marianna.rokita 07.07.05, 11:57 Znaleziono ladunek wybochowy na jednej ze stacji metra ! I jeszcze raz ktos mi cos powie o prawach wiezionych w Guantanamo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drf Re: A jednak terrorysci LONDYN 07.07.05, 12:07 London Shuts Subway After Blasts, Evacuates Stations (Update2) July 7 (Bloomberg) Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Link i fotki.Witaj Marianno:) 07.07.05, 12:14 www.gazeta.ru/firstplace.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Co najmniej 20 osob zgnielo.. ( agencja KIODO )n/t 07.07.05, 12:18 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita ps 07.07.05, 12:21 uch... jeszcze raz poslucham argumentow lewakow, pacyfistow, amnestii internacjonalistycznej, to lutne ! Przysiegam. Odpowiedz Link Zgłoś
drf взрыв 07.07.05, 12:22 В лондонском метро, между станциями Liverpool Street и Aldgate произошел взрыв. Есть пострадавшие, и возможно, жертвы. Пока подробности неизвестны. Сначала сообщалось, что это мог быть скачок электричества. Однако позже полиция передала, что сработало как минимум одно взрывное устройство. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita sas 07.07.05, 12:30 Ciekawe co na to indykmedia i viva hezbollachy ? Na szczescie eurojihad.org juz szykuje specjalny serwis. Znerwilam sie!!!!!!! Zaraz tam skocze,lukne i przyniose linki jesli w ogole cos jest. Odpowiedz Link Zgłoś
drf fala rewolucji islamskiej dotrze do ...? 07.07.05, 12:33 "Dzięki krwi męczenników nowa islamska rewolucja powstała, z Boża pomocą w roku 1384 (to rok 2005 wg kalendarza muzułmańskiego) utnie korzenie niesprawiedliwości na świecie - fala rewolucji islamskiej dotrze do wszystkich zakątków świata, do całego świata..." - mówił wczoraj nowy prezydent Iranu. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: fala rewolucji islamskiej dotrze do ...? 07.07.05, 12:36 rewolucje sa potrzebne tak jak pozary stepów. sa nawet rosliny ktore rozsiewaja sie tylko i wylacznie pod wplywem wysokiej [ognia] temperatury. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 A może jak opadną emocje 07.07.05, 12:44 to okaże się coś zupełnie innego niż się wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita BBC nie wyklucza Al Quedy 07.07.05, 12:45 No to znow.... baza....... ( Al queda - arab. baza ) Odpowiedz Link Zgłoś
7em BBC nie wyklucza Zielonoświątkowców 07.07.05, 12:51 jedna z obżydliwszych żydosugestiomanipulacji 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: BBC nie wyklucza Zielonoświątkowców 07.07.05, 12:53 Bronisz Al Quedy ? Gratuluje siedem. Odpowiedz Link Zgłoś
7em bronie ostatnich bastionów 07.07.05, 12:56 w ktorych kryje sie logika skończony ciemniaku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
drf baza i nadbudowa ? 07.07.05, 12:54 nowej izlamskiej rewolucja ? antarktyda sie nie podda! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita 10 tys policjantow w Londynie 07.07.05, 12:57 z kamerami na podczerwien, Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 a znasz sie na walce z terroryzmem? 07.07.05, 15:25 marianna.rokita napisała: > uch... jeszcze raz poslucham argumentow lewakow, pacyfistow, amnestii > internacjonalistycznej, to lutne ! Przysiegam. Argumenty niezgodnie z Twoimi to dzielo szatana? Ale blondyna. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: a znasz sie na walce z terroryzmem? 07.07.05, 15:27 Znam sie Akurat tutaj nie trafiles.I to niezle A, ze blondynka to ci sie akurat trafilo Rychu nie mam ochoty sie klocic Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: a znasz sie na walce z terroryzmem? 07.07.05, 15:44 marianna.rokita napisała: > Znam sie Z tego co piszesz wynika, ze sie nie znasz. To znaczy wydaje Ci sie jako dziennikarzynie, ze sie znasz. Masz agrnture w srodowiskach planujacych zamachy? > Akurat tutaj nie trafiles.I to niezle Twoje dobre samozadowolenie nie pozbawia mnie ostrosci osadu. > Rychu nie mam ochoty sie klocic To nie rozpowszechniaj glupot. Zgodnie z logika nastepna w kolejce jest Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita powtorka z 11 wrzesnia 07.07.05, 12:55 Scotland Yard zdaje sie byl powiadomiony wczesniej........ Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka [...] 07.07.05, 13:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Kobiety już tak mają 07.07.05, 13:06 Niezdrowa egzaltacja i histeryczne podniecenie zamiast zdrowego rozsądku i opanowania. To stąd pewnie to maglarstwo i donosicielstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Jak nie umiesz na takich gestach zbić kapitału- 07.07.05, 13:08 toś doopa nie facet Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jak nie umiesz na takich gestach zbić kapitał 07.07.05, 13:09 Sas nie na sensu z nim dyskutowac. To nie jest "kwietny watek" a watek o najnowszych newsach. Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 To nie ja odbiegam od tematu. 07.07.05, 13:15 A z tym "donosicielstwem" to jak było?.Czy to chodzi o wątek Tej z tramwaju zwanego pożądaniem? Dubois,czy jak Jej tam? Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Daj spokój; to wrażliwa i dociekliwa kobieta. 07.07.05, 13:06 To co robisz ,tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Czy marianna została już nieoficjalnie cenzorem 07.07.05, 13:16 tego forum, czy też błyskawiczne rekacje na jej donosy są efektem jakichś specjalnych praw i przywilejów? Żeby osoba o wiadomej profesji decydowała o tym co jest moralnie właściwe a co nie na forum, to już jest naprawde wybitnie paradne i świadczy tylko o charakterze tego burdel-netu... Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Czucie i wiara? 07.07.05, 13:39 A może by tak szkiełko i oko.Wolę jedną mariannę niż sto pseudodziewic kombinujących nieustannie jak korzystnie zdradzić męża-na przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita IP - Mossad informowal o mozliwosci zamachow n/t 07.07.05, 13:20 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Blair jednak wraca do Londynu.Wlasnie wylecial n/t 07.07.05, 13:21 Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 A i tutaj zimny przekaz; 07.07.05, 13:27 english.aljazeera.net/NR/exeres/812224C7-006D-4424-B15B-EC3E8381A4D7.htm Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Hymenie, jak ona to robi? 07.07.05, 15:38 Po pięciu minutach usłuzny admin wycina posta, a po kolejnym kwadransie - kopię i to bezśladowo. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Hymenie, jak ona to robi? 07.07.05, 15:46 xiazeluka napisała: > Po pięciu minutach usłuzny admin wycina posta, a po kolejnym kwadransie - kopię > > i to bezśladowo. a mozesz jeszcze raz zapodac kopie? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Proszę uprzejmie 07.07.05, 15:50 Od rana p. marianna jakoś taka pobudzona, spamuje o Londynie i kancelarii premiera w Warszawie etc., więc wyraziłem grzecznie swoje wrażenie: "Pani Marianna podniecona, jakby sama te lonty podpalała..." Wpis ten cenzor usunął z powodu "złamania prawa lub regulaminu". To ja się pytam - którymi słowy? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Proszę uprzejmie 07.07.05, 15:52 xiazeluka napisała: > Od rana p. marianna jakoś taka pobudzona, spamuje o Londynie i kancelarii > premiera w Warszawie etc., więc wyraziłem grzecznie swoje wrażenie: > > "Pani Marianna podniecona, jakby sama te lonty podpalała..." > > Wpis ten cenzor usunął z powodu "złamania prawa lub regulaminu". To ja się > pytam - którymi słowy? nie wiem, ale mnie rozbawil. po raz pierwszy disiaj sie usmiechnelam Odpowiedz Link Zgłoś
messja ps 07.07.05, 15:57 sklamalam. po raz pierwszy usmiechnelam sie kiedy przeczytalam te oto wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=26078222&a=26124512 Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: Hymenie, jak ona to robi? 07.07.05, 20:54 xiazeluka napisała: > Po pięciu minutach usłuzny admin wycina posta, a po kolejnym kwadransie - kopię > > i to bezśladowo. O! Rzeczywiście kopia zniknęła bez śladu. A robi to zwyczajnie, klika w kosz do skutku. Głupawy Jabbur, ups pan Jabbur cenzor, wytnie niewiele myśląc. Myśli dopiero wtedy, gdy skopany kosz do Rokity należy. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Hymenie, jak ona to robi? 08.07.05, 10:01 hymen napisał: > A robi to zwyczajnie, klika w kosz do > skutku. Do skutku, powiadasz. Okej, wypróbuję dzisiaj tę metodę na postach kobiety.upadłej. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita przyznalo sie do zamachu 07.07.05, 13:53 nieznane ugrupowanie islamskie. Jednak w oswiadczeniu napisano,ze dzialali w imieniu Al Kaidy. ( wloska ANSA ) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Był tu korespondent z terenu Kropekuk ? 07.07.05, 13:54 marianna.rokita napisała: > Znaleziono ladunek wybochowy na jednej ze stacji metra ! > > > I jeszcze raz ktos mi cos powie o prawach wiezionych w Guantanamo.... Kropku odezwij się czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Był tu korespondent z terenu Kropekuk ? 07.07.05, 13:55 Bedzie pozniej, bo zapieprza teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Pacyniarz 07.07.05, 14:01 nie jest mi do smiechu teraz. A i innym tez.Daruj sobie. Sorki nie mam nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Paulina ...... 07.07.05, 14:07 marianna.rokita napisała: > nie jest mi do smiechu teraz. A i innym tez.Daruj sobie. > Sorki nie mam nastroju. ..... przestań. Ludzie różnie reagują. Daj sobie passs. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Paulina ...... 07.07.05, 14:11 Ani mysle. Ja mam jasno okreslone zdanie do takich komentarzy. Kiedys po zamachu 11 wrzesnia,gdy przygotowywano numer specjalny we Wprost ( bylam jednym z tworcow ) ktos pozwolil sobie na uwage,ze Walterowi ( prezes m.in TVN 24 ) z nieba spadla Al Kaida, bo podwyzszy sobie ogladalnosc. A to byl poczatek dzialania tej stacji. Rzygac mi sie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
sas15 Taka jest właśnie moralność tych,co uczą 07.07.05, 14:17 moralności.Przemoc,krew i ludzka tragedia jest tylko towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Podklada??? :D:D:D:D:D 07.07.05, 14:05 pacyniarz napisał: > > Bedzie pozniej, bo zapieprza teraz. musi tak , tylko niby nie wiadomo kto, bo to nie były zamachy samobójców - przynajmniej tak mówią w TV czarna_owca czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: byl zamachowiec samobojca w autobusie n/t 07.07.05, 14:21 marianna.rokita napisała: > moim źródłem informacji jest radio i TV. może nie dotarły do nich te wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Kuzwa ale zadyma. Ciekawe kiedy nas czeka 07.07.05, 14:37 cos takiego?.. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Kuzwa ale zadyma. Ciekawe kiedy nas czeka 07.07.05, 14:46 pacyniarz napisał: > cos takiego?.. > Pacyniarzu, Polacy chyba nie są na coś takiego przygotowani. U nas nie ma nawet łaczności między strażą a policją. W krajach Unii ogłosili stan alarmowy, a Petelicki mówi, że dopiero trzeba powołać komitet kryzysowy, czy jakiśtam , inny, bo nie jesteśmy przygotowani do takiej sytuacji. U nas wszystko gra na pokazach i w czasie ćwiczeń, gdy oceny się stawia lub w poblizu jest TV. Rzeczywistość jest zgoła inna. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz A kto jest na cos takiego przygotowany? 07.07.05, 14:53 Powiedzmy sobie szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: A kto jest na cos takiego przygotowany? 07.07.05, 15:17 pacyniarz napisał: > Powiedzmy sobie szczerze Właśnie w TV wychwalano organizację Anglików w dn.11 września wiadomego roku. W błyskawiznym tempie ewakuowano ludność z najwyższych budymków w Londynie. My mamy doswaidczenie powodziowe i jak wygląda dziś zaplecze ratunkowe wiadomo, każdego roku władze są zaskoczone psikusami natury. W tym roku TV trąbiła, że Toruń jest zalany przez nadmierny zrzut wody przez zaporę we Włoclawku. Byłam tam, nawet kałuzy nie zobaczyłam. To jest przykład trochę z innej beczki, ale ukazuje jak to wszystko wygląda. Nie wystarczy, że Warszawa jest zorganizowana, sa też inne miasta, stanowiące ważne punkty strategiczne... czarna_owca pozdr czar_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Tak jestem zdenerwowana, że aż siem jąkam :) 07.07.05, 15:19 owca_czarna napisała: > pacyniarz napisał: > > > Powiedzmy sobie szczerze > > Właśnie w TV wychwalano organizację Anglików w dn.11 września wiadomego roku. W > błyskawiznym tempie ewakuowano ludność z najwyższych budymków w Londynie. My > mamy doswaidczenie powodziowe i jak wygląda dziś zaplecze ratunkowe wiadomo, > każdego roku władze są zaskoczone psikusami natury. W tym roku TV trąbiła, że > Toruń jest zalany przez nadmierny zrzut wody przez zaporę we Włoclawku. Byłam > tam, nawet kałuzy nie zobaczyłam. To jest przykład trochę z innej beczki, ale > ukazuje jak to wszystko wygląda. Nie wystarczy, że Warszawa jest zorganizowana, > sa też inne miasta, stanowiące ważne punkty strategiczne... > > czarna_owca > > > pozdr > > czar_owca > > Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Robie za telefonicznego tlumacza przy ofiarach 07.07.05, 14:31 w casualty - nie wystarcza tlumaczy szpitalnych. Sa wsrod ofiar Polacy, wielu Slowian - Ruskie, Yugole, Czesi, Ukraincy, Bulgarzy... Radze zaczac kontaktowac sie z londynskim biurem informacji Scotland Yardu kazdemu, kto ma kogokolwiek w Londynie Odpowiedz Link Zgłoś
murzynek.rambo [...] 07.07.05, 14:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk 150 ciezko rannych; tych wyslanych do domow z 07.07.05, 14:32 zadrapaniami czy zlamaniami nikt nie liczy Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita ugrupowanie,ktore dokonalo zamachu to : 07.07.05, 14:49 Jihad w Europie. Zrodlo Radio Zet Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: ugrupowanie,ktore dokonalo zamachu to : 07.07.05, 15:01 > Jihad w Europie. jeb! zaraz fikne orla. markus pejsus ich pierwszy zaobserwował przez teleskop habla. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ugrupowanie,ktore dokonalo zamachu to : 07.07.05, 15:06 Niestety to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
7em mam pytanie 07.07.05, 17:22 czy jest jakas czynnosc, ktora wykonujesz a nie korzystasz przy tym z wyszukiwarki? dajmy na to rozmyslasz co zjesc na sniadanie... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
drf mam odpowiedz 07.07.05, 19:05 to dobra sugestia )) dziekuje 5040 wyszukiwarkaGastronomi©zna niezle...)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: mam odpowiedz 07.07.05, 19:18 A ta odpowiedz, w ktorej wyszukiwarce znalazles, he? Zartuje Odpowiedz Link Zgłoś
drf ano 07.07.05, 19:27 tailandski podwieczorek grzyby oberzyn i kalafior oliwa chili fish sos zielona herbatka chinska i czerwone wino Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty polecam kuchnie migotki 07.07.05, 19:36 www.kuchnia.migotki.prv.pl/ ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 19:46 perlisty napisał: > www.kuchnia.migotki.prv.pl/ > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 Bardzo proszę o wcześniejszych porach podrzucac przepisy kulinarne, przebywam w kuchni tylko do godziny 18 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 19:52 na jutro polecam zupe koperkowa. w tym sezonie w moim ogrodzie udal sie wylacznie koperek. dla ciebie peczek gratis. Składniki: # Włoszczyzna # koperek w pęczku sztuk 1 # mąka # śmietana Wykonanie: włoszczyznę obieramy, myjemy i wrzucamy do gara z wodą. Dodajemy pieprz, sól i listek laurowy i gotujemy ok 40 minut. Po tym czsie wyjmujemy warzywka, i zaprawiamy wywar 2 łyżkami mąki rozrobionej z zimną wodą. Wstawiamy na ogieniek i czekamy aż się zagotuje... podczas tego czekania siekamy pęczek, albo i dwa koperku oraz warzywka wyjęte uprzednio z gara. Gdy jego zawartość zawrzy wrzucamy koperek i warzywka, i gotujemy jakieś 20 minut. Jak już się skończy gotować to dodajemy śmietanę, i gotowe. Jeżeli chcemy by zupka była gęściejsza to razem z warzywkami dodajemy pokrojone w kostkę kartofelki... ( zerzniete z kuchni migotki) ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 20:07 perlisty napisał: > na jutro polecam zupe koperkowa. w tym sezonie w moim ogrodzie udal sie > wylacznie koperek. dla ciebie peczek gratis. > > > Składniki: > > # Włoszczyzna > # koperek w pęczku sztuk 1 > # mąka > # śmietana > > > Wykonanie: > > włoszczyznę obieramy, myjemy i wrzucamy do gara z wodą. Dodajemy pieprz, sól i > listek laurowy i gotujemy ok 40 minut. Po tym czsie wyjmujemy warzywka, i > zaprawiamy wywar 2 łyżkami mąki rozrobionej z zimną wodą. Wstawiamy na ogieniek > > i czekamy aż się zagotuje... podczas tego czekania siekamy pęczek, albo i dwa > koperku oraz warzywka wyjęte uprzednio z gara. Gdy jego zawartość zawrzy > wrzucamy koperek i warzywka, i gotujemy jakieś 20 minut. Jak już się skończy > gotować to dodajemy śmietanę, i gotowe. > Jeżeli chcemy by zupka była gęściejsza to razem z warzywkami dodajemy pokrojone > > w kostkę kartofelki... > > ( zerzniete z kuchni migotki) > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 Mam pytanie: czy to juz wszystko na obiad . Czuję, że sama muszę przejrzeć dania migotki. dziekuję już zawczasu, bo na pewno powiesz mi smacznego czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 20:14 drugie danie Kaczka w sosie grzybowo smietanowym #filet z kaczki #garsc suszonych grzybow #cebula #czosnek #natka pietruszki #smietana #sol, pieprz #oliwa lub olej Wykonanie: Kaczke kroimy na paski i obsmazamy na oliwie. Namoczone grzyby delikatnie podsmazamy na patelni z posiekana cebula i zabkiem czosnku, przez okolo 3 minuty, dodajemy smietane, sol i pieprz, gotujemy okolo 3 minut i dodajemy obsmazona kaczke. Dusimy pod przykryciel okolo 5 minut, podajemy na cieplo z ryzem, posypane posiekna natka pietruszki. nie wiem tylko, czy nie masz zakorzenionego wstretu do cebuli i czosnku. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 20:20 perlisty napisał: > drugie danie > > Kaczka w sosie grzybowo smietanowym > > > #filet z kaczki > #garsc suszonych grzybow > #cebula > #czosnek > #natka pietruszki > #smietana > #sol, pieprz > #oliwa lub olej > > Wykonanie: > Kaczke kroimy na paski i obsmazamy na oliwie. Namoczone grzyby delikatnie > podsmazamy na patelni z posiekana cebula i zabkiem czosnku, przez okolo 3 > minuty, dodajemy smietane, sol i pieprz, gotujemy okolo 3 minut i dodajemy > obsmazona kaczke. Dusimy pod przykryciel okolo 5 minut, podajemy na cieplo z > ryzem, posypane posiekna natka pietruszki. > > > nie wiem tylko, czy nie masz zakorzenionego wstretu do cebuli i czosnku. > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 ale mi slinka cieknie na taką kaczusie mniam, mniam mniód w gębie A co do czosnku, jak by Ci tu powiedzieć (, popatrz to mój ostatni hit!) www.webmedia.pl/biomasaz/htm/czosnek.htm jestem oczyszczona czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 20:30 nalewka czosnkowa ok. tylko to dawkowanie w kroplach ..... ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki 07.07.05, 20:47 perlisty napisał: > nalewka czosnkowa ok. tylko to dawkowanie w kroplach ..... > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 bo to na imprezę dla krasnoludków Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:07 Ha! Jednak dietka jak sie patrzy. > Bardzo proszę o wcześniejszych porach podrzucac przepisy kulinarne, przebywam > w > kuchni tylko do godziny 18 > > czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:12 pacyniarz napisał: > Ha! Jednak dietka jak sie patrzy. > > > Bardzo proszę o wcześniejszych porach podrzucac przepisy kulinarne, przeb > ywam > > w > > kuchni tylko do godziny 18 > > > > czarna_owca bo ja nie kcem tak wyglądać www.bigjoy.com/dressup/dressup_bigjoy.jpg czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:16 bo ja nie kcem tak wyglądać www.bigjoy.com/dressup/dressup_bigjoy.jpg Z ruchu warg widzę, że ona śpiewa - bo we mnie jest seks. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:22 ewa8a napisała: > bo ja nie kcem tak wyglądać > > www.bigjoy.com/dressup/dressup_bigjoy.jpg > > Z ruchu warg widzę, że ona śpiewa - bo we mnie jest seks. > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a bo takie kobitki mają wrodzone poczucie humoru ) ja jego nie mam, więc nie mogę tak wyglądać czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:25 Gdybym zjadła kolację przed 18, nie mogłabym usnąć z głodu. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: polecam kuchnie migotki do 18 00 07.07.05, 21:34 ewa8a napisała: > Gdybym zjadła kolację przed 18, nie mogłabym usnąć z głodu. > > -------------------------------------------- > subtelna, normalna jednostka biologiczna > ewa8a to trzeba zjeść o 17.45 i zaraz po 18.00 położyć się spać) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Aaa...chodzi o fryzure? 07.07.05, 21:23 pacyniarz napisał: > > anoooo fryz też ma filmowy czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
drf kolacje ? 07.07.05, 19:39 proponuje british na znak solidarnosci lipton yellow sniadaniowa herbatke 3 krople czerwonego wina na znak krwi przelanej i jedna lza ...na oczyszczenie ducha Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: kolacje ? 07.07.05, 19:41 O nie, tylko nie Lipton Nie lubie liptona.... Sir Winston Oragne Pekoe Tea To je ono Bynajmniej nie ma smaku pomaranczowgo. Wczoraj natomiast odkrylam wodke Jeltsin.Och jak mozna sie ululac Odpowiedz Link Zgłoś
drf strawa spirytualna 07.07.05, 19:51 Aprikoser i Amaretto tez ujdzie... taste...wodke odkrylasz? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita spritus movens :) 07.07.05, 20:12 Nie odkrylam.Robie seans spirytystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: 150 ciezko rannych; tych wyslanych do domow z 07.07.05, 14:49 kropekuk napisał: > zadrapaniami czy zlamaniami nikt nie liczy Dobrze, że się odezwałeś przynajmniej wiemy, że metrem nie jechałeś Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Mowie o prawach wiezionych w Guantanamo 07.07.05, 15:22 marianna.rokita napisała: > Znaleziono ladunek wybochowy na jednej ze stacji metra ! > > > I jeszcze raz ktos mi cos powie o prawach wiezionych w Guantanamo.... Nie oczekuj aby ktos za Ciebie "walczyl z terroryzmem". Nie warto sie wysilac. A mozna zyskac eliminacje jeszcze jednego glupola. Odpowiedz Link Zgłoś
patience nieudany zamach? 07.07.05, 21:37 wzor jest taki: 1. Liverpool St = 8.51 (trasa Aldgate East do Liverpool) 2. King's Cross = 8.56 (trasa Russell Sq. - King's Cross) 3. Edgware Rd = 9.17 (trasa Edgware- Paddington) 4. autobus kolo Euston = 9.47 Ten ostatni sie spoznil? Mial jechac z Euston...do? Tez King's Cross? Wybierali krotkie trasy. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: nieudany zamach? 08.07.05, 10:28 patience napisała: > wzor jest taki: > 1. Liverpool St = 8.51 (trasa Aldgate East do Liverpool) > 2. King's Cross = 8.56 (trasa Russell Sq. - King's Cross) > 3. Edgware Rd = 9.17 (trasa Edgware- Paddington) > 4. autobus kolo Euston = 9.47 > > Ten ostatni sie spoznil? Mial jechac z Euston...do? Tez King's Cross? > Wybierali krotkie trasy. Ano, dobrze mi sie zdawalo. Euston. Odpowiedz Link Zgłoś