Dodaj do ulubionych

Pan.scan wrócił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

14.06.05, 05:16
Bogu Najwyższemu na Niebiesiech niech będą dzięki!

Może jest więc jeszcze szansa, że Aquanet nie zdechnie z kretesem!
Obserwuj wątek
    • t0g Co jest?!!! Nikt nie dzieli radości ze mną? 14.06.05, 21:35

• allegro.con.brio Re: Co jest?!!! Nikt nie dzieli radości ze mną? 14.06.05, 21:40
        Ponieważ widzę, szanowny t0gu, że wątek Ci marnieje więc ja, osoba zawsze Ci
        tutaj życzliwa, pragnę cieszyć się z Tobą wspólnie. No i tak przy okazji jedynie
        podbić go do góry, i rzecz jasna, zwiększyć liczbę dokonanych w nim wpisów.

pozdrawiam serdelecznie
        Allegro
        • t0g Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:45
          elektronicznego cenzora i pisać słowa w rodzaju "сhuj".
          • t0g Zobaczmy, czy w tytule mozna: сhuj 14.06.05, 21:47

• t0g Czy w tytule mozna: сhuj - tak, też działa!!! 14.06.05, 21:48

• sz0k ojejku jejku panie plofesoze jakie to podniecające 14.06.05, 22:01
                a jakieś inne bzydkie słówka tes pan zna???
          • allegro.con.brio Re: Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:50
            сhuj
            • allegro.con.brio Re: Fajnie.Właśnie ucze Hasza, jak oszukiwać 14.06.05, 21:51
              smile no!

(znaczy moja poprzednia wiadomość nie wyrażała opinii na niczyj temat)
      • owca_czarna Re: Co jest?!!! Nikt nie dzieli radości ze mną? 14.06.05, 21:44
        t0g napisał:

>

Witaj Tomku!

Tomku, a ja sie nie cieszę, bo nie znam pana.scana. smile

czarna_owca
        • marianna.rokita t0g zglos sie! prosze! n/t 14.06.05, 21:50

• t0g Jestem!!! :-))) 14.06.05, 21:58

• marianna.rokita dzown mamy wsjo :D i szybko luknij w poczte n/t 14.06.05, 21:59

• t0g Ty looknij wpocztę! Pilne! 14.06.05, 22:06

• marianna.rokita poszlo :) n/t 14.06.05, 22:11

• allegro.con.brio Re: Jestem!!! :-))) 14.06.05, 22:01
              Pomachaj ręką. Jak wychodzisz z rabolatorium to nie ściągasz białego fartucha?
              • t0g Nie ściągam 14.06.05, 22:09
                Biały fartuch musiałem nosić w budynku reaktora w Instytucie Badań Jądrowych w
                Świerku. Ostatni raz... prawie 30 lat temu. W USA w ogóle nie widziałem. Nawet w
                szpitalu noszą niebieskie lub seledynowe.
        • t0g Owieczko Droga, Pana.Scana jeszcze poznasz, 14.06.05, 21:57
          ...oj, tak!

Każdy (powiem więcej: każden!) starszy stażem forumowicz Pan.Scana zna jak zły
          szeląg!

Nie, zartuję. Scan to dużego formatu postać. Facet z duża klasą. Klase ma
          równie dużą, jak Twój kochaś smile)) Perła małą. Najwyraźniej był w jakiejś
          długiej podróży, bo chyba z pół roku temu przestał sie pojawiać.

Scan potrafi byc piekielnie złosliwy, ale brzydkiego słowa w jego poście nie
          zobaczysz.

Oczywiście, nie moge dać żadnej gwarancji, czy sie nawzajem polubicie.
          • marianna.rokita Tom, otwieramy szampana dzisiaj n/t 14.06.05, 22:01

• owca_czarna Re: Owieczko Droga, Pana.Scana jeszcze poznasz, 14.06.05, 22:16
            t0g napisał:

> ...oj, tak!
            >
            > Każdy (powiem więcej: każden!) starszy stażem forumowicz Pan.Scana zna jak zły
            > szeląg!
            >
            > Nie, zartuję. Scan to dużego formatu postać. Facet z duża klasą. Klase ma
            > równie dużą, jak Twój kochaś smile)) Perła małą. Najwyraźniej był w jakiejś
            > długiej podróży, bo chyba z pół roku temu przestał sie pojawiać.
            >
            > Scan potrafi byc piekielnie złosliwy, ale brzydkiego słowa w jego poście nie
            > zobaczysz.
            >
            > Oczywiście, nie moge dać żadnej gwarancji, czy sie nawzajem polubicie.

a rozumiem, to taki pan.scan podkręcajacy forum?

czarna_owca

Tomku jak Wy omijacie tego cenzora? sad( sztuczka ?
            • marianna.rokita сhuj :D 14.06.05, 22:21

• owca_czarna ja tez chcę pisać brzydkie wyrazy :))) 14.06.05, 22:33
                marianna.rokita napisała:

>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka