Dodaj do ulubionych

___________Może ja idiota ale tu jest już dno_____

29.11.05, 11:35
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32698136&a=32711748
Obserwuj wątek
    • hasz0 Re: ___________Może ja idiota ale tu jest już dno 29.11.05, 11:38
      A odpowiedzi na następne proste pytanie hasz0a już ni ma!
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31492738&a=32709963
      będzie zarzut o wylewanych pomyjach?
      • haszszachmat __________Rychu7 nie nabzdyczaj sie_______________ 29.11.05, 12:22
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32698136&a=32715450
    • kazio_pulaski Re: ___________Może ja idiota ale tu jest już dno 29.11.05, 13:16
      no i widzisz sam dziadku do czego sie przyczyniles?
      spam,spam,spam i nikt nie chce odpowiadac na Twe idiotyczne listy.
      emerytura,dziadusiu.
      • hasz0 Oprócz Ciebie Marianno!! Z właściwym Ci wdziękiem 29.11.05, 13:37
        zaprzeczyłaś właśnie tymi słowami - własny swój czyn własnie!

Jest tak zawsze, gdy oponenci, skonsternowani...
        nagle - nie bez mej pomocy - zauważają, że już nie dyskutują
        z inteligntnym, czarującym, dowcipnym i prowokujacym najwyższe
        doznania emocji, młodzieńczym dziadusiem ale z ...gołymi faktami!

Ja zaś dyskutuję...co najwyżej z gołymi polemistkami-cenzorkami!
        Bo nawet gdy są ubrane, widać posród wierszy - ich nagi instynkt.
        • rycho7 do dziadusia juz nie dociera 29.11.05, 15:13
          hasz0 napisał:

> już nie dyskutują
          > z inteligntnym, ... ale z ...gołymi faktami!

Wielokrotnie juz haszkowi pisalem, ze ja nie dyskutuje, aby nie byc sciganym za
          korupcje moich pogladow. Fakty nie maja nic do rzeczy poza jednym faktem,
          powolywania niezaleznie upatryjnionego urzedu do walki z korupcja pogladow.

Wobec takich faktow w pelni sie zgadzam, ze mam do czynienia z wybitnie
          inteligentnym inaczej, czytajacym super wybiorczo.

Zarzut mojego skorumpowania pienieznego ubieglem. Juz pisalem, ze przed laty w
          Polszczy oczekiwanej ode mnie lapowki nie zaplacilem bo JESZCZE nie mialem z
          czego. Wobec czego haszysci urzadzili mi festiwal naduzywania prawa. Skonczylo
          sie sie jeszcze bezhaszystowsko. Wszelkie sady mnie uniewinnily. Teraz haszysci
          obiecali, ze za sady tez sie wezma. Z zapalem kibicuje priwislianskim pomyslom z
          oddali. Haszu gola. Strzel se gola.
        • klops.s Moher, skonczony idioto 29.11.05, 15:40
          Czy nie widzisz, ze wszyscy cie maja dosyć przyglupie ? Od dluzszego czasu
          gadasz sam ze soba, bo malo kto zaglada do twoich postow.
          • rycho7 jestem straznikiem tego plomyczka 29.11.05, 15:53
            klops.s napisał:

> gadasz sam ze soba, bo malo kto zaglada do twoich postow.

Dokladam systematycznie galazki, aby sztandar haszyzmu zupepnie nie sflaczal.
            Jest bardzo wdzieczny, bo po drobinie opalu, nadyma sie do niespotykanych
            rozmiarow. Przyslania swoim ego caly szmbonet. Jak pieknie kreskuje. Na pewno
            wygraby konkurs plastyczny wsrod pensjonariuszy.
            • hasz0 Jeśli Klopsie to prawda to dlaczego przed wyborami 29.11.05, 17:56
              WSZYSTKIE moje posty na KRAJU znikały po 15 sec
              max do 2 min?

Jeśli masz tam licznik czytanych postów #-a to daj znać!
              Może się zmartwię...

Rysieczku mój drogi!
              Nie zainwestowałbyś jakichs marnych groszy w starym kraju?
              Przecie jak pedalstwo zastąpi klasę robotniczą pod przywództwem
              PO PeDe i SLD szli se tak jak dawniej na czele pochodu we Wrcoławiu
              to kto zaludni Euroregiony łużycko-nadbużańskie? Wietnamczycy
              i Bangladeszanie? Niemcy chyba nie? może Ci znad Wołgi?

Weź no przełam w sobie tę wstrętną pazerność i filisterstwo.
              Cywilizacja nordycka ginie w Europie a Ty z haszytami wojujesz!
              • rycho7 Jak sie wysilisz to zauwazysz trynd 29.11.05, 18:22
                hasz0 napisał:

> Rysieczku mój drogi!
                > Nie zainwestowałbyś jakichs marnych groszy w starym kraju?

Nie. Juz Ci pisalem dlaczego. Nie bede sie powtarzal. Innych tez skutecznie
                namawiam do racjonalnych inwestycji.

> Przecie jak pedalstwo zastąpi klasę robotniczą pod przywództwem

Biedaczku. Nie masz pojecia o statystyce spolecznej. Wariatow i geniuszy jest po
                2 procent. Inne dewiacje tez stale sa na skrajach krzywej Gausa. Niezaleznie od
                tego na ktorym palcu staniesz to i tak tego nie zmienisz. Ewentualnie mozesz
                przeprofilowac krzywa Gausa. Bedzie wtedy wyprost Hasza.

Pedalstwo nigdy nie zastapi klasy. Co najwyzej prole nie beda tyraly na przodku
                lecz bada uslugiwaly przy zadku. Jak sie wysilisz to zauwazysz trynd.

> może Ci znad Wołgi?

Jestes niepoprawny niedouk. Ci znad Wolgi maja najmniejszy przyrost w Europie.

> Cywilizacja nordycka ginie w Europie a Ty z haszytami wojujesz!

Nie widziales przecudnej urody Turczynek w chustach. Swiat jest piekny.

Gmerasz przy problemie, ktory kilkakrotnie poruszalem bezskutecznie na FA.
                Europejczycy jeszcze nie dorosli do poszukiwania skutecznych rozwiazan. Twoj
                slowotok nie jest rozwiazaniem, jest fragmentem problemu.
                • hasz0 ______________UHAHAHA no i gra ja też lubię Turcję 29.11.05, 19:04
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32698136&a=32738909
                  > Nie. Juz Ci pisalem dlaczego. Nie bede sie powtarzal. Innych tez skutecznie
                  > namawiam do racjonalnych inwestycji.

Dlatego Cię tu przyskrzyniam na każdym KROKU
                  i na każdym PALCU, który tu wtykasz ale tylko w złej intencji!

> Ewentualnie mozesz
                  > przeprofilowac krzywa Gausa. Bedzie wtedy wyprost Hasza.
                  >

Właśnie Cię prostuję Drogi Koleżko Smakoszu Turczynek!

> Co najwyzej prole nie beda tyraly na przodku
                  > lecz bada uslugiwaly przy zadku. Jak sie wysilisz to zauwazysz trynd.
                  >

Sam o tym piszę! To te 99% zgody?

> Europejczycy jeszcze nie dorosli do poszukiwania skutecznych rozwiazan. Twoj
                  > slowotok nie jest rozwiazaniem, jest fragmentem problemu.

Dlatego przyznajesz mi rację między wierszami?
                  Ani dobrobyt ani nędza nie powoduje przyrostu urodzeń - co widać już w Polsce
                  jak na dłoni!
                  To co sie takiego stało w Europie?
                  i co się rozprzestrzenia przy pomocy polskojęzycznych mediów zwalczających
                  państwo wyznaniowe i promujące wartości "równości płci" (dziwnie pojętej-
                  rozumiesz/?)- zresztą przy Twojej tez pomocy!
                  • rycho7 palce byly wylacznie Twoje 29.11.05, 20:30
                    hasz0 napisał:

> i na każdym PALCU, który tu wtykasz ale tylko w złej intencji!

Konsekwentnie odmawialem czytania TWOICH palcowek. Bredzisz pomowieniami.

> Właśnie Cię prostuję Drogi Koleżko Smakoszu Turczynek!

Taz Ci napisalem, ze nie dociera do Ciebie statystyka spoleczna. Ja wiem, ze nic
                    sie nie da wyprostowac. Krzywa Gausa pozostanie.

> Sam o tym piszę! To te 99% zgody?

Wedlug Ciebie 1 procentowy roztwor cyjanku nie czyni roznicy i nie jest wart
                    honorarium konsultanta. Rozkoszuj sie sam.

> Dlatego przyznajesz mi rację między wierszami?

Alez oczywiscie. Z ostroznosci procesowej zaznaczam jednak, ze sezon bezplatnych
                    porad juz sie skonczyl. Pomyslow Waszmoszi ani nie popieram ani nie jestem
                    przeciwny. To Wasci ryzyko.

> co się rozprzestrzenia przy pomocy polskojęzycznych mediów zwalczających
                    > państwo wyznaniowe

No cash, no product. Poradz sie spowiednika. On najlepiej wie jak sie robi dzieci.

> promujące wartości "równości płci" (dziwnie pojętej- rozumiesz/?)

Nie rozumiem. Nie sadze nawet abym potrzebowal rozumiec. To glowny problem
                    Twojej ewangelizacji. Nie boje sie duchow. Za mlodu spalem na cmentarzu - bylo
                    to najzaciszniejsze miejsce. Nikt nie przeszkadzal. Ja tez nikomu nie
                    przeszkadzalem. Nikogo nie bezczescilem, to i nikt sie nie wsciekal. Dopiero nad
                    ranem zrobilo sie zimno.

Mam lepsza wiedze o religiach niz 99 procent wiernych. Bogowie jednak nie dali
                    mi daru wiary. Ich problem jak skerza. Maja nieograniczone mozliwosci a mnie
                    maluczkiemu zaluja. Spotka mnie zasluzona kara. Im sie nic nie stanie. Trudno.
                    Nie bede sie kopal z koniem.
                    • hasz0 Dzieki za wylewność i tak Cie lubię w przeciwieńst 29.11.05, 20:59
                      wie do reszty Aquanetu!

"Nie czytaj" K_A_B_A_R_E_T_U_####-a

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31492738&a=32744998
                      • haszszachmat __________________Mity i Fetysze__________________ 30.11.05, 09:18
                        Z listu do Jacqa:

Wiesz od kiedy zasmakowałem owoców dokonań ekonomicznych, prawnych i etycznych
                        ze sztandarowym fetyszem młodości i pogardzaniania dziadowskimi moherami - tak
                        uparcie wszczepianych młodym Polakom w szczurzym wyścigu przez partie
                        > utrąconych kandydatur na
                        > wicemarszałka człowieka prawego i uczciwego, a jednak "antypisowskiego"

- PRZESTAŁEM SIE GOLIĆ! I mam z tym spokój!
                        Odpowiadałem juz wyczerpująco PiQ0wi na to samo pytanie na różne sposoby!
                        Harmonizacja zasobów ludzkich to je to! Pieprzyć sie ze starymi dziadami...

[dzwonek do drzwi i wyjazd przeszkodził mi dokończyć POWAZNEJ
                        rozmowy o mitach i fetyszach)

to złamać zasadę liberalizmu neoklasycznego.
                        PiQ - to modelowy przedstawiciel tego nurtu!

Boje sie troche tak pisac by nie powtórzyła sie historia z drugim moim
                        forumowym przyjacielem - jesli tak można nazwać dyskutantów, którzy potrafią
                        walczyć bez naruszania godnosci osobistej na najbardziej drażliwe tematy
                        typu lustarcja i dekomuniazacja. Nie chodzi o Rycha7, którego już od dawna tym
                        bardziej lubię, im on mnie mniej.

PiQ tę bezwzgledną postawę neoklasycznego liberalizmu wyraził
                        w swoim ryczaco-alarmujacym, bydlęcym protescie górnicznym
                        przeciwko "przywilejom" i w apelach: "mniej państwa w gospodarce"
                        i wierze w działanie niewidzialnej ręki rynku bez koniecznej sanacji
                        struktur pańswtowych. Tak go zrozumiałem - gdy przy okazji obrony hipermarketów
                        całkiem odrzucił negatywy o których pisałem.

Etyczny BIZNES! - kolejny fetysz po fetyszu młodości i polityce kadrowej
                        ograniczania kryteriów siły roboczej do wykształcenia bez dostatecznego
                        uwzględniania doświadczenia i innych cech osobniczych jak np. umiejętność
                        motywowania zespołu, zdrowe ambicje, nieskażone podgryzaniem i sobkowstwem
                        jakże widocznym u Rycha7, kreatywanością ineligencją w tym emocjonalną.
                        Wytwarzanie atmosfery zaufania i stabilności, polegania na innych - te
                        pozytywne aspekty ustąpiły w dzisiejszej polskiej gosposdarce - cechom
                        przydatnym w wyścigu szczurów "rat rate".
                        Zobacz, jakie cechy promują massamedia u młodzieży, choćby tylko po
                        pacynowaniu, epitetach do "dziadów" chociaż to nie ja dziaduję a oni...
                        i ich stosunku do bohaterów narodowych.

Z ta Samoobroną (3-cia partia w Sejmie) to cobyście poczęli, gdyby PiS tak sie
                        wypiął na PO i nie podpisał zapenienia o wejściu do koalicji do ostatniej sec
                        a jednocześnie domagał sie marszałków kontrastując sweżadanie z haniebną
                        retoryką, której wcale nie zauważacie?
                        Jestem nielicznym obrońcą Radia Maryja i tego tak wściekle atakowanego rządu
                        - PiQ i ... piszą, ze trochę popierają a nawet współczuja premierowi.
                        Ja tego NIE ROZUMIEM!

• rycho7 i tu sie roznimy 30.11.05, 09:28
                          haszszachmat napisał:

> Jestem nielicznym obrońcą Radia Maryja i tego tak wściekle atakowanego rządu

> Ja tego NIE ROZUMIEM!

A ja rozumiem. Ale za darmo nie chce mi sie otwierac ust.

W ramach potanienia panstwa proponuje aby rzad zafundowal RM studio w Warszawie.
                          Najlepiej w zborze przy Zachecie. Dobra akustyka. Same plusy. Oczywiscie za
                          pieniadze podatnikow. A dlaczego by nie?
                          • hasz0 ________________________________T en 1% to nie TEN! 30.11.05, 09:53
                            > > Ja tego NIE ROZUMIEM!
                            >
                            > A ja rozumiem. Ale za darmo nie chce mi sie otwierac ust.
                            > W ramach potanienia panstwa proponuje aby rzad zafundowal RM studio w
                            Warszawie

Haszcz###:
                            Nie rozumiesz! Nie rozumiesz czego ja "nie rozumiem"!

Ja "nie rozumiem", ze ja mógłbym jednocześnie doceniać wysiłki Premiera
                            i zarazem "dokładnie" być przeciwko temu - co robi!

Weź tylko renty górnicze - PiQ i Marcinkiewicz!
                            Resztę opisywałem w odp. dla Jacqa!

Nic z tych hiobowych prognoz krytyków tego rządu - się po prostu nie sprawdziło!
                            NIC! Giełda, inwestorzy, kurs złotego nawet rośnie! Ceny paliwa spadły!

A przeciez zamiast patyków wkładane są z Zachodu i Wschodu kłody
                            w szprychu IV RP!!!!!
                            Agentura dostała kociokwikuuuuuuuuuuuu!!!!! Drób wrzeszczą niektórzy
                            na Forum kukurykuuuuu drób to nie kaczka dziennikarska tak skrzeczy
                            przezcież tylko TY!
                            Ona sama wrzeszczy "SPIEPRZAJ DZIADU" a keidys zarzucała to prezydentowi
                            - hipokryzja z paranoją - jako specjalista od psychuszek
                            podaj nazwę dla takiej strasznej choroby...ale za darmo!

• hasz0 ______Od tej pory nie reaguję już na posty Rycha7! 30.11.05, 09:58
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32738764&a=32765845
                              • rycho7 moglbys jeszcze reagowac inaczej 30.11.05, 14:02
                                ale wiem, ze Cie to przerasta. Nie bede taki okrutny.

Nie oznacza to, ze ja nie bede odpowiadal na posty hasza. Szczegolnie te,
                                ktorych on wyciera sobie mna gebe. Czyli co drugi.

Stalem sie Twoja obsesja. Nawet tego nie zauwazyles. Straszna sa te "tajne"
                                metody. Tak tajne, ze az publiczne na forum.
                            • rycho7 pomawiacz z amnezja 30.11.05, 13:47
                              hasz0 napisał:

Z Twego lirycznego wstepu odnioslem wrazenie, ze w ramach odpowiedzialnosci
                              zbiorowej mialbym sie tlumaczyc z cudzych wypowiedzi. Twoje to tez dla mnie
                              cudze. Zdiagnozowalbym to, zes oryginal.

> Ona sama wrzeszczy "SPIEPRZAJ DZIADU" a keidys zarzucała to prezydentowi

Lech Kaczynski jako kandydat na prezydenta Warszawy odwiedzil byl Pragie kolo
                              Rozyca. Tam zdenerwowany pytaniem zadanym mu przez ewentualnego przyszlego
                              wyborce odpowiedzial mu z haszystowska kurtuazja "SPIEPRZAJ DZIADU". Mozna to
                              znalezc w annalach prasowych, nagraniach radiowych i telewizyjnych. Mam za darmo
                              przeprowadzic kwerende zamiast Ciebie? A z jakiej racji?
                              • hasz0 ____________Nie do Rycha7 jemu już nie odpowiadam! 30.11.05, 14:09
                                > Ona sama wrzeszczy "SPIEPRZAJ DZIADU" a keidys zarzucała to prezydentowi..."

ten fragment dotyczy cenzorki vel Klops vel.. która wytykała niegdyś,
                                sprowokowaną przez ciecia odzywkę Lecha kaczyńskiego a sama jej używa
                                notorycznie do mnie będąc
                                nie tylko niesprowokowana a wręcz przeciwnie - po jej haniebnych odzywkach o
                                brazlowaniu i starym dziadu, na prośbe PiQ-a - przeproszona.

I jak przewidywałem niewiele to pomogło!

Piszę to gwoli wyjaśnienia ewentualnym niezorientowanym czytelnikom.
                                Rychu7 prosił był, by sie odczepic od jego nogawek,
                                gdy to skopał swoje kostki zamiast moich.
                                No i uprosił!
                                • rycho7 dokladniej 30.11.05, 14:46
                                  hasz0 napisał:

> Rychu7 prosił był, by sie odczepic od jego nogawek,

Prosilem abys sie nie podczepial. Nie przypisywal swojemu genialnemu
                                  oddzialywaniu, gdy nasze poglady sa zgodne.

Szczegolnie gdy na dany temat nigdy nie dyskutowalismy. Godze w ten sposob ceowo
                                  dotkliwie w Twoje wybujale ego.
                                  • hasz0 ______________Zerro Zorro Zorbio__________________ 01.12.05, 11:49
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32820238&a=32832829
                                    • haszek7 __________Znów to ja HIPOKRYTA______UHAHAHAHA 01.12.05, 12:55
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32820238&a=32837271
                                      • hasz0 __________I znów koleś___________________UHAHAHAH 01.12.05, 14:20
                                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32820238&a=32843163
                                        • hasz0 ____________ Hasza Boże Narodzenie________________ 02.12.05, 11:19
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32820238&a=32888661
                                          • hasz0 ________________________ N.I._____________________ 02.12.05, 11:31
                                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32560835&a=32889773
                                            • hasz0 ________________________ N.I.___________Cz.2______ 02.12.05, 12:02
                                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32572306&a=32891608
    • gabryjelek Przyznaje ci racje. Idiota jestes bez watpienia. 03.12.05, 23:00
      • hasz0 Przyznaje ci racje. Idiota jestem TY i wierszykiem 04.12.05, 10:57
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32973192
        • hasz0 ______________Wasz idiotyzm.. choć poeta ostrzegał 04.12.05, 17:57
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32973192&a=32985697
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka