uri_ja 16.09.05, 13:52 still i constans. można nie widzieć 20 odcinków, a po powrocie nie zmienia się nic, albo nie tyle, żeby nie było wiadamo o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 13:55 Zgadza sie. Dlatego to takie przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 14:37 patience napisała: > Zgadza sie. Dlatego to takie przyjemne Nie straci się wątku, nooooo nie? aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 15:19 Wlasnie. Aczkolwiek myslke ze jak sie uri przyjrzy blizej, to sie zaniepokoi. Takiej ilosci bialej i czarnej magii chyba jeszcze nie bylo, a ty rozwinelas umiejetnosc nadawania kodem i teraz musze sie meczyc nie tylko nad doktorem froydem. Odpowiedz Link Zgłoś
aquaneta Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 15:28 patience napisała: > Wlasnie. Aczkolwiek myslke ze jak sie uri przyjrzy blizej, to sie zaniepokoi. > Takiej ilosci bialej i czarnej magii chyba jeszcze nie bylo, a ty rozwinelas > umiejetnosc nadawania kodem i teraz musze sie meczyc nie tylko nad doktorem > froydem. Nauka zupygrzybowej nie poszła w las, odkodowywanie jest nawet przyjemnym zajęciem a i wiele treści można wyczytać, ale to trza chcieć. Aquaneta. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 15:36 heheh wlasnie dlatego sie mecze. Nie rozumiem co prawda tej sudokowej manii, ale niech wam bedzie. Doszlam do wniosku, ze nikt nie jest doskonaly Odpowiedz Link Zgłoś
tobasco Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 17:10 ja też manii sudokowej nie pojmuję i nie korzystam. zamiast tego do późnego wieczora ślęczę z dzieckiem nad matematyką i łamię sobie głowę dzieleniem wielich liczb przez liczby także spore. Niezła rozrywka, co? Nauczyciel za dużo zadaje do domu - szaleństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 18:15 uri_ja napisała: > still i constans. Ale gdzie ta, ale gdzie ta ... Tutaj zawsze coś się dzieje, samo życie aż buzuje: Henio nie został ambasadorem (forum wzburzone), Adaś nie chciał rozmawiać przez telefon z Józiem (forum zniesmaczone), Ewka dorabia w redakcji jako piąta kolumna (forum zastyga w oczekiwaniu: runie strop czy nie runie). I tak dalej. TO jest prawdziwe życie, a nie jakieś tam telenowele. a. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: jesteście jak telenowela :) 16.09.05, 18:35 ada08 napisała: > uri_ja napisała: > > > still i constans. > > Ale gdzie ta, ale gdzie ta ... > Tutaj zawsze coś się dzieje, samo życie aż buzuje: > Henio nie został ambasadorem (forum wzburzone), Adaś nie chciał > rozmawiać przez telefon z Józiem (forum zniesmaczone), Ewka > dorabia w redakcji jako piąta kolumna (forum zastyga w oczekiwaniu: > runie strop czy nie runie). A mury runa, runa, runa... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: jesteście jak telenowela :) 18.09.05, 18:36 no taa. z tymi wątkami, to rzeczywiscie różnie bywa, można je stracić (ale tracą głównie autorzy). co do prawdziwości życia i przeżyć w necie wypowiadać się nie będę... mnie się juz też często myli Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba te mury rosną, rosną, rosną, a łańcuch... 18.09.05, 19:21 ...kołysze się u nóg Odpowiedz Link Zgłoś