t0g 14.06.05, 05:16 Bogu Najwyższemu na Niebiesiech niech będą dzięki! Może jest więc jeszcze szansa, że Aquanet nie zdechnie z kretesem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allegro.con.brio Re: Co jest?!!! Nikt nie dzieli radości ze mną? 14.06.05, 21:40 Ponieważ widzę, szanowny t0gu, że wątek Ci marnieje więc ja, osoba zawsze Ci tutaj życzliwa, pragnę cieszyć się z Tobą wspólnie. No i tak przy okazji jedynie podbić go do góry, i rzecz jasna, zwiększyć liczbę dokonanych w nim wpisów. pozdrawiam serdelecznie Allegro Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:45 elektronicznego cenzora i pisać słowa w rodzaju "сhuj". Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k ojejku jejku panie plofesoze jakie to podniecające 14.06.05, 22:01 a jakieś inne bzydkie słówka tes pan zna??? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:50 сhuj Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:51 no! (znaczy moja poprzednia wiadomość nie wyrażała opinii na niczyj temat) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Co jest?!!! Nikt nie dzieli radości ze mną? 14.06.05, 21:44 t0g napisał: > Witaj Tomku! Tomku, a ja sie nie cieszę, bo nie znam pana.scana. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Jestem!!! :-))) 14.06.05, 22:01 Pomachaj ręką. Jak wychodzisz z rabolatorium to nie ściągasz białego fartucha? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Nie ściągam 14.06.05, 22:09 Biały fartuch musiałem nosić w budynku reaktora w Instytucie Badań Jądrowych w Świerku. Ostatni raz... prawie 30 lat temu. W USA w ogóle nie widziałem. Nawet w szpitalu noszą niebieskie lub seledynowe. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Owieczko Droga, Pana.Scana jeszcze poznasz, 14.06.05, 21:57 ...oj, tak! Każdy (powiem więcej: każden!) starszy stażem forumowicz Pan.Scana zna jak zły szeląg! Nie, zartuję. Scan to dużego formatu postać. Facet z duża klasą. Klase ma równie dużą, jak Twój kochaś )) Perła małą. Najwyraźniej był w jakiejś długiej podróży, bo chyba z pół roku temu przestał sie pojawiać. Scan potrafi byc piekielnie złosliwy, ale brzydkiego słowa w jego poście nie zobaczysz. Oczywiście, nie moge dać żadnej gwarancji, czy sie nawzajem polubicie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko Droga, Pana.Scana jeszcze poznasz, 14.06.05, 22:16 t0g napisał: > ...oj, tak! > > Każdy (powiem więcej: każden!) starszy stażem forumowicz Pan.Scana zna jak zły > szeląg! > > Nie, zartuję. Scan to dużego formatu postać. Facet z duża klasą. Klase ma > równie dużą, jak Twój kochaś )) Perła małą. Najwyraźniej był w jakiejś > długiej podróży, bo chyba z pół roku temu przestał sie pojawiać. > > Scan potrafi byc piekielnie złosliwy, ale brzydkiego słowa w jego poście nie > zobaczysz. > > Oczywiście, nie moge dać żadnej gwarancji, czy sie nawzajem polubicie. a rozumiem, to taki pan.scan podkręcajacy forum? czarna_owca Tomku jak Wy omijacie tego cenzora? ( sztuczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna ja tez chcę pisać brzydkie wyrazy :))) 14.06.05, 22:33 marianna.rokita napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś