Dodaj do ulubionych

Rutkowski,Florek(BigBrother),Cieslak..................................

IP: *.legnica.dialog.net.pl 25.09.01, 22:17
...........i reszta zwierzat ktora sie dostala do sejmu!
Wielcy politycy,ktorzy istnieja dzieki TV!
Obserwuj wątek
    • Gość: vivi Re: Rutkowski,Florek(BigBrother),Cieslak.............................. IP: *.biaman.pl 25.09.01, 22:25
      jest jescze parę okazów: Gucwińscy i jeszcze pare sztuk z regionu jest nawet
      Gierek, za 4 lata SLD wesprze sie LARĄ CROFT i Teletubisiami
      • Gość: robercik Wara od Rutkowskiego! IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 01:43
        • krzysztof.r.m Re: Wara od Rutkowskiego! 26.09.01, 08:20
          Nie wiem na ile to prawda, ale wchodzi w gre przemianowanie nazwy ulicy przy
          ktorej funkcjonuje Sejm z Wiejskiej na ul. Nikodema Dyzmy. Jesli nie to mozna
          to zrobic wola Narodu - niekwestionowanego suwerena. Mozna tez przeciez wlasnie
          przy ulicy Dyzmy wybudowac nowy i okazalszy budynek. Ach jak sobie pomysle ilez
          w tej szatni zostawaloby mandolin...
          krm
          • Gość: Carmina Szatnia mandolinowa... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 09:01
            krzysztof.r.m napisał(a):

> Nie wiem na ile to prawda, ale wchodzi w gre przemianowanie nazwy ulicy przy
            > ktorej funkcjonuje Sejm z Wiejskiej na ul. Nikodema Dyzmy. Jesli nie to mozna
            > to zrobic wola Narodu - niekwestionowanego suwerena. Mozna tez przeciez wlasnie
            >
            > przy ulicy Dyzmy wybudowac nowy i okazalszy budynek. Ach jak sobie pomysle ilez
            >
            > w tej szatni zostawaloby mandolin...
            > krm

Eh, łza się w oku kręci i niepowstrzymane zu zu zu zuzzzz spomiędzy zębów się
            wymyka bezwiednie...

• Gość: karol bank zbożowy mozna by postawic... IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:42
              • Gość: krm Re: bank zbożowy mozna by postawic... IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 26.09.01, 10:03
                Oh tak i bank zbozowy. Kunicki wszak juz prawie w lawie...
      • Gość: JB Wara od Teletubisiów IP: *.inetia.pl 26.09.01, 10:32
        • Gość: krm Re: Wara od Teletubisiów IP: 192.168.5.* / *.olsza.krakow.pl 26.09.01, 10:39
          Musiales nie slyszec JB kiedy mowil Przewodniczacy, ze to wola suwerena...
          i wobec tego nie mozna ich tak olewac. Traktowac tak jak na to powaga chwili i
          zadan pozwala. A czy nie chcialbys wejsc w dostawy drewna , no niech juz bedzie
          z tymi To be (or not) to be'siami
          • Gość: Tom Re: Pokemony do Sejmu IP: 213.77.14.* 26.09.01, 11:44
            To jedyna nadzieja dla ludu.
            • Gość: tete Re: Pokemony do Sejmu IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 12:20
              Gość portalu: Tom napisał(a):

> To jedyna nadzieja dla ludu.

Czy ja wiem ? Tęgopalcy Lepperomon wskazuje na Ciebie i wrzeszczy - wybieram cię
              !!! A Ty bierzesz opony i idziesz na blokadę ...

nie do końca przekonana tete
          • Gość: kuki Re: Wara od Teletubisiów IP: 10.128.133.* / *.acn.pl 26.09.01, 12:23
            Czy ja wiem czy to dobry interes z tym drewnem? PKP bez kasy, więc może FORTE
            S.A. kupi? A jeszcze procesy, weksle, protesty. Na to Dyzma jest za cienki.
    • Gość: S A Gumisie kiedy wejda do sejmu??? IP: *.avamex.krakow.pl 26.09.01, 14:12
      Byl taki krajowy terrorysta "Gumis", podkladal bomby. Chyba wychodzi niedlugo,
      moze wystartuje do sejmu?
    • koks Re: Rutkowski,Florek(BigBrother),Cieslak.............................. 26.09.01, 14:20
      Na szczescie nie kandydowala Pszczolka Maja bo podejrzewam ze tez by zasiadala
      w Sejmie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka