patience 30.09.05, 05:09 Starzczy tego podniecania sie walka biurokratow o etaty! Teraz o pszczolkach i motylkach prosze. Antrakt! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocna.cma ja jestem cma nocna, moze byc o mnie? 30.09.05, 05:17 bardzo lubiem pozerac mniejsze ode mnie owady, ale z pszczolami to jezdem na bakier. Wczoraj np. zakradlam sie do pasieki i zaczelam im podjadac miodek, nawet uklonilam siem krolowej nisko z szaconkiem, ale mnie robotnice lewaczki wredne przegnaly i tera jezdem glodna. ale wybory prezydenckie to bardzo lubiem, a szczegolnie lubiem patrzec na kaczki mandarynki plywajace parami po mglistym stawie w rozowych blaskach nordyckiej aurory Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Pandora. 30.09.05, 07:09 wiadomosci.onet.pl/1250969,720,kioskart.html Fajny wynalazek. Całkiem zgrabnie dobiera. Zastanawiam się, czy ze zmiennym ip da sie nieco przedłużyć te 10 darmowych godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: PRZERWA na DZIEŃ CHŁOPAKA!!!! 30.09.05, 11:24 patience napisała: > Starzczy tego podniecania sie walka biurokratow o etaty! Teraz o pszczolkach i > motylkach prosze. Antrakt! Pati, a może nie o pszczółkach i motylkach tylko trzeba przypomnieć aquanetowym Panom, że dziś mają swoje święto. Bez względu na to, ile razy przekręcił się licznik, zawsze będą chłopakami. Dziś DZIEŃ CHŁOPCA (chłopaka, chłopa - jak kto woli) I może zamiast licytować kto jest lepszy: PiS czy PO, Kaczor czy Donald, warto pójść na spacer, ewentualnie strzelić piwko czego wszystkim Panom życzę czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat Drogie Panie! Jesteście oczywiście cwańsze i mądrz 30.09.05, 11:33 ejsze od mężczyzn ale... z wyjatkiem, potwierdzajacym tę madrą REGUŁĘ - #. Wali mnie to jak pisze jeden pan! Ja wolę 1 Dzień Kobiet ( chocby nawet nie najzacniejszej prowieniencji a na cóż mi zacność u babek?) (-ek dopisałem po dłuzszym namysle...!] 1 Dzień Babci 1 dzien Matki 1 dzien Siostry 1 Dzien Panny...utd a resztę DNI.. nie będę pisał by się mężczyźni nie skapnęli! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Drogie Panie! Jesteście oczywiście cwańsze i 30.09.05, 12:09 > Ja wolę 1 Dzień Kobiet Wiem, że mężczyźni wolą: Ku chwale Ojczyzny, 1 Dzień Kobiet cały rok mężczyzny. A może jeden Dzień Chłopca to za mało? Macie jeszcze Dni: Stoczniowca, Górnika, Hutnika,Policjanta, Altylerzysty, który przykleił sie do Barbórki, żołnierza, który pije 15 sierpnia. Jest też dzień webmastera i sapera, dziennikarza i budowlańca, jak tak zerknąć do kalendarza, to nie jesteście gorsi w "swoich" świętach. Aha, i jakby co, to Dzień Ojca i Dziadka też jest ( chocby nawet nie najzacniejszej prowieniencji > a na cóż mi zacność u babek?) (-ek dopisałem po dłuzszym namysle...!] Masz szczęście, że dopisałeś to -ek! bo baby to są z piasku czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś