Gość: SAM IP: 12.45.92.* 25.11.02, 20:10 NAPRAWDE REKOMENDUJE - SA PRZEPYSZNE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyk7 Chyba tylko ty 25.11.02, 20:20 Chyba tylko ty, bo nikt inny ich nie czyta. No może poza zwierzchnikami Woja z Mossadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Chyba tylko ty IP: 12.45.92.* 25.11.02, 20:37 bzyk7 napisał: > Chyba tylko ty, bo nikt inny ich nie czyta. > No może poza zwierzchnikami Woja z Mossadu. bzyk7 czyli arabski materac ?? wojo pisze naprawde wspaniale posty,jesli tego nie widzisz to jestes oslepiony arabska propaganda IZRAEL ZWYCIEZY Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: Chyba tylko ty 25.11.02, 21:02 ja czytam i czasem mu nawet odpisuje co by mu smutno nie bylo a on we mnie materacami rzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
bzyk7 Re: Chyba tylko ty 26.11.02, 15:51 _sorciere napisała: > ja czytam i czasem mu nawet odpisuje co by mu smutno nie bylo a on we mnie > materacami rzuca. Aż ci sie dziwię... Taki mezalians forumowy? Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow Re: Chyba tylko ty - sorciere 26.11.02, 16:06 Dont worry ! sorciere ! Tu as une situation qui ressemble ma situation parfois. Il dit matelas ? Nous pouvons le dire parfois aussi! Mais ce n'est pas une bonne chose pour les dames. N'est ce pas? Ok ? Alors nous allons nous taire! Odpowiedz Link Zgłoś