Dodaj do ulubionych

I co wy na to milosnicy przestepcow?

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 16.11.02, 11:25
Polecam uważną lekturę. Nie będziemy mieli normalnej Europy i normalnej
Polski bez kary smierci. Koniec kropka.

Ian Brady and Myra Hindley murdered four children during 1963 and 1964 and
buried their bodies on Saddleworth Moor, near Manchester in northern England.

Lesley Ann Downey, 10, John Kilbride, 12, Keith Bennett, 12, and Pauline
Reade, 16, were all sexually assaulted before their deaths at the hands of
the couple.
Proszę przeczytać:

news.bbc.co.uk/1/hi/uk/659266.stm
I jeszcze to:

news.bbc.co.uk/1/hi/england/2483015.stm
Obserwuj wątek
    • Gość: salmotrutta Re: I co wy na to milosnicy przestepcow? IP: *.telstraclear.net 16.11.02, 11:28
      ...milowac bedziesz nieprzyjacioly swoje jak powiada Pismo...
      • Gość: ktos Re: I co wy na to milosnicy przestepcow? IP: *.pl 16.11.02, 11:53
        Gość portalu: salmotrutta napisał(a):

> ...milowac bedziesz nieprzyjacioly swoje jak powiada Pismo...

To nie sa zadne "nieprzyjacioly" tylko zbrodnicze potwory. Takie bestie trzeba
        likwidowac. A Pismo mowi o ludziach.
    • pan_pndzelek Re: I co wy na to milosnicy przestepcow? 16.11.02, 15:21
      Już o tym parę dni temu pisałem, posttempaki już gardłują, że nawet dożywocie
      jest "niehumanitarną" karą.

U źródeł tej wręcz niemoralnej dyskusji tkwi fundamentalne kłamstwo przyjęte
      niestety za posttempacki dogmat i wraz ze zwycięstwami "postępu" wprowadzone w
      życie, że KARA MUSI BYĆ HUMANITARNA.

A ja zapytam krótko: A DLACZEGO???
      • Gość: AdamM Jestem coraz bardziej zaskoczony IP: *.icpnet.pl 16.11.02, 15:29
        Po serii twoich postow z roznymi bluzgami pojawila sie seria tak rozsądna, ze
        az nie do wiary. Przyznaję, ze najbardziej bliskie staly mi sie twoje uwagi po
        tym jak przeczytalem, ze zdecydowanie potępiasz aborcję. Niestety zyjemy w
        zdziwaczalym spoleczenstwie, ktore gotowe jest chronić zwyrodnialca bardziej
        niż jego ofiarę; bardziej niż niewinne nienarodzone dzieci. Nie ma pieniedzy na
        samotne matki, nnie ma na lepszą opiekę w Domach Pomocy Samotnych matek, na
        lepszy system adopcji. Sa za to pieniądze na kryminalistow i ich
        resocjalizacje.

Pozdrawiam serdecznie
        • pan_pndzelek Re: Jestem coraz bardziej zaskoczony 16.11.02, 15:41
          Wobec rozsądnie postawionego problemu (nawet jeśli z nim się nie zgadzam)
          staram się przedstawić swoje poglądy. Na napastliwe i bezmyślnie nienawistne
          wpisy mam odpowiedź w języku tychże piszących. Jest jedna osoba, z którą nie
          staram się w ogóle dyskutować (to niejaki JewHater) ale na niego mam lepszy
          sposób, który realizuję, po prostu zrobię mu kuku.

Jeśli idzie o moje poglądy to dodam, że są to poglądy które mam nie tyle
          wpojone co nabyte drogą obserwacji i analizowania życia, tym silniej gotów
          jestem ich bronić. Choć akurat rozwijanie opieki socjalnej to nie jest pogląd,
          z którym się zgadzam, to co do aborcji (tfu, nawet nie lubię tego słowa bo ono
          spłyca i "oswaja" stosunek emocjonalny do tego zjawiska a przecież to po prostu
          jest MORDERSTWO DZIECKA!) pogląd mam jednoznaczny. Jaki - wiadomo.

Pozdrawiam.
          • Gość: AdamM Opieka spoleczna IP: *.icpnet.pl 16.11.02, 15:47
            Upraszczając rzeklbym, iz jest opieka spoleczna, ktora moze degenerować (jak
            np. rozdawane na prawo i lewo kuroniówki w latach 90-tych na poczatku) i takiej
            się sprzeciwiam, ale jest taka, w której chodzi o prztrwanie wartosciowych
            osob. Matka z dzieckiem malym jest prawie bez szans na przetrwanie o wlasnych
            silach (nie mowię oczywiscie o matce lat 35 pani notariusz np. z Warszawy - to
            oczywiscie odrebna kwestia). Mówię o zwyklych kobietach, często bardzo
            biednych, ktore mogą potrzebować pomocy. One i ich dzieci. Takiej pomocy nie
            wolno odmawiać.

Pozdrawiam
            • pan_pndzelek Re: Opieka spoleczna 16.11.02, 15:59
              Tak tylko, że niestety najpowszechniejszym zjawiskiem np. w warmińsko-
              mazurskiem są rodziny wielodzietne gdzie kalendarz zdarzeń rodzinnych jest
              następujący: narodziny 2 dzieci potem utrata pracy i rozpoczęcie pobierania
              zasiłku następnie narodziny kolejnych siedmiorga dzieci. Przecież to zgroza...

To zgroza wywołana właśnie demoralizacją socjalem. Kiedy "niedobry" Reagan
              zrobił bardzo mocne cięcia w rozbuchanym do nieprzytomności przez demokratów
              socjalu to okazało się, że "nagle" 60% samotnych matek zaczęło sobie radzić i
              zostało "zresocjalizowane". Dla pozostałych stworzono wówczas nowy system
              pomocy.

U nas socjal jest rozdzielany jak leci, mało tego każdy niemal polityk od lewej
              do prawej (z wyjątkiem UPR) ma usta skażone socjalistycznym bełkotem. Intencje
              tych polityków są dla mnie jasne, za pieniądze podatników (czyt. moje) chcą
              sobie zafundować elektorat. Tyle, że jest to zwyczajnie po ludzku niemoralne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka