aquaneta 01.04.06, 03:32 Dojechaliśmy! Wysiadka! wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/koniecportalu.htm I co? Nie jest Wam smutno? Aquaneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Pożegnanie ....... :) 01.04.06, 08:52 68.org.pl/pmwiki.php/Humor/KoniecPortalu ) Odpowiedz Link Zgłoś
danutki Re: Pożegnanie ....... :) 01.04.06, 11:01 aquaneta napisała: > > Dojechaliśmy! Wysiadka! > > > <a href="wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/koniecportalu.htm" > > I co? Nie jest Wam smutno? > > > Aquaneta raczej nudnawo, bo tak się złożyło, że jako 1000złotowa wcześniejsza emerytka już bym nie naciągała mojego pracodawcy na napisanie pilnego postu w godzinach przeznaczonych na pracę, której już dla mnie nie było. czy było warto? sławni ludzie mowią w takich chwilach, że "oceni ich historia". a cóż ja mam powiedzieć? historyczny pyłek? historyczne ziarnko piasku? przyznam się do jednego grzechu dziedziczenia w historii. przeniosłam na następne pokolenie idee dekalogu. z jakim skutkiem? Ci , którzy obecnie na nas z góry patrzą widzą i wiedzą. ja nie wiem i nie wiem czy zobaczę Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Pożegnanie ....... :) 01.04.06, 23:13 danutki napisała: > aquaneta napisała: > > > > > Dojechaliśmy! Wysiadka! > > > > > > <a href="<a href="wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/koniecportalu.htm"" target="_blank">wiadomosci.gazeta.pl/aliasy/koniecportalu.htm"</a> > > > > I co? Nie jest Wam smutno? > > > > > > Aquaneta > > raczej nudnawo, bo tak się złożyło, że jako 1000złotowa wcześniejsza emerytka No tak zatrzymałaś się na przystanku z napisem EMERYTURA i co dalej? Chciałoby sie jechac dalej, ale na co to 1000 zł wystarczy? Chyba "na waciki", jak to mówił Kaśka Figura w Killerze , a żyć trzeba > sławni ludzie mowią w takich chwilach, że "oceni ich historia". > a cóż ja mam powiedzieć? > historyczny pyłek? > historyczne ziarnko piasku? Saharę też tworzą pyłki i ziarnka piasku i popatrz, jaka ona jest piękna ale i groźna .... > przyznam się do jednego grzechu dziedziczenia w historii. > przeniosłam na następne pokolenie idee dekalogu. > z jakim skutkiem? sama wcześniej napisałas "oceni /.../ historia". > Ci , którzy obecnie na nas z góry patrzą widzą i wiedzą. > ja nie wiem i nie wiem czy zobaczę Nie wiem jaka jest głęboka Twoja wiara. Powinnaś wierzyć, że i Ty zobaczysz. owca_czarna Odpowiedz Link Zgłoś