Dodaj do ulubionych

Panstwo Nasze - Mam Dosyc

IP: 5.2.* / 199.43.13.* 16.10.02, 12:48
... tych wiecznie zapitych stoczniowo-gorniczo-chlopskich ryji z kilofami i
kijami, dracych wsciekle mordy na wszystkich 'zlodzieje' i wyciagajacych
chciwe grabie po kase - zawsze wiecej kasy. mam w du... ich dramatyczna
sytuacje bo moja dramatyczna sytuacja sie nie przejmuja - tym ze oni dostana
odprawe a ja nie dostane emerytury bo ich zaklady nie placa podatkow i na
ZUS. o tym, ze kopalnie upadna wiemy od dawna bo kasa panstwa, na ktora lozy
50% spoleczenstwa nie jest w stanie dotowac pozostalych 50% i wypelniac swoje
obowiazki panstwowe.
moje drogie Panstwo Polskie - ZADAM OD CIEBIE WYPELNIENIA TWOICH OBOWIAZKOW
WOBEC MNIE - KONIEC Z DOTOWANIEM CHAMSTWA, KONIEC Z TOLEROWANIEM PRZEMOCY ZE
STRONY CHLOPOW, GORNIKOW, STOCZNIOWCOW I KOGO TAM JESZCZE. ROWNE PRAWA DLA
WSZYSTKICH - KAZDY PLACI NA ZUS, KAZDY ZWRACA KREDYT, KAZDY PLACI PODATKI -
JESLI NIE TO BANKRUTUJE!!! PANSTWO NIE DYSPONUJE SWOIMI PIENIEDZMI NA
RATOWANIE BANKRUTOW - PIENIADZE PANSTWA SA NASZYMI A JA NIE CHCE ZEBY JE
MARNOWAC NA STOCZNIOWCOW I GORNIKOW PALKARZY Z KIJAMI BEJSBOLOWYMI I TYCH CO
BIORA KREDYT BY GO NIE PLACIC. KTO RZUCA KAMIENIEM DOSTAJE PALA, PLACI MANDAT
ALBO IDZIE SIEDZIEC. MAM W DU... CZY LEPPER CZY KTOS TAM JEST W SEJMIE CZY
NIE I MAM W DU... JEGO 15% ELEKTORAT. CHCE CYWILIZACJI I PRAWA, o KTORYCH
MOWI NASZA KONSTYTUCJA I TYLE
Obserwuj wątek
    • Gość: doku Jest nadzieja. PAP donosi o bankrutujących kopalni IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 16.10.02, 13:11
      Musimy poczekać cierpliwie na bankructwo tych wszystkich pijaków i nierobów.
      Przemiana socjalizmu na kapitalizm jest trudna i bolesna, wolny rynek i prawo
      nie mają takiej siły, żeby w cywilizowany sposób szybko wyeliminować tę całą
      hołotę, której się wydaje, że wystarczy wejść do ciemnej dziury i się umorusać,
      aby udowodnić jakim się jest pożytecznym członkiem społeczeństwa. Praca musi
      przynosić zyski właścicielowi firmy, tylko wtedy jest godna szacunku. Reszta
      tzw. roborniczego trudu, to tylko socjalistyczna symulacja - pokolenie tych
      symulantów niestety wciąż żyje i pracuje (też w policji), więc musimy uzbroić
      się w ciepliwość.
      • Gość: Nowy Nie doczekasz się! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.10.02, 13:22
        Byli wychowawcy Polaków znowu wychowują. Przecież to SLD
        w poprzednim wcieleniu - PZPR (to są ci sami ludzie)
        "tworzyli" stan umysłów. A chłopcy z SLD teraz lepiej
        ubrani bogatsi z nowobogackimi manierami, ale to tylko
        skórka. Zdemoralizowanym społeczeństwem steruje się
        łatwo, więc nie koniec demoralizacji. Miller to kołek ale
        to jest tak proste, że on jak Anioł z Alternatyw pilnuje
        dobrze interesu. Bo to baaardzo się opłaca.
        Nowy
        • Gość: doku Kapitalne skojarzenie! Wykapany! IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 16.10.02, 14:33
          Gość portalu: Nowy napisał(a):

> Miller to kołek ale
          > to jest tak proste, że on jak Anioł z Alternatyw

Ale po wejściu do UE, zachód będzie miał corz silniejszy wpływ na wychowywanie
          Polaków, a wpływ czerwonych będzie coraz słabszy.
      • Gość: SDF Re: Jest nadzieja. PAP donosi o bankrutujących ko IP: *.96.hostpool.rsmi.com 16.10.02, 17:48
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Musimy poczekać cierpliwie na bankructwo tych wszystkich pijaków i nierobów.
        > Przemiana socjalizmu na kapitalizm jest trudna i bolesna, wolny rynek i prawo
        > nie mają takiej siły, żeby w cywilizowany sposób szybko wyeliminować tę całą
        > hołotę, której się wydaje, że wystarczy wejść do ciemnej dziury i się
        umorusać,
        >
        > aby udowodnić jakim się jest pożytecznym członkiem społeczeństwa. Praca musi
        > przynosić zyski właścicielowi firmy, tylko wtedy jest godna szacunku. Reszta
        > tzw. roborniczego trudu, to tylko socjalistyczna symulacja - pokolenie tych
        > symulantów niestety wciąż żyje i pracuje (też w policji), więc musimy uzbroić
        > się w ciepliwość.\

ZYDU Z MINISTERSTWA FINANSOW NIEROBIE JEBANY UZYWAJ PRYWATNEGO KOMPUTERA A NIE
        NASZEGO ZA PODATKI. WYPIEERDALA DO DOMU I O WLASNYM CZASIE I NA WLASNYM
        SPRZECDIE ZLODZIEJU DYSKUTOWAC MOZESZ.

MOFNET = MINISTERSTWO FINANSOW
        • Gość: SDF DOKU ZLODZIEJU POLSKI IP: *.96.hostpool.rsmi.com 16.10.02, 17:49
          >
          > ZYDU Z MINISTERSTWA FINANSOW NIEROBIE JEBANY UZYWAJ PRYWATNEGO KOMPUTERA A
          NIE
          > NASZEGO ZA PODATKI. WYPIEERDALA DO DOMU I O WLASNYM CZASIE I NA WLASNYM
          > SPRZECDIE ZLODZIEJU DYSKUTOWAC MOZESZ.
          >
          > MOFNET = MINISTERSTWO FINANSOW
        • Gość: doku Piękny przykład źródeł antysemityzmu IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 16.10.02, 17:55
          Gość portalu: SDF napisał(a):

> ZYDU Z MINISTERSTWA FINANSOW NIEROBIE JEBANY

Ten jędrny język, włączony Caps Lock, poziom argumentów na temat - to się
          składa na obraz dołów społecznych, w których lęgną się antysemici.
          • Gość: SDF DOKU Z MINISTERSTWA FINANSOW JEST IP: *.96.hostpool.rsmi.com 16.10.02, 18:46
            DOKU KRADNIESZ NASZE PIENADZE MY CI PLACIMY ZA ROBOTE A NIE ZA DUSKUSJE NA
            FORUM.

WYPIERDALAJ DO PRACY!!!!!!!!
            • Gość: doku Wątpię żebyś coś płacił IP: proxy / *.mofnet.gov.pl 17.10.02, 12:10
              Gość portalu: SDF napisał(a):

> MY CI PLACIMY ZA ROBOTE

z daleka czuć cię śmieciu żeś złodziej z rynsztoka
    • Gość: Biały A co ze sprawiedliwością społeczną? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.02, 13:24
      Mamy to zapisane w konstytucji
      • Gość: kszatek Re: A co ze sprawiedliwością społeczną? IP: 5.2.* / 199.43.14.* 16.10.02, 13:31
        przytocz a potem zinterpretuj to bedzie o czym dyskutowac
        • rycho7 Re: A co ze sprawiedliwością społeczną? 16.10.02, 14:08
          Sprawiedliwosc spoleczna to byla za Mieszka I ktory ogniem i mieczem wprowadzal
          panstwo Polskie. Tych co nie chcieli do Europy (=Watykanu) po prostu wymordowal
          przy pomocy milosierdzia. Jego nastepcy nie dorastali mu do piet i dopuszczali
          do podnoczenia glowy tzw. pogan. No a potem to juz z tzw. Panstwem Polskim bylo
          juz tylko z gorki. Po 1917 to nawet pare razy przebilalismy dno aby moc dalej
          kroczyc obrana droga.

pzdr
        • Gość: Biały Re: A co ze sprawiedliwością społeczną? IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.02, 14:29
          Rozdział I

RZECZPOSPOLITA

Art. 1.

Rzeczpospolita Polska jest dobrem wspólnym wszystkich obywateli.

Art. 2.

Rzeczpospolita Polska jest demokratycznym państwem prawnym, urzeczywistniającym
          zasady sprawiedliwości społecznej.

Interpretacja: róznica między sprawiedliwością i sprawiedliwością społeczną
          jest dokładne taka sama jak róznica miedzy krzesłem i krzesłem elektrycznym.

Tym niemniej mając taki zapis w Konstytucji wszystkie klasy pracujące, czyli
          klasa robotnicza wraz z chłopstwem pracującym (a w odróznieniu od tzw.
          inteligencji nie daj boże niepracującej, że o tfu tfu burżuazji i klasie
          posiadaczy ziemskiej już nie wspomnę) może protestować gdzie chce i jak chce.

• Gość: kszatek Re: A co ze sprawiedliwością społeczną? IP: 5.2.* / 199.43.13.* 16.10.02, 14:43
            zawsze myslalem, ze sprawiedliwosc (spoeleczna czy nie) polega na rownosci. ja
            tej rownosci nie widze bo gornicze, stoczniowe i chlopskie tepe i brutalne
            gnidy moga wszystko.

OK Panstwo Nasze, jesli Ty sie ze mna nie dogadasz to wchodzimy w faze
            obojetnosci - nie licz na mnie gdy trzeba bedzie tych smierdzacych petakow
            dalej karmic albowiem nie place juz podatku od jakichkolwiek zyskow finansowo-
            kapitalowych itp. wspierajac rozwoj zamorskich terytorii i nie mam zamiaru juz
            trzymac swojej kasy w naszym pieknym kraju. pozostale swoje dochody zamierzam
            rowniez wyniesc poza obreb Twoj, natomiast mam kilka pomyslow na wydojenie
            dotacji (glownie rolnicze) i na razie to jest jedyny temat na nasze pogawedki.
            mam nadzieje ze z dotacji tych uda mi sie sfinansowac anty-chlopsko-stoczniowo-
            gornicze bojowki - bylaby to najlepsza Twoja inwestycja Panstwo Nasze
    • eliot Re: Panstwo Nasze - Mam Dosyc 16.10.02, 14:29
      Gość portalu: kszatek napisał(a):

>
      > moje drogie Panstwo Polskie - ZADAM OD CIEBIE WYPELNIENIA TWOICH OBOWIAZKOW
      > WOBEC MNIE - KONIEC Z DOTOWANIEM CHAMSTWA, KONIEC Z TOLEROWANIEM PRZEMOCY ZE
      > STRONY CHLOPOW, GORNIKOW, STOCZNIOWCOW I KOGO TAM JESZCZE. ROWNE PRAWA DLA
      > WSZYSTKICH - KAZDY PLACI NA ZUS, KAZDY ZWRACA KREDYT, KAZDY PLACI PODATKI -
      > JESLI NIE TO BANKRUTUJE!!! PANSTWO NIE DYSPONUJE SWOIMI PIENIEDZMI NA
      > RATOWANIE BANKRUTOW - PIENIADZE PANSTWA SA NASZYMI A JA NIE CHCE ZEBY JE
      > MARNOWAC NA STOCZNIOWCOW I GORNIKOW PALKARZY Z KIJAMI BEJSBOLOWYMI I TYCH CO
      > BIORA KREDYT BY GO NIE PLACIC. KTO RZUCA KAMIENIEM DOSTAJE PALA, PLACI MANDAT
      > ALBO IDZIE SIEDZIEC. MAM W DU... CZY LEPPER CZY KTOS TAM JEST W SEJMIE CZY
      > NIE I MAM W DU... JEGO 15% ELEKTORAT. CHCE CYWILIZACJI I PRAWA, o KTORYCH
      > MOWI NASZA KONSTYTUCJA I TYLE

Ty nieludzki kapitalistyczny liberale!!!!!!!
      wink))
    • monopol Kszatek 16.10.02, 17:54
      Obawiam się, że niestety ci, od których cokolwiek w tym kraju zależy, mają w
      dupie to, czego Ty oczekujesz. Poza tym, że sobie pokrzyczysz, nic nie
      osiągniesz. Przepraszam, że tak twierdzę - masz generalnie rację, tylko co z
      tego?

Ależ ze mnie pesymista...

Pozdrawiam
      • Gość: kszatek eeee tam IP: 5.2.* / 199.43.13.* 16.10.02, 19:49
        juz sie na dobre obrazilem na Panstwo Nasze i krzyczec nie bede, a od dzisiaj
        tepil syf wszelki dostepnymi srodkami bezglosnie, ale z pasja i skutecznie

nie dam juz swojej zadnej zlotowki Panstwu Naszemu(chyba ze pod grozba kar
        jakich, ale nic z wlasnej woli) i ukrywac nie bede swojej pogardy tym nieukom
        nieokrzesanym o kryminalnych nawykach. ciepla ironia na nic zda sie - tak mowie.

gornicy, rolnicy, szwaczki z odry i stoczniowcy-niby, wynocha z lapami, koniec
        grabienia, koniec cepow. w du... mam wasze zale boscie niewarci 5 minut troski
        pazerna i tepa holoto. od dzisiaj mamy oddzielne Panstwa - bawcie sie w swoim
        dobrze
        • monopol Schizmy dokonujesz? :) 16.10.02, 19:57
          Państwo na dwoje dzielisz? Żartuję oczywiście... Kszatku - rację Ty masz,
          jednak oni wszyscy Cie gdzieś mają i będą dalej z tymi bejsbolami biegać pod
          pałace Millera Leszka, a on im znów kiełbasę wyborczą rozda.

Bo "Śląsk jest skazany na górnictwo" mówią w telewizji rządowej. I tak dalej, i
          tak dalej... Tysiąc lat będziemy tkwić jeszcze w komunie i utrzymywać trupy
          gospodarcze z tamtej epoki. Zimna dupa Kszatku, zimna dupa.
          • Gość: kszatek Re: Schizmy dokonujesz? :) IP: 5.2.* / 199.43.13.* 16.10.02, 20:11
            oczywiscie dobrze to wszystko skonstatowales, wlaczajac niskie zainteresowanie
            establismentu moja skromna osoba

nie bede jednak plakal z tego powodu i niech tym pieskom bejsbolowym millerek
            kielbaske nasci w paszcze - pies ich wszystkich je..., ide cos zjesc

• Gość: Hihi Re: Panstwo Nasze - Mam Dosyc IP: *.ipt.aol.com 16.10.02, 17:57
    • Gość: *** Re: Panstwo Nasze - Mam Dosyc IP: *.ipt.aol.com 17.10.02, 15:22
      www.republika.pl/waldek1/gwald1.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka