Gość: AdamM IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 10.12.02, 17:38 malo Cie czytalem wczesniej, ale Ty mądra i zyczliwa ludziom wydajesz się być. To mile. Tyle. ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kunce Re: Do Kunce IP: *.chello.pl 10.12.02, 17:41 dziękuję (cała staję w pąsach) a teraz się zacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni zaczyna sie___________ja tez ja tez ja tez! 10.12.02, 17:48 ja tez tak uwazam to pisalem ja nurni Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Uwaga! - bo od pąsów blisko do dąsów:))) 10.12.02, 17:50 nie dopisać się wręcz nie wypada. pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: zaczyna sie___________ja tez ja tez ja tez! IP: *.chello.pl 10.12.02, 17:51 w tym duchu niech sie zaczyna i nie kończy ) moja próżność syci sie pomału... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni no to mamy problem 10.12.02, 17:56 Gość portalu: kunce napisał(a): > w tym duchu niech sie zaczyna i nie kończy ) > > moja próżność syci sie pomału... przywiazalem sie do jednego nicka takie forumowe dziwactwo ale niech pomysle... Odpowiedz Link Zgłoś
nurni2 ja tez uwazam ze Kunce jest super 10.12.02, 17:58 ech stare czasy wild2 tyu2 itd postanowilem nie czekac Odpowiedz Link Zgłoś
nurmi zgadzam sie z przedmowcami!!!! 10.12.02, 18:04 niestety to koniec do swojego pierwszego nicka zgubilem haslo pozdrawiam nurni ps. zdechla ryba powiedzial co czy nabral wody w usta? jak to ryba zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: zgadzam sie z przedmowcami!!!! 10.12.02, 18:07 nurmi napisał: > niestety to koniec > do swojego pierwszego nicka zgubilem haslo > > pozdrawiam > nurni > > ps. > zdechla ryba powiedzial co czy nabral wody w usta? > jak to ryba zreszta No to juz chyba trzeci nick panie NURMI???Co za duzo to niezdrowo.Albo i czwarty bo na kraju raz zlapalam pana Nurmii. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: zgadzam sie z przedmowcami!!!! 10.12.02, 18:17 _sorciere napisała: > No to juz chyba trzeci nick panie NURMI???Co za duzo to niezdrowo.Albo i > czwarty bo na kraju raz zlapalam pana Nurmii. wyszukiwarka milczy na ten temat nie pisze ani na kraju ani u zsypka nurmi to amigosan edo oaza horowicz a ostatnio shanti kiedy zaczal pisac jako nurmi bezwstydnie zajalem to konto nurni ps bym zapomnial niech zyje Kunce! Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: zgadzam sie z przedmowcami!!!! 10.12.02, 18:23 nurni napisał: > _sorciere napisała: > > > No to juz chyba trzeci nick panie NURMI???Co za duzo to niezdrowo.Albo i > > czwarty bo na kraju raz zlapalam pana Nurmii. > > wyszukiwarka milczy na ten temat > nie pisze ani na kraju ani u zsypka > www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=3860428&a=3860428&v=2 Pomylila misie literka to byl nurnii > nurmi to amigosan edo oaza horowicz a ostatnio shanti > kiedy zaczal pisac jako nurmi bezwstydnie zajalem to konto > > nurni > > ps > bym zapomnial > niech zyje Kunce! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: zgadzam sie z przedmowcami!!!! 10.12.02, 18:34 _sorciere napisała: > Pomylila misie literka to byl nurnii to nie lon! szczecin jakis a amigus stuka z japan konto _nurni zajal na 100% Limaczek jeden dzien tylko dokuczal a nvrni tez Limaczek tyle ze tylko na 90% nurni ps niech zyje niech zyje! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Nurni, przez klonowanie??? 10.12.02, 18:06 To nie fair, a poza tym rozcieńczasz smak swojego (mocno ewentualnego) sukcesu. A może potęgujesz? Z klonami nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce ach, gdyby tak pewiem Euromir IP: *.chello.pl 10.12.02, 18:12 no własnie, gdyby tak pewien Euromir zechciał rzucic okiem na ten wątek... sukcesy towarzystkie Panny Kunki zawsze Go cieszyły. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Do Kunce 10.12.02, 20:04 Ta lista nickow, co sie wpisali na mnie napewno sie nie skonczy!!! sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Także do Kunce IP: *.acn.waw.pl 11.12.02, 01:30 sceptyk napisał: > Ta lista nickow, co sie wpisali na mnie napewno sie nie skonczy!!! > > sc-k Niech raz zgodze się ze Sceptykiem. ) Niech żyje Kunce !!! Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: Do Kunce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 01:36 sceptyk napisał: > Ta lista nickow, co sie wpisali na mnie napewno sie nie skonczy!!! > > sc-k I owszem, nie konczy sie. Wiwat Kunce - opoka zdrowego rozsadku na F. tym! Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EUROMIR Re: Do Kunce IP: *.cm-upc.chello.se 11.12.02, 04:59 Najdrozsza Panno Kunko, juz jestem (w miare wolny). Naturalnie gratuluje sukcesow towarzyskich. Poniewaz egzystencja F. mocno zagrozona samobojczym atakiem Stadka Rozhulanych Byczkow, bylem ratowac stodolke i sianko na zime. Dlatego Cie tylko zaniedbalem.Widzisz - dobro publiczne...Jako obywatel przykladny musisz mnie zrozumiec. Vivat panna Kunce !!! Caluje Twoje raczki: Euromir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Panie Adamie zapraszam do baru, tloczno tu jakos/n IP: *.wroclaw.tpsa.pl 11.12.02, 07:54 Odpowiedz Link Zgłoś
pauline_kaczanow ja wykleta forumowiczka tez tak uwazam jak Adam M 11.12.02, 10:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce acj, jak przyjemnie IP: *.chello.pl 11.12.02, 14:54 dzięki, Drodzy Moi, że kazde miłe słowo. Dzieki za bukiety, czekoladki, ognie bangalskie, okolicznościowe adresy i laurki. W barze, dzieki obecności drogiega Pana #-a, zabawa była najlepsza. Ale i na pokojach zrobiło się symaptycznie, gdy tylko minęła nie sztywna (coż, nie da sie tego uniknąć) część ofiacjalna. I do tego narzeczony sie odnalazł (chlip, chlip) Szczególnie ucieszyli mnie goście zagraniczni (Aniu, Sceptyku - taki kawał drogi...) ale i krajanie nieraz długo brnęli saniami przez zaspy, by stuknąc sie w miłym gronie kielichami. Chć burza huczy wkoło nas... nic to. Najwazniejsze, że wilcy nas nie zjedli. Do nastepnego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: acj, jak przyjemnie 11.12.02, 15:19 Te ognie bengalskie to chyba ty puszczasz, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Do Kunce IP: *.hispeed.ch 11.12.02, 23:13 Nie czytałem Cię za dużo, ale jeżeli inni tak mówią - to też się dołączę. A propos pyndzla: Jak jest w salonie za dużo gości, to jednak ktoś p..dnie. Odpowiedz Link Zgłoś