 25 / 34 / 41 IP: 213.17.161.* 02.07.02, 13:12
        ?
    • Gość: luka 8,18,27,29,33,44 IP: *.k.mcnet.pl 02.07.02, 13:24
      Niewiele osób ma ochotę wspomóc Siódemkę, więc pomagam w trudzie badawczym(?)...
      • Gość: # Re: 5, 15,25,35,45,2,12,22,32,42 i (52 ???) IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:32
        Gość portalu: luka napisał(a):

> Niewiele osób ma ochotę wspomóc Siódemkę, więc pomagam w trudzie badawczym(?)..

Zastosuj metode Monte Carlo.
        Nowsze metody heurystyczne daja, jak widac
        po efektach doradcow ekonomicznych b. duze bledy!

Wez jako pewniak 21 !!!! duzo zaoszczedzisz!
        • Gość: siedem # IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 13:38
          Gość portalu: # napisał(a):

> Wez jako pewniak 21 !!!! duzo zaoszczedzisz!

mam zamiar wydac 1PLN 20GR
          nie ma zbytnio na czym oszczędzać

metodę "przeciw trupowi" sprawdziłem - działa. pracuje nad adaptacją metody z
          1/37 na 1/9 000 000

7,00

• Gość: siedem dobrze! czekam na wrogów zatem /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 13:32
        7,00
    • jacek#jw Re: Podałbym, ale nie chcę się dzielić nagrodą. 02.07.02, 13:36
      7,17,27,37,47,49
    • Gość: LIMAK Re: UWAGA! Lejdys end Dżentelmen IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:37
      Gość portalu: siedem napisał(a):

> Miesiące mijają bez ankiet i socjologicznych eksperymentów. Napisze wprost;
      > nastał czas doświadczenia dziesięciolecia!!! Matematyczne potwierdzenie
      > słuszności i zasadności ekonomicznej, znanej strategii znad zielonego stolika.
      > Lejdys end Dżentelmen hire kams GRA PRZECIW TRUPOWI!!! Na czym polega? O tym
      > jutro a dziś proszę wszystkich przyjaciół ale jeszcze serdeczniej nieprzyjaciół
      >
      > [pisarze, sępy, Judyta ...hmm ślimaki] o podanie swoich typów na jutrzejsze
      > losowanie Dużego Lotka. Mozna podawać 3, 6, 8, 10 [maxymalnie] liczb z
      > przedziału 1-49 [gdyby ktoś tej gry nie znał]. Im więcej tym lepiej [nicków i
      > liczb]. Wyniki, podsumowanie wniosków jutro lub pojutrze.
      >
      >
      > przykład:
      > nick - 1, 8, 15, 26, 29, 45, 49
      >
      > z góry dziekuję
      > 7,44

7,44,2,9,18,23- obyś przegrał jak największa sume pieniędzy- dopiero wszystkie
      parzystokopytne będą się śmiały
      Przedstawiciel rodu winniczków

• Gość: siedem Mr Ś IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 13:41
        jeszcze raz
        ale teraz musisz te liczby napisać cały czas myśląc o tym jak bardzo mnie
        nienawidzisz. to ważne. to nie jest żart.

7,40
        • Gość: LIMAK już to zrobiłem IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:45
          ale jeżeli od tego zależy twoje powodzenie , to masz pecha.
          LIMAK
          • Gość: siedem nie zrozumiałeś IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 13:50
            nowe liczby masz wymyśleć z podkładem odpowiedniej nienawiści

7,22
            • Gość: LIMAK to ty nie zrozumiałes! Zrozumiałes?________nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 13:56

> nowe liczby masz wymyśleć z podkładem odpowiedniej nienawiści
              >
              > 7,22

• Gość: LIMAK a jednak nie zrozumiałeś-myśl dalej_______nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.07.02, 14:21
    • Gość: Balzer 4, 6, 17, 23, 32, 47. IP: 217.153.7.* 02.07.02, 13:49
      6 z 49 smile Nagrody takie jak w Lotto ?
    • Gość: natt Re: UWAGA! Lejdys end Dżentelmen IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:50
      natt - 44.5.19.4.23.25.

napiszesz mi cos o tej kolejce waskotorowej u was czy nie?
      • Gość: siedem jacek, belzer, natt IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 13:53
        dzieki
        wasza pomoc moze miec wymierne rezultaty

natt
        jak wygram to ci kupie tą cała wąskotorówkę. nie interesuje sie tym blizej

7,10
        • Gość: natt Re: jacek, belzer, natt IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:57

> dzieki
          > wasza pomoc moze miec wymierne rezultaty
          >
          >
          > natt
          > jak wygram to ci kupie tą cała wąskotorówkę. nie interesuje sie tym blizej
          >
          >
          > 7,10

trzymam cie za slowo
        • Gość: natt i zycze powodzenia - nt IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 13:58

> dzieki
          > wasza pomoc moze miec wymierne rezultaty
          >
          >
          > natt
          > jak wygram to ci kupie tą cała wąskotorówkę. nie interesuje sie tym blizej
          >
          >
          > 7,10

• Gość: Janusz Re: Bądź pozdrowiony IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 14:03
            4,8,15,21,23,24
            • Gość: siedem Re: Bądź pozdrowiony - dzieki IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 14:08
              Gość portalu: Janusz napisał(a):

> 4,8,15,21,23,24

tyu, doku wiem że tu jesteście!

7,24
    • Gość: anty 5,6,11,17,22,42 IP: *.slupsk.tpnet.pl 02.07.02, 14:17
      patent rodzinny - nikt na te numery przez 30 lat nic nie wygrał
      • Gość: siedem Re: 5,6,11,17,22,42 IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 14:20
        Gość portalu: anty napisał(a):

> patent rodzinny - nikt na te numery przez 30 lat nic nie wygrał

cierpliwość jest cnotą no ale cała pula możliwości "przewija" się co 250 tysięcy
        lat.

dzięki

7,04
        • Gość: siedem pisałem wyraźnie LEYDYS /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 02.07.02, 14:35
          7,33
          • Gość: tete OŁ SEWEN !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:01

Raz trafiłam czwórkę ale to było przez pomyłkę !

2, 9, 14, 32, 37, 40

smile)tete
            • Gość: siedem Re: OŁ SEWEN !!! IP: *.tgory.pik-net.pl 03.07.02, 08:12
              Gość portalu: tete napisał(a):

>
              > Raz trafiłam czwórkę ale to było przez pomyłkę !
              >
              > 2, 9, 14, 32, 37, 40
              >
              > smile)tete

ja kiedyś zagrałem w ML i trafiłem 6. ide do kolektury i mówie Pani Kolekturce,
              że trafiłem sześć na to ona zbladła [i takie tam]. Życie jej wróciło gdy
              zobaczyła kupon ML.

7,81
      • Gość: snajper 7, 18, 21, 34,36, 47 IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 15:43
        Gość portalu: anty napisał(a):

> patent rodzinny - nikt na te numery przez 30 lat nic nie wygrał

• Gość: Zawisza Re: UWAGA! Lejdys end Dżentelmen IP: *.ae.poznan.pl 02.07.02, 15:46
      Jakub Mazur oskarża balcerowicza o zdradę Polski w tygodniku Głos z 29 czerwca
      2002r. Tyutuł artykułu "Likwidacja polskiej zlotówki likwidacja polskiego
      państwa"
    • Gość: Calm Re: Calm- 8,9,15,19,28,29 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 15:51
    • Gość: AndrzejG siedem,2*4-3,13,3*(7+1),pi,e IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.02, 15:53
    • Gość: Galba No i jak wyniki? IP: 213.17.161.* 04.07.02, 10:02
      ???
      • Gość: siedem czuję się pogoniony IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 10:04
        za godzine wstępne wyniki

7,11
        • Gość: siedem 9/17/22/28/35/40 wyniki ze środy IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 10:38
          3 pierwsze liczby to liczby najczęściej typowane przez wątkowiczów. 3 ostatnie
          najrzadziej. [tak jak miało być wg przewidywań]. jak pisałem postawiłem 1,2 PLN.
          wybrałem po najmniejszej linii oporu tylko najmocniej obstawione no i trafiłem 2
          [9/17. 9 obstwiało aż 5 osób]

7,22
          • Gość: natt dupa IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 11:38
            qrwa, ja to mam pecha. nie trafilem nawet w jedna. wszystkie cyganskie wrozki mi
            mowia, zebym sie od gier losowych trzymal z daleka. zegnajcie marzenia o wlasnej
            kolejce waskotorowej.

trudno

• Gość: tete mam dwójkę - zawsze coś :)) ntxt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 12:08
              • Gość: siedem które? cyferki IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 12:11
                ja już mercedesem slk w myślach jeździłem. ciężka trauma ta rzeczywistość.

7,55
                • Gość: # Cholera jasna dalem Ci 3 liczby + 28 ur. nie pamie IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.07.02, 12:23
                  Carmina pamietala!
                  Mialbys czworke ode mnie!

Te glupie 2 tez mogles umiescic w systemie, ktory Ci zaproponowalem ad hoc
                  w 3 sec (5,10.15.20..)!
                  • Gość: siedem za 4 nawet bym 25% baku w SLK nie zapełnił /nt :( IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 12:27
                    7,04
                  • Gość: luka Re: Cholera jasna !! IP: *.k.mcnet.pl 04.07.02, 12:28
                    Cztery razy pomiliłem się o jedną cyfrę, raz o dwie i raz o cztery.
                    Czuję się więc moralnym milionerem.
                    • jacek#jw Re: Cholera jasna !! 04.07.02, 12:58
                      Rzeczywiste liczby, które wymyśliłem to 9,17,22,28,35,40.
                • Gość: tete 9 i 40 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 13:00

ale okropnie denerwowała mnie myśl, że mogłoby być więcej ( a ja bez
                  kuponu !!!!) ... żegnajcie dalekie podróże ...

smile)tete
              • Gość: Galba Re: mam dwójkę - zawsze coś :)) - takoż i ja! IP: 213.17.161.* 04.07.02, 12:55
                Jak byśmy trafili "6" to nie wiedziałbym czy się cieszyć z wygranej czy
                złościć, że muszę podzielić się moimi pieniędzmi z tyloma osobami.

Galba
                • Gość: natt ale z ciebie Galbo samolub/nt IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 13:01
                  Gość portalu: Galba napisał(a):

> Jak byśmy trafili "6" to nie wiedziałbym czy się cieszyć z wygranej czy
                  > złościć, że muszę podzielić się moimi pieniędzmi z tyloma osobami.
                  >
                  > Galba

• Gość: siedem wynajme się ambitnemu hazardziscie :( IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 13:05
                  gra "przeciw trupowi" polega na wybraniu w kasynie człowieka któremu wyraźnie się
                  NIE powodzi w grze i graniu liczb które ten nieszcześnik pomija. zostwię w
                  spokoju całą otoczkę ezoteryczną, dowody naukowe. musicie na słowo wierzyć.
                  jedyna sprawdzona metoda.

7,00
                  • Gość: natt Re: wynajme się ambitnemu hazardziscie :( IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 13:14

> gra "przeciw trupowi" polega na wybraniu w kasynie człowieka któremu wyraźnie s
                    > ię
                    > NIE powodzi w grze i graniu liczb które ten nieszcześnik pomija. zostwię w
                    > spokoju całą otoczkę ezoteryczną, dowody naukowe. musicie na słowo wierzyć.
                    > jedyna sprawdzona metoda.
                    >
                    > 7,00
                    metoda ponoc z powodzeniem stosowana na gieldzie - dla mnie kolejny dowod na to,
                    ze gielda to nic innego jak taki "elitarny" totolotek
                    • Gość: siedem Re: wynajme się ambitnemu hazardziscie :( IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 13:19
                      Gość portalu: natt napisał(a):

> ze gielda to nic innego jak taki "elitarny" totolotek

tzw jasnowidz nigdy nie "zobaczy" gdzie kulka padnie [tzn jest kilku ludków na
                      globie co tak może] ale nawet daremny amator i dyletant białej magii zobaczy
                      kto "ścieka", "odpada od ściany" etc. tak to juz jest że widać "człowieka"
                      i "emocje" a nie widac rzeczy martwych.

7,55

• Gość: natt siedem z ciebie to wielki ... IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 13:21

> Gość portalu: natt napisał(a):
                        >
                        > > ze gielda to nic innego jak taki "elitarny" totolotek
                        >
                        > tzw jasnowidz nigdy nie "zobaczy" gdzie kulka padnie [tzn jest kilku ludków na
                        > globie co tak może] ale nawet daremny amator i dyletant białej magii zobaczy
                        > kto "ścieka", "odpada od ściany" etc. tak to juz jest że widać "człowieka"
                        > i "emocje" a nie widac rzeczy martwych.
                        >
                        >
                        > 7,55
                        >

• Gość: natt przepraszam, enter mi sie wcisnal.... IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 13:22

>
                        > > ze gielda to nic innego jak taki "elitarny" totolotek
                        >
                        > tzw jasnowidz nigdy nie "zobaczy" gdzie kulka padnie [tzn jest kilku ludków na
                        > globie co tak może] ale nawet daremny amator i dyletant białej magii zobaczy
                        > kto "ścieka", "odpada od ściany" etc. tak to juz jest że widać "człowieka"
                        > i "emocje" a nie widac rzeczy martwych.
                        >
                        >
                        > 7,55
                        >

siedem, z ciebie to wielki nju ejdzowiec. zaskakujesz mnie
                        • Gość: siedem &# 8224; IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 13:26
                          Gość portalu: natt napisał(a):

> siedem, z ciebie to wielki nju ejdzowiec. zaskakujesz mnie

jestem staro-ejdzowcem przypominam zagubionym owieczkom szokujace dzis a
                          trywialne 100 czy 200 lat temu prawdy.

nju-ejdzowcy siedzą teraz w Nepalu i toczą uczone dysputy z partyzantami
                          maoistowskimi.

7,55

• Gość: natt Re: &# 8224; IP: *.pgi.waw.pl 04.07.02, 13:29

>
                            > > siedem, z ciebie to wielki nju ejdzowiec. zaskakujesz mnie
                            >
                            > jestem staro-ejdzowcem przypominam zagubionym owieczkom szokujace dzis a
                            > trywialne 100 czy 200 lat temu prawdy.
                            >
                            > nju-ejdzowcy siedzą teraz w Nepalu i toczą uczone dysputy z partyzantami
                            > maoistowskimi.
                            >
                            > 7,55
                            >

podrzucajac im dulary na kulomioty, zeby wszystkim na okolo zrobic conajmniej tak
                            dobrze jak w tybecie. choc naturalnie niedoscignionym idealem jest korea polnocna
                            a jeszcze lepiej swietej pamieci kambodza polpota
                          • Gość: # Re: &# 8224; IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.07.02, 13:31

>
                            > jestem staro-ejdzowcem przypominam zagubionym owieczkom szokujace dzis a
                            > trywialne 100 czy 200 lat temu prawdy.
                            > nju-ejdzowcy siedzą teraz w Nepalu i toczą uczone dysputy z partyzantami
                            > maoistowskimi.
                            >
                            > 7,55

Taki owczarek zagryzajacy tyle sztuk owieczek ile by wilki zagryzly.

Unika w ten sposob wojny z wilkami a jeszcze chroni stado przed bledami
                            szacunkowymi niezorganizowanego stada i dewiwntami wilkami( jakis Bertoli moze
                            zgryzac za duzo).

• Gość: siedem przepraszam, czy to jest tekst krytyczny? /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 04.07.02, 13:35
                              7,33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka