Dodaj do ulubionych

Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52

22.08.02, 12:43
Prosze natychmiast to usunac!!!!!!!!!
Autor: _helga@NOSPAM.gazeta.pl
Data: 21-08-2002 23:23 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
--
Post pt.
DLACZEGO NIE ZABIC WSZYSTKICH ZYDOW W PL ?

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2752503
Ten koles to Bezimienny Matol, aczkolwiek tym razem sie podpisal jako dead
wojo. Tam jest wiecej tego rodzaju postow tego autora i tresci podobnej.
Obserwuj wątek
    • _helga Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 22.08.02, 13:20
      vini1 napisała:

> Prosze natychmiast to usunac!!!!!!!!!
      > Autor: _helga@NOSPAM.gazeta.pl
      > Data: 21-08-2002 23:23 + odpowiedz na list
      >
      > + odpowiedz cytując
      >
      >
      > ------------------------------------------------------------------------------
      > --
      > Post pt.
      > DLACZEGO NIE ZABIC WSZYSTKICH ZYDOW W PL ?
      >
      > www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=50&w=2752503
      > Ten koles to Bezimienny Matol, aczkolwiek tym razem sie podpisal jako dead
      > wojo. Tam jest wiecej tego rodzaju postow tego autora i tresci podobnej.

Ano. Tam w 3 poscie z kolei ktos nawet zglosil swoj akces do plutonu
      egzekucyjnegosad Admin ma to serdecznie w d... sadzac po tym ze ten post jeszcze
      wisi. Ladnie sie chlopcy bawia, a admin jeszcze ladniejsad
      • Gość: enemy Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.02, 23:00
        Helga sugeruje, ze chce sie zapisac do plutonu egzekucyjnego aby zabic
        wszystkich zydow w polsce. to nieporozumienie, prosze przeczytac dokladnie, ja
        jestem za izraelem i chce zabijac arabow
      • Gość: enemy Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 IP: *.dip.t-dialin.net 22.08.02, 23:02
        Helga sugeruje, ze chce sie zapisac do plutonu egzekucyjnego aby zabic
        wszystkich zydow w polsce. to nieporozumienie, prosze przeczytac dokladnie, ja
        jestem za izraelem i chce zabijac arabow
    • vini1 ale kapus ,zawsze jest kapucha______nt 22.08.02, 13:37
      • _helga A duren zawsze jest durniem. 22.08.02, 13:44
        Nie ma wolnosci do zabijania ludzi, durniu. Nie ma wolnosci do nawolywania do
        zabijania. Ani papieza, ani Zydow, ani kogokolwiek.
        • vini1 Zgoda-ale taką opinię o sobie... 22.08.02, 13:52
          Tak, tak...przypomnij sobię ,posty o kapusiach.Kapucha jest kapucha-bez względu
          na problem.
          • _helga Re: Zgoda-ale taką opinię o sobie... 22.08.02, 13:55
            vini1 napisała:

> Tak, tak...przypomnij sobię ,posty o kapusiach.Kapucha jest kapucha-bez
            względu
            >
            > na problem.

Acha. Czyli jak np. zobaczysz zlodzieja wlamujacego sie do sasiada, albo
            bardziej adekwatnie. Morderce ktory na ulicy kogos morduje, to na policje nie
            zadzwonisz, tak? Zeby kapusiem nie zostac?

Gratuluje poziomu moralnego, a szczegolnie twojego poczucia solidarnosci z
            przestepcamisad
        • vini1 Zgoda-ale taką opinię o sobie... 22.08.02, 13:53

...sama wcześniej zaakceptowałaś.
          Tak, tak...przypomnij sobię ,posty o kapusiach.Kapucha jest kapucha-bez względu
          na problem.
          • _helga Re: Zgoda-ale taką opinię o sobie... 22.08.02, 13:58
            vini1 napisała:

>
            > ...sama wcześniej zaakceptowałaś.
            > Tak, tak...przypomnij sobię ,posty o kapusiach.Kapucha jest kapucha-bez
            względu
            >
            > na problem.

Jaka opinie o sobie zaakceptowalam? Moze cytacik jakis? A szczegolnie kto
            mianowicie kto oprocz ciebie taka opinie wyraza? A przede wszystkim czy ty
            przypadkiem nie jestes innym wcieleniem Tyu albo Hiacynta?
            • vini1 Re: Zgoda-ale taką opinię o sobie... 22.08.02, 14:08
              _helga napisała:

> vini1 napisała:
              >
              > >
              > > ...sama wcześniej zaakceptowałaś.
              > > Tak, tak...przypomnij sobię ,posty o kapusiach.Kapucha jest kapucha-bez
              > względu
              > >
              > > na problem.
              >
              >
              > Jaka opinie o sobie zaakceptowalam? Moze cytacik jakis? A szczegolnie kto
              > mianowicie kto oprocz ciebie taka opinie wyraza? A przede wszystkim czy ty
              > przypadkiem nie jestes innym wcieleniem Tyu albo Hiacynta?
              >
        • Gość: dorota Re: A duren zawsze jest durniem. IP: *.man.bialystok.pl 22.08.02, 15:19
          sa przyjemniejsze sprawy niz wojny i zabijanie, czy wy w koncu nie mozecie sie
          pogodzic, dla dobra wszystkich i przestac raz na zawsze wszelkie wojny.
          Trzeba rozmawiac o trudnych sprawach, ale w atmosferze przyjazni to latwiej
          rozwiaże sie konflikty.
          Ale chyba latwiej byc durniem, niz madrym bo sie nie ma rozumu i latwiej sie
          zyje.
    • _helga A ty wlasciwie kto jestes? 22.08.02, 14:03
      Pod jakim jeszcze nickiem wystepujesz? Hiacynt? Tyu? Hmm... Vini brzmi calkiem
      podobnie jak viri. Mmmm... jestes jednym z tych od viva palestyna? Nie wstydz
      sie, powiedz.
      • _helga Hehee!!!! Ale trafilam:)))) 22.08.02, 14:14
        no taksmile Wlasnie wrocilam z forum Kulturasmile Wczoraj nadepnelam niektorym na
        ogon, nie?

Powtorze jeszcze raz to samo. Nie ma wolnosci do zabijania ludzi. Nie ma
        wolnosci do nawolywania do zabijania ludzi. "Zabawa" w Al Quaide w wydaniu
        polskim predzej czy pozniej skonczy sie pudlem. Skonczcie z tym.
      • vini1 co to ma do rzeczy-kapucha jest kapucha____nt 22.08.02, 14:22
        _helga napisała:

> Pod jakim jeszcze nickiem wystepujesz? Hiacynt? Tyu? Hmm... Vini brzmi
        calkiem
        > podobnie jak viri. Mmmm... jestes jednym z tych od viva palestyna? Nie wstydz
        > sie, powiedz.
        >
        • _helga Czyli dzien dobry pod twoim kolejnym nickiem:) 22.08.02, 14:25
          Jak tam wasze wiruski? Wczoraj oglosiliscie ze macie nowa porcjesmile
          • _helga PS. Skoro juz tego nicka spaliles to moze... 22.08.02, 14:39
            Skoro tego nicka juz spaliles, to moze powiedz jak to bylo z tymi
            zeszlorocznymi mailami pod moim adresem. To ty wymysliles ten gwalt zbiorowy
            czy kto inny?
            • vini1 co było,to było-ale ty dzisiaj jestes kapuchą___nt 22.08.02, 14:57
              _helga napisała:

> Skoro tego nicka juz spaliles, to moze powiedz jak to bylo z tymi
              > zeszlorocznymi mailami pod moim adresem. To ty wymysliles ten gwalt zbiorowy
              > czy kto inny?
              >
              • _helga A przedawnienie trwa 5 lat:) Zostalo wam jeszcze 4 22.08.02, 15:01
                vini1 napisała:

> _helga napisała:
                >
                > > Skoro tego nicka juz spaliles, to moze powiedz jak to bylo z tymi
                > > zeszlorocznymi mailami pod moim adresem. To ty wymysliles ten gwalt zbioro
                > wy
                > > czy kto inny?
                > >
                • vini1 dla mnie tylko 4, dla ciebie jeszcze 5_____nt 22.08.02, 15:06
                  _helga napisała:

> vini1 napisała:
                  >
                  > > _helga napisała:
                  > >
                  > > > Skoro tego nicka juz spaliles, to moze powiedz jak to bylo z tymi
                  > > > zeszlorocznymi mailami pod moim adresem. To ty wymysliles ten gwalt z
                  > bioro
                  > > wy
                  > > > czy kto inny?
                  > > >
                  • _helga Acha, znowu zaczynasz grozic? 22.08.02, 15:11
                    To czekam. Zrob mi przyjemnosc i nie wyczekuj tych 4 lat. Sprobuj juz teraz mi
                    sie wlamac lub pogroz jakos konkretniej. Wiesz jak to sie robi, praktyki nie
                    straciles nie?

No zrob mi ta przyjemnosc. Czekam.
                    • vini1 siedem..x ci powtarzam,to było,a kapucha?_nt 22.08.02, 15:16
                      _helga napisała:

> To czekam. Zrob mi przyjemnosc i nie wyczekuj tych 4 lat. Sprobuj juz teraz
                      mi
                      > sie wlamac lub pogroz jakos konkretniej. Wiesz jak to sie robi, praktyki nie
                      > straciles nie?
                      >
                      > No zrob mi ta przyjemnosc. Czekam.
                      >
                      >
                      • _helga O nie, koles. 22.08.02, 15:24
                        Powiem jeszcze raz. Swoich wyczynow nie skwitujesz zdankiem "co bylo to bylo".
                        Nie radze zaczynac od nowa. Naprawde nie radze. Poki co mamy uklad. Sprobuj go
                        zlamac.
      • Gość: Hiacynt ______________Panie Helga IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 23:34
        _helga napisała:

> Pod jakim jeszcze nickiem wystepujesz? Hiacynt? Tyu? Hmm... Vini brzmi
        calkiem
        > podobnie jak viri. Mmmm... jestes jednym z tych od viva palestyna? Nie wstydz
        > sie, powiedz.
        >
        • _helga Pani Hiacynto:) 22.08.02, 23:43
          Jak bede cierpiaca to sie zwroce do lekarzasmile Jak widze, pani nadal studiuje
          zawartosc cudzych majteksmile
          • Gość: Hiacynt Panie Helgo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.08.02, 23:47
            _helga napisała:

> Jak bede cierpiaca to sie zwroce do lekarzasmile Jak widze, pani nadal studiuje
            > zawartosc cudzych majteksmile
            >
            • _helga A na coz pani cierpi Hiacynto? 22.08.02, 23:56
              Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
              >
              > Pańska płeć jest dla mnie oczywista i nie widzę powodu, żeby pisać do
              męxczyzny
              >
              > jako do kobiety. Pytam konkretnie. Na cóż pan cierpisz, że się mnie czepiasz.
              >
              > Hiacynt

Hmmm.... Na coz pani tak cierpi ze wciaz do moich majtek zaglada, pani
              Hiacynto? Skoro pani stwierdza ze to takie dla pani oczywiste, to moze powie
              pani, Hiacynto, skad pani ta pewnosc czerpie? A moze jakis cytacik? Juz pani
              jeden watek na ten temat zalozyla, to moze go pani podniesc do gory, nie?
              • Gość: Hiacynt powtarzam Helgo IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:16
                _helga napisała:

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                > >
                > > Pańska płeć jest dla mnie oczywista i nie widzę powodu, żeby pisać do
                > męxczyzny
                > >
                > > jako do kobiety. Pytam konkretnie. Na cóż pan cierpisz, że się mnie czepia
                > sz.
                > >
                > > Hiacynt
                >
                > Hmmm.... Na coz pani tak cierpi ze wciaz do moich majtek zaglada, pani
                > Hiacynto? Skoro pani stwierdza ze to takie dla pani oczywiste, to moze powie
                > pani, Hiacynto, skad pani ta pewnosc czerpie? A moze jakis cytacik? Juz pani
                > jeden watek na ten temat zalozyla, to moze go pani podniesc do gory, nie?
                >
                >
                • _helga Powtarzam pani Hiacynto:)))) 23.08.02, 00:20

> _helga napisała:
                  >
                  > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                  > > >
                  > > > Pańska płeć jest dla mnie oczywista i nie widzę powodu, żeby pisać do
                  >
                  > > męxczyzny
                  > > >
                  > > > jako do kobiety. Pytam konkretnie. Na cóż pan cierpisz, że się mnie c
                  > zepia
                  > > sz.
                  > > >
                  > > > Hiacynt
                  > >
                  > > Hmmm.... Na coz pani tak cierpi ze wciaz do moich majtek zaglada, pani
                  > > Hiacynto? Skoro pani stwierdza ze to takie dla pani oczywiste, to moze pow
                  > ie
                  > > pani, Hiacynto, skad pani ta pewnosc czerpie? A moze jakis cytacik? Juz pa
                  > ni
                  > > jeden watek na ten temat zalozyla, to moze go pani podniesc do gory, nie?
                  > >
                  > >
                  • Gość: Hiacynt ______________________________do Helgi o jednostce IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:23
                    _helga napisała:

> Pani uporczywie twierdzi, pani Hiacynto, ze moja plec jest oczywista. Skoro
                    > tak, to prosze przedstawic na jakiej podstawie jest oczywistasmile No sluchamsmile
                    >
                    • _helga Re: Pani Hiacynto:))))) 23.08.02, 00:27

> _helga napisała:
                      >
                      >
                      > > Pani uporczywie twierdzi, pani Hiacynto, ze moja plec jest oczywista. Skor
                      > o
                      > > tak, to prosze przedstawic na jakiej podstawie jest oczywistasmile No slucham
                      > smile
                      > >
                      • Gość: Hiacynt __________________masz czas IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:33
                        _helga napisała:

>
                        > > _helga napisała:
                        > >
                        > >
                        > > > Pani uporczywie twierdzi, pani Hiacynto, ze moja plec jest oczywista.
                        > Skor
                        > > o
                        > > > tak, to prosze przedstawic na jakiej podstawie jest oczywistasmile No sl
                        > ucham
                        > > smile
                        > > >
                        • _helga STANOWCZO SIE DOMAGAM PANI HIACYNTO !!! 23.08.02, 00:44
                          Pani mnie systematycznie obraza. Od jakiegos czasu pisze pani o mojej plci oraz
                          moich majtkach. Nazwanie mnie mezczyzna uznaje za obraze taka sama, jakby jakis
                          mezczyzna zostal nazwany impotentem.

W tym watku powyzej napisala pani ze to dla pani oczywiste. Ja sie od Tyu i
                          pani nauczylam jak nalezy postepowac w sytuacji, kiedy ktos sie poczuje
                          obrazony. Skoro pani twierdzi ze jestem mezczyzna, to prosze to udowodnic,
                          jesli pani jakikolwiek honor posiada.

Ma pani czas do jutra na zlozenie stosownych wyjasnien. W przeciwnym razie
                          uznam ze jest pani pozbawiona honoru.
                          • Gość: Hiacynt Panie Helga IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:53
                            _helga napisała:

> Pani mnie systematycznie obraza. Od jakiegos czasu pisze pani o mojej plci
                            oraz
                            >
                            > moich majtkach.

O twoich majtkach to twój kolega Sceptyk pisał. Coś ci się chrzani.

> Nazwanie mnie mezczyzna uznaje za obraze taka sama, jakby jakis
                            >
                            > mezczyzna zostal nazwany impotentem.

Odpowiedx jest prosta. Nie będę sięgał do twojego pisania, tylko przy[pomnę że
                            poprzednio jako Asypek pisałeś. Jako męźczyzna. To, ze nagle postannoiwiłeś
                            pisać używając formy damskiej to twój problem, nie mój.

>
                            > W tym watku powyzej napisala pani ze to dla pani oczywiste. Ja sie od Tyu i
                            > pani nauczylam jak nalezy postepowac w sytuacji, kiedy ktos sie poczuje
                            > obrazony. Skoro pani twierdzi ze jestem mezczyzna, to prosze to udowodnic,
                            > jesli pani jakikolwiek honor posiada.

Powyżej Zsypku napisałem.

>
                            > Ma pani czas do jutra na zlozenie stosownych wyjasnien. W przeciwnym razie
                            > uznam ze jest pani pozbawiona honoru.
                            >
                            • _helga Re: Pani klamie bezczelnie, Hiacynto! 23.08.02, 00:57
                              To pani mnie przesluchiwala na okolicznosc moich majtek a nie Sceptyk. To pani
                              zalozyla watek na ten temat, a nie Sceptyk.

Dlaczego pani tak klamie, Hiacynto?
                              • Gość: Hiacynt Helga IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 01:05
                                _helga napisała:

> To pani mnie przesluchiwala na okolicznosc moich majtek a nie Sceptyk. To
                                pani
                                > zalozyla watek na ten temat, a nie Sceptyk.
                                >
                                > Dlaczego pani tak klamie, Hiacynto?
                                >
                                >
                                • _helga Re: Hiacynto!!!! 23.08.02, 01:11
                                  To ty mnie obrazilas. Ty rowniez domagalas sie od Sceptyka, zeby udowodnil to
                                  co powiedzial na temat Stoika, zgadza sie? Teraz w tym watku nazwalas mnie
                                  panem. To nie cytat tylko twoj wlasny tekst. Dla mnie to obraza. Udowodnij to.
                                  Czekam.

> _helga napisała:
                                  >
                                  > > To pani mnie przesluchiwala na okolicznosc moich majtek a nie Sceptyk. To
                                  > pani
                                  > > zalozyla watek na ten temat, a nie Sceptyk.
                                  > >
                                  > > Dlaczego pani tak klamie, Hiacynto?
                                  > >
                                  > >
                                  • Gość: Hiacynt __________________________do Helgi o rozczarowaniu IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 01:26

>
                                    >
                                    >
                                    > > _helga napisała:
                                    > >
                                    > > > To pani mnie przesluchiwala na okolicznosc moich majtek a nie Sceptyk
                                    > . To
                                    > > pani
                                    > > > zalozyla watek na ten temat, a nie Sceptyk.
                                    > > >
                                    > > > Dlaczego pani tak klamie, Hiacynto?
                                    > > >
                                    > > >
                                    • _helga Jak pani sobie zyczy, Hiacynto. 23.08.02, 01:37

>
                                      > >
                                      > >
                                      > > Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
                                      > >
                                      > > > _helga napisała:
                                      > > >
                                      > > > > To pani mnie przesluchiwala na okolicznosc moich majtek a nie Sc
                                      > eptyk
                                      > > . To
                                      > > > pani
                                      > > > > zalozyla watek na ten temat, a nie Sceptyk.
                                      > > > >
                                      > > > > Dlaczego pani tak klamie, Hiacynto?
                                      > > > >
                                      > > > >
                                      • Gość: Hiacynt ________________odpowiedź IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 08:05
                                        _helga napisała:

> Temu rozczarowaniu forumowej archiwistki latwo zaradzic. Pisze pod pani
                                        postem,
                                        >
                                        > tak jak pani sobie zyczy, pani Hiacynto. Skoro jednak jest pani tak
                                        skrupulatna
                                        >
                                        > w sprawach archiwistycznych to moze bedzie mi pani laskawa powiedziec kto
                                        > zawiesil w tym watku o godzinie 23:47 post zatytulowany "Panie Helgo"?
                                        >
                                        >
                                        • _helga OSWIADCZENIE O PANI HIACYNCIE 23.08.02, 16:08

Pani Hiacynta ponownie zweraca sie do mnie jak do mezczyzny. Zarazem w postach
                                          powyzej twierdzi, ze to tylko cytaty ze Sceptyka, a nie jej wlasne
                                          zainteresowanie zawartoscia moich majtek. To jest dla mnie OBRAZA PODWOJNA. Po
                                          pierwsze, nazwanie mnie mezczyzna uwazam za ciezka obraze, do tego notoryczna.
                                          To mniej wiecej to samo, jakby za jakims mezczyzna wlokl sie inny i notorycznie
                                          pisal, ze ow jest impotentem. To po pierwsze.

Po drugie, samo pani zainteresowanie moimi majtkami uwazam za molestowanie na
                                          tle seksualnym.

Prosze mi udowodnic ze jestem mezczyzna. Prosze tez udowodnic ze dalam pani
                                          kiedykolwiek do zrozumienia, ze mnie pani interesuje pod katem erotycznym. Ja
                                          wyraznie pani napisalam juz jakis czas temu, ze mnie pani nie interesuje.

Inaczej uznam ze jest pani osoba totalnie wyzbyta honoru, moralnosci i zasad
                                          etycznych.

W pani przypadku postepuje tak, jak sie nauczylam od tyu, tyle ze bez
                                          posrednika, a osobiscie. Rzucam pani, Hiacynto, rekawice!!!!
    • Gość: Śmiewca Sceptyk KAPUŚ!__ale, ten post natychmiast usunąć!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 14:54
      vini1 napisała:

>
      > + odpowiedz cytując
      >
      >
      > ------------------------------------------------------------------------------
      > --
      > Post pt.
      >
      >
      >
      >
      • _helga Re: Strzal niecelny:) 22.08.02, 14:59
        Strzal calkiem niecelny, Smiewco. Ja Sceptyka poparlamsmile A zreszta niech sie
        sam wypowie, jesli tu trafi.
        • Gość: Śmiewca Ze S..... nie rozmawiam,dopóki nie odszczeka! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 15:06
          _helga napisała:

> Strzal calkiem niecelny, Smiewco. Ja Sceptyka poparlamsmile A zreszta niech sie
          > sam wypowie, jesli tu trafi.
          >
          • _helga Re: Cos mi umyka? 22.08.02, 15:12
            Gość portalu: Śmiewca napisał(a):

> _helga napisała:
            >
            > > Strzal calkiem niecelny, Smiewco. Ja Sceptyka poparlamsmile A zreszta niech s
            > ie
            > > sam wypowie, jesli tu trafi.
            > >
            • Gość: Śmiewca Re:Helga. Tak, ale mnie też i jutro odpowiem IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 16:51
              _helga napisała:

> Gość portalu: Śmiewca napisał(a):
              >
              > > _helga napisała:
              > >
              > > > Strzal calkiem niecelny, Smiewco. Ja Sceptyka poparlamsmile A zreszta ni
              > ech s
              > > ie
              > > > sam wypowie, jesli tu trafi.
              > > >
    • Gość: dorota Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 IP: *.man.bialystok.pl 22.08.02, 15:14
      Ten numer powtornie nie przejdzie, mozecie mnie prowokowac ile wam sie podoba ,
      a ja nic nie mam do Żydów nawet ich lubie.
    • Gość: Galba śLimak! Miej chociaż odrobinę godności! IP: 213.17.161.* 22.08.02, 15:17
      Żegnałeś się już (na zawsze) z tym Forum kilka razy. Za każdym razem wracasz w
      coraz bardziej kabaretowo-oślizłej postaci. Przestań się szmacić i odejdź raz a
      dobrze.

Galba
      • _helga Smiewca to Limak? Acha:) 22.08.02, 15:25
        Gość portalu: Galba napisał(a):

> Żegnałeś się już (na zawsze) z tym Forum kilka razy. Za każdym razem wracasz
        w
        > coraz bardziej kabaretowo-oślizłej postaci. Przestań się szmacić i odejdź raz
        a
        >
        > dobrze.
        >
        > Galba
        • Gość: Śmiewca JESTEŚCIE PORĄBANI.Na forum od dwóch tygodni. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 21:42
          S....- kapuś to Was uroczy facet. Edmontowicz ma wiernych uczniów?
      • Gość: dorota Re: śLimak! Miej chociaż odrobinę godności! IP: *.man.bialystok.pl 22.08.02, 15:26
        Wy mnie tak latwo sie nie pozbedziecie, a co mi po godnosci , ona szczescia nie
        daje, to lepiej byc czlowiekiem szczesliwym i gdyby nawet to mialo grozic
        utrata godnosci.
        Do zobaczenia jutro , dzis mam plan i chyba nie bede miala dla was czasu.
      • Gość: dorota Re: śLimak! Miej chociaż odrobinę godności! IP: *.man.bialystok.pl 22.08.02, 15:28
        ja nie planuje zrobic z siebie pani do towarzystwa , ja chce czegos wiecej,
        moze nigdy tego nie bede miala, ale warto zaryzykować, na razie pracuje nad
        sobą.
        Do jutra
    • vini1 brawo Dorota ,oni wszyscy mają slimakofobię__nt 22.08.02, 15:57
      • _helga Oooo. Rekrutujesz? Braknie ci miesa armatniego? 22.08.02, 16:04

• vini1 Kapucha zawsze zostanie kapuchą. 22.08.02, 16:09
          Tu jest wolne forum.Cenzura nam nie jest potrzebna.
          Kazdy może wypowiadać to co chce na własną moralną odpowiedzialność.
          Precz z cenzurą i kapusiami.
          A ty od razu na skargę do Admina-kapucho.
          • _helga 4 lata przedawnienia:)))))))))))))))) 22.08.02, 16:14
            Szanowankosmile))))
    • vini1 Przyznaj sie publicznie że jesteś kapuchą Admina. 22.08.02, 16:24
      Powiedz nam, wszystkim -jestem takim samym kapusiem Admina jak slimak , galba i
      sceptyk , to ci wybaczę wcześniej.
      • _helga Wami policja sie interesuje, nie admin:) 22.08.02, 16:39
        Ten koles od papieza poszedl siedziec choc mu sie wydawalo ze jest taki
        spryciarz bo z kawiarenki internetowej nadaje. A to tylko swir. Wy nie
        jestescie swirami i robicie brzydkie rzeczy, takze w realu. Myslisz ze dlugo
        potrwa zanim was dopadna? I to bez mojej pomocysmile Bedziesz siedzial, to tylko
        kwestia czasu. Bez odbioru, znudziles mnie na dzisiaj.

Ps. Zajrzalam na forum Kultura zeby sie dowiedziec o co chodzi z tymi
        neopacynkami i hersztowaniem. Patrze, a tam nad Andrzejem G sie znecasz. To jak
        zglosi na forum jakis wlam albo wirusa to bede wiedziala gdzie szukac sprawcysmile
    • vini1 strach to na lachy kapucho. 22.08.02, 17:00
      To ty już nie kapuś Admina , ale policyjny!
      Ratuję cię tylko szczere przyznanie się do winy że jesteś
      ślimakogalbosceptycznym kapusiem.
      Reszta sie nie liczy.
    • Gość: krzys52 Tak, Septyk KAPUŚ___________do vini1 IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 17:28
      Istnieje ogromna roznica pomiedzy postawa Helgi a Kapusia Septyka. Heldze
      chodzi o jakies konkretne tresci podczas gdy Kapusiowi o mnie.
      ..
      Na temat zdjecia tego watka o papiezu wypowiadalem sie takze na F.o F. Uwazalem
      i uwazam, z za wyjatkiem rzucajacych sie w oczy wulgaryzow (w tytulach) posty
      nie powiny byc usuwane ze wzgledu na tresc. No chyba, ze tresci nie maja, gdyz
      jakis gowniarz od Ucha Suka sprawdza czy jest w stanie spowodowac krotkie
      spiecie w wyposazeniu portalu. Takie takze powinny byc usuwane.
      ....Zarowno post powyzej, o zabijaniu Zydow, jak i ten o zabijaniu papieza, nie
      powinny byc zdjete lecz pozostawione "gradowi dyskusji". Na podstawie tego
      tylko zdania o zabijaniu Zydow trudno doprawdy powiedziec jest o co tak
      naprawde autorowi chodzilo. Przy czym jestem w stanie zrozumiec powody
      obruszenia sie Helgi.
      ....W watku do Helgi, autorstwa Samsaranathanala, pozbijalem trzy dni temu
      wszystkie argumenty Hegi na rzecz cenzury. Ona naprawde mocno przekonana byla o
      potrzebie cenzury w okreslonych sytuacjach. Jak chcesz to podnies ten watek a
      przekonasz sie, ze tak naprawde to Helga nie ma juz nic do powiedzenia. Choc w
      dalszym ciagu mowi. Mam nadzieje, ze sie zreflektuje gdyz myslaca jest z niej
      osoba. Heldze chodzilo jednak o konkretna tresc.
      ..
      Dla odroznienia Septyk kapuje na mnie od miesiecy, z uwagi na wszystkie! tresci
      jakie tu prezentuje - z uwagi na moja obecnosc tutaj. Co nie stanowi wiekszego
      problemu dla mnie samego, jak do tej pory, niemniej wydreptuje Septyk przy
      okazji sciezki dla wprowadzenia cenzury w postaci moderatorow. Poprzez
      udupianie wszystkich dostrzega szanse na udupienie i mnie. A to jest juz inna
      jakosc. To mnie jednak zarowno ziebi jak i grzeje.
      ....Ostatni wyczyn Kapusia stanowil jakosc calkiem nowa wszakze. Tym razem
      zdecydowal sie on na zdyskredytowanie mnie (proba zrobienia ze mnie paranoika,
      czlowieka chorego), bez wzgledu na ewentualne manipulace lista. Udupienie mnie
      wazniejsze jest dla niego niz (bardzo mozliwe) prestigittatorstwo uprawiane
      przez Admina (przeczytaj prosze moj post do Snajpera, Perly, Kunce, itd). Tu
      Septyk poszedl na szkodzenie interesom wszystkich w imie wlasnej i prywatnej
      niecheci do mnie - takie "a niech sie spali wies a ja i tak musze miec racje".
      Tylko, ze w swym zaslepieniu nie jest w stanie Kapus skonstatowac, ze "moj
      problem" jest w stanie rozwiazac tylko poprzez usuniecie mnie z tego F. Bo ja
      na przyklad olewam popularne tu ignorowanie mojej osoby i prezentowanych
      tresci. Mam na to sposoby smile)), ktore co poniektorych doprowadzaja do
      szewskiej pasji, gdyz ich system eliminowania takich jak ja okazal sie do dupy.
      ....Krotko, nie przyrownuj Vini Septyka do Helgi (o ktorej wzgledy Kapus zaczal
      niedawno zabiegac, pracujac na rzecz mego osamotnienia) - to jest mocno
      krzywdzace dla Helgi. Helga to jednak poczciwa i uczciwa osoba. To z tych cech
      bierze sie bunt przeciwko nawolywaniu do rasizmu, zabijania, uogolnien
      krzywdzacych grupy i nacje. Stad biora sie jej reakcje.
      Septyk natomiast to Kapus i Swinia.
      ..
      Pzdr.
      K.P.
    • vini1 Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 22.08.02, 17:44
      Krzysiu52, ja Cię zrozumiałem.
      Dobrze że bronisz helgi i to uzasadniasz.
      Jednak nie tylko oni krzywdzili (np.sceptyk),robiłes to i Ty.
      W myśl zasady-cenzura nie-nawet dla małpy.
      Jednak rozumiejąc Twój wywód i boleść jaka przeżywasz dam heldze spokój-ale czy
      ona cos z tego zrozumie.
      Krzysiu zaczym kogoś w przyszłosci oskarżysz, zobacz czy i Ty go nie krzywdzisz.
      Wiem że Helga miała rację i podpisuję sie pod tym obiema "ręcami",ale czy i ona
      zaprezentowała kiedyś taka postawę w obronie innych?Przyłaczyła sie do grona
      klakierów z Tobą łącznie.
      Zgadzam się że sceptyk to blada nic nie warta szuja.Przestan więc z nim
      gadac.Rozmawiaj z tymi co Cie akceptują, a przynajmniej po chamsku nie obrażają.
      • Gość: krzys52 Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 IP: *.proxy.aol.com 22.08.02, 18:06
        vini1 napisała:

> Krzysiu52, ja Cię zrozumiałem.
        > Dobrze że bronisz helgi i to uzasadniasz.
        > Jednak nie tylko oni krzywdzili (np.sceptyk),robiłes to i Ty.
        > W myśl zasady-cenzura nie-nawet dla małpy.
        >
        :::::::::
        ..
        Czy moglbys nieco obszerniej, Vini, gdyz nie chwytam o czy mowisz. To w koncu
        podoba Ci sie cenzura czy nie podoba sie?
        ..
        :::::::::
        >
        Jednak rozumiejąc Twój wywód i boleść jaka przeżywasz dam heldze spokój-ale czy
        ona cos z tego zrozumie. Krzysiu zaczym kogoś w przyszłosci oskarżysz, zobacz
        czy i Ty go nie krzywdzisz.
        >
        :::::
        ..
        Znow nie bardzo chwytam co i kogo masz na mysli. Bo jesli Septyka to wybacz ale
        nie mam najmniejszej ochoty zastanawiac sie nad tym czy go nie krzywdze smile) Nie
        sadzisz, ze na taka przesade to nawet Bog, gdyby istnial, rozsierdzil by sie na
        mnie? A co do bolesci - takze nieprzezywam.
        ..
        ::::::
        > Wiem że Helga miała rację i podpisuję sie pod tym obiema "ręcami",ale czy i
        ona zaprezentowała kiedyś taka postawę w obronie innych?Przyłaczyła sie do
        grona klakierów z Tobą łącznie.
        >
        ..
        Znow nie wiem o jakich klakierach mowisz itp. Sprecyzuj prosze.
        ..
        ..
        > Zgadzam się że sceptyk to blada nic nie warta szuja. Przestan więc z nim
        > gadac.Rozmawiaj z tymi co Cie akceptują, a przynajmniej po chamsku nie
        obrażają.
        ..
        Hehe, gdzie oni sa? Czy masz moze na mysli niejakiego Limaka, na przyklad?
        ..
        Pzdr.
        K.P.
        ..
        PS....Obawiam sie, ze jest to moj (najdalej) przedostatni list w tej serii. Ja,
        widzisz, nie jestem tak wrazliwy na punkcie wlasnej osoby, by setkami postow
        ciagnac personalne watki. Ja jestem cham nie z towarzystwa. I wlasnie prawie
        skonczylem o Kapusiu.
        • vini1 Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do krzyś52 22.08.02, 18:26
          Ty tez przezywasz slimakofobie skorupiakowo-pełzająca?
          To był nie Twój przedostatni post , a ostatni.
          Zostawiam Cię w pełnej niepewności.
          Heldze wybaczyłem.
          • Gość: Śmiewca Re: krzys52 i vin1.Ten S... Po prostu bojkot. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 22:15
            S...- Akolita nazwał mnie miłośnikiem Grzegorza Piotrowskiego, mimo
            wyrażnego napisania wcześniej,że to morderca. Kurczę, a czy w ogóle trzeba
            pisać rzeczy tak oczywiste? Zrobiłem to specjalnie dla S...., widząc wcześniej
            jego wtórny analfabetyzm przejawiający się w nie rozumieniu napisanego w języku
            polskim tekstu.

Bydlak zrobił to z premedytacją, ponieważ broniłem poniewieranych przez
            niego w sposób chamski zwolenników "Racji".

sposób działania tego fuckermothera jest oczywisty, każdego dyskutanta o
            poglądach innych niż on wyznaje, próbuje pozbawić oponenta wiarygodnośći wobec
            ogólu.
            stosuje stary goebelsowski chwyt: jeśli propaganda nie trafia do rozumu,
            trzeba bić po eggsach (unik przed cenzurą).
        • Gość: Ślimak Re:Helga. Wytłumacz mi,jeśli łaska,kto zacz ślimak IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 21:59
          Forum ogarnięte jest przez fobie!
          Jeśli nie przerasta to twojego obrzydzenia, podaj mi kilka adresów owego
          wroga wyidealizowanego ustroju forumowego, bym mógł ocenić rozmiary obrazy,jaką
          we mnie rzuciłaś.
          Galba to galba- imperator , który ma - z istoty boskości rzucać wszystkim we
          wszystko i nikt w strachu przed karą główną ( w jego czasach było to
          ukrzyżowanie) nie podda w wątpliwość nawet największych bzdur.
          Ale ty, helgo, lansowana przez wielu na wyrocznię moralną nie powinnaś
          rzucać słow na wiatr.
          Mimo wszystko liczę na adresy.
          • _helga Re:Helga. Wytłumacz mi,jeśli łaska,kto zacz ślima 22.08.02, 22:15
            Heheeeee!! Slimak to taki zwierzak ktory siedzi w ogrodzie na lisciu kapusty i
            ja pozera. Jeszcze nie rzucalam obelgami w slimaki, ale jak chcesz, to moge
            rzucic. No to rzucam, ale delikatnie, bo nie wiem za co:

Ty slimaku pokrecony inaczej w muszli dziurawej!!!

Zadowolony teraz?

PS. A czy wyrocznia moralna moze mowic na przyklad "ty chuju"? Bo jak nie moze,
            to ja uprzejmie dziekuje za to stanowisko. Sam je sobie obejmij.
            • Gość: Śmiewca Re:Helga.Jakże maleją karły w powiększeniu!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 22:19
              _helga napisała:

> Heheeeee!! Slimak to taki zwierzak ktory siedzi w ogrodzie na lisciu kapusty
              i
              > ja pozera. Jeszcze nie rzucalam obelgami w slimaki, ale jak chcesz, to moge
              > rzucic. No to rzucam, ale delikatnie, bo nie wiem za co:
              >
              > Ty slimaku pokrecony inaczej w muszli dziurawej!!!
              >
              > Zadowolony teraz?
              >
              > PS. A czy wyrocznia moralna moze mowic na przyklad "ty chuju"? Bo jak nie
              moze,
              >
              > to ja uprzejmie dziekuje za to stanowisko. Sam je sobie obejmij.
              >
            • Gość: Ślimak Re:Helga. Teraz serio: blondyneczko-dowcip w tekś IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 22:37
              _helga napisała:

> Heheeeee!! Slimak to taki zwierzak ktory siedzi w ogrodzie na lisciu kapusty
              i
              > ja pozera. Jeszcze nie rzucalam obelgami w slimaki, ale jak chcesz, to moge
              > rzucic. No to rzucam, ale delikatnie, bo nie wiem za co:
              >
              > Ty slimaku pokrecony inaczej w muszli dziurawej!!!
              >
              > Zadowolony teraz?
              >
              > PS. A czy wyrocznia moralna moze mowic na przyklad "ty chuju"? Bo jak nie
              moze,
              >
              > to ja uprzejmie dziekuje za to stanowisko. Sam je sobie obejmij.
              >
              • _helga Czyli chcesz dostac lomot? 22.08.02, 22:50
                Po co mnie zaczepiasz? Jestes nienormalny, chodzisz po ludziach i ich
                zaczepiasz zeby po gebie dostac? Masochista?

Ale to forum jest rozrywkowe. Az sie roi od stuknietychsmile Moze jakiegos seksu
                zazyj, nawet jednoosobowego, to ci ulzy to, co ci tak dolega?
                • Gość: Śmiewca Re Helga: Wzajemności! Szczegóły niżej bez cenzury IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 22.08.02, 22:57
                  _helga napisała:

> Po co mnie zaczepiasz? Jestes nienormalny, chodzisz po ludziach i ich
                  > zaczepiasz zeby po gebie dostac? Masochista?
                  >
                  > Ale to forum jest rozrywkowe. Az sie roi od stuknietychsmile Moze jakiegos seksu
                  > zazyj, nawet jednoosobowego, to ci ulzy to, co ci tak dolega?

Wzajemnośći: czy przy nazywaniu kogoś "hujem" przeżywasz orgazm? Bywa tak
                  u BSM.
                  >
                  • sceptyk do "dyskutanta" Smiewcy 22.08.02, 23:08
                    Burzysz sie i wykrzykujesz cos, niepelnosprawny dyskutancie. Ja sobie
                    przypominam tylko dwukrotna wymiane opinii z Toba. Na ktorej zreszta jestem
                    bardo stratny. Pierwszy raz to bylo w watku o rejestracji partii
                    antyklerykalnej. Paru uczestnikow dyskusji postawilo czlonkom i sympatykom tej
                    partii pytanie, "jaka role pelni tam Grzegorz Piotrowski?". Odpowiedzi nie
                    bylo. Ponowilem wiec pytanie. Odpowiedzi nie bylo.
                    ---------------------------------
                    Do czlonkow i sympatykow
                    No minelo juz ponad 24 godz. od czasu jak pytanie zostalo postawione. A
                    odpowiedzi wciaz brak. Jaka role pelni Grzegorz Piotrowski w Waszej partii?

------------------------------------

I na to odpowiedzial mi smiewca.

I wy jeszcze z tym chłamem Sceptykiem dyskutujecie
                    podziwiam, zaiste jest u was prawdziwie chrześcijanska pokora!
                    --------------------------------------------------

Napisalem jeszcze cos i z godnoscia charakteryzujaca ludzi rozumnych oddalilem
                    sie z tego watku, jako ze nie przywyklem tracic czasu na dyskusje z idiotami.

Drugi raz mialem watpliwa przyjemnosc natkniecia sie na owoce twej '"mysli"
                    (zwroc uwage na cudzyslow), gdy przeczytalem Twoj istotny wklad w dyskusje o
                    wizycie Papieza w Polsce. Oznajmiles tam, ze w czasie mszy na Bloniach byles
                    sobie gdzies na piwie.

Skomentowalem to, ze bym sie nie zdziwil gdybys byl w burdelu. I okreslilem
                    Ciebie jako sympatyka Grzegorzy Piotrowskiego, poniewaz tak z watku, w ktorym
                    wymienilem (ze strata) z Toba listy, logicznie wynikalo.

Nie wykluczam, ze moze pisales cos gdzies jeszcze o Piotrowskim. Bezczelnoscia
                    i dowodem zarozumialosci natomiast z Twojej strony jest wymaganie, abym biegal
                    po Forum i szukal, co tez Smiewca jeszcze "wymysli" (zwroc uwage na cudzyslow).
                    Ja takie teksty jak Twoje, to pisze przez sen, wkladajac sobie dlugopis miedzy
                    palce u nogi i sniac koszmarny sen o tym, co by sie stalo, gdyby pewnego dnia
                    Pan Bog odebral mi rozum.
                    • Gość: jaski Re: Helga kabluje, to sie wpale...... IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 22.08.02, 23:48
                      Beee Helga, beee. Czy nie rozumiesz Moja Droga, ze kazde zyjatko, kazdy nawet
                      najbardziej paskudny robaczek ma prawo sobie napisac co mu lezy na watrobce na
                      nota bene Publicznym forum(jak najbardziej publicznym, wszak www.gazeta.pl nie
                      jezt pay site)? A ze glupoty sobie pisze to daj odpor, olej, nie czytaj,walcz,
                      ale nie uzywaj sily wyzszej (Ciemnej Maasy) w zwalczaniu nieszczesnika. Jak ja
                      bym sobie na jakiejs Aol czy innym Msn chcial sie powyglupiac i napisal, ze
                      Busza chce kropnac, to by sie posmiali, poklocili ze mna, odpowiednie sluzby by
                      sie moze zainteresowaly(lub nie, bo oszolomow kupa wszakze) ale NIKT by nie
                      lecial z pyskiem do webmastera zeby watek sciagac. A jak zabanowane to juz nie
                      istnieje? Od pisania durnoty na www. do czynu droga ogromnie daleka,
                      nieskonczona wprost sie wydaje. Na koniec dowcip stary(jeszcze z 'dawnych,
                      dobych czsow') chcialbym Ci zadedykowac:

-Co trzeba zamienic, jezeli okazalo sie, ze ideologia nie pasuje do
                      rzeczywistosci?
                      • _helga Re: Helga kabluje, to sie wpale...... 23.08.02, 00:07
                        Gość portalu: jaski napisał(a):

> Beee Helga, beee. Czy nie rozumiesz Moja Droga, ze kazde zyjatko, kazdy nawet
                        > najbardziej paskudny robaczek ma prawo sobie napisac co mu lezy na watrobce
                        na
                        > nota bene Publicznym forum(jak najbardziej publicznym, wszak www.gazeta.pl
                        nie
                        > jezt pay site)? A ze glupoty sobie pisze to daj odpor, olej, nie
                        czytaj,walcz,
                        > ale nie uzywaj sily wyzszej (Ciemnej Maasy) w zwalczaniu nieszczesnika. Jak
                        ja
                        > bym sobie na jakiejs Aol czy innym Msn chcial sie powyglupiac i napisal, ze
                        > Busza chce kropnac, to by sie posmiali, poklocili ze mna, odpowiednie sluzby
                        by
                        >
                        > sie moze zainteresowaly(lub nie, bo oszolomow kupa wszakze) ale NIKT by nie
                        > lecial z pyskiem do webmastera zeby watek sciagac. A jak zabanowane to juz
                        nie
                        > istnieje? Od pisania durnoty na www. do czynu droga ogromnie daleka,
                        > nieskonczona wprost sie wydaje. Na koniec dowcip stary(jeszcze z 'dawnych,
                        > dobych czsow') chcialbym Ci zadedykowac:
                        >
                        > -Co trzeba zamienic, jezeli okazalo sie, ze ideologia nie pasuje do
                        > rzeczywistosci?

Zmienic ideologiesmile
                        A co pan powiesz na takie zdanko z Poppera, czyli ideologa czasow
                        najnowszych: "wolnosc ruchu twojej piesci konczy sie tam gdzie zaczyna sie nos
                        twojego sasiada". Hm?
                        • Gość: jaski Re: Helga kabluje, to sie wpale...... IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 23.08.02, 00:19
                          _helga napisała:

> Zmienic ideologiesmile
                          > A co pan powiesz na takie zdanko z Poppera, czyli ideologa czasow
                          > najnowszych: "wolnosc ruchu twojej piesci konczy sie tam gdzie zaczyna sie
                          nos
                          > twojego sasiada". Hm?
                          >
                          >
                          • _helga Re: Helga kabluje, to sie wpale...... 23.08.02, 00:24

> _helga napisała:
                            >
                            >
                            >
                            > > Zmienic ideologiesmile
                            > > A co pan powiesz na takie zdanko z Poppera, czyli ideologa czasow
                            > > najnowszych: "wolnosc ruchu twojej piesci konczy sie tam gdzie zaczyna sie
                            >
                            > nos
                            > > twojego sasiada". Hm?
                            > >
                            > >
                            • Gość: jaski Re: Helga kabluje, to sie wpale...... IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 23.08.02, 00:38
                              Daj spokoj Helga tak to do niczego nie dojdziemy, papier do idei nie ma nic, bo
                              na tym samym papierze mozna drukowac mein kampf biblie i traktaty medrcow
                              syjonu czy jakos tak. To narzedzie tylko," pistolety nie zabijaja...." Mi
                              chodzi o postawe. Roznica taka, jak zobacze, ze ktos kogos morduje to
                              zastrzele goscia bez namyslu, jak natomiast ktos pisze wypocimy, to najwyzej
                              moge mu szczesliwej drogi zyczyc. Poza tym, badania naukowe dowodza, ze papier
                              ciezko strawny jest...
                              • _helga Re: Helga kabluje, to sie wpale...... 23.08.02, 00:50

> Daj spokoj Helga tak to do niczego nie dojdziemy, papier do idei nie ma nic,
                                bo
                                >
                                > na tym samym papierze mozna drukowac mein kampf biblie i traktaty medrcow
                                > syjonu czy jakos tak. To narzedzie tylko," pistolety nie zabijaja...." Mi
                                > chodzi o postawe. Roznica taka, jak zobacze, ze ktos kogos morduje to
                                > zastrzele goscia bez namyslu, jak natomiast ktos pisze wypocimy, to najwyzej
                                > moge mu szczesliwej drogi zyczyc. Poza tym, badania naukowe dowodza, ze
                                papier
                                > ciezko strawny jest...

Oczywisciesmile Web do idei nie ma nic, bo na tym samym forum mozna mozna puszczac
                                mein kampf, biblie i traktaty medrcow syjonu czy jakos tak. To narzedzie
                                tylko, "pistolety nie zabijaja...." Roznica jest tylko taka, ze jak ktos
                                poczyta biblie, a szczegolnie przykazanie "nie zabijaj", to mu na dobre
                                wyjdzie. A jak Main Kampf, to niekoniecznie. Poza tym badania naukowe dowodza,
                                ze world wide web w ogole polknac sie nie da, a co dopiero strawicsmile
                          • sceptyk Jaski, znowu tu jestes? 23.08.02, 00:28
                            I te swoje brednie o wolnosci i cenzurze opowiadasz? Tworzysz jakis knajacki
                            kodeks git ludzi, czy podobnych grup z marginesu, gdzie 'zakapowanie' jest
                            swinstwem i wyklucza dana osobe z grupy. Ale to nie ma przeniesienia na
                            spoleczenstwa. Ja nie jestem czlonkiem grupy git ludzi. I moim obowiazkiem jest
                            pomagac chronic spoleczenstwo przed atakami idiotow, wariatow i kryminalistow.
                            Helga juz pisala gdzies, ze jak widzisz bandytow tlukacych jakas staruszke to
                            Twoim OBOWIAZKIEM powinno byc poinformowanie policji, ze cos takiego ma
                            miejsce. Jak widzisz, ze ktos sie wlamuje do domu, to Twoim OBOWIAZKIEM jest
                            zawiadomic policje. Nie dosc, ze tego wymaga poczucie solidarnosci z osoba
                            krzywdzona, ale jeszcze, dodatkowo, prawo nakazuje tak Ci postapic. Bo inaczej
                            staniesz sie biernym wspoluczestnikiem. I wsadza Cie do pierdla. Nie wymyslaj
                            nowych regul wspolzycia w spoleczenstwie.

I tak samo bede uwazal za swoj obowiazek poinformowac odpowiednie sluzby, ze we
                            moim miescie pojawily sie plakaty nawolujace do wykastrowania Jaskiego,
                            poniewaz on sie nie podoba tworcom plakatow. Wystarczy, ze dwom facetom trafi
                            do przekonania plakat i bedziesz bez jaj, ze uzyje tego dosc obrazowego
                            przykladu, ktory moze do Ciebie trafi. To tez bedzie zakapowanie?

Zrob wysilek umyslowy (wiem ze ciezko) i postaraj sie odroznic wolnosc dla
                            pogladow i idei, od swobody gloszenia pomyslow godzacych w innych ludzi, w
                            podstawy ladu spolecznego. Co chcesz, zeby kazdy chodzil po miescie z karabinem
                            maszynowym i sam sie bronil przed atakami wyniklymi z akcji propagandowych
                            roznych swirow? Negujesz role instytucji zbudowanych przez spoleczenstwa dla
                            ochrony zycia, wartosci i, wlasnie, wolnosci dla normalnego czlowieka w imie
                            bzdurnych pogladow, ze wszystko wszystkim wolno. Nie wolno.
                            • Gość: Hiacynt ___________________sceptylek pisze o współżyciu IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 00:35
                              sceptyk napisał:

> I te swoje brednie o wolnosci i cenzurze opowiadasz? Tworzysz jakis knajacki
                              > kodeks git ludzi, czy podobnych grup z marginesu, gdzie 'zakapowanie' jest
                              > swinstwem i wyklucza dana osobe z grupy. Ale to nie ma przeniesienia na
                              > spoleczenstwa. Ja nie jestem czlonkiem grupy git ludzi. I moim obowiazkiem
                              jest
                              >
                              > pomagac chronic spoleczenstwo przed atakami idiotow, wariatow i
                              kryminalistow.
                              > Helga juz pisala gdzies, ze jak widzisz bandytow tlukacych jakas staruszke to
                              > Twoim OBOWIAZKIEM powinno byc poinformowanie policji, ze cos takiego ma
                              > miejsce. Jak widzisz, ze ktos sie wlamuje do domu, to Twoim OBOWIAZKIEM jest
                              > zawiadomic policje. Nie dosc, ze tego wymaga poczucie solidarnosci z osoba
                              > krzywdzona, ale jeszcze, dodatkowo, prawo nakazuje tak Ci postapic. Bo
                              inaczej
                              > staniesz sie biernym wspoluczestnikiem. I wsadza Cie do pierdla. Nie wymyslaj
                              > nowych regul wspolzycia w spoleczenstwie.

teoria i praktyka Sceptyka, jesteś hipokrytą

Hiacynt
                              • _helga Pani Hiacynto. Pani ma ze mna sprawe honorowa. 23.08.02, 00:52
                                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2757631&a=2764733
                              • Gość: siedem Re: ___________________sceptylek pisze o współżyc IP: *.tgory.pik-net.pl 30.08.02, 08:00
                                Gość portalu: carioca napisała:

> teoria i praktyka Sceptyka, jesteś hipokrytą
                                >
                                > Hiacynt

ty jesteś latarnią i opoką
                                5040

• Gość: jaski Re: Jaski, znowu tu jestes? IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 23.08.02, 07:23
                              sceptyk napisał:

> I te swoje brednie o wolnosci i cenzurze opowiadasz? Tworzysz jakis knajacki
                              > kodeks git ludzi, czy podobnych grup z marginesu, gdzie 'zakapowanie' jest
                              > swinstwem i wyklucza dana osobe z grupy. Ale to nie ma przeniesienia na
                              > spoleczenstwa. Ja nie jestem czlonkiem grupy git ludzi. I moim obowiazkiem
                              jest
                              >
                              > pomagac chronic spoleczenstwo przed atakami idiotow, wariatow i
                              kryminalistow.
                              > Helga juz pisala gdzies, ze jak widzisz bandytow tlukacych jakas staruszke to
                              > Twoim OBOWIAZKIEM powinno byc poinformowanie policji, ze cos takiego ma
                              > miejsce. Jak widzisz, ze ktos sie wlamuje do domu, to Twoim OBOWIAZKIEM jest
                              > zawiadomic policje. Nie dosc, ze tego wymaga poczucie solidarnosci z osoba
                              > krzywdzona, ale jeszcze, dodatkowo, prawo nakazuje tak Ci postapic. Bo
                              inaczej
                              > staniesz sie biernym wspoluczestnikiem. I wsadza Cie do pierdla. Nie wymyslaj
                              > nowych regul wspolzycia w spoleczenstwie.
                              >
                              > I tak samo bede uwazal za swoj obowiazek poinformowac odpowiednie sluzby, ze
                              we
                              >
                              > moim miescie pojawily sie plakaty nawolujace do wykastrowania Jaskiego,
                              > poniewaz on sie nie podoba tworcom plakatow. Wystarczy, ze dwom facetom trafi
                              > do przekonania plakat i bedziesz bez jaj, ze uzyje tego dosc obrazowego
                              > przykladu, ktory moze do Ciebie trafi. To tez bedzie zakapowanie?
                              >
                              > Zrob wysilek umyslowy (wiem ze ciezko) i postaraj sie odroznic wolnosc dla
                              > pogladow i idei, od swobody gloszenia pomyslow godzacych w innych ludzi, w
                              > podstawy ladu spolecznego. Co chcesz, zeby kazdy chodzil po miescie z
                              karabinem
                              >
                              > maszynowym i sam sie bronil przed atakami wyniklymi z akcji propagandowych
                              > roznych swirow? Negujesz role instytucji zbudowanych przez spoleczenstwa dla
                              > ochrony zycia, wartosci i, wlasnie, wolnosci dla normalnego czlowieka w imie
                              > bzdurnych pogladow, ze wszystko wszystkim wolno. Nie wolno.

Kolego Sceptyku, nie wyciagaj ciezkiej artylerji zeby ubic muche w kiblu, bo to
                              nieco smieszne i zalosne zarazem. Zrobze pierwszy ten wysilek umyslowy(jasne ,
                              ze ciezko) i postaraj sie kaliber odroznic, to jest roznice pomiedzy daniem w
                              morde staruszce a wypisywaniem haselek. Jak sobie napiszezs ' uciac jaja
                              jaskiemu' to tylko czas zmarnujesz, jak sobie scyzoryk kupisz i sie na jaskiego
                              zaczaisz, to sie wtedy nie zdziw jak Cie kuku spotka. Dostrzegasz subtelna
                              roznice? Byc moze Helga wytlumaczy Ci prawna kwalifikacje ww dzialan. I
                              oczywiscie nie neguje ani istnienia, ani roli instytucji jak tez Twojego
                              obowiazku, jakbys go sobie nie wyobrazal. Coz, Twoje wartosci moga byc nieco
                              inne niz moje, a fakt ten wg moich(wartosci?) nie bardzo kwalifikuje sie do
                              kablowania. Oczywiscie przynaleznosc do grupy jest dowolna.

P.S W imieni moich genitaliow dzieki za wspolprace. Od slow do czynow droga
                              daleka jaednak.....

• sceptyk Re: Jaski, znowu tu jestes? Jeszcze troche. 23.08.02, 12:10
                                Jaski:

Jak sobie napiszezs ' uciac jaja jaskiemu' to tylko czas zmarnujesz, jak sobie
                                scyzoryk kupisz i sie na jaskiego zaczaisz, to sie wtedy nie zdziw jak Cie kuku
                                spotka. Dostrzegasz subtelna roznice?

-----------------------------------------

Zara, zara. Po kolei i z uzyciem rozumu. Jak sobie napisze owe zdanie o
                                genitaliach jaskiego w pamietniku, to oczywiscie tylko czas zmarnuje, jak
                                piszesz. Jesli natomiast napisze je na wieeeeelkich plakatach, rozlepionych
                                kolo wyjscia z metra, badz na Forum, to wcale nie musze scyzoryka kupowac.
                                Wystarczy, ze bedzie mial go ten, kto plakat (badz tekst na Forum) przeczyta i
                                zgozi sie z postulatem, aby mego milego interlokutora wykastrowac.

poki co
                                pozdrawiam
                                sc-k
                                • Gość: Hiacynt Sceptylku, czas najwyższy IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.08.02, 12:20
                                  sceptyk napisał:

> Zara, zara. Po kolei i z uzyciem rozumu.

smile))

Hiacynt
                                • Gość: jaski Re: Jaski, znowu tu jestes? Jeszcze troche. IP: *.chicago-24rh16rt.il.dial-access.att.net 24.08.02, 18:29
                                  Zostawmy te jaja jaskiego w spokoju moze. To tak tylko, zeby juz moze temat
                                  skonczyc, pora sie zrobila, a wiem, ze ani Ty mnie, ani ja Ciebie nie
                                  przekonam. Ja po prostu(moze to zboczenie?) tolerancje mam i to duza i dlatego
                                  uwazam, ze Ty mozesz sobie zaczynac kazdy swoj post od "Niech bedzie
                                  pochwalony' a Krzys od 'Zdjac to gowno ze sciany'. Kolego Sceptyku, piszesz
                                  wielkie slowa o ranieniu uczuc i wartosci w ktore wierzysz. Czy Twoje wartosci
                                  sa az tak nikle, ze byle glupi post jest dla nich zagrozeniem? Te Twoje
                                  wartosci sa Twoje, dlaczego uwazasz, ze sa universalne? Co bys powiedzial,
                                  gdyby np dla mnie, jako ateisty, komunisty, brahmina, muslima, druida czy
                                  czczyciela Bachusa (niepotrzebne skreslic) jednoczesnie obywatela RP ten symbol
                                  obcej religi i religii w ogole wiszacy w MOIM sejmie byl atakiem na moje
                                  wartosci? Ty masz prawo tego przedmiotu bronic, uzywajac nazewnictwa przyjetego
                                  w kregach religi ktora wyznajesz(krzyz, krucyfiks etc), ja mam prawo domagac
                                  sie zdjecia ww przedmiotu, uzywajac nomenklatury przyjetej przez moj system
                                  (gowno, szybowiec z pilotem etc). Czy to nie z wiatrakami walczysz przypadkiem?

P.S. Czy wg Ciebie nie nalezyaloby zaczac wsadzac tych co naklejaja plakaty
                                  namawiajace do picic piwa(wiadomo jakie skutki), kupowania samochodow i wielu
                                  wielu innych z pozoru niewinnych glupot, ktore moga jednak prowadzic do
                                  oplakanych skotkow?

Poki co, milego weekendu

• sceptyk Zblizamy sie do konca wymiany pogladow z Jaskim 24.08.02, 20:06
                                    Ja z przyjemnoscia Twoje genitalia w spokoju zostawie. Myslalem jedynie, ze na
                                    konkretnym i osobistym przykladzie wykaze Ci niestosownosc zachowan, ktore
                                    popierasz.

Natomiast jako kiepski zart odnotowuje Twa uwage, ze slowo 'gowno' nadaje sie
                                    do okreslenia krzyza, wedlug nomenklatury przyjetej przez czyjs system. Napisz
                                    moze cos o Mahomecie przy uzyciu podobnych slow. Bedziesz sie ukrywal do konca
                                    zycia. A jak Cie dorwa to wytlumacz im swa nomenklature. Moga dac Ci na to 15
                                    sekund.

Wyjasniam cierpliwie, ze u korzeni cywilizacji srodziemnomorskiej, na ktorej
                                    rowniez cywilizacja Polakow jest zbudowana, nie lezy ani komunizm, ani
                                    braminizm, ani islam, ani kult Bachusa. Prawo polskie, a sadze tez, ze i w US,
                                    zabrania ranic uczucia religijne. Jakby K52 zaatakowal wulgarnie buddyzm to sie
                                    skrzywie, ale specjalnie nie bede sie angazowal, bo to mnie nie dotyczy. I nie
                                    boli. A ja nie mam zamiaru walczyc ze wszystkimi o wszystko. Ponadto nie myl
                                    ideologii (komunizmu) z religia. To sa dwie rozne rzeczy. Sowieci chcieli
                                    zrobic z ideologii religie, ale mozna powiedziec, ze im sie nie bardzo udalo.

Tlumacze jeszcze raz. Mam prawo, by moje uczucia religijne nie byly ranione. I
                                    naprawde w tym momencie obsesja Kretyna mnie przestaje interesowac. Nie jestem
                                    psychiatra i nie mam zamiaru wysluchiwac jego wynurzen, ktore w dodatku atakuja
                                    mnie i wiekszosc innych uczestnikow portalu. Prawa mniejszosci szanuje, ale
                                    portal to nie kanapka psychoanalityka. Dodaje, ze nie jestem ani Matka Teresa,
                                    ani Swietym Mikolajem. Ani nawet Dziadkiem Mrozem. Chcesz zrobic przyjemnosc
                                    Kretynowi? Umow sie z nim i wysluchuj go cierpliwie. Ale nie zachecaj mnie,
                                    abym ja to robil. Bo nie chce.

Przy okazji Twego postu mam pytanie. Czy Twoja ogromna tolerancja nie oznacza
                                    po prostu, ze nie wyznajesz zadnych wartosci i nie interesuja Cie wartosci
                                    innych? I w zwiazku z tym Ci wszystko jedno, co sie gdzie dzieje, aby jedynie
                                    Twoje geni..(oops, pardon) byly zostawione w spokoju. Takich ludzi na swiecie
                                    jest mnostwo. Ale wlasnie przez takich ludzi doszlo do faszyzmow i komunizmow.
                                    Tolerancja polega na zrozumieniu i zaakceptowaniu odmiennosci czyichs
                                    pogladow. Machniecie reka i stwierdzenie: 'Eee, mnie tam wszystko jedno, co
                                    mnie to obchodzi, robta co chceta' nie jest tolerancja. Jest reakcja madrych
                                    inaczej.

Ale to tylko zapytanie. Nie stwierdzenie, bron Boze.

Wzajemnie milego weekendu zycze. Mam nadzieje, ze zdala od gitowcow.
                                    sc-k
                                    • Gość: jaski Re: Zblizamy sie do konca wymiany pogladow z Jask IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 24.08.02, 22:04
                                      sceptyk napisał:

> Ja z przyjemnoscia Twoje genitalia w spokoju zostawie. Myslalem jedynie, ze
                                      na
                                      > konkretnym i osobistym przykladzie wykaze Ci niestosownosc zachowan, ktore
                                      > popierasz.

Przykro mi, ale dalej sie nie rozumiemy. W watku o Kotanskim Holdys madra rzecz
                                      napisal, mniej wiecej ' Na swiecie jest 6mld ludzi a kim to ja jestem, rzeby
                                      kogos pouczac p przekonywac do swoich racji' cos takiego. Zycze i Tobie i mnie,
                                      zebysmy jakies wnioski mogli z tego wyciagnac.

>
                                      > Natomiast jako kiepski zart odnotowuje Twa uwage, ze slowo 'gowno' nadaje sie
                                      > do okreslenia krzyza, wedlug nomenklatury przyjetej przez czyjs system.
                                      Napisz
                                      > moze cos o Mahomecie przy uzyciu podobnych slow. Bedziesz sie ukrywal do
                                      konca
                                      > zycia. A jak Cie dorwa to wytlumacz im swa nomenklature. Moga dac Ci na to 15
                                      > sekund.

Surelife - najlepsze kamizelki kuloodporne na swiecie. Kazdy idiotyzm jest
                                      idiotyzmem, niezaleznie czy dodtyczy religi(jakiejkolwiek) czy nie. Problem
                                      wydaje sie natomiast, by z religi(i innych wartosci, waznych dla kogos tam)
                                      tych idiotyzmow nie robic. O co mi chodzi? Na ' zdjac to g... ze sciany ' mozna
                                      zareagowac babem, mozna tez(wg wartosci ch) powiedziec-Bede sie modlil, zeby
                                      Bog dusze twa odmienil.

> Wyjasniam cierpliwie, ze u korzeni cywilizacji srodziemnomorskiej, na ktorej
                                      > rowniez cywilizacja Polakow jest zbudowana, nie lezy ani komunizm, ani
                                      > braminizm, ani islam, ani kult Bachusa.

Racja. Ale Europa to tez Belgia, Holandia Niemcy czy Szwajcaria.

Prawo polskie, a sadze tez, ze i w US,
                                      > zabrania ranic uczucia religijne.

W us to wyglada o tyle inaczej, ze zadna z religi nie ma uprzywilejowanego
                                      prawnie ani spolecznie statusu. Rozdzial religii od panstwa jest autentyczny,
                                      skuteczny i pozadany przez spoleczenstwo.

Jakby K52 zaatakowal wulgarnie buddyzm to sie
                                      >
                                      > skrzywie, ale specjalnie nie bede sie angazowal, bo to mnie nie dotyczy. I
                                      nie
                                      > boli. A ja nie mam zamiaru walczyc ze wszystkimi o wszystko. Ponadto nie myl
                                      > ideologii (komunizmu) z religia. To sa dwie rozne rzeczy. Sowieci chcieli
                                      > zrobic z ideologii religie, ale mozna powiedziec, ze im sie nie bardzo udalo.
                                      >
                                      > Tlumacze jeszcze raz. Mam prawo, by moje uczucia religijne nie byly ranione.

Oczywiscie. A krzys ma prawo atakowac religie. W ukaldy miedzy Wami nie wnikam.

I
                                      > naprawde w tym momencie obsesja Kretyna mnie przestaje interesowac. Nie
                                      jestem
                                      > psychiatra i nie mam zamiaru wysluchiwac jego wynurzen, ktore w dodatku
                                      atakuja
                                      >
                                      > mnie i wiekszosc innych uczestnikow portalu. Prawa mniejszosci szanuje, ale
                                      > portal to nie kanapka psychoanalityka. Dodaje, ze nie jestem ani Matka
                                      Teresa,
                                      > ani Swietym Mikolajem. Ani nawet Dziadkiem Mrozem. Chcesz zrobic przyjemnosc
                                      > Kretynowi? Umow sie z nim i wysluchuj go cierpliwie. Ale nie zachecaj mnie,
                                      > abym ja to robil. Bo nie chce.

> Przy okazji Twego postu mam pytanie. Czy Twoja ogromna tolerancja nie oznacza
                                      > po prostu, ze nie wyznajesz zadnych wartosci i nie interesuja Cie wartosci
                                      > innych?
                                      Dlaczego az tak tragicznie? Ja kiedys probowalem egiptologie studiowac i wyszlo
                                      mi, ze przez 8k lat ludzie w Ra czy innego Amuna wierzyli, w Swiatowida, swiete
                                      drzewa kamyki, dobre mzimu etc etc. Nasz JC ma dopiero 2k lat, to jeszcze mloda
                                      religia, a wartosci sa pewne universalne ktore mozna miec niezaleznie czy sie
                                      do kosciola, synagogi czy meczetu albo knajpy chodzi. W te wartosci wierze i im
                                      sluze, a jakie one sa- to juz temat na inna okazje, zreszta zapewne domyslasz
                                      sie.

I w zwiazku z tym Ci wszystko jedno, co sie gdzie dzieje, aby jedynie
                                      > Twoje geni..(oops, pardon) byly zostawione w spokoju. Takich ludzi na swiecie
                                      > jest mnostwo.

Ale wlasnie przez takich ludzi doszlo do faszyzmow i komunizmow.

Jestem antyfaszysta i absolutnie nie wielbie komunizmu w jego praktycznym
                                      wydaniu, ktore mielismy okazje zaobserwowac

> Tolerancja polega na zrozumieniu i zaakceptowaniu odmiennosci czyichs
                                      > pogladow.

Toc iles tam razy juz pisalem, ze Twoje poglady rozumien, uznaje Twoje prawa
                                      etc. Ja pretensje nie do Twych pogladow mialem, tylko do dzialania ktore
                                      wykonales.

Machniecie reka i stwierdzenie: 'Eee, mnie tam wszystko jedno, co
                                      > mnie to obchodzi, robta co chceta' nie jest tolerancja. Jest reakcja madrych
                                      > inaczej.
                                      Zjawisko jaknajbardziej niepozadane, ale istniejace. I co ztym zrobic?

> Ale to tylko zapytanie. Nie stwierdzenie, bron Boze.
                                      >
                                      > Wzajemnie milego weekendu zycze. Mam nadzieje, ze zdala od gitowcow.
                                      > sc-k
                                      CZapka do ziemii, po kajdaniarsku.
                              • _helga Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:))) 23.08.02, 15:54

Zgadza sie. Od slow do czynow droga daleka, jaskismile) Dlatego nikt nie oczekuje
                                od admina zeby powiadamial policje o kazdorazowym umieszczeniu jakiegos postu
                                na oslej lawce, nawet jesli tresc tego postu koliduje z kodeksem karnym.
                                Niemniej wiesz czym sie rozni ten post od wielu innych z cyklu "Zydzi do gazu"?
                                A mianowicie wskazaniem konkretnego celu. Cel masowy, ale sprecyzowany. Chodzi
                                o zabicie wszystkich Zydow zamieszkalych w Polsce. Jesli ci sie wydaje ze
                                kodeks karny na to pozwala, to zrob eksperyment. Napisz dokladnie to co
                                zacytowalam na kartce w 1 egzemplarzu, podpisz sie i wywies w miejscu
                                publicznym, tak, by dac szanse ze to ktos w ogole zauwazy. A potem czekaj, az
                                zjawi sie policja i przyjmij z pokora wyrok ktory cie za to czekasmile

Jednym slowem, za jedna kartke to cie nie beda za intensywnie tropic bo maja
                                inne problemy. Jednak jesli bedziesz uprzejmy poinformowac ich kim jestes, to
                                cie wsadza.

O wycinaniu tego rodzaju postow powiem jeszcze jedno: wg. kodeksu karnego moze
                                ucierpiec nie tylko autor tego postu ale i wlasciciel portalu. Jedna z sankcji
                                dokuczliwych dla uzytkownikow forum moze byc to, ze forum zostanie zamkniete
                                calkiem, na jakis okreslony czas lub w ogole.

Na koniec wreszcie, jaski, o zjawisku kapowania mozna mwic wtedy, gdy nie
                                dotyczy ono przestepstwa. Czyli wtedy, kiedy np. Zdzisia donosi na Krzysie ze
                                Krzysia jej do zupy mlecznej pluje. O zjawisku cenzury wtedy, kiedy tnie sie
                                cos np. ze wzgledow politycznych, a nie ze wzgledu na kodeks karny. Tak
                                naprawde to bardzo liberalny portal. I oby tak bylo dalej, w tym caly jego urok.

Sceptyk juz cos ci napisal o "kodeksie git ludzi". Nic dodac, nic ujac. Ja nie
                                jestem "git czlowiekiem", a zasady honoru czerpie z miejsc innych niz
                                spacerownik dla wiezniow.
                                • Gość: jaski Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) IP: *.chicago-24rh16rt.il.dial-access.att.net 24.08.02, 18:48
                                  _helga napisała:

>
                                  > Zgadza sie. Od slow do czynow droga daleka, jaskismile) Dlatego nikt nie
                                  oczekuje
                                  > od admina zeby powiadamial policje o kazdorazowym umieszczeniu jakiegos postu
                                  > na oslej lawce, nawet jesli tresc tego postu koliduje z kodeksem karnym.
                                  > Niemniej wiesz czym sie rozni ten post od wielu innych z cyklu "Zydzi do
                                  gazu"?
                                  >
                                  > A mianowicie wskazaniem konkretnego celu.

Helus, badz laskawa mnie nie wkurwiac, dobrze? Ja KK to juz dawno mialem, ale
                                  jeszcze co nieco pamietam, a Ty bylas laskawa wspomiec cos o tym jakobys
                                  prawnikiem byla, to napisalem, zebys Sceptykowi wyjasnila kwalifikacje czynu, a
                                  nie pisala rzewnych pierdul dla czytanki do kl VI.

Cel masowy, ale sprecyzowany.
                                  A co tu kurwa cel ma do rzeczy? Od kiedy norma prawna jakis ' cel ' okresla? O
                                  prawie na strzelnicy piszesz?

Chodzi
                                  > o zabicie wszystkich Zydow zamieszkalych w Polsce. Jesli ci sie wydaje ze
                                  > kodeks karny na to pozwala,
                                  Na co? na zabojstwo? Art 240-ktorys tam KK.

to zrob eksperyment. Napisz dokladnie to co
                                  > zacytowalam
                                  To znaczy co mam napisac. "Wystrzelac wszystkich Zydow w Polsce"?CZy to ma byc
                                  grozba karalna?

na kartce w 1 egzemplarzu, podpisz sie i wywies w miejscu
                                  > publicznym, tak, by dac szanse ze to ktos w ogole zauwazy. A potem czekaj, az
                                  > zjawi sie policja i przyjmij z pokora wyrok ktory cie za to czekasmile
                                  >
                                  > Jednym slowem, za jedna kartke to cie nie beda za intensywnie tropic bo maja
                                  > inne problemy. Jednak jesli bedziesz uprzejmy poinformowac ich kim jestes, to
                                  > cie wsadza.

A zalozymy sie?
                                  >
                                  > O wycinaniu tego rodzaju postow powiem jeszcze jedno: wg. kodeksu karnego
                                  moze
                                  > ucierpiec nie tylko autor tego postu ale i wlasciciel portalu.

Dokladniej prosze.

Jedna z sankcji
                                  > dokuczliwych dla uzytkownikow forum moze byc to, ze forum zostanie zamkniete
                                  > calkiem, na jakis okreslony czas lub w ogole.

Nie porabalo ci sie cos Sloneczko?

>
                                  > Na koniec wreszcie, jaski, o zjawisku kapowania mozna mwic wtedy, gdy nie
                                  > dotyczy ono przestepstwa. Czyli wtedy, kiedy np. Zdzisia donosi na Krzysie ze
                                  > Krzysia jej do zupy mlecznej pluje.

Doprawdy? Zdzisia plujac do zupy narazila moje wartosci moralne i dopuscila sie
                                  czasowego zawladniecia codzym mieniem, zmienila stan codzego mienia(plucie)
                                  oraz dopuscila sie pospolitej kradziezy polegajacej na umiejszeniu wartosci
                                  posiadanego przez Krzysie mienia( zupa z flegma bedzie miala zdecydowanie
                                  mniejsza wartosc rynkowa niz zupa nieskazona) Ty, jakiego Ty prawa uczysz?

O zjawisku cenzury wtedy, kiedy tnie sie
                                  > cos np. ze wzgledow politycznych, a nie ze wzgledu na kodeks karny. Tak
                                  > naprawde to bardzo liberalny portal. I oby tak bylo dalej, w tym caly jego
                                  urok
                                  > .
                                  >
                                  > Sceptyk juz cos ci napisal o "kodeksie git ludzi". Nic dodac, nic ujac. Ja
                                  nie
                                  > jestem "git czlowiekiem", a zasady honoru czerpie z miejsc innych niz
                                  > spacerownik dla wiezniow.

BLE, ble, ble, ble ble.............
                                  >
                                  >
                                  • _helga Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) 24.08.02, 18:54
                                    jaski, co sie tak wnerwiasz? Osobiscie dotkniety sie poczules, czy co? Moze
                                    przez to porownanie do git ludzi? Jesli tak to przepraszam, nie mialam zamiaru
                                    cie tak wnerwiac.
                                    • Gość: jaski Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) IP: *.chicago-24rh16rt.il.dial-access.att.net 24.08.02, 19:11
                                      _helga napisała:

> jaski, co sie tak wnerwiasz? Osobiscie dotkniety sie poczules, czy co? Moze
                                      > przez to porownanie do git ludzi? Jesli tak to przepraszam, nie mialam
                                      zamiaru
                                      > cie tak wnerwiac.

HEj, etam jakie przepraszam, jaskiego dotknac ciezko, chyba ze osobisciesmile
                                      Liczylem tylko, ze wyjasnisz subtelna roznice miedzy checia sprawcza, zamiarem,
                                      planowaniem a wykonaniem, ale kit z tym.

P.S. A gitowce to fajne ludzie byli.
                                      • _helga Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) 24.08.02, 19:16

> _helga napisała:
                                        >
                                        > > jaski, co sie tak wnerwiasz? Osobiscie dotkniety sie poczules, czy co? Moz
                                        > e
                                        > > przez to porownanie do git ludzi? Jesli tak to przepraszam, nie mialam
                                        > zamiaru
                                        > > cie tak wnerwiac.
                                        >
                                        > HEj, etam jakie przepraszam, jaskiego dotknac ciezko, chyba ze osobisciesmile
                                        > Liczylem tylko, ze wyjasnisz subtelna roznice miedzy checia sprawcza,
                                        zamiarem,
                                        >
                                        > planowaniem a wykonaniem, ale kit z tym.
                                        >
                                        > P.S. A gitowce to fajne ludzie byli.

heheeeesmile))) Ale teraz wlasnie siedze w innym watku i sie drapie po glowie.
                                        Wyobraz sobie wlasnie sie dowiedzialam, ze ta nowa partia antyklerykalna Racja
                                        miala w chwili rejestracji 11 tysiecy czlonkow! A Unia Wolnosci ma aktualnie
                                        15 tysiecy. Zapchalo mnie, siedze tam i czekam zeby mi to ktos wyjasnil.
                                        • Gość: jaski Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 24.08.02, 19:43
                                          Byt ksztaltuje swiadomosc?

No, niezle, 11k to ladna sumka. Ja w swym zboczeniu jestem za, tam gdzie jest
                                          uzredowy swiety, powiniem byc tez oficjalny diabel, ot dla rownowagi.
                                          • _helga Re: Jaski, to ty powinienes posluchac o prawie:)) 24.08.02, 19:51

> Byt ksztaltuje swiadomosc?
                                            >
                                            > No, niezle, 11k to ladna sumka. Ja w swym zboczeniu jestem za, tam gdzie jest
                                            > uzredowy swiety, powiniem byc tez oficjalny diabel, ot dla rownowagi.

A ja jestem zdumiona. W Polsce jest bezrobocie, nie? Duzo problemow. A tu
                                            partia antyklerykalna. Na dokladke normalnie tylu antyklerykalow jest na
                                            portalu, a teraz jakby nabrali wody w usta. Ani jednego nie ma. Ja tego
                                            kompletnie nie kapuje. Dlaczego akurat do tej partii sie zapisali?!!!
                    • Gość: Śmiewca Re:Do Akolity pozującego na Sceptyka IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.08.02, 00:44
                      sceptyk napisał:

> Burzysz sie i wykrzykujesz cos, niepelnosprawny dyskutancie. Ja sobie
                      > przypominam tylko dwukrotna wymiane opinii z Toba. Na ktorej zreszta jestem
                      > bardo stratny. Pierwszy raz to bylo w watku o rejestracji partii
                      > antyklerykalnej. Paru uczestnikow dyskusji postawilo czlonkom i sympatykom
                      tej
                      > partii pytanie, "jaka role pelni tam Grzegorz Piotrowski?". Odpowiedzi nie
                      > bylo. Ponowilem wiec pytanie. Odpowiedzi nie bylo.
                      > ---------------------------------
                      > Do czlonkow i sympatykow
                      > No minelo juz ponad 24 godz. od czasu jak pytanie zostalo postawione. A
                      > odpowiedzi wciaz brak. Jaka role pelni Grzegorz Piotrowski w Waszej partii?

śm. Jak wyjaśniałem nie raz nie jestem członkiem żadnej (!) partii, ale
                      jestem wielkim symatykiem rozumu w każdej partii. Polecam sympatyzowanie z
                      rozumem. nie pisze się wtedy głupot.
                      >
                      > ------------------------------------
                      >
                      > I na to odpowiedzial mi smiewca.

śm. nie manipuluj, duszko, jest to odpowiedż na post do członków "Racji", w
                      którym napisałeś, cytuje:
                      "Jak to wlasciwie zartowalem z Wami dyskutujac, bo wladze partii (pan
                      Grzechu?)
                      wydelegowaly mnie tutaj, zebym Was zahartowal w polemikach. Bo na pewno czeka
                      Was ich sporo w przyszlosci. No i udalo sie. Jestem z Was dumny.

Chcialbym dodac, juz na odchodnym, ze macie jeszcze jeden argument. Zawsze
                      przeciez mozna w morde dac. Moze ktos jest w Waszej partii, co nauczy Was jak
                      to robic? Jak myslicie? "
                      dyskutować z taką wypowiedzią, czy "w mordę dać"

> wybrałem drogę politycznej poprawności - olanie chłama, jak niżej:

> I wy jeszcze z tym chłamem Sceptykiem dyskutujecie
                      > podziwiam, zaiste jest u was prawdziwie chrześcijanska pokora!

> --------------------------------------------------
                      >
                      > Napisalem jeszcze cos i z godnoscia charakteryzujaca ludzi rozumnych
                      oddalilem
                      > sie z tego watku, jako ze nie przywyklem tracic czasu na dyskusje z idiotami.

> wielokrotnie zauważyłem, że każdy kto ma inne zdanie to dla
                      ciebie "idota,kretyn ...", wysokie ego masz, pozazdrościć.
                      >
                      > Drugi raz mialem watpliwa przyjemnosc natkniecia sie na owoce twej '"mysli"
                      > (zwroc uwage na cudzyslow), gdy przeczytalem Twoj istotny wklad w dyskusje o
                      > wizycie Papieza w Polsce. Oznajmiles tam, ze w czasie mszy na Bloniach byles
                      > sobie gdzies na piwie.
                      śm. jak nie manipulujesz to wyrywasz z kontekstu i przeinaczasz: wątek miał
                      temat "Krakowskie Błonia...od kuchni,tragedia" o omawiano na nim fatalne
                      warunki sanitarne w czasie uroczystości.
                      Wybraż sobie, że ja jestem taki niedobry Prawdziwy Polak (zapewne w
                      przeciwieństwie do ciebie, dobrego Prawdziwego Polaka), że nie tylko w czasie
                      nabożeństwa na Błoniach, ale w czasie całej pielgrzymki, więcej, dzień przed i
                      dzień po, byłem w Belgii, piękny kraj, ponadto pędzą w klasztorach(!)
                      wspaniałe, najlepsze w świecie piwo, niestety nie znosi podróży i trzeba je
                      spożywać na miejscu.
                      porównałem stan toalet w Polsce i Belgii, nie było to miłe, zgadzam się z
                      tobą. Ale, do knędzy, jaki to ma związek z oskarżeniem mnie o miłość do
                      piotrowskiego (na marginesie, w panach nigdy nie gustowałem).
                      Czy każdy, kto wyjechał z kraju w czasie pielgrzymki jest jego zwolennikiem,
                      a może każdy kto w tym czasie pił piwo, a może w swoim pokręconym sposobie
                      pisania, o czym sam informujesz poniżej, chciałeś mnie oskarrżyć o miłość do
                      Eurozwiązku, a z cylindra trzymanego między palcami nóg wyskoczył, jak królik z
                      konopi (ale ci się pomieszało,nie)za przeproszeniem obywatel G.P.
                      >
                      > Skomentowalem to, ze bym sie nie zdziwil gdybys byl w burdelu. I okreslilem
                      > Ciebie jako sympatyka Grzegorzy Piotrowskiego, poniewaz tak z watku, w ktorym
                      > wymienilem (ze strata) z Toba listy, logicznie wynikalo.

> śm. To jest to kłamstwo za które nazwałem cię bydlakiem i zażądałem
                      odszczekania, trzeba zacytować fragment wymiany listów między Helgą,toba i mną:
                      "gdzieś na tym forum napisałem, ciszej
                      nad tą trumną! mając na myśli oczywiście Piotrowskiego. Jego trzeba
                      przemilczeC, na zasadzie nie podawania ręki osobom niehonorowym. Nie ma, nie
                      istnieje, powietrze. A jęzeli "Racja" będzie go wykorzystywała dalej, tym
                      gorzej dla niej."
                      i dalej: "morderca(mało, ale to nie przymiotnik, nie można stopniować)"

Jeśli na podstawie tych wypowiedzi doszedłeś do wniosku, że jestem miłośnikiem
                      mordercy, to faktycznie można cię nazwać wtórnym analfabetom, który nie rozumie
                      znaczenia czytanych przez siebie słów.
                      > Nie wykluczam, ze moze pisales cos gdzies jeszcze o Piotrowskim.
                      Bezczelnoscia
                      >
                      > i dowodem zarozumialosci natomiast z Twojej strony jest wymaganie, abym
                      biegal
                      > po Forum i szukal, co tez Smiewca jeszcze "wymysli" (zwroc uwage na
                      cudzyslow).

śm. uspokoję twe sumienie, nie pisałem, ale grzeczność wymagałaby przeczytania
                      moich odpowiedzi na twoje listy, co powyżej.
                      cudzysłów czy nie, ale wolę wymyślić niż wogóle nie myśleć lub używać
                      cudzych myśli zachwalając je jako własne

>
                      > Ja takie teksty jak Twoje, to pisze przez sen, wkladajac sobie dlugopis
                      miedzy
                      > palce u nogi i sniac koszmarny sen o tym, co by sie stalo, gdyby pewnego dnia
                      > Pan Bog odebral mi rozum.

śm. Często miewasz takie sny? Z pobudek humanitarnych współczuję, to musi
                      być arytmetyczny koszmar: od zera odjąć zero, głupio mi się przyznać ale nie
                      pamiętam, jaki będzie wynik.
                      P.S. To, co powyżej nie jest korespodencją z toba, bowiem do momentu
                      odszczekania kłamstw jesteś dla mnie - zgodnie z Kodeksem Boziewicza -
                      człowiekiem niehonorowym, tzn. nie wita się, nie podaje ręki, nie prowadzi
                      korespodencji, nie zaprasza na salony, a właściwie Boziewicz w komentarzu
                      zalecał nie zauważąnie takiej osoby i patrzenia nie na nią, a poprzez nią w
                      dal,tak jakby w ogóle nie istniała.
                      Jest natomiast próba obrony przed oczernieniem mnie na Forum.
                      • sceptyk do smiewcy 23.08.02, 01:14
                        Spac mi sie juz troche chce. Poszedlem jednak do watku o 'rejestracji
                        partii...' sprawdzic przytoczone przeze mnie teksty. Twoja odpowiedz,
                        okreslajaca mnie chlamem, znajduje sie, tak jak napisalem wyzej, pod moja uwaga
                        o braku odpowiedzi na pytanie o Piotrowskim. Nie wiem po co zmyslasz, ale nie
                        obchodzi mnie to.

Helga wpisala sie tam po trzech dniach od mego ostatniego listu i odejsciu z
                        watku. I Ty tam z nia prowadziles potem jakas dyspute. Twoich odpowiedzi nie
                        czytalem. I nie zamierzam. Nie obchodzily i nie obchodza mnie nadal.

Zainteresowala mnie natomiast wzmianka o nie wpuszczaniu mnie na Twoje salony.
                        Wyjasnij chamie z butelka piwa w reku jak te Twoje salony wygladaja. I to
                        szybko, bo inaczej moja wyobraznia zacznie pracowac.
                  • _helga Re: Re Helga: Wzajemności! Szczegóły niżej bez ce 22.08.02, 23:51
                    Gość portalu: Śmiewca napisał(a):

> _helga napisała:
                    >
                    > > Po co mnie zaczepiasz? Jestes nienormalny, chodzisz po ludziach i ich
                    > > zaczepiasz zeby po gebie dostac? Masochista?
                    > >
                    > > Ale to forum jest rozrywkowe. Az sie roi od stuknietychsmile Moze jakiegos se
                    > ksu
                    > > zazyj, nawet jednoosobowego, to ci ulzy to, co ci tak dolega?
                    >
                    > Wzajemnośći: czy przy nazywaniu kogoś "hujem" przeżywasz orgazm? Bywa
                    tak
                    >
                    > u BSM.
                    > >
                    • Gość: Śmiewca Re Helga:Napisała do mnie "ty h..." I zaspokojona. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 23.08.02, 01:02
                      _helga napisała:

> Gość portalu: Śmiewca napisał(a):
                      >
                      > > _helga napisała:
                      > >
                      > > > Po co mnie zaczepiasz? Jestes nienormalny, chodzisz po ludziach i ich
                      >
                      > > > zaczepiasz zeby po gebie dostac? Masochista?
                      > > >
                      > > > Ale to forum jest rozrywkowe. Az sie roi od stuknietychsmile Moze jakieg
                      > os se
                      > > ksu
                      > > > zazyj, nawet jednoosobowego, to ci ulzy to, co ci tak dolega?
                      > >
                      > > Wzajemnośći: czy przy nazywaniu kogoś "hujem" przeżywasz orgazm? Byw
                      > a
                      > tak
                      > >
                      > > u BSM.
                      > > >
                      • _helga Zglos sie po odpowiedz 5 stycznia 2008 roku. 23.08.02, 01:04
    • buzek1 To sceptyk jest kapuś,a nie Helga?___nt 23.08.02, 08:30
      • Gość: śmiewca Chyba nie? Ona raczej prowokuje,blondynka...ntxt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.08.02, 07:29
    • Gość: krzys52 Sceptyk KAPUŚ?___________do Smiewcy IP: *.proxy.aol.com 25.08.02, 00:13
      Czesc
      Dopiero teraz zauwazylem Twoj post z przedwczorajszej wymiany. No coz ja go
      okreslilem kiedys krocej: to jest gowno w ludzkiej skorze. I takich gnojow
      nalezy tepic kazdymi dostepnymi sposobami (oczywiscie ja mam o tyle gorsza
      sytuacje, ze w porownaniu z Kapusiem, nie moge dysponowac tymi wszystkimi co on
      srodkami). Jestem czlowiekiem etycznym.
      Ogolnie rzecz biorac zgadzam sie wiec z Toba co do traktowania tego zgnilka.
      Nawet nie probuj polemizowac z nim. Po prostu niszcz oraz ignoruj - po lbie i
      olewaj. Na zmiane.
      ..
      Pzdr
      K.P.
      ..
      ..
      ..
      S...- Akolita nazwał mnie miłośnikiem Grzegorza Piotrowskiego, mimo
      wyrażnego napisania wcześniej,że to morderca. Kurczę, a czy w ogóle trzeba
      pisać rzeczy tak oczywiste? Zrobiłem to specjalnie dla S...., widząc wcześniej
      jego wtórny analfabetyzm przejawiający się w nie rozumieniu napisanego w języku
      polskim tekstu.

Bydlak zrobił to z premedytacją, ponieważ broniłem poniewieranych przez
      niego w sposób chamski zwolenników "Racji".

sposób działania tego fuckermothera jest oczywisty, każdego dyskutanta o
      poglądach innych niż on wyznaje, próbuje pozbawić oponenta wiarygodnośći wobec
      ogólu.
      stosuje stary goebelsowski chwyt: jeśli propaganda nie trafia do rozumu,
      trzeba bić po eggsach (unik przed cenzurą).

• pollak Re: Sceptyk KAPUŚ?___________do Smiewcy 25.08.02, 00:21
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):

[..........]
        > Jestem czlowiekiem etycznym.

[..........]

> stosuje stary goebelsowski chwyt: jeśli propaganda nie trafia do rozumu,
        > trzeba bić po eggsach (unik przed cenzurą).

Biedny Krzyś.
      • sceptyk Kretyn - Ty etyczny chamie, won z Forum! (n/t) 25.08.02, 00:29
    • Gość: . Re: Sceptyk KAPUŚ?___________.do krzyś52 IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.08.02, 07:43
      vini1 napisała:

>
      > + odpowiedz cytując
      >
      >
      > --
      > Post pt.
      >
      >
      >
      >
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka