karlin 03.06.05, 11:10 Gender Studies "Wieloaspektowe zjawisko zwane "kobietą""... Mocna lektura. Tego typu "studia" podbiły już wiele najznamienitszych uczelni wyższych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala.laleczna Sprzeczność sama w sobie - jest takie mądre 03.06.05, 11:17 słówko, oddające sedno, alem go zapomniała ;-D Filozofia polityczna - (dr Magdalena Środa) Zajęcia poświęcone są przede wszystkim zagadnieniu nieobecności kobiet w życiu politycznym od Starożytnej Grecji po czasy współczesne. A Środa, Jaruga-Nowacka, Waniek, Łętowska, Szyszkowska, Suchocka, Gronkiewicz- Waltz i dziesiątki innych nam się "wyhalucynowały" ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Po prostu 03.06.05, 11:40 Musiały czymś skompensować "lęk przed macierzyństwem". Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: To powinno wielu zainteresować 03.06.05, 11:18 karlin napisał: > Gender Studies > > "Wieloaspektowe zjawisko zwane "kobietą""... > > Mocna lektura. > > Tego typu "studia" podbiły już wiele najznamienitszych uczelni wyższych w > Polsce. no dobrze wpisze sie, ale jesli myszlisz ze zrobisz sto siedemdziesiat jak ja na ewolucji to sie grubo mylisz 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
karlin No tak:) 03.06.05, 11:26 7em napisał: > no dobrze wpisze sie, ale jesli myszlisz ze zrobisz sto siedemdziesiat jak ja > na ewolucji to sie grubo mylisz ---------------------------------------------------------------- Tylko że ja nie karmię zwisających u powały, latających myszy BTW Wiesz jaka jest jedynie słuszna - z naszego punktu widzenia - teoria, tłumacząca powstanie nietoperza? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Oświecam 03.06.05, 11:47 "Gacopyrz to tako mysa, co świckę w kościele zjadła i wniebowstąpienia dostąpiła" Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Doooobre! A jest jeszcze inna wersja, ale to już 03.06.05, 11:54 czysto ewolucyjna (przemysłowo) - nietoperz to taka mysz, która wyewoluowała w samolot ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Doooobre! A jest jeszcze inna wersja, ale to 03.06.05, 12:24 lala,nie wqrwiaj grippena.... anxiousdog.blogs.com/photos/uncategorized/soldierme.jpg -------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna No, za wczorajszy obrazek jestem skłonna wiele 03.06.05, 12:26 wybaczyć ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: No tak:) 03.06.05, 12:17 no ja karmie rozne nieładne zwierzatka i juz mam 173 wpisy skad sie wziely te nietoperze? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: No tak:) 04.06.05, 01:01 7em napisał: > skad sie wziely te nietoperze? Z tego, że w środowisko, w którym powstały, posiadało takie właściwości, że to, co nie latało, nie było na wpół ślepe, nie było ssakiem i nie miało radaru w dupie, zdechło szybciej niż nietoperz. Odpowiedz Link Zgłoś