hasz0 10.08.05, 15:51 Niechże wreszcie już ta Unia unormuje tu wszystko i wyprostuje. Tylko czy uda się jej to przy pomocy samego nakładania kar finansowych? Jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 Rotfeld, Hubner, Meller, Saryusz i Sariusz Wolski 10.08.05, 16:12 tacy mądrzy a taka durna polityka i jeszcze gorsze efekty - są tu gdzie dawni adwersarze Hasza0? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 niedawny 10.08.05, 20:08 szach0 napisał: > - są tu gdzie dawni adwersarze Hasza0? Zglaszam sie. A tak w ogole to nie wiem o co Ci chodzi. Jak ci zli to zglos sie sam. Narod masowo bedzie umieral na skret kiszek ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 99% zgodności wnioskowania 10.08.05, 20:59 > A tak w ogole to nie wiem o co Ci chodzi. Jak ci zli to zglos sie > sam. Narod masowo bedzie umieral na skret kiszek ze smiechu. #: Zadroszczę Ci, że nie patrzę na to wszystko z oddali. Chandra mnie ogarnęła gdy Pocztex mijając barierki zniszczył nowo kładziony odcinek ulicy(za moją forse) bo młodzieniec skrócił sobie drogę o 10 m. Z daleka widział że za barierkami i znakiem stopu dalej nie pojedzie! Jeszcze próbował mnie pouczać, że powinienem ograniczyć się do zwrócenia uwagi choć 10 min wczesniej jego rówiesników złajałem za wulgarny język przy dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 druga mlodosc komuny 11.08.05, 14:42 hasz0 napisał: > Zadroszczę Ci, że nie patrzę na to wszystko z oddali. Wolnosc wyboru. > młodzieniec skrócił sobie > jego rówiesników złajałem za wulgarny język przy dzieciach Cos w koncu wyniesli z lekcji religi w zlobku, przedszkolu i szkole za pieniadze podatnikow. Po to te lekcje podstepem wprowadzono. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 strachy Angeli Merkel 11.08.05, 14:48 hasz0 napisał: > Zadroszczę Ci, że nie patrzę na to wszystko z oddali. Postaw sie dla odmiany w roli Angeli Merkel. Baba pochodzi z NRD. Boi sie, ze w landach bylego NRD przegra z PDS, partia jawnych komunistow. No wiedzisz jak tam stalinisci potrafili otumanic ludzi wspolczesnym bezrobociem? Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: niedawny 10.08.05, 23:11 Co robi rycho miedzy haszem i jego odbiciem w lustrze?? Daj staruszkowi spokój. Wieczny. wala Odpowiedz Link Zgłoś