Gość: Kicia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 10:37 Zgłaszam stanowczy protest przeciwko podszywaniu się pod V.C. On jest tylko jeden i w dodatku MÓJ. Nie będzie mi tu jakiś amerykanofil o móżdżku wielkości orzeszka zawłaszczał nicka mojego Antyamerykanina! Jestem oburzona! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: Nie podszywać mi się pod V.C.!!! 18.08.02, 13:58 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Zgłaszam stanowczy protest przeciwko podszywaniu się pod V.C. On jest tylko > jeden i w dodatku MÓJ. Nie będzie mi tu jakiś amerykanofil o móżdżku > wielkości orzeszka zawłaszczał nicka mojego Antyamerykanina! Jestem > oburzona! Twoj luby wali w Ameryka jak w beben, nie? To w koncu na Amerykanskie Sily Zbrojne trafil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubus Re: Nie podszywać mi się pod V.C.!!! IP: 24.90.48.* 18.08.02, 22:35 Przylaczam sie do protestu. V.C. jest obok nika moim ulubionym wyznawca teorii spisku i antyamerykanskosci. Bez niego to cale forum nie mialoby dla mnie zadnego znaczenia. Postuluje aby pan Michnik przyznal V.C. tlusta czcionke tym samym odrozniajac go od plugawych podszywaczy. Pozdrowienia bubus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Kici IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 12:46 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Zgłaszam stanowczy protest przeciwko podszywaniu się pod V.C. On jest tylko > jeden i w dodatku MÓJ. Nie będzie mi tu jakiś amerykanofil o móżdżku > wielkości orzeszka zawłaszczał nicka mojego Antyamerykanina! Jestem > oburzona! Dziękuję Ci za wsparcie , Kiciu . Jesteś kochana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: do Kici IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 01:28 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: Kicia napisał(a): > > > Zgłaszam stanowczy protest przeciwko podszywaniu się pod V.C. On jest tylk > o > > jeden i w dodatku MÓJ. Nie będzie mi tu jakiś amerykanofil o móżdżku > > wielkości orzeszka zawłaszczał nicka mojego Antyamerykanina! Jestem > > oburzona! > > Dziękuję Ci za wsparcie , Kiciu . > Jesteś kochana ! V.C. robi sobie autoreklamę występując raz jako V.C a nastepnie jako Kicia . Odpowiedz Link Zgłoś
v.c Re: do Kici 20.08.02, 01:37 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: Kicia napisał(a): > > > Zgłaszam stanowczy protest przeciwko podszywaniu się pod V.C. On jest tylk > o > > jeden i w dodatku MÓJ. Nie będzie mi tu jakiś amerykanofil o móżdżku > > wielkości orzeszka zawłaszczał nicka mojego Antyamerykanina! Jestem > > oburzona! > > Dziękuję Ci za wsparcie , Kiciu . > > Jesteś kochana ! Kici to naprawde ja ale kto to sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś