Dodaj do ulubionych

______________Test #-a dla dr Mabuse.jr___________

25.11.05, 11:06
Niektórzy Aquaneciarze-humaniści, niepomni swych porażek w polemikach z #-em,
paplają intrygancko i plotkarsko w innych watkach o degrengoladzie
Hasza i inteligencji.

Jednym z sekretów myślenia Hasza, niedostepnym dla takich bazarowych
plotkarek i pacyniarek są tajniki metody analizy i nie banalnego podejścia
nawet do banalnych z pozoru spraw.
One o polityce piszą - zaś nawet na palcach liczyć nie umieją o...

" że Kulczyk i Prezesi mogą i chcą... mieć jeszcze dzieci!
> Policzcie sobie na palcach ile takich może być 30?
> Przecież jeśli są dobrze zarabiające młode małżeństwa ...to na pewno nie
> kupili sobie na zapas wózka i pieluch a rodzice i tak im pomagają sie
> urządzać..."

Jak taki stary Hasz przystępuje do analizy problemu:
Weźmy np. te matematykę – awantura na cztery fajerki bo ma być znów
przywrócona matura! I takie Mabuse dziennikarkami by nigdy nie zostały!
Nawet na 1000 pięknych oczu....

Jeśli urzędnicy się biorą za to to już wiadomo, ze wymyślą rozwiązanie
nierozwiązywalne, niewykonalne, skomplikowane, niejasne, drogie, niespójne,
wymagające przejścia do szarej strefy i co najgorsze lobby humanistyczne
wstawi tam jedno słowo np. dysmatliczbgrafia a i tak na koniec Zachód na tym,
zarobi parę mlrd euro...

No ale do roboty -> do 25 to każde dziecko się nauczy. A nie to na palcach.
Coś zaraz wymyślę np. 3*3 ustawiam III i liczę 3 razy te same palce 5*4
ustawiam IIII i liczę 4 razy w kólko.

Ale powyżej np. 6*6 = 36 -------schody!!!!

Albo 7*9 = 63 cóż to? - już widzimy prawidłowość – no to dawaj!
... palców u ręki każdego "czynnika" jest tylko pięć! Nie 10!
Trzeba sztuczkę zastosować i tylko nadwyżki nad pięć liczyć
...te nasze 6*6 to nadwyżkami licząć (6-5)-> mamy 1 i 1
cóż widać że się nijak nie wyrobimy a popatrzmy odwrotnie

...................i to jest ten geniusz POPATRZ ODWROTNIE już to paru osobom
pisałem! - gdyby tak wziąć braki zamiast nadwyżek

"1" to brakuje "4"
a drugie jeden to drugie "4"
a 4*4 =16 i co brakuje 20? ale 2 =1+1 a 20+16 =36!
No to dalej

(10-a)(10-b) = 10[10-(a+b)] +ab

i mamy
IIII L
u jednej i
L IIII
u drugiej
o tak IIII L ___ L IIII
L oznacza 6 czyli 1 palec nadwyżki nad 5
To teraz L+L =20 + IIII*IIII=16 razem 36 jasne?
A 7 * 9
III LL + LLLL I i już mamy 10[LL+LLLL] + III*I = 63

Czy coś z tego rozumiesz dr Mabuse.jr? Juniorko intelignetna, erudytko
kulturalna, znająca kinedrsztubę i maniery.
A mała Agatka 8-letnia świetnie liczy i rozumie!

Obserwuj wątek
    • hasz0 Zaznaczam M i Pndz durnym,że w żadnej bibliografii 25.11.05, 11:15
      ani nigdzie na Świecie
      ani w Internecie
      tego wzoru nie znajdziecie

czy teraz już rozumiecie.
      ze się plączecie?

ten snmrodek w Polsce tez zaduch zaduszek....wy mordy gończe
      z noskami w g...nie
      teraz to słuszę w Radiu Zet tacy jestescie patrioci!
      Ale Hasz Was wytestuje bazarówy!
      • haszo7 _________Palić zioło jest wesoło HEJ !!!__________ 25.11.05, 11:17
    • rycho7 nie bede wyjasnial lecz jedynie zauwazam 25.11.05, 11:53
      hasz0 napisał:

> niepomni swych porażek w polemikach z #-em

Problemem Hasza jest jego percepcja przedziwnie odmieniona jego doborem lektur i
      sluchaniem radyjka z ryjem. W swiecie krzywych luster haszek zwyciezy zawsze,
      oczywiscie w swoim mniemaniu. Jak to odbieraja niezaczadzeni oparami moheru
      trudno haszkowi wyjasnic. Totez nie bede wyjasnial lecz jedynie zauwazam.
    • rycho7 streszczenie prosze 25.11.05, 11:57
      hasz0 napisał:

> A mała Agatka 8-letnia świetnie liczy i rozumie!

Wyjasnij moze sobie Haszu dlaczego mialbym czytac te Twoje wypociny z postu
      wstepnego. Po przeczytaniu paru zdan denerwuje sie, ze trace czas na cos, czego
      nazywanie po imieniu bardzo Cie denerwuje, na belkot.
      • hasz0 _____Proszę dokumentacji techn też nie zrozumiesz? 25.11.05, 12:09
        bo tamto było dla 8-latki!

Reguła mnożenia na palcach (tabliczka mnożenia) obu rak od 25 do 100.

Palce zagiete oznaczajace kazdy z czynników iloczynu
        oznaczamy L - odzwierciedlają one liczbę pomniejszoną o 5 np. 7 to 7-5 = LL

Palce wyprostowane pozostałe oprócz zagiętych (to dla Ciebie) oznaczamy- I

Ustawiając obie mnozone liczby w powyższy sposób wynik mnożenia uzyskujemy
        jako sumę

iloczynu palców niezagiętych II
        . (bo zagiete dla 8 to LLL) jednej ręki

i III
        . (bo zagiete dla 7 to LL) drugiej ręki
        II * III = 6
        i dziesiatek wyrażonych przez zliczenie zagietych palców - LLL + LL = 5

czyli_____56___!

• stormy_weather Re: _____Proszę dokumentacji techn też nie zrozum 25.11.05, 12:23
          daj regułę dla mojej dłoni ( 6palców)....
          jakoś świr to znajdziesz...
          muchosucko.com/modules/My_eGallery/gallery/Strange/6finger.jpg
          • haszszachmat A jako nieświr co jest zgodne z prawdą nie?Utnij 1 25.11.05, 12:54
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32452921&a=32529132
            • rycho7 link dla KLAMCY 25.11.05, 16:48
              haszszachmat napisał:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32452921&a=32529132
              Odpowiedz:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32452921&a=32537267
              • rycho7 link z cytatem dla haszomozgich 25.11.05, 16:57
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32452921&a=32524315
                """""
                Jedyny program Hasza dotyczy tego, ze komunistow nalezy:
                1. rozliczyc,
                2. ukarac,
                3. odsunac.

Masz Haszu na to 4-5 lat. I zakasaj rekawy. Do roboty. Abys za 4-5 lat nie
                pieprzyl ponownie, ze to czego zaniedbasz w najblizszej przyszlosci jest powodem
                zejscia Polski na manowce. Zdekomunizuj aby nikt nigdy wiecej nie mogl ukrywac
                swej niekompetencji za tym parawanem. A szczegolnie Hasz.
                """""
        • rycho7 to ma cos wspolnego z watkiem? 25.11.05, 14:59
          Czy Ty sie zamieniles rozumem z rozwielitka?

Widze, ze slusznie Cie nie czytam, jedynie omiatam wzrokiem Twe bleble.
      • sz0k Re: streszczenie prosze 25.11.05, 15:13
        > Po przeczytaniu paru zdan denerwuje sie, ze trace czas na cos, czego
        > nazywanie po imieniu bardzo Cie denerwuje, na belkot.

Rysiek to teraz już wiesz co czują normalni ludzie na tym forum czytając ciebie.
        • rycho7 nie sadzilem zes normalny, tys genijusz 25.11.05, 16:07
          sz0k napisał:

> Rysiek to teraz już wiesz co czują normalni ludzie na tym forum czytając ciebie

Oczywiscie, ze wiem. Pisuje krotko. Szybko mozesz sie zorientowac, ze masz
          przeciwne poglady ode mnie i wyslac na mnie policje z palami. Wiem w jakim kraju
          bywam po przekroczeniu Odry.
          • sz0k Re: nie sadzilem zes normalny, tys genijusz 25.11.05, 16:11
            > Szybko mozesz sie zorientowac, ze masz
            > przeciwne poglady ode mnie i wyslac na mnie policje z palami.

Wole księdza z kropidłem, byś znacznie szybciej (i zabawniej) spie..ł.
            • rycho7 skutki katechezy od zlobka 25.11.05, 16:44
              sz0k napisał:

> Wole księdza z kropidłem, byś znacznie szybciej (i zabawniej) spie..ł.

Widze, ze uwierzyles w istnienie Szatana tak jak uwierzyles w Panabozia.

Sadzisz, ze komunisci boja sie wody? Ze nie mam w domu wanny, prysznica? Ze nie
              pijam Borzomi do Stolicznej?

Ale Was ojciec dyrektorow poprzekrecal.
              • sz0k skutki lobotomii we wczesnym dzieciństwie 25.11.05, 18:36
                > Widze, ze uwierzyles w istnienie Szatana tak jak uwierzyles w Panabozia.

Widze, że śnieg pada za oknem, znaczy zima w najlepsze.

> Sadzisz, ze komunisci boja sie wody? Ze nie mam w domu wanny, prysznica? Ze
                nie
                > pijam Borzomi do Stolicznej?

Sądze, że masz manie prześladowczą i klerofobie. Co masz w domu i co pijasz
                mnie nie obchodzi.

> Ale Was ojciec dyrektorow poprzekrecal.

Ile palców widzisz Rysiek:
                apam-balik.ded1.net/albums/pelbagai/fuck.highlight.jpg?
                • rycho7 Re: skutki lobotomii we wczesnym dzieciństwie 25.11.05, 18:57
                  sz0k napisał:

> Widze, że śnieg pada

Bardzo Ci wspolczuje takiej traumy w dziecinstwie.
                  • sz0k Re: skutki lobotomii we wczesnym dzieciństwie 25.11.05, 21:09
                    > Bardzo Ci wspolczuje takiej traumy w dziecinstwie.

Prawda? Też uważam, że Milan nieźle grał.
                    • hasz0 A wzór? Rychu wzór? zrozumiałeś? 26.11.05, 10:03
                      (10-a)(10-b) = 10[10-(a+b)] + ab
                      • hasz0 _________humaniści od 7 boleści________to do Was! 26.11.05, 11:27

______________________TO JEST WZÓR HASZA____________________________________

rozumiecie Wy doktoray Mabusalne bez oczu, Ewy8 z zyczeniami eksperymentu
                        empiryczno-dyskusalnego z braku umiejetności wnioskowania logicznego?

Rozumiecie Wy! - te wyzute z szacunku do starszych, do bohaterów narodowych,
                        jakże niemodnego w "jasnogrodzie" patriotyzmu?

Rozumiecie Wy! - te pozbawione prawdziwego narządu miłości, mózgu?

To jest jedyny, niepowtarzalny nigdzie nie publikowany na świecie

_____________________"wzór Hasza"!

Nigdzie nie znajdziecie wyjaśnienia, literatury, sciagawki, pomocy
                        - musicie zapytać kogoś mądrzejszego od siebie a i tak po Jego
                        wyjaśnieniach i tłumaczeniu jak krowie na miedzy....
                        _____________nie zrozumiecie nic!

Teraz juz ROZUMIECIE! Pani dr Mabuse od sexu - niestety nie intelektualnego!
                        Bo sex intelektualny, zapewniający zapłodnienie nową, nieznaną obu partnerom
                        myslą, - kreatywny jest!

Ale taki sex intelektualny możliwy jest wtedy, gdy się dyskutuje z człwoiekiem
                        o innych od "poprawnych" - poglądach! A nie, gdy się apeluje do admina, by go
                        wyciąć,
                        zabanować ocenzurować i zabronić mu dostępu do serwera!
                        ________Tak ja Ty dr Mabuse apelowałąś by wyciąć Pana Hasza.______________
                        ________To jest pedalstwo, lesbijstwo intelktualne!_________
                        Tacy sami z TAKIMI SAMYMI! Brrrr.. wstret! Z tego się NIC NIE URODZI!

Rozumiecie mnie dr Mabuse.jr?
                        Watpię...zapytaj na poczatek mądrzejszego od siebie o wytłumaczenie Ci wzoru
                        Hasza... a dopiero potem gnojówo! - waż sie na diagnozowanie intelektu
                        starszego 3 * od siebie! Ok?
                        • hasz0 ________ Rychu7 - wyjasnij dr Mabuse.jr wzór Hasza 26.11.05, 11:32
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32523635
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32536780
                          • rycho7 za ile mam wyjasniac? n/t 26.11.05, 13:12
                      • rycho7 zaplaciles? nie, wiec dlaczego oczeku.zrozumienia? 26.11.05, 13:11
                        Dlaczego oczekujesz zrozumienia? Polecenia mozesz wydawac swej zabce. Na jesieni
                        chyba juz nie zielonej lecz brazowej jak g.wniania glina, w jakiej sie zakopala.

Ciagle jetes jakis prezedwczorajszy. Skonczyly sie pieszczoty, zaczely sie
                        schody. Obiecales dekomunizowac, to zap.erdalaj a nie slin sie pod nawala
                        slowotoku. Gdzie jest list gonczy za mna? Za naruszanie Twojej wolnosci poprzez
                        posiadanie przeze mnie niewlasciwych pogladow? No bo od wyborow zadnych pogladow
                        nie glosze. Juz tak nie zdurnialem. Jedynie troche, bywajac na forum.
                        • haszszachmat _Wartości pereł jakie Ci rzucam nie cenisz! Rychu7 26.11.05, 15:14

__Mylisz kolejny raz repliki z poleceniami...

__________Zrozumienie z rozumieniem itd.

_____Poglądy z pojmowaniem.________Obruszanie z naruszaniem.

Ja z komuchó uwiebiam i lubię z nimi polemizować - oby tylko nie
                          pchali się do rządzenia, reformowania i naprawiania własnych "błędów"
                          po raz setny w barwach ochronnych - takich jak UW, PO czy PD!

Gdy rządzą są straty i ofiary. Gdy polemizują - dostarczają oponentom
                          niewysłowionej radości! Taką jaką dajesz mi od roku!

Teraz gdy codziennie słyszę komuszy jazgot Napieralskich i Olejniczaków,
                          rózowych dziennikarek drących się jak stare szmaty o "równość sexu pod
                          3 krzyżami", zdziery skarżące na Polskę w Europie - czytasz niemiecką prasę
                          - Polska pod prąd Europy, zascianek maryjny, poplizm nazistowski, hajder i le
                          pen nadwisłański, Anglicy rozpaczają, ze zdradziliśmy plany atomowe ZSRR,
                          potwierdzajace wersję Kulińskiego - rozwalenia Polski atomem raz na zawsze
                          - tego bekarta...itp.
                          i gdy widzę jak ten nazwany przez PO "mały Kaziu"
                          okazuje się każdym słwoem i czynem Kazimeirzem Wielkim...
                          czuję radość. Taką spokojną, rozlewającą się równo po całym organizmie
                          - niczym po łyku violet label!

Wiem już żeś "cienki bolek" plagiatując Twoje określenie.
                          Ten wzór na palce Cię przerósł...to przemiatanie textu...
                          to czytanie lektur...a z rozumieniem (nie zrozumieniem) kruchutko!

Ty jesteś po polonistyce, socjologii czy prawie albo ekonomii?
                          Myslec nie umiesz? Znów o stosach i rzekomym paleniu za poglądy piszesz!

Pan premier Marcinkiewicz kończył fizykę i robił doktorat z ekonomii,
                          zaplecze prawnicze i polityczne OHOHOHO i #0! Oraz 0000Zi0br0

pan Profesor (prezydent) Prawa Pan dr praw szef PiS

Rychu7! cieniuśki boleczek jezdeś -
                          Dziennikarka pyta premiera o zgode na marsz równości
                          ząłtwił ją bez mydł..bez gum...znaczy na samorząd skierował i dodał, że sam nie
                          pójdzie!
                          Uwielbiam Was dziennikarze! Nie zawsze z wzajemnością...
                          Ale lubie rozmowiać z Wami i zawsze znajdę czas
                          tak ja dla Ciebie Rychu!
                          Poczekam moze jaki humanist(k)a się zapłodni genem myslenia od Hasza!
                          Wzór mojego chowu (w 3 min na marginesie) czeka...
                          Paliszki lizać jaka sprytna paluszkowo-odwrotna reguła
                          arytmetyczna wiążąca cechy miltiplikacyjne z addytywnymi.
                          Gauss by docenił! Ty... nigdy!
                          Zabka jest kolorowa jak salon Hasza - wypełniony żółceniem lotu trzmiela,
                          barwami aktu artystki białoruskiej malującej palcami...
                          śpiewał mi arie operowe w Kazimierzu Dln. płakała na ramieniu, tańczyła
                          mi na murku, jeżdziła nago na koniu w Krakowie -mam foto,
                          mam pałac Małachowskich z zaczarowanym koniem i dorożką od Wrocławskiej
                          studentki z Nałęczowa, akt innej artyski 2m*1,2m i pełno pieknych skojarzonych
                          z ludźmi, którzy mnie polubili od pierwszego słowa...znów odwrotnie niż Ty i
                          pacynia"rżrżrżr"y!
                          Spojrzę na zapchane batwną aurą ściany i mogę rzomawiać ze setkami humanistek
                          przebywających w brzydkich wnetrzach i takież wnętrza posiadające.
                          Huamnista prawnik często zostaje szują, polonista znieważa nasz język rusycyzmem
                          - zastępującym pieprz, ekonomista zatraca romantyzm i zapomina
                          Dziadów kapłana romantyzmu, socjolog będzie układał wredne nieadekwatne pytania
                          do sondaży...

A fizyk, matematyk (prócz Snajpera) czy inżynier o...
                          - taki to rozumie i zrozumie!
                          • rycho7 Jawohl Herr Marihuana 26.11.05, 16:07
                            haszszachmat napisał:

> __Mylisz kolejny raz repliki z poleceniami...

Jawohl Herr Marihuana. A komu Herr Besserwisser replikowal polecajac mi cos
                            komus wyjasniac? Ktore swojej pacynie Herr "replikowal"?

> Gdy polemizują - dostarczają oponentom
                            > niewysłowionej radości! Taką jaką dajesz mi od roku!

Ja od wyborow z Toba polemizuje? Ja, to ktore z Twoich urojen? Twoim problemem
                            jest Twoja "ideologia" pomowien. Zatrudnilbys slowotokiem donosow 5 polskich
                            prokurarur. Prokuratorzy tez nie wykonuja Twoich najsluszniejszych polecen.
                            Biedaki musieliby zebrac dowody dla sadu. Gore, widzisz Boze i nie pokarzesz jak
                            Sodomii i Glodomorii?

> komuszy jazgot Napieralskich i Olejniczaków

Zagorzaly katolik Olejniczak to ma chyba w Opus Dei zadanie komuchowania. To
                            taka organizacja do ktorej haszek sie nie zalapal ze wzgledu na stan ogolny. To
                            szalenie ubodlo IQ haszka.

> "równość sexu pod 3 krzyżami"

Nie bede sie wypowiadal aby nie ograniczac Twej wolnosci, posiadaniem przeze
                            mnie jakichkolwiek pogladow.

> czytasz niemiecką prasę
                            > - Polska pod prąd Europy, zascianek maryjny

Ja nie musze czytac prasy niemieckiej, wystarczy, ze nastawie TV Polonia.

>, poplizm nazistowski

Ort? Mialo byc papizm? Tylko sie pytam bo nie chcialbym interpretowac pod prad
                            autora.

> hajder i le pen nadwisłański

Wysoko mierzycie haszysci. To dla Was progi? Z IQ 170 ?

> Anglicy rozpaczają, ze zdradziliśmy plany atomowe ZSRR

Chyba dociera do nich jak mozna polegac na sojuszniku z magla.

> potwierdzajace wersję Kulińskiego - rozwalenia Polski atomem raz na zawsze

Miales kategorie D ze wzgledu na zolte papiery? Bo widac, ze studium wojskowego
                            nie zaliczyles. Jak Radus.

> Ten wzór na palce Cię przerósł...

Licze nie na palcach lecz przy pomocy Excela. Takie czasy. W pamieci w sklepie
                            tez mi jeszcze jakos wychodzi. Nie musze za plecami krzyzowac palcow.

> to czytanie lektur...a z rozumieniem (nie zrozumieniem) kruchutko!

Ty jako lektura? Ale syfon.

> Ty jesteś po polonistyce, socjologii czy prawie albo ekonomii?

Haszku wiele razy pisalem, po jakich jestem studiach. U Ciebie i z czytaniem ze
                            zrozumieniem slabo i z pamiecia fatalnie i z kojarzeniem znacznie ponizej IQ
                            deklarowanego. Wnoskuje po Twoich wynurzeniach, ze Cie to od kolebki przesladuje.

> Myslec nie umiesz?

Nie, nie umiem gdy mi nie placa. Przynajmniej tego sie w zyciu nauczylem.

> Znów o stosach i rzekomym paleniu za poglądy piszesz!

W ktorym Twoim urojeniu. Podaj link. Chetnie sie ZNOW zapoznam.

> Pan premier Marcinkiewicz kończył fizykę i robił doktorat z ekonomii

Ale mi zaimponowales. Tomus mi juz wymyslal od profesorow ale jak to u Ciebie
                            przeoczyles.

> zaplecze prawnicze i polityczne

A ilu w tym polskim Opus Dei jest "fachowcow"?

> pan Profesor (prezydent) Prawa

Slusznie napisales z duzej litery. To wszystko wyjasnia.

> Pan dr praw szef PiS

Na bycie z kim Jarus energie i czas przeznaczal? Profesura sie nie doskrobal.

> Rychu7! cieniuśki boleczek jezdeś

Cieszy mnie, ze to Cie cieszy. Nic o mnie nie wiesz i nie bede sie spowiadal.

> Dziennikarka pyta premiera o zgode na marsz równości
                            > ząłtwił ją bez mydł..bez gum...znaczy na samorząd skierował

Dlusznie Dorn jest wice gminny. Jak i cala reszta. Kaziu ma przeblyski
                            samooceny. Szybko mu przejdzie.

> Uwielbiam Was dziennikarze!

Wiesz do kogo piszesz? Ach, rozumiem polecenia wydaja Ci sie same gdy
                            polemizujesz z ogolem swych pacyn.

> Ale lubie rozmowiać z Wami i zawsze znajdę czas
                            > tak ja dla Ciebie Rychu!

Faktycznie zawsze znajdujesz czas na nieodpowiadanie na niewygodne dla Ciebie
                            sprawy. Bulgoczesz od rzeczy chcac zamulic.

> Poczekam moze jaki humanist(k)a się zapłodni genem myslenia od Hasza!

Nad wyraz trafnie Ci to wyszlo. Poszukaj moze w literaturze co to oznacza. Jak
                            ja Ci napisze to bedzie powod do obrazy haszystowskiego majestatu.

> Wzór mojego chowu (w 3 min na marginesie) czeka...

Wystap o unijne doplaty na dokarmianie.

> Gauss by docenił! Ty... nigdy!

Wiesz przynajmniej jakie sa tematy watkow, w ktorych bredzisz paluchem wyjetym z
                            miejsca najmilszego Jarkowi?

> jeżdziła nago na koniu w Krakowie

Co za obraza WC, zabia pornografia.

> zapomina
                            > Dziadów kapłana romantyzmu

Ach to Ciebie prezio L. mial na mysli. Trafnie. Szczegolnie czasownik.

> A fizyk, matematyk (prócz Snajpera) czy inżynier o...
                            > - taki to rozumie i zrozumie!

Masz jakies kompleksy? Pewien moj znajomy twierdzil, ze tranzystorem krowy nie
                            nakarmisz. Wspolczesnie te mohery wydziwiaja po co czipy wszczepiac krowom. Ano
                            po to, aby nie tracic pieniedzy na dokarmianiu takich co rycza jak hasz a malo
                            mleka daja.
                            • hasz0 Marihuana? nie Haszysz? Wyjasnie Ci ten wzór bo 26.11.05, 23:14
                              mi Cię żal! Tak sie namęczyć jak Ty w ost.poscie i nic nie zrozumieć!

a * b - szukany iloczyn
                              lewa strona równania opisuje zagięte palce np.dl 7 -> LLL 8 -> LL
                              rozumiesz? -pisałem o brakujących wartościach do 10.

[10-(a+b)] wartość na pozycji dziesiatek wyniku. Dlatego pomnożona *10
                              ab - wartość na pozycji jednostek.

Nie masz zdolności abstrakcyjnego myślenia i analizy.
                              Kpina Ci nie wyszła. Pomyje szykowane na mnie - wylej sobie na swój zakuty łeb!
                              • hasz0 _Nikomu sie niechce poświęcić 3 min na myślenie?/n 27.11.05, 10:42
                                • rycho7 Re:Nikomu sie niechce poświęcić 3 min na myślenie 27.11.05, 11:12
                                  Myslenie pod dyktando haszka? Opisywal Kawka.

Dlaczego mialoby sie chciec. Wielki Brat skontroluje myslenie na komende?
                                  Myslozbrodnie?
                                  • hasz0 Jednak spróbuj sam może zrozumiesz o co mi idzie 27.11.05, 18:53
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32576738&a=32628012
                                    • hasz0 _______________Poziom dla każdego! B. przystepnie! 27.11.05, 19:04
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32576738&a=32628963
                                    • rycho7 ale dlaczego mialbym próbowac? 27.11.05, 20:26
                                      Haszu, Ty rzadzisz. Teraz to Ty mozesz jedynie to na co Ci prawo pozwala. Wskaz
                                      jakis przepis, ktory zobowiazuje mnie do wykonywania Twoich polecen.
                                      • szach0 __________nie wiesz! nie znasz! tak jak teraz z ab 28.11.05, 19:12
                                        ale gdy tylko spojrzysz...na ręce - wszy(s)tko zrozumiesz.

Myslisz sobie jakie to trywialne i pospolite, jakie marne, niewyszukane, zbyt
                                        płaskie i tandetne, kompromitująco banalne zadanie!

Jak śmiał ten idiota skończony - mnie ateiście i wolnomyslicielowi, wyzwolonemu
                                        swiatowcowi bez uprzedzeń i skrępowania, tak typowego dla prowincjusza z
                                        Polski
                                        • rycho7 jeszcze nie sprawdziles? 28.11.05, 19:33
                                          szach0 napisał:

> Otóż mój Drogi Rychu!
                                          > Jakość myślenia można lepiej i precyzyjniej sprawdzić na poziomie
                                          > nanjnizszym z możliwych!

Mialem wrazenie, ze zdanie o moim mysleniu masz dawno ustalone. Kto i co ma
                                          sprawdzac? Uwazasz, ze jestem komuch i matol. A takie Twoje zdanie o mnie mnie
                                          cieszy. Ja nauczylem sie poprzez praktyke doceniac przeciwnika. Zapal i
                                          zapalczywosc w religijnej aberacji tez bywaja grozne. Masz jednak pewien feler,
                                          w odroznieniu od pewnego absolwenta szkoly specjalnej, twa mowa nie dociera do
                                          plebsu. Nie jestes za bedac przeciw.
                                          • hasz0 Bawisz się w reżysera Schloendorfa z Walentynowicz 28.11.05, 20:10
                                            rycho7 napisał:

> szach0 napisał:
                                            >
                                            > > Otóż mój Drogi Rychu!
                                            > > Jakość myślenia można lepiej i precyzyjniej sprawdzić na poziomie
                                            > > nanjnizszym z możliwych!
                                            >
                                            > Mialem wrazenie, ze zdanie o moim mysleniu masz dawno ustalone. Kto i co ma
                                            > sprawdzac? Uwazasz, ze jestem komuch i matol. A takie Twoje zdanie o mnie mnie
                                            > cieszy. Ja nauczylem sie poprzez praktyke doceniac przeciwnika. Zapal i
                                            > zapalczywosc w religijnej aberacji tez bywaja grozne. Masz jednak pewien
                                            feler,
                                            > w odroznieniu od pewnego absolwenta szkoly specjalnej, twa mowa nie dociera do
                                            > plebsu. Nie jestes za bedac przeciw.
                                            • rycho7 a echo odpowiedzialo 28.11.05, 22:18
                                              wzruszeniem ramion.
                                              • hasz0 Masz mnie za idiotę? Tylko to 28.11.05, 22:57
                                                Tylko to co się daje ująć w algorytm
                                                ma jakikolwiek sens.
                                                A Ci którzy potrafią ująć coś oczywistego w skomplikowany wzór
                                                albo coś skomplikowanego w prosty sa godni uwagi.

Powtarzający opinie tzw. większości są użyteczni... populistom.
                                                Wszyscy tu krytykują mnie za pisanie o trywialnej metodzie
                                                na palcach. A ja pytałem o algorytm dowodzący tej metody.

Zauważ co wypisują durnie, nie idioci:

___________I_______________

Polska po wizycie Pana Premiera Marcinkiewicza w A. straci(ła) 6 mlrd E.
                                                Czyli zyskała 6 mlrd pod przewodnictwem Luxemburga?
                                                A ile zyskała w latach 2005 - 2007?
                                                Wykorzystała nie wiem 200 czy 350 mln E? w każdym razie 1/30
                                                znaczy 3%!

Jak można obarczać rząd PiS-u winą negocjatorów z PO?
                                                Tam Szefem Komisji Budżetowej jest oskarżony przez kilku prokuratorów
                                                a chroniony trwałym immunitetem aktualnie brulselskim! J. Lewandowski_____z PO.
                                                Ten od 500 najlepszych NAJLEPSzych zakłAdów i.... NFI!
                                                Tam jest podejrzany o afere mostową drugi Europoseł - Piskorsko_____z PO!
                                                Tam jest Hubner z PO Saryusz Wolksi_____z PO!
                                                Pilnują polskich pieniedzy w Brukseli?
                                                Jaki był krzyk z Ryszardem Czarneckim wtedy z LPR, gdy się okazało, ze to wina
                                                korupcji biurokratów
                                                z Brukseli?
                                                A kto we Wrocławiu krytykuje Marcinkiewicza za niewykorzystanie ANI jednego
                                                euro na DROGI!
                                                Ten sam Zdrojewski z PO, dzieki któremu nawet satn prawny działki
                                                pod obwodnicę autostradową Wrocałwia jest zabagniony
                                                i forsa niewykorzystana z UNii - przepada!
                                                To samow Katowicach - Pyrzowice oddamy unijne pieniądze bo Polska nawet nei
                                                zaczęła - rośnie perz! A do końca roku ma byc gotowy polska część!
                                                PiS winien?

Ten, który perzez filoPO dziennikarzy okrzyknięty jest na cały Swiat
                                                i Europę Der Spigel i GW pozdrawia ZJazd Nacjonalistów
                                                (a naparwdę to nie ten rząd i nie pozdrawia a... odmawia uczestnictwa)

Syndrom Marianny i Ewy8a zgnerowaniem oszczerczych pomówień!
                                                Teraz te p..hate baby tłumaczą sie pijarowskim wizerunkiem ...tama tam wiele
                                                komentarzy jest krzywdzące ale jste to zadanie dla rządu!
                                                Skrajna parwica i nacjonaliści! I te brednie o katolickim p. wyznawniowym!
                                                Ten marsz różności zkazany w końcu przez prezydenta z SLD!
                                                Partia SO populistyczna itd prze Hafdera jenak nie odpowiada na pytanie
                                                Pospieszalskeigo!
                                                Zeitung zaś - antysemici!
                                                Wiecei kto zdradzał WSZYSTKIE PRÓBY POWSTAŃCZE I PRÓBY SNACJI POLSKI?
                                                NIE to popatrzcie jak historia powtarza sie na Waszych oczach!
                                                To czyste smkmmwwwmmmo!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka