pacyniarz 10.10.05, 23:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=30169363&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience To na pewno przez te wybory 11.10.05, 02:32 Administracja portalu wyobrazila sobie najblizsze dwa tygodnie i w kolko powtarzane te same argumenty szanownych kandydatow, ktore wyborcy slyszeli juz miliony razy, i zrobilo im sie slabo. Dlatego postawili malowanie sufitu kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
drf kot komandos..... 11.10.05, 02:35 gdyby on wiedzal ze jest wazniejszy od kaczora i tuska)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: kot komandos..... 11.10.05, 02:38 Pekam z dumy matczynej, Jaki piekny, jaki dzielny, jaki remontujacy! Moze mu nawet pozwole poplywac w emulsji. Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: To na pewno przez te wybory 11.10.05, 07:54 Jasne, że przez wybory! GW robi szytą grubymi nićmi kampanię Kaczorowi (Lechowi), widocznie chwilowo wzięła tam górę frakcja jego zwolenników. Wiadomo, że oba Kaczory kochają koty, a Jarosław to nawet żyć bez nich nie może. O tym czy Tusk ma kota media milczą, ale gdy się Donald dowie, że na kocie można coś ugrać to zaraz się pochwali, że ma , a jeśli nawet nie ma to go gdzieś skombinuje i pokaże wyborcom, ostatecznie o kota łatwiej niż o zasady. a. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Promocja Kaczyńskiego 11.10.05, 07:57 Z ciekawościa wysłuchałem wypowiedzi w TV Pani Kaczyńskiej, mówiącej ,że jej mąż bardzo lubi jeść kaczki, ale ona nie lubi ich przyprawiać. To jest promowanie Kaczyńskiego, a nie przez koty. Kot róznie się kojarzy A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Macie schorzale umysly 11.10.05, 10:54 wszystko kojarzy sie wam z drobiem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Dlaczego żaden ZADEN mój watek 3 sec nie dotrwa na 11.10.05, 11:08 Kraju? Podałem Wam na próbe po tygodniu eksperymentowania NAJŁAGODNIEJSZYMI tematami wątek- test na Aquanecie i co KOGOS Zaiteresowało że nie dotrwał godziny? Patince co za kapo tam grasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dlaczego żaden ZADEN mój watek 3 sec nie dotr 11.10.05, 11:11 Wiem, tez mnie skasowalo. Stwierdzilam ze tam panuja warunki koszarowe i konsumpcja reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Będzie TAK SAMO blokował dostep do informacji 11.10.05, 11:25 A owszem. Ale zobaczymy, cos sie na pewno da od nowej wladzy wyszarapc. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Będzie TAK SAMO blokował dostep do informacji 11.10.05, 11:29 patience napisała: > A owszem. Ale zobaczymy, cos sie na pewno da od nowej wladzy wyszarapc. "Wyszarpię" swoją teczke - pomożesz? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Będzie TAK SAMO blokował dostep do informacji 11.10.05, 17:43 A chetnie. Nawet z publikacja w internecie wybranych fragmntow moge pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Dlaczego żaden ZADEN mój watek 3 sec nie dotr 11.10.05, 14:41 hasz0 napisał: > Kraju? > > Podałem Wam na próbe po tygodniu eksperymentowania > NAJŁAGODNIEJSZYMI tematami wątek- test na Aquanecie > i co KOGOS Zaiteresowało że nie dotrwał godziny? > Patince co za kapo tam grasuje! Fakt, z kotem czy bez ona kapo jest.pozar Odpowiedz Link Zgłoś
drf Pozarskie Proroctwo 11.10.05, 15:56 Wedlug waszej oceny Tusk bylby lepszy ale Kaczor rzadzic bedzie bo mu Lepper da swoja dole ?... Zobaczymy czy macie racje Pozarski PS:co do faktow to nie pie7dolcie, albo fakty albo proroctwa...)) PSS: znow 40%? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe? Rezenzent Rewolucji? 11.10.05, 18:43 W dobie rewolucji krytykiem teatralnym zostaje ten, komu zabraklo talentu na aktora... ) Odpowiedz Link Zgłoś