sas15 15.10.05, 16:47 Panie Donaldzie idź Pan do lasu poszukać kolegi Włodka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin Wypędzający 15.10.05, 17:07 poszukają schronienia u Wypędzonych? A Jolanta w wianku z polnych chryzantem pójdzie z koszykiem do lasu nazbierać krewetek. Odpowiedz Link Zgłoś
savena Re: Przednie:))) 15.10.05, 19:11 no i prosze nie zapomniec zabrac ze soba miodowicza na oslode i brochwicza do towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Przednie:))) 15.10.05, 22:34 savena napisała: > no i prosze nie zapomniec zabrac ze soba miodowicza na oslode i brochwicza do t > owarzystwa. Świetnie pracujecie na wzrost poparcia Tuska ! Gratuluję . Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Wikula 15.10.05, 23:12 Wikul, jeśliś jesteś tym starym) "wikulem", to mnie zdruzgotałeś)!!! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: do Bykka 15.10.05, 23:19 Czy rozlozenie czerwonych na lopatki warte jest rozwalenia wszystkiego wokol? Ja w to bardzo watpie, Bykku. Kazdy bylby potencjalnym "czerwonym" dla Kaczynskiego... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Lady:) 15.10.05, 23:34 Witaj Lady)! Nie wszystkiego, o czym Ty Madam gadasz? Czerwonym nie jest dla Kaczorka każdy! Czerwonym dla nas wszystkich jest każdy łobuz, co to okradał naszą Polskę, tyle! Boisz się tego Lady? Nikt nikogo niewinnego nie chce ścigać, jeno tych co to np.prywatyzowali u nas KrakChemię, czyli Lewandowskiego z PO od kilkunastu lat nie można za dupsko potargać! Tacy oni liberały, ot co!!! hej! Ps. Takaś dojrzała, a takaś naiwna( Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: do Bykka :) 16.10.05, 10:24 bykk napisał: > Witaj Lady)! > Nie wszystkiego, o czym Ty Madam gadasz? > Czerwonym nie jest dla Kaczorka każdy! > Czerwonym dla nas wszystkich jest każdy łobuz, co to okradał naszą Polskę, tyle > ! > Boisz się tego Lady? > Nikt nikogo niewinnego nie chce ścigać, jeno tych co to np.prywatyzowali u nas > KrakChemię, czyli Lewandowskiego z PO od kilkunastu lat nie można za dupsko > potargać! > Tacy oni liberały, ot co!!! > hej! > Ps. Takaś dojrzała, a takaś naiwna( Czesc Bykku, Resztek naiwnosci sie juz pozbylam. Nie znam kulisow spraw, o ktorych piszesz. Byc moze stoi za tym wielka granda. Ale najprawdopodobniej wszystko odbylo sie lega artis. I tutaj jest glowny problem. Slyszalam o sprawach zakladanych wrogom Kaczora, ktorych zaden sad nie chcial brac na wokande, bo byly ewidentnie naciagane. I finalnie nic z nich nie wychodzilo. Poza uciazliwosciami, jakie mieli oskarzani. Wlasnie tego sie boje. Nie tych uciazliwosci, tylko sparalizowania panstwa. Zamiast pracy nad zmianami w prawie, ktore zapobieglyby naduzyciom i daly szanse na normalny rozwoj kraju, byly walki o aborcje, obalania rzadow, dasy wzajemne, jakies zenujace akcje typu lista Macierewicza itd. Zmiana ustrojowa nie skonczyla sie czystka - tyle razy to maglowalismy. Teraz jest za pozno. Czerwony rozgrzebal majatek, tak, zeby z tego brac jak najwiecej. I tego, co wziete juz odebrac sie nie uda. Teraz jest potrzebne postawienie kreski. I wlasciwe zagospodarowanie tego, co zostalo. Nie wierze, ze socjalisci z PiSu beda to umieli. Ja pamietam dobrze zenujaca pogon za posadami, panow z AWS w 2001 roku. Wiesz, czym to sie charakteryzowalo? Ci ludzie dazyli do tego, zeby stworzyc struktury, ktore tylko ICH wyzywia. NIe, zeby cos budowac dla misji, idei. Nawykli do funkcjonowania "na panstwowym" nie umieli wyjsc poza schematy myslenia. Oj dlugo mozna na ten temat... Pozdrawiam L_H Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: do Wikula 15.10.05, 23:49 bykk napisał: > Wikul, jeśliś jesteś tym starym) "wikulem", to mnie zdruzgotałeś)!!! > hej! We własnej osobie. A dlaczego zdruzgotałem ? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś