Dodaj do ulubionych

O co, kurna, chodzi z tymi Zydami?

IP: 213.123.188.74, 62.7.249.* 15.03.01, 12:56
Czemu sie tak Panstwo podniecaja tematem Zydow? Czy ktokolwiek z Panstwa
kiedykolwiek spotkal/romawial/dotknal Zyda? A kto to jest Zyd? Jak to
zdefiniowac? Prosze Panstwa, nie kazdy Amerykanin to grubas, nie kazdy Polak to
zlodziej i pijak, nie kazdy Zyd to morderca syna pana boga. Sa ludzie zli i
dobrzy ale nie jest to uwarunkowane tym, jakiej sa religii, narodowosci czy jak
pachna... Mysle, ze bardzie bylo by to uprzyczynowane ich stopniem
inteligencji, poziomem wiedzy, moralnoscia i charakterem, a nie paszportem. Ja
mam w domu trzy paszporty a i tak zona mi mowi ze mi z buzi smierdzi,
niezaleznie ktorego wlasnie uzywam.

Obserwuj wątek
    • Gość: kris Re: O co, kurna, chodzi z tymi Zydami? IP: *.ze.tarnow.pl 15.03.01, 14:32
      spoko !
      najsampierw ONI, a potem wezmiemy sie za rudych, pryszczatych...
      • Gość: łatka Re: O co, kurna, chodzi z tymi Zydami? IP: *.biogeo.uw.edu.pl 15.03.01, 19:53
        Gość portalu: kris napisał(a):

> spoko !
        > najsampierw ONI, a potem wezmiemy sie za rudych, pryszczatych...

A potem cyklistów.
        • Gość: Grzes Re: O co, kurna, chodzi z tymi Zydami? IP: *.crm.es 16.03.01, 11:52
          > > spoko !
          > > najsampierw ONI, a potem wezmiemy sie za rudych, pryszczatych...
          >
          > A potem cyklistów.

Ale przedtem masonow, pedalow i Belgow!
          • Gość: kris Re: O co, kurna, chodzi z tymi Zydami? IP: *.ze.tarnow.pl 16.03.01, 11:58
            Gość portalu: Grzes napisał(a):

> > > spoko !
            > > > najsampierw ONI, a potem wezmiemy sie za rudych, pryszczatych...
            > >
            > > A potem cyklistów.
            >
            > Ale przedtem masonow, pedalow i Belgow!

O co, kurna, chodzi z tymi Belgami?
            • Gość: Grzes Belgowie IP: *.crm.es 16.03.01, 12:00
              Nie lubia nas! Dranie!!!
              • Gość: danka Re: Belgowie IP: *.clmba1.mo.home.com 16.03.01, 12:40
                a na koncu zostaniemy sami , spojrzymy w lustro i..to przeciez my nie lubilismy
                siebie...

• Gość: Bynio W morde i nożem IP: 212.160.135.* 16.03.01, 13:05
                  kogo? a wszystko jedno
    • Gość: luzer Thanks, Jews! Polish catholics love you !!! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.03.01, 12:40
      Interesujacy jest zwlaszcza zarzut o zabicie Chrystusa. Przeciez po to On
      przyszedl na ten lez padol, zeby ktos go zabil. Gdyby nikt go nie chcial zabic,
      musialby popelnic samobojstwo, a nie moglby, bo to grzech. I co? Caly plan
      odkupienia naszych grzechów na nic i, gdyby nie Zydzi, to dzisiaj rodzina
      radiamaryja spiewalaby psalmy na grillu u Lucypera, bez wzgledu na to jak
      pobozni chcieliby byc. Uwazam, ze juz teraz powinni zaczac zbiorke pieniedzy
      (to im zawsze swietnie wychodzi)na budowe pomnika symbolicznego Zyda -
      dobroczyncy wszystkich prawdziwych Polakow-katolikow.
      • Gość: Grzes Romani ent domus IP: *.crm.es 16.03.01, 12:57
        Jezusa skazal rzymski namiesnik Pilat i ukrzyzowali rzymscy zolnieze. Takze
        przed masonami mozeby tak paru Wlochom dop...
    • Gość: viri jakos trzeba odreagowac na ich zbrodnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.01, 12:51
      w tvp zyd przedstawiany jest jako strasznie zciemiezony czlowiek
      a ja Wam mowie, ze Zyd - to bogaty sk..., ktory przyjechal z usa do palestyny,
      zrobil tam wielka borute, wybil tysiace arabow i zyje sobie jak krol na
      nieswojej ziemi

zyd to okupant, morderca... widzialem arabskie wsie bez wody i kanalizacji
      (nie zyczylbym mieszkac w takich warunkach nikomu chyba, ze zydom) - kilkaset
      metrow obok za plotem osiedla zydowskie, rowno skoszona trawa podlewana
      codziennie woda, ktora w tym rejonie jest cenna jak zloto... pytalem, dlaczego
      sie nie podlaczycie pod kanalizacje zydowska - w koncu to niedaleko.
      Odpowiadano mi, ze nie raz zwracali sie z taka prosba, ale zawsze odmawiano.
      Dzialo sie to niedaleko Betlejem - na terenie autonomii...

trawa cenniejsza niz ludzkie zycie ?

• Gość: funio Re: jakos trzeba odreagowac na ich zbrodnie IP: *.opole.dialup.inetia.pl 16.03.01, 13:05
        Arabowie cierpia za to, ze wybili nam w czasie wypraw krzyzowych tysiace
        dobrych chrzescijan i zbezczescili grob Panski. Nie mowiac juz o tym, ze
        wymislili te durne cyfry i teraz musimy sie uczyc matmy. Dobrae im tak!
      • Gość: kris Re: jakos trzeba odreagowac na ich zbrodnie IP: *.ze.tarnow.pl 16.03.01, 13:36
        Gość portalu: viri napisał(a):

> w tvp zyd przedstawiany jest jako strasznie zciemiezony czlowiek
        > a ja Wam mowie, ze Zyd - to bogaty sk..., ktory przyjechal z usa do palestyny,
        > zrobil tam wielka borute, wybil tysiace arabow i zyje sobie jak krol na
        > nieswojej ziemi
        >
        > zyd to okupant, morderca... widzialem arabskie wsie bez wody i kanalizacji
        > (nie zyczylbym mieszkac w takich warunkach nikomu chyba, ze zydom) - kilkaset
        > metrow obok za plotem osiedla zydowskie, rowno skoszona trawa podlewana
        > codziennie woda, ktora w tym rejonie jest cenna jak zloto... pytalem, dlaczego
        > sie nie podlaczycie pod kanalizacje zydowska - w koncu to niedaleko.
        > Odpowiadano mi, ze nie raz zwracali sie z taka prosba, ale zawsze odmawiano.
        > Dzialo sie to niedaleko Betlejem - na terenie autonomii...
        >
        > trawa cenniejsza niz ludzkie zycie ?
        >

Wszystko to prawda!
        Choc gdy tam byłes to widziales jak arabska ciezarowka wykiprowywuje kamienie
        zamiast pod budowe kanalizacji czy chociaz drogi, na kupke by prawdziwi synkowie
        (dzieci) ziemi arabskiej nie musieli szukac kamieni do obrzucania uzbrojonych po
        zeby hord syjonu.
        • Gość: viri Re: jakos trzeba odreagowac na ich zbrodnie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.01, 13:55
          tego akurat nie widzialem... widzialem kilka rzeczy, ktore moznaby bylo uznac
          za pewna forme zbrodniactwa (mam na mysli rozstrzeliwanie za wspolprace z
          zydami = tzn. za szpiegostwo) - ale ja sie tym ludziom nie dziwie... jak tu
          byli niemcy polacy zachowywali sie podobnie

co robil Hans Kloss ?
    • Gość: madry Re: O co, kurna, chodzi z tymi Zydami? IP: *.telia.com 23.03.01, 17:34
      Jak sie zwala do nas te wszystkie Araby, to od razu przestaniecie o Zydach. Dopiero zobaczycie co dostaniecie.
      Rozboj i cwaniactwo , ze nawet Polak przy tym lezy. Jak dostaniecie w leb kamieniem, to pozalujecie , ze tak na
      Zydow wygadywaliscie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka