Gość: as IP: *.nest.gliwice.pl 22.06.01, 02:06 Napisz w tym wątku, bo ten z fraszkami już przydługi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyu Re: do Asa IP: *.BMJ.net.pl 22.06.01, 00:00 Witaj, krajanie z Gliwic! Twój pomysł na Mavericka, to był prawdziwy as: z rękawa, czy serwisowy - nieważne! Ale też - uwzględniając poziom intelektu adresata wezwania - nic dziwnego, że to indywiduum wzięło twój apel POWAŻNIE! Spójrz na spis wątków! A teraz przeczytaj jego "poemat". Jeśli zdołasz dobrnąć do końca. Ale się porobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Maverick - napisz fraszkę ! IP: *.home.net.pl 22.06.01, 02:11 Gość portalu: as napisał(a): > Napisz w tym wątku, bo ten z fraszkami już przydługi. Długo będzie szła z Chjuston, bo nie wiem czy wyśle airmajlem. Szkoda $. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Scan IP: *.nest.gliwice.pl 22.06.01, 02:17 Maverick jest mi od dawna znany, jest gwiazdą Forum SE. Zamieszcza tam często dowcipy.Twierdził, że jeden sam wymyślił. Stąd moje wezwanie.Już miałam nadzieję, że zobaczę tę perłę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: As IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 02:21 Witam tutaj, bede niedlugo w Polsce moze ciebie odwiedze, oh taka wirtualna znajoma, moze wyperswadujesz mnie polskie realia ja nie moge ich zrozumiec. Nie rozumie pojec nie oplaca sie, ja poprostu nie znam slowa NIE. To wszystko i wszystko sie mnie oplaca. Na fraszki nie mam humoru ale kto wie. Musi byc troche inspiracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Ass IP: *.home.net.pl 22.06.01, 02:27 Gość portalu: Maverick napisał(a): > Witam tutaj, bede niedlugo w Polsce moze ciebie > odwiedze, oh taka wirtualna znajoma, moze > wyperswadujesz mnie polskie realia ja nie moge ich > zrozumiec. Nie rozumie pojec nie oplaca sie, ja > poprostu nie znam slowa NIE. To wszystko i wszystko > sie mnie oplaca. Na fraszki nie mam humoru ale kto wie. > Musi byc troche inspiracji. Słowo NIE to jest NO albo DON'T. To tak baj dze łej. Napisz fraszkę na lewusków (wszystkich) a będziesz miał dużo fraszek. My ci to wydamy w Sieci i może będziesz miał many (nie lewuskowe ino umysłowe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Scan IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 02:39 jestes niepoczytelnym swirem. Zycze powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Scan do kałboja Mavericka IP: *.home.net.pl 22.06.01, 02:50 Gość portalu: Maverick napisał(a): > jestes niepoczytelnym swirem. Zycze powrotu do zdrowia. A na czym że to zasadzasz tę swoją zacną diagnozę, drogi kolego sieciowy z Chjuston ( u nas tak się pisze)? Przecież mnie nie brandowałeś. A zdrowy jestem jak zabrandowany 3 letni bukat. Jakkolwiek dziękuje za troskę. Pozdrawiam serdecznie, zapraszam do kraju lewuskow.Poznasz tu realia, lepiej zrozumiesz rzeczywistośc naszą i przeszczepisz do kraju przodków amerykańskie sposoby brandowania. (Też) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Kiss my dick ---- scan. IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 02:52 You are an asshole, or maybe a polack. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Kiss my dick ---- scan. IP: *.home.net.pl 22.06.01, 03:32 Gość portalu: Maverick napisał(a): > You are an asshole, or maybe a polack. Ale cię boli, polski amerykaninie. Czyż to argument - znowu powielasz wzorce głupa. Czy my, ktorzy tak kochamy Amerykę, mamy sądzić, że to naród idiotów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Narod idiotow to ten co kocha socjalizm i nedze ponad prawo IP: *.houston-25-30rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 03:34 jednostki do samo decydowania o siebie samym. Pomylili sie tobie koncepty wolnosci z niewola. Sorry to hear it. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scan Re: Narod idiotow to ten co kocha socjalizm i nedze ponad prawo IP: *.home.net.pl 22.06.01, 03:45 Gość portalu: Maverick napisał(a): > jednostki do samo decydowania o siebie samym. Pomylili sie tobie koncepty > wolnosci z niewola. Sorry to hear it. Jest "jednostki do samo decydowania o siebie samym" Winno być: "Jednostka to samodecydowanie o sobie". Kiedyś założono w Zakopanem szkołę dla juhasów. Uczyli wpędu owiec, wypędu owiec i ekonomii politycznej. Teraz zamiast ekonomii uczą polskiego. Wysponsoruję ci przylot, pobyt i naukę. Odlot też zapłacę, ale będziesz promował w Chjuston hodowlę brandowanych owiec. OK?. PS Patrz, kałboj, jak ty odjechałeś, od brandowania krów i cieląt do narodu idiotów,to ten co kocha socjalizm i nędzę ponad prawo. Chyba się mocno maryśki napaliłeś, choć kałboje ( tak u nas pokazują to walą łiski i bjia sie po mordach. Czy ty wiesz co to jest za pojęcie "nuworysz"?. A jeszcze nuworysz bez klasy - Ha, to okaz. Choć złagodziłeś ostrze swych jakże uroczych wypowiedzi. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: Bajka o Bohaterskim Mavericku IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 11:56 Przepraszam za Częstochowę. Jest jeden człowiek z Hjuston Co kocha zajadać tłusto Maverick się on nazywa Taka to jego ksywa. Nie ma lewej ręki i Prawą wciąga spodenki. Chciałby cosik na lewo Lecz lewo to nie dla niego. Komuny on nie nawidzi bo wszędzie tylko Żydzi. I pracy jest tytanem Do nocy zatyranym. Bo co może ręką prawą Poza intymną zabawą Zdziałać przed komputerem na logu z forum serwerem? W końcu nasz Maverick z Hjuston Zaprzestał jadać tłusto. Bo ciągle bijąc lewusa Zapomniał że żyje w USA. Dolarków więc nie zarabia Na forum Gazety rozrabia. Dlatego więc prawusek Nie jada szynki i klusek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: do Maurycego IP: *.chello.pl 22.06.01, 13:11 Maurycy,tak ci się podoba ta twoja bajka? Druknij sobie powieś nad łóżkiem i czytaj,a nie drukuj na każdym wątku. Poza tym nie nazywaj Maverika rycerzem prawicy. Taki on rycerz prawicy jak z ciebie rycerz lewicy. pozdrawiam cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: W zastępstwie Mavericka IP: *.nest.gliwice.pl 23.06.01, 00:00 >Pasztetówkę jeść chcecie, Z papierem toaletowym Jak biznes robić nie wiecie Muszę być dla Was surowym! Słuchajcie rad Mavericka Niech SLD was nie skusi ! IQ mam wyższe JA od Kopernika A Wy lewusy wciąż ślepi i głusi< Odpowiedz Link Zgłoś