Gość: Michał IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 23:05 Kurwa ! Co tu się na tym forum dzieje ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 06.11.02, 23:12 Gość portalu: Michał napisał(a): > Kurwa ! Co tu się na tym forum > dzieje ??????????????????????????????????????????????????????????????????????? > ?????????????????????????????????????????????? No wlasnie. Same znaki zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 23:19 Jak to co ? Hanys Lockhhed rządzi Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 23:22 Ja myślę (do inn(ych)ego wątk(a)ów Imagine, że jako stary forumowicz, większy luz pownienes włączyć. Wyciszyć, olać, poczekać... Przecież to normalka pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.unl.edu 06.11.02, 23:24 alfalfa napisał: > Ja myślę (do inn(ych)ego wątk(a)ów Imagine, że jako stary forumowicz, większy > > luz pownienes włączyć. Wyciszyć, olać, poczekać... Przecież to normalka > pzdr. Nie moge, krew sie burzy, oczy na wierzch wylaza, reka szabli wymacuje ... gore !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.11.02, 23:28 Fakt))! To ci upierdliwiec... Trzeba odpowiedzieć ofensywą wątkową! Zdeptać, zmiażdżyć! pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
hitler23 Re: Dom wariatów !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.02, 00:42 ...exactly Odpowiedz Link Zgłoś