Dodaj do ulubionych

Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 23:05
Kurwa ! Co tu się na tym forum
dzieje ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
??????????????????????????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 06.11.02, 23:12
      Gość portalu: Michał napisał(a):

> Kurwa ! Co tu się na tym forum
      > dzieje ???????????????????????????????????????????????????????????????????????
      > ??????????????????????????????????????????????
      No wlasnie. Same znaki zapytania.
      • Gość: V.C. Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 23:19
        Jak to co ?

Hanys Lockhhed rządzi wink
      • alfalfa Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 23:22
        Ja myślę (do inn(ych)ego wątk(a)ówsmile Imagine, że jako stary forumowicz, większy
        luz pownienes włączyć. Wyciszyć, olać, poczekać... Przecież to normalkasmile
        pzdr.
        • Gość: Imagine Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 06.11.02, 23:24
          alfalfa napisał:

> Ja myślę (do inn(ych)ego wątk(a)ówsmile Imagine, że jako stary forumowicz,
          większy
          >
          > luz pownienes włączyć. Wyciszyć, olać, poczekać... Przecież to normalkasmile
          > pzdr.
          Nie moge, krew sie burzy, oczy na wierzch wylaza, reka szabli wymacuje ...
          gore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • alfalfa Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 23:28
            Faktsmile))! To ci upierdliwiec...smile Trzeba odpowiedzieć ofensywą wątkową!
            Zdeptać, zmiażdżyć! smile
            pozdrwiamsmile
            • hitler23 Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.02, 00:42
              ...exactly crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka