a_4 27.05.05, 09:50 za sugestię, iż jest "mitomanką". Tak mi przykro, Joasiu, jeszcze raz przepraszam. Nie wiedziałem że to Ty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fjona1 Re: Publicznie przepraszam pulitzerkę 27.05.05, 10:16 a_4 napisał: > za sugestię, iż jest "mitomanką". Tak mi przykro, Joasiu, jeszcze raz > przepraszam. Nie wiedziałem że to Ty a skad wiesz ze to Joasia,no skad? Odpowiedz Link Zgłoś
a_4 Re: Publicznie przepraszam pulitzerkę 27.05.05, 10:22 fjona1 napisał: > a skad wiesz ze to Joasia,no skad? jesli cie to tak bardzo interesuje, to wspolny znajomy mi powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: Publicznie przepraszam pulitzerkę 27.05.05, 10:28 a_4 napisał: > fjona1 napisał: > > > a skad wiesz ze to Joasia,no skad? > > jesli cie to tak bardzo interesuje, to wspolny znajomy mi powiedział skoro on ci to powiedzial to juz nie jest znajomym Joasi,proste? Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Publicznie przepraszam pulitzerkę 27.05.05, 10:50 Chce wam sie zakladac tyle nowych ników Odpowiedz Link Zgłoś
fjona1 Re: Publicznie przepraszam pulitzerkę 27.05.05, 10:53 hasz0 napisał: > Chce wam sie zakladac tyle nowych ników kce a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka A kim ty jestes fjona1, mniej wiecej? 29.05.05, 21:25 fjona1 napisał: > > > > > a skad wiesz ze to Joasia,no skad? > > > > jesli cie to tak bardzo interesuje, to wspolny znajomy mi powiedział > > skoro on ci to powiedzial to juz nie jest znajomym Joasi,proste? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Joasia ?? 29.05.05, 21:31 Tylko nie Chmielewska, nie cierpie, no moze lubie jej ksiazki,"Lesia" lubie i "Wszystko czerwone " . A teraz zagadka dla M Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Manka 29.05.05, 21:36 Zagadka dla Ciebie. Jest jedna rzecz, ktora uwielbiam razem z Chmielewska . A teraz mysl intensywnie .Nie mow mi, ze nie czytasz Chmielewskiej , nie uwierze . A jak nie czytalas to poczytaj humor Ci sie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: chmielowska a nie chmielewska, analfabetko! 29.05.05, 21:43 A o kim piszesz analfabeto? Bo ja o Joannie Chmielewskiej , zwariowanej autorce powiesci kryminalnych. Chcesz link czy sam sobie poszukasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: chmielowska a nie chmielewska, analfabetko! 29.05.05, 21:45 Landkretynowi piwem zaleciało... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: chmielowska a nie chmielewska, analfabetko! 29.05.05, 21:48 allegro.con.brio napisał: > Landkretynowi piwem zaleciało...To nie kretyn, ktos go podrabia , fakt faktem, ze mnie nie lubi, ale to nie nasz krecio. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: chmielowska a nie chmielewska, analfabetko! 29.05.05, 21:49 gini napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > Landkretynowi piwem zaleciało... > To nie kretyn, ktos go podrabia , fakt > faktem, ze mnie nie lubi, ale to nie nasz krecio. Tyle to ja wiem. Tamten to jest Kretyn, ten zaś tylko (land)kretyn. > Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: chmielowska a nie chmielewska, analfabetko! 29.05.05, 21:53 pl.wikipedia.org/wiki/Joanna_Chmielewska Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Manka 29.05.05, 21:50 Primo: to nie moj watek, ja sie w nim nie dopisuje pod zadnym nickiem, aczkolwiek sledze rozwoj choroby u wiadomego, osobnika polegajacy na ciaglych gadkach samego z soba.Coz syndrom Zawadzkiego.... Secundo: nie cierpie Chmielewskiej, serio. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Manka 29.05.05, 22:04 marianna.rokita napisała: > Primo: to nie moj watek, ja sie w nim nie dopisuje pod zadnym nickiem, > aczkolwiek sledze rozwoj choroby u wiadomego, osobnika polegajacy na ciaglych > gadkach samego z soba.Coz syndrom Zawadzkiego.... > Secundo: nie cierpie Chmielewskiej, serio. > Naprawde nie cierpisz Chmielewskiej? Ja uwielbiam. Poczytaj troche Chmielewskiej , to moze Ci sie w glowie przejasni. Zaczniesz zyc na luzie,przestaniesz sie zajmowac macami , znajdziesz sobie moze jakiegos prawdziwego mezczyzne, co Ci nagotuje chinszczyzny na zlosc i szlag trafi Twoj rezim. > > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Manka 29.05.05, 22:17 Heh ? Jaki rezim ja sie staram teraz utyc Gienia, bo nosze rozmiar miedzy 34 a 36 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Manka 29.05.05, 22:22 A dzisiaj mam szczegolnie zly humor, bo mi szyli palec.Gdym mieszkala w USA zaskarzylabym Hill'sa ( producenta kociego zarcia ) o odszkodowanie. Winna byla krawedz puszki, bo wichajster od otwierania raczyl sie urwac. No i palec przeciety do kosci No ale sa dwa sliczne szwy, zrosnie sie szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Manka 30.05.05, 08:00 marianna.rokita napisała: > A dzisiaj mam szczegolnie zly humor, bo mi szyli palec.Gdym mieszkala w USA > zaskarzylabym Hill'sa ( producenta kociego zarcia ) o odszkodowanie. Winna byla > > krawedz puszki, bo wichajster od otwierania raczyl sie urwac. No i palec > przeciety do kosci No ale sa dwa sliczne szwy, zrosnie sie szybko. Nie przegap okazji! Zrob sobie obdukcje i opisz to w fakcie że ci były narzeczony-sadysta palec uciął. Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Nie ma sprawy Leszku :) nie gniewam sie 29.05.05, 20:58 dostałam 2 twoje maile z piątku, jest OK. Moze faktycznie nie powinnam już zakładać blond peruki, pomysle o tym. Wysyłam Ci wizytówke mojej firmy, prywatny tel i nr GG. Pozdrów wszystkich znajomych Pyrów. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś