Dodaj do ulubionych

Czemu na tym forum jest tylu Faszystów?

IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 16:40
Kiedy przeglądam (i czasami piszę) różne fora, nsuwa mi się jedno
spostrzeżenie. Wszyscy nacjonaliści, faszyści, antysemici, rasiści jakby się
sprzysięgli żeby jedynie tutaj zamieszczać swoje chore spostrzeżenia,
pomówienia, czy manifesty.

Oświećcie mnie, czy aż tylu faszystów jest w tym kraju, czy upodobali sobie
właśnie to forum? Czy może w domach dla psychicznie chorych założyli
internet, ale udostępnili im jedynie adres tego forum?

Oczywiście moje spostrzeżenia nie odnoszą się do wszystkich. Powiem nawet, że
tych normalnych jest większość, ale Ci dewiaci niestety są strasznie
produktywni.

PC
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: Czemu na tym forum jest tylu Faszystów? 02.11.02, 16:58
      też to juz wcześniej zauważyłem ,nawet próbowałem nakłonić ich do przeniesienia
      się np. na łamy gońca niedzielnego ale bez rezultatu .to jest tak jak np. z
      marketami wszyscy oszołomy osądzają je za najgorsze zło i przyczynę wszelkiego
      niepowodzenia w polskiej gospodarce ale najchętniej w nich kupują.
    • Gość: PC_Maniac Przepraszam za aż 5 wątków IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 17:26
      Niestety w momencie zakładania tego wątku wysiadł serwer tego forum i mimo, że
      kliknąłem tylko raz na przycisk, po uruchomieniu serwera moim oczom ukazało się
      (o zgrozo) aż 5 jednakowych wątków.

Proszę swoje spostrzeżenia wpisywać tutaj. Resztę zgłosiłem do admina forum do
      skasowania.

PC
    • Gość: PC_Maniac Przepraszam za aż 5 wątków IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 17:27
      Niestety w momencie zakładania tego wątku wysiadł serwer tego forum i mimo, że
      kliknąłem tylko raz na przycisk, po uruchomieniu serwera moim oczom ukazało się
      (o zgrozo) aż 5 jednakowych wątków.

Proszę swoje spostrzeżenia wpisywać tutaj. Resztę zgłosiłem do admina forum do
      skasowania.

PC
    • _helga Re: Czemu na tym forum jest tylu Faszystów? 02.11.02, 17:46
      Gość portalu: PC_Maniac napisał(a):

> Kiedy przeglądam (i czasami piszę) różne fora, nsuwa mi się jedno
      > spostrzeżenie. Wszyscy nacjonaliści, faszyści, antysemici, rasiści jakby się
      > sprzysięgli żeby jedynie tutaj zamieszczać swoje chore spostrzeżenia,
      > pomówienia, czy manifesty.
      >
      > Oświećcie mnie, czy aż tylu faszystów jest w tym kraju, czy upodobali sobie
      > właśnie to forum? Czy może w domach dla psychicznie chorych założyli
      > internet, ale udostępnili im jedynie adres tego forum?
      >
      > Oczywiście moje spostrzeżenia nie odnoszą się do wszystkich. Powiem nawet, że
      > tych normalnych jest większość, ale Ci dewiaci niestety są strasznie
      > produktywni.
      >
      > PC

Jest gorzej, bo zdrowi po pewnym czasie maja dosyc tego towarzystwa i odchodza.
      A ci zostaja...
    • Gość: Michał Czemu PC_Maniac jest taki nawiedzony ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 17:53
      Kto to jest faszysta ?
      Jeżeli brać za faszystów nazistów i ich sojuszników, to na tym forum NIE MA
      NIKOGO TAKIEGO.
      Są owszem nacjonaliści, ale są też komuniści i są też tacy jak ty idealiści,
      którzy gó.no wiedzą o swiecie !
      • Gość: PC_Maniac Michał nie jest nazistą, jest nacjonalistą :D haha IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 18:00
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Kto to jest faszysta ?
        > Jeżeli brać za faszystów nazistów i ich sojuszników, to na tym forum NIE MA
        > NIKOGO TAKIEGO.
        > Są owszem nacjonaliści, ale są też komuniści i są też tacy jak ty idealiści,
        > którzy gó.no wiedzą o swiecie !

Nazi(czyli: nazizm) po przetłumaczeniu z niemieckiego to właśnie nacjonalizm
        (geniuszu).
        • Gość: Michał PC_Maniac to super-idiota, a do tego nie zna .... IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 18:09
          ...niemieckiego ani trochę !
          >
          > Nazi(czyli: nazizm) po przetłumaczeniu z niemieckiego to właśnie nacjonalizm
          > (geniuszu).

nazizm=nazi=NAtionalSOzialistische=narodowo-socjalistyczny

NSDAP - National Sozialistische Deutsche Arbeiter Partei

i ZAPAMIĘTEJ SOBIE KRETYNIE :
          nie jestem ani nazistą, ani nacjonalistą !
          Nie oskarżaj nigdy ludzi w ten sposób, jak to robisz, bo dostaniesz kiedyś tak
          w dupę, że pożałujesz.
          Ja zwyczajnie jestem cynicznym konserwatystą, ktry nie cierpi nawiedzonych
          szczeniaków.

• Gość: PC_Maniac Do Michała IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 20:25
            Jeśli nie jesteś macjonalistą, to przepraszam, ale nie dla tego, że straszysz
            mnie Twoimi bassebalowymi (bzdurnymi pogróżkami), ale dla tego, że staram się
            być kulturalny.
            Ale niestety z Twoich postów wcale nie wynika ironia, lecz właśnie nacjonalizm.
            Po prostu naucz się pisać sarkastycznie, to inni nie będą mieli wątpliwości co
            w swoich poglądach prezentujesz.

PC
            • Gość: Michał Nacjonalizm ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 20:29
              Z których postów wynika nacjonalizm ?
              Udowodnij to !
              Nie przypinaj "łatki" ludziom.
              Pisałem o Czeczenii cynicznie, bo prawda jest wredna.
            • Gość: Michał Nacjonalizm ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 20:30
              Udowodnij to !
            • Gość: Michał Re: Do Michała IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 20:32
              Udowodnij to !
          • Gość: Patyk Re: PC_Maniac to super-idiota, a do tego nie zna IP: cache1:* 02.11.02, 20:38
            A ty tam 5-ta kolumno na ruskich się szykujesz w bielsku ?
            Hitler zdechł już DAWNO
        • Gość: +++Ignorant O głupocie maniaca Nazizm to socjalizm! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.11.02, 20:17

> Gość portalu: Michał napisał(a):
          >
          > > Kto to jest faszysta ?
          > > Jeżeli brać za faszystów nazistów i ich sojuszników, to na tym forum NIE M
          > A
          > > NIKOGO TAKIEGO.
          > > Są owszem nacjonaliści, ale są też komuniści i są też tacy jak ty idealiśc
          > i,
          > > którzy gó.no wiedzą o swiecie !
          >
          >
          > Nazi(czyli: nazizm) po przetłumaczeniu z niemieckiego to właśnie nacjonalizm
          > (geniuszu).

Sława!

nazizm: skrót pochodzi od Nationalsozialismus, a więc socjalizmu z lekkim
          zabarwieniem narodowym...

A posttepactwu przetłumaczę jeszcze inny skrót NSDAP: Nazinal Sozialstische
          Deustche Arbeiters Partiei: Narodowo-socjalistyczna Robotnicza Partia Niemiec

Zatem widać tu większą zbieżność ideową z PPR, PPS,PZPR, SLD, UP niż z ruchem
          narodowym, gdyż prawdziwy socjalizm jest zawsze antysocjalistyczny...

I niech w końcu posttępaki zrozumieją iż jest to na wskroś lewicowe
          ugrupowanie...

Inną cechą charakterystyczną dla nazizmu był ateizm i antychrześcijańskość, już
          szczególnie antykatolicyzm...

Zatem reczywiście wielu jest na tym forum nazistów i są to te wszystkie helgi,
          perły, kochanki i cała reszta lewicowej hołoty...

Pozdrawiam!

Ignorant
          +++
          • Gość: PC_Maniac Nazizm i forum IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 20:34
            Nasism, to rzeczywiście narodowy socjalizm, ale nonsensem jest mówić Z "LEKKIM
            ZABARWIENIEM NARODOWYM", gdyż nazizm miał lekkie zabarwienie socjalistyczne, a
            właśnie olbrzymie NARODOWE. Czego przykładem jest właśnie rasizm, antysemityzm
            i ARYJSKOŚĆ, które stawiane były ponad ideały socjalistyczne.

W wielu dyskusjach na tym forum właśnie rasizm, antysemityzm i wrogość do
            wszystkiego co niepolskie jest najbardziej jaskrawa. Socjalistyczne mżonki
            także wśród tych samych dyskutantów są podnoszone. Więc brakuje jedynie do
            kompletu w ich wywodach nazywania siebie "rasą panów". Ale z buńczuczności
            wypowiedzi i braku jakiejkolwiek sensownej argumentacji swoich poglądów można
            wysnuć wniosek, że pomimo nie pisania o sobie jako o "rasie panów", takimi
            jednak się uważają.
            • Gość: Michał Co to jest "mżonka" PC_Maniacu ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 20:46
              Wszyscy są bardzo ciekawi, co to takiego !

A co do twojego postu to :
              1. Włazisz jako nowy na forum i zaczynasz atakować innych nie mając pojęcia co
              to za ludzie.
              2. Część atakowanych rzekomych faszystów robi sobie jaja, część to
              prowokatorzy, a reszta to żadni faszyści tylko prawica
              3. Chcesz WPROWADZIĆ zapewne cenzurę i to ty jesteś w takim razie faszystą i
              komunistą, bo oni byli za cenzurą. I w ten prosty sposób ja mogę ciebie nazwać
              faszystą.
              4. Polemizuj z POGLĄDAMI, a nie z forumowiczami jako osobami, tym bardziej, że
              wielu z nich używa róznych nicków.
              5. Naucz się polskiej ortografii, bo ludzie są wredni
              • Gość: PC_Maniac Co to jest 'mżonka' Michale ? IP: *.smrw.lodz.pl / 172.16.1.* 02.11.02, 21:03
                Odpowiadam: błąd ortograficzny, który zrobiłem.
                Czy gdziekolwiek wypowiadałem się na temat cenzury? Udowodnij mi to, bo kłapać
                ozorem każdu może, ale o fakty niestety trudniej.
                Owszem na tymże forum jestem od niedawna, ale pocieszę Cię przy takiej kulturze
                dyskusji jaka tu panuje długo na nim miejsca nie zagrzeję. Więc ciesz się, że
                zostawię pole do popisu takim pieniaczom jak Ty Michał.
                • Gość: Michał Aż się popłakałem ! Jakiś ty biedny ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 21:23
                  Przypomnij sobie jak rzucałeś na mnie chamskie bluzgi w innym wątku.
                  Obłudy i manii wielkości to ci nie brakuje.
                  Nie rób z siebie świętego i jedynego sprawiedliwego !
    • =kapral= Re: Czemu na tym forum jest tylu Faszystów? 02.11.02, 17:59
      Nie wiem, czy można ich nazwać faszystami, ale to inna sprawa.

Jeśli chodzi Ci o tych, których ja też mam na myśli, to sądzę, że upodobali sobie to Forum właśnie ze względu na super-hiper humanistyczny, tolerancyjny i politycznie poprawny profil GW.

Jak to mówią -
    • balzer Re: Czemu na tym forum jest tylu Faszystów? 02.11.02, 18:13
      Aż tylu ich nie ma, ale cały szlam zbiera sie tutaj.
      Zmieniaja nicki tworzac wrażenie że jest ich wiecej, ale to tylko pozory.
    • Gość: Legia14/88 Pytanie:Czemu na tym forum jest tyle Śmieci? IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 18:14
      Bo tylko 18 potrafił sprzątać.
    • lady_hawk Re: Czemu na tym forum jest tylu Faszystów? 02.11.02, 19:40

> Kiedy przeglądam (i czasami piszę) różne fora, nsuwa mi się jedno
      > spostrzeżenie. Wszyscy nacjonaliści, faszyści, antysemici, rasiści jakby się
      > sprzysięgli żeby jedynie tutaj zamieszczać swoje chore spostrzeżenia,
      > pomówienia, czy manifesty.
      >
      > Oświećcie mnie, czy aż tylu faszystów jest w tym kraju, czy upodobali sobie
      > właśnie to forum? Czy może w domach dla psychicznie chorych założyli
      > internet, ale udostępnili im jedynie adres tego forum?
      >
      > Oczywiście moje spostrzeżenia nie odnoszą się do wszystkich. Powiem nawet, że
      > tych normalnych jest większość, ale Ci dewiaci niestety są strasznie
      > produktywni.
      >
      > PC

Nie dosc, ze sa, to jeszcze maja czelnosc domagania sie przeprosin, kiedy im
      sie to wytknie.
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka