Dodaj do ulubionych

REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
KOLEJNY RAZ W "SNADANIU Z RADIEM ZET" PANI OLEJNIK DALA POKAZ JAK BARDZO JEST
NIE OBIEKYWNA I Z MODERATURA DYSKUSJI WCIELILA SIE W ROLE POLITYKA PRAWICY
BEZPARDONOWO ATAKUJACEGO WSZYSTKO , CO ZWIAZANE ( I NIE ZWIAZANE ) Z SLD .
ZENADA !
Obserwuj wątek
    • Gość: anin Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.tele2.pl 24.06.01, 00:00
      Nigdy nie wychodziła ponad poziom prostackiego ,brukowego dziennikarstwa.
      A jakie p.O ma wykształcenie w tym kierunku?
      • Gość: hrabia Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: 10.0.33.* / *.dolsat.pl 24.06.01, 00:00
        A ja ją bardzo lubię!
      • Gość: Hiacynt Re: Anin, epoki ci sie pomyliły. Olejnik ma plus IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        Gość portalu: anin napisał(a):

> Nigdy nie wychodziła ponad poziom prostackiego ,brukowego dziennikarstwa.
        > A jakie p.O ma wykształcenie w tym kierunku?

Jakie wykształcenie, w jakim kierunku???
        Ja tez mam zastrzeżenia do Miniki (z pozycji właśnie prawicy), ale pisanie o
        brukowym dziennikarstwie w kontekście jej pisania, to zwykłe świństwo. Jest
        bardzo inteligentna, a biorąc pod uwagę, że jest kobietą wyjątkowo inteligentna.
        Nigdy di głowy by mi nie przyszło, że będę jej bronił.
        Za wczorajszy czat, Monika ma u mnie duży plus.

• sceptyk Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY 24.06.01, 00:00
      Jezeli tak rzeczywiscie bylo, to swiadczy to o jej madrosci i rozwoju. Jakas
      przeciwwaga dla TVP jest potrzebna.
      • Gość: niescep Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.toya.net.pl 24.06.01, 00:00
        sceptyk napisał(a):

> Jezeli tak rzeczywiscie bylo, to swiadczy to o jej madrosci i rozwoju. Jakas
        > przeciwwaga dla TVP jest potrzebna.
        yk.Oj Sceptyku,Sceptyku.Kup se telewizor.Są już na raty z dowozem do domu i z
        wniosem do mieszkania i z podłączeniem do anteny i z włączeniem do sieci.I tam
        zobaczysz na własne oczy / oczywiście po odstawieniu na kilka dni ulubionych
        trunków/,ze Pani Monika nie nadaje się na przeciwwagę , ponieważ ma mikre
        ciałko ,chude nóżki i rączki i leciutką duszyczkę.No to siup!
      • Gość: chrizz Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        Jasne tylko, że Gembarowicz był nieobiektywny (naprawdę to był obiektywny) w
        stosunku do Krzaklewskego to go od razy zawiesili iprzepraszał za to z 10
        razy,a Olejnik jest po prostu prawicową świnią i nie ma w sobie skruchy
    • Gość: Cyklista Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.hedge.org 24.06.01, 00:00
      To nie wina Olejnik, że lewica(?) nie ma dobrych
      dziennikarzy. Problem Olejnik polaga raczej na tym że
      uwierzyła w swoje gwiazdorstwo i często nie słucha
      ludzi z którymi rozmawia.
      • Gość: Balzer Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: 217.98.224.* 24.06.01, 00:00
        Dziennikarz powinien byc niezalezny i bezstronny. Taka wlasnie jest Olejnik.
        Rowno jezdzi po czerwonych i po czarnych - i to jest wlasnie profesjonalizm.
        • Gość: choleryk Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
          Gość portalu: Balzer napisał(a):

> Dziennikarz powinien byc niezalezny i bezstronny. Taka wlasnie jest Olejnik.
          > Rowno jezdzi po czerwonych i po czarnych - i to jest wlasnie profesjonalizm.

Tak tylko zapomina o UW smile)

pzdr
          • Gość: Balzer Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            Po UW tez jezdzi. Ona poprostu lubi podreczyc sobie politykow.
          • Gość: Hiacynt Monika ma słabość do UW-u. Szkoda, że nie do mnie. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            Gość portalu: choleryk napisał(a):

> Gość portalu: Balzer napisał(a):
            >
            > > Dziennikarz powinien byc niezalezny i bezstronny. Taka wlasnie jest Olejni
            > k.
            > > Rowno jezdzi po czerwonych i po czarnych - i to jest wlasnie profesjonaliz
            > m.
            >
            > Tak tylko zapomina o UW smile)

Zgadzam się. Unici mają u niej taryfę ulgową, i ma słabść do Frasyniuku, a
            przecież on tylko cytuje. Zero własnych myśli.
            • Gość: bykk Re: do V.C IP: *.chello.pl 24.06.01, 00:00
              moim zdaniem,to Olejnik była na psach,a teraz dopiero zaczyna schodzić
              z psów
              pozdrawiam
    • Gość: Hycel Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.POOL.ESR.SJO.wwc.com 26.06.01, 00:00
      UWAGA NIE DRAZNIC PSOW!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Cyklista Wymień dziennikarza lepszego od niej IP: 209.182.137.* 26.06.01, 00:00
      ???
      • Gość: sin Re: Wymień dziennikarza lepszego od niej? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00
        Viva Comunisma (dalej V.C.)stwierdził zejście na psy znanej dziennikarki. A z
        jakiej to uczynił perspektywy?
        Dla mnie twoja perspektywa jest znacznie spłaszczona i raczej ze wszech stron
        ograniczona . Pełzać ci przed nią, a ty byś ją od razu na Kołymę!
        Poczekaj wojujący o dobre imię lewicy na jesień, po wyborach Moniczka pojeździ
        na Millerze&Co tak, że im się ruski miesiąc przypomni!
        Serio mówiąc M.O. jest drażniąca i czasami wredna, ale tak powinno być! Ktoś
        musi naszym milusińskim politykom przypominać , że nie są doskonali.
        Całkiem cię zmartwię szanowny V. C. ona jest naprawdę niezależna i nie krępuje
        sie dokopać każdemu co zasługuje. Widocznie jednak kolesie na lewicy nie są
        herosami bez skazy. Tym po "prawej" obrywało się też równo.
        Ja uwielbiam Monię choćby za takie akcje jak zmuszenie Kwassa do głośnego
        wypowiedzenia na antenie Trójki kłamstwa o swoim wykształceniu. Wił się jak
        żmija, umykał, a ona cisnęła i nie dawała się gadzinie zmyć z wątku. Wtedy
        straciłem też resztki szacunku do niebieskookiego Ola.
        • Gość: mariusz Re: Wymień dziennikarza lepszego od niej? IP: *.006.popsite.net 27.06.01, 00:00
          Rowniez ja sluchalem tej audycji poprzez internet w San Francisco - bylo
          naprawde pzednie slyszec sapanie prezydenta , ktory sie krecil jakby mial
          owsiki. przyznaje,ze w pewnym momencie bylem troszeczke zmeczony sposobem w
          jaki audycja byla prowadzona przez p.Olejnik tym niemniej uwazam ,ze jest
          naprawde dobrym dziennikarzem. Czego bym oczekiwal ? bardziej agresywnych pytan
          do obu stron (prawicy jak i lewicy).napewno p. Olejnik nie bedzie tego czytac
          jednak dla pewnosci zycze Pani dalszych sukcesow i wielu ,wielu
          sluchaczy.pozdrowienia mariusz
          • Gość: V.C. Re: Wymień dziennikarza lepszego od niej? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
            Stanowczo wole sluchac komentarzy poltycznych i wywiadow na BBC.
    • Gość: AZ Re: REDAKTOR OLEJNIK SCHODZI NA PSY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
      Widząc olbrzymią korupcje ,powiązania,mafijnosc polityki i biznesu,nie drąży
      tych spraw,sama się sprzedala,dlatego jej wywiady sa bez wartosci a nawet
      szkodliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka