Gość: n0str0m0 IP: 202.108.191.* 24.07.02, 08:26 czy aby na pewno? szlachcic na zagrodzie czyli nostromo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: # duze jest piekne!Jesli moje i nie musze sprzatac/n IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.07.02, 08:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem no... IP: *.tgory.pik-net.pl 24.07.02, 08:35 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > szlachcic na zagrodzie szlachcic na jurcie www.efotka.pl/index/id__8680/ jest piekne 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 presja spoleczna... IP: 202.108.191.* 24.07.02, 08:40 ale kiedy jakby to delikatnie ujac... no, nie jest takie znowu wielkie ale za to sprawia ogromna radosc wszyscy mi mowia podlacz sie, powieksz... a ja nie moge, naprawde nie chce... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # presja spoleczna...nieczym wobec presji czasu! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.07.02, 09:06 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > ale kiedy > jakby to delikatnie ujac... > > no, nie jest takie znowu wielkie > ale za to sprawia ogromna radosc > > wszyscy mi mowia > podlacz sie, powieksz... > > a ja nie moge, naprawde nie chce... Czasem mam gorszą chwile. To przerwa w utrzymywaniu swej samooceny na najwyzszym poziomie, tak bardzo pochlaniajacej wszystkie moje sily psychiczne co gorsza wraz z zapasami urlopowymi. Pokonczyly sie wszystkie wojny... Dogorywaja watki, wywolane jedwabna wstazka Temidy nowojorskiej gwiazdki z prezentami z ksiazek Filkensteina. W ostatniej chwili nakarmilem Skorpiona scierwem jastrzebim... Na jak dlugo? Teraz ta Wasza zagadka... czas leci doswiadczenia ubywa... "Sciagnalem fotke - same znaczki z trojkacikami, kolkami i kwadratami. Zielone czerwone i niebieskie. "Klikalem" na kazdy! O moje zycie... a to jedwab, a to NY, a to za chwile upadnie III juz a naprawde chyba V Rzeczpospolita... a to bank polski ma Gronkowca, a to gospodarke Belka... a to Kloda zdrobniala... to jastrzab napadnie ... nie dbam o ogrod! o zone! piętra nieposprzatane, lazienki, pranie, zakupy.... a tu jeszcze te trojkaciki zielone - juz mi sił nie starcza! Czyja ta Polska i kim jestem i dla kogo kim? Czy jeszcze zyje w realu? Jaki mam zeskanowany portret psycholowy? Czy mam sie przyjaznic tu w komputerze? Czy tam w coraz bardziej odleglym swiecie poza nim? Co myslicie o tym przyjaciele moi? Beznadzieja? Ach, mam takiego patrona... > > nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 presja prasy i presja opresji... do demola... IP: 202.108.191.* 24.07.02, 09:30 zycie drogi demolu zycie trzeba celebrowac... tylko, ze zycie w XXI wieku - ha! to zycie dopiero... hal 2000 videofon w zegarku tylko sie te loty na ksiezyc jakos zatrzymaly i od tej pory zasciankowo sie nam tu zyje... problemy sie uzasciankowily marzenia sie uzasciankowily moda sie takze skiepscila jakos... ech, gdzie tamte zimy, gdzie tamte sniegi... a tu trzeba wybierac kogo sie bardziej bac: dobrego zlodzieja czy zlego dobrodzieja...? dlatego zamykam drzwi i otwieram okna pieprzyc ten weekend na ciemnej stronie ksiezyca lepiej nawozic i grabic i zrywac pomidory... nie powiekszac - za to pomniejszac wypada i kto powiedzial, ze podzial dzielnicowy byl taki zly? a tu sie wojewodztwa powiekszaja z dnia na dzien... pomniejszyc, skurczyc, pokochac to co male... i cieszyc sie z wszystkiego co dobre a zolc zostawic na trawienie sloniny (ok - avocado dla jaroszy...) pozdrawiam z jurty nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ha! IP: *.tgory.pik-net.pl 24.07.02, 09:35 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > pozdrawiam z jurty w koncu się przyznales ty... ty... Obcy 8Y elemencie wyzej fajny manifest antyglobalistyczny. i taki autentyczny bo ze stepu ja z serwerowni nie brzmialbym tak ladnie 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 haha? ha! (prawie kubus puchatek) IP: 202.108.191.* 24.07.02, 10:04 w malym kubeczku kaszka lepiej smakuje tak mawiala babcia melchiora wankowicza a ona zmudzinka... wiec wie co mowi (oj, juz nie mowi... ale pamiec pozostala) wiec jesli ja ze wzruszeniem o zmudzi to jaki ja anty? po prostu wiem co lubie... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: haha? ha! (prawie kubus puchatek) 24.07.02, 10:15 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > w malym kubeczku kaszka lepiej smakuje > > po prostu wiem co lubie... > nostromo Oj ty nOstrOmO! Puchatki lubią "małe co nie co" Czyż moja pamięć też nie i taka? D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: haha? ha! (prawie kubus puchatek) IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.07.02, 10:26 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > (oj, juz nie mowi... ale pamiec pozostala) > > wiec jesli ja ze wzruszeniem o zmudzi > to jaki ja anty? > > po prostu wiem co lubie... > nostromo Wiedziec co sie lubi a bardziej jeszcze - co da sie lubic! Wiedziec kogo sie naprawde bac, czy zlego Dzieja czy bardziej dobrego Dzieja? Czy zadbalismy o mniejszosci Zmydzinow, Rusinow, Morawiakow, Mazurow, Slazakow, Zaglebiakow, Krakowiakow, Pomorzan, Wielko i Malopolan, Gorali, Kaszubow, Kujawian, Kresowian... a nie tylko tych ze stolic i stolcow - no jak tam.... skleroza aha Mazowieckich i Gieremkow! Znaczy Nowomazowszan! Dalbym im nowe prawa! Haszowe! Z bardzo gruba kreska! W dodatku czerwona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 zmudzini... bemolu to TYLKO mali zmudzini... IP: 202.108.191.* 24.07.02, 10:39 kto by sie tam zmudzinem dzis przejmowal kiedy plona lasy (losy? loterii panstwowej?) w lapciach z lyka chodza po lakach i bagnach... a tymczasem w gajerach od londynskich krawcow paraduja ci co przyniesc nam maja wiek XXII bo widzisz - wielkie jest piekne wieksze - jeszcze lepsze... jeno - dla kogo? a tu dookola szaleje mleko polskich matek... (a ja durny myslalem, ze szaleja tylko krowy...) ide na poranny udoj (kumysu) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: zmudzini... bemolu to TYLKO mali zmudzini... 24.07.02, 10:54 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > ide na poranny udoj > (kumysu) > > nostromo > tylko pamiętaj. nie kąp cielęcia w mleku matki jego. D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # maly zmudzinienie nie pij kumysu prosto od bydlaka IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.07.02, 10:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 danka, e-e!# - kogo dokladnie masz na mysli? IP: 202.108.191.* 24.07.02, 11:02 d_naturko droga... widzisz, bydelka ani ja nie kapie ani nawet pod prysznic nie prowadze (tylko nie zarzucaj mi anty-czegos....) wszystkie religie sa higieniczne ale ja mam swoja wlasna (malenka) i noz so miesa mi nie potrzebny... bemol... ja paru bydlakow znam zadnego bym nie doil... nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: danka, e-e!# - kogo dokladnie masz na mysli? 24.07.02, 11:11 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > ja paru bydlakow znam > zadnego bym nie doil... > > nostromo DoyLidy? To chyba piwo? Niestety-ja paru bydlaków też znam. D. ale dlaczego na'turka czy d'naturka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: danka, e-e!# - kogo dokladnie masz na mysli? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 24.07.02, 13:20 danka.jp napisała: > Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > > > ja paru bydlakow znam > > DoyLidy? > To chyba piwo? > Niestety-ja paru bydlaków też znam. > D. > ale dlaczego na'turka czy d'naturka? Dojlidy to zaglebie pomidorowe na trasie Zawichost Sandomierz. A - "na Turka d'naturka" - nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: duze jest piekne!___NIE____to małe jest piękne 25.07.02, 07:46 tak podobno mówią Szwedzi, a ja się z nimi zgadzam( w tym temacie). Tylko dlaczego chcieli Polski? "Szwedzi w Warszawie"?-co za pomysł! Ale małe JEST PIĘKNE! danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Danka! Perly sa takie male...i takie drogie! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.07.02, 08:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 szwedzi mnie troszke glowa IP: 202.108.191.* 25.07.02, 09:47 > tak podobno mówia˛ Szwedzi, a ja sie˛ z nimi zgadzam( w tym temacie). ze co, ciebie tez szwedzi? drapiesz sie jak i ja po glowie? sa takie szampony - cyk i juz nie szwedzi... nie szwedzi tak mowia, prosze pani danuty tylko JA - ale oczywiscie polacy jednak - gesi i autorytet ze zagranicy blizszy ichniemu sprzedajnemu sercu... (a pani polka? bo slyszalem pomowienia, ze zydowka, ale czy przede wszystkim - polka?) male jest piekne - lokalne jest bogate w roznorodnosc... wielkie jest paradne - glupie i nadete male - ladne wielkie - krasnaja plaszczadka i rakiety na gruzawikach male - przyjazne wielkie - anonimowo administracyjne male - przytulne wielkie - zakurzone i z przeciagami... male - do wojta nie pojdziemy wielkie - rozlej kawe za dziesiec milionow male - silne wielkie - na glinianych nogach male - do kosza nie doskoczy wielkie - musi sie schylac cierpiac od gigantyzmu male - wie, ze ma dwadziescia zlotych w kieszeni wielkie - slyszalo wiele liczb z wielu zrodel oj... tylko prosze mi nie mowic, ze dowartosciowuje sie... a zreszta kto to wie? ja po prostu wiem co lubie... (noch ein mal) nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Powinno byc malo watkow i malo forumowiczow.../nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.07.02, 09:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Klub Tarnogórski IP: *.tgory.pik-net.pl 25.07.02, 09:59 ustalił optymalną liczbę wątków na 15x10^6 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Klub Tarnowsko-podgórski IP: *.wroclaw.tpnet.pl 25.07.02, 10:02 Ilosc nie przeszla w jakosc. Sam mam trudnosci w wyslaniu 3 genialnych mysli codziennie, coz dopiero inni... Odpowiedz Link Zgłoś