Gość: Tom IP: 213.77.14.* 13.07.01, 11:17 Czy myślicie że władza jest tylko po to żeby się nakraść? Gdzie ukryjecie się ze swoimi pieniędzmi? Wybudujecie sobie wyższe mury naokoło rezydencji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max jestem wyznawca Chrystusa... IP: *.net.bialystok.pl 13.07.01, 11:23 powiedz co Ci skradłem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: jestem wyznawca Chrystusa... IP: 213.77.14.* 13.07.01, 11:33 To hasło dotyczy rządzących na wszystkich szczeblach. Tak więc nie bierz tego do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max uff... IP: *.net.bialystok.pl 13.07.01, 11:45 a! to moze sa to krypto-chrzescijanie ( z "dobrymi" chęciami w dodatku! checiami ktore "cos" brukuje ) a ktorzy w rekach Biblii nigdy nie mieli... albo rozumieja ją odworotnie niz tam jest napisane z pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: uff... 13.07.01, 11:50 Dokladnie. Tylko kryja sie pod przykrywka chrzescijanstwa, pokaza sie w kosciele. I juz. A wszystko dla wyborcow - chrzescijan. Szubrawcy! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: uff... IP: 213.77.14.* 13.07.01, 11:56 A może to chrześcijanie "ale"? Może oni kradzież nazywają "kombinowanie" (tak rozpowszechnione w PRL-u) Albo idea : "jak ja nie wezmę to inny na pewno - dlaczego inny ma się wzbogacić a nie ja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: uff... IP: *.coh.org 13.07.01, 22:13 A moze to sa chrzescijanie usprawiedliwiacze? mysli taki: ehh..kawal zycia biedowalem, za wolna Polske walczylem w wiezieniu siedzialem, to cos mi sie chyba w koncu ku..a nalezy nie ? A moze oni nie sa chrzescijanie, tylko im ktos do lba wbil ze sa ??? I co gorsza oni w to wierza ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Chyba, ze i Max kradnie... IP: *.proxy.aol.com 16.07.01, 08:29 ....wtedy niepotrzebnie pospieszyles sie z tym usprawiedliwianiem. Jesli bowiem Max nie ma nic przeciwko temu by podatnik, wbrew wlasnym pogladom na ten temat, musial(!) placic na utrzymanie Kosciola katolickiego to Max bierze udzial w okradaniu podatnika przez kk - z uzyciam panstwa jako narzedzia rozboju. ....Wtedy takze chrzescijanin Max kradnie .....Pozdrawiam ......Krzysztof Patora .. ............................................................................. Gość portalu: Tom napisał(a): > To hasło dotyczy rządzących na wszystkich szczeblach. > Tak więc nie bierz tego do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Do Wielce Czci Godnego Krzysia52 :) IP: *.cezar.pl 16.07.01, 09:21 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > ....wtedy niepotrzebnie pospieszyles sie z tym usprawiedliwianiem. > Jesli bowiem Max nie ma nic przeciwko temu by podatnik, wbrew wlasnym pogladom > na > ten temat, musial(!) placic na utrzymanie Kosciola katolickiego to Max bierze > udzial w okradaniu podatnika przez kk - z uzyciam panstwa jako narzedzia rozboj > u. > ....Wtedy takze chrzescijanin Max kradnie > .....Pozdrawiam > ......Krzysztof Patora Szanowny Panie Krzys52! Jestem niezmiernie zaszczycony ze tak maluczka osoba jak jA max zostala zauwazona przez tak Śwatłą Osobe ja Pan. Podziwiam Pana wiedze i szczerosc w poszukiwaniu ognia oswiecenia walczac z Mitami i farmazonami... otoz ja maxik jestem libertarininem ktory lubi od czasu do czasu czytac bajania niejakiego Mojzeszka i Jezuska (vel Jeshua ben Josef) ot takie Stare magiczne 7.nie kradnij no nie? co do opodatkowania to moge powiedziec tak: tu mozna po drodze odwiedzic stronke http://www.libertarianizm.pl/ jestem przeciwny przymusowemu opodatkowaniu na cokolwiek od taki ze mnie tubylec z dzunglii mogie nim byc? i Krzysiu :] calym swoim jestestwem bede bronic Ciebie przed przymusowym opodatkowaniem na KK chyba ze sam sie opodatkujesz! bo wiesz! w niektorych kosciolach poszukuja felietonistow na ambone z ktorej bedzie sie podawalo fakty historyczne a ja na przymus edukacji patrzec nie moge :} z Braterskim usciskiem max Ps.Czy Szanowny Pan podzieli sie ze mna swoimi pogladami na opodatkowanie na KK? i... inne rozne ciekawe sprawy? a koniec koncow to na ucho Ci powiem ze bardzo lubie pic bimber pedzony przez zakonnikow, ale oczywiscie bez akcyzy ;} a powiesz cos o mitach Jezusa, to byl On czy nie? (malo mnie to obchodzi) Zycze ciekawej lektury na stronach www Odpowiedz Link Zgłoś