patience 21.04.06, 00:20 terra.blox.pl/2006/04/Emigranci-Marca68-zalozyli-stowarzyszenie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaceq Że też wszyscy uparli się 21.04.06, 00:28 dzielić się ze mną informacjami. A pieniędzmi - nikt nie chce. ____ Odpowiedz Link Zgłoś
dajan.jr Re: Chcialam sie podzielic informacja 21.04.06, 00:28 www.yosh.ac.il/inet/music/Hatikva-Streisand.mp3 Hatikva – english lyrics As long as deep in the heart, The soul of a Jew yearns, And forward to the East To Zion, an eye looks Our hope will not be lost, The hope of two thousand years, To be a free nation in our land, The land of Zion and Jerusalem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wojujacy syjonizm 21.04.06, 07:37 śmieje się Bergman: > Nigdy nie mieli wątpliwości gdzie stałem, tak w Polsce przed Czerwcem 1967, > jak i po Czerwcu 67, i jak i w czasie, i po Marcu 68..... Nie ma miejsca na ziemi dla filosemitow antysyjonistow. Swiat milosnikow czystych rozwiazan jak Noc Krysztalowa. Ty Patience tez uwielbiasz "czerwiec 1967'? Wybacz, ze obrazam Twoje uczucia religijne piszac "czerwiec" z malej litery. > upowszechnianie znaczenia antytotalitarnego ruchu polskiej młodzieży 1968 > roku dla współczesnej demokracji w Polsce, Europie i na świecie, oraz > przekazywanie tradycji umiłowania wolności przyszłym pokoleniom". Serdecznie Patience dziekuje za te slowa odciecia sie od roli rodzicow Komandosow w moskiewskim zniewoleniu Polski. Prawda zawsze zwyciezy? Gewalt, bija Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Chcialam sie podzielic informacja 21.04.06, 13:41 Zwracam uwage na pewna niescislosc informacji. Otoz nie "emigranci Marca68", a tylko niektorzy z nich, a ty, choc w Stowarzyszeniu68 sie panoszysz, w marcu 68 albo cie jeszcze nie bylo na swiecie, albo bylas tylko reklamowka pampersow. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Chcialam sie podzielic informacja 21.04.06, 13:56 Zgadza sie, i co do niektorych i szczegolnie co do pampersow. So what? Moje pampersy to moj biznes, i wcale mi nie przeszkodzily posadzic cie na osla lawke. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Chcialam sie podzielic informacja 21.04.06, 14:24 patience napisała: > Zgadza sie, i co do niektorych i szczegolnie co do pampersow. So what? Moje > pampersy to moj biznes, i wcale mi nie przeszkodzily posadzic cie na osla lawke > . > Mala poprawka. Nie ty mnie posadzilas na osla lawke, a ja sie wypisalem ze Stowarzyszenia, czy, prawde powiedziawszy, Towarzyszenia. Megalomania to nie jedyna cecha, po ktorej cie mozna rozpoznac. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to sie az tak rzuca w oczy? 21.04.06, 14:29 pozarski napisał: > Megalomania to nie jedyna cecha, po ktorej cie mozna rozpoznac. A myslalem, ze to moja slodka tajemnica. A to widze nie tylko ja? Swoja droga skad takie zamilowania ze stadium pampersow? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: to sie az tak rzuca w oczy? 21.04.06, 14:34 W moim Metuzalemowym wieku nic innego mi nie pozostaje.Pozdrowienia. Pozarski Odpowiedz Link Zgłoś
patience No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:05 Blizniacy. Jak czytam jednego, to mi sie wydaje ze drugi pisal. Wart Pac Palaca i odwrotnie. PS. A ty pozarski sie wypisales dopiero po posadzeniu na osla. Bylam pierwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:07 patience napisała: > Blizniacy. Jak czytam jednego, to mi sie wydaje ze drugi pisal. Wart Pac Palaca > i odwrotnie. > > PS. A ty pozarski sie wypisales dopiero po posadzeniu na osla. Bylam pierwsza. Jak juz wspomnialem: MEGALOMANKA Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:11 Jesli liczysz ze kiedykolwiek otrzymasz przeprosiny za Osla Lawke to sie mylisz. Trzydniowka ci sie slusznie nalezala za niemerytoryczne ataki personalne ponizej pasa. Tutaj tez by cie posadzili na osla. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nie ze mna takie numery Brunhildo 21.04.06, 15:19 patience napisała: > Jesli liczysz ze kiedykolwiek otrzymasz przeprosiny za Osla Lawke to sie > mylisz TeBe lub spolka zabanowali mnie dla uczczenia smierci patrona pokolenia JP II. Nie zamierzam ich przeprosic za swoje wyobrazenia jak mieli nawalone w portkach. Przeprosin nie wymagam. Kiedys bedzie powtorka z Wandei to sie odkuje. Moze w 16tym wcieleniu. Ale zawsze. Nadzieja jest matka glupich. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nie ze mna te numery Bruner 21.04.06, 15:24 Uprzejmie ci przypominam ze w cywilizowanym swiecie poki nieboszczyka nie pochowaja, ludzie sie na ogol hamuja z uwagami pod jego adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Nie ze mna te numery Bruner 21.04.06, 15:36 Nic podobnego. Tylko w swiecie propagandowej iluzji, a i to przede wszystkim za Bugiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 pouczenia ciotki rezydentki 21.04.06, 15:36 patience napisała: > Uprzejmie ci przypominam ze w cywilizowanym swiecie poki nieboszczyka nie > pochowaja, ludzie sie na ogol hamuja z uwagami pod jego adresem. Ja sie spytalem Hasza na czym polegala wielkosc tego chorego, ktory lezal zywy w lozku. Pamiec mnie nie myli, ze Twoja uwaga wspaniale pasuje do zachowania sie mediow. Czyzbys nie zauwazyla tego natloku uwag co do jeszcze nie zmarlego? A moze po prostu sa uwagi sluszne i niesluszne? Zgodnie z ksiega zalecen cenzorskiech. Czy tez zasady obowiazuja niektorych wybiorczo? Jak to w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:24 patience napisała: > Jesli liczysz ze kiedykolwiek otrzymasz przeprosiny za Osla Lawke to sie mylisz > . > Trzydniowka ci sie slusznie nalezala za niemerytoryczne ataki personalne ponize > j > pasa. Tutaj tez by cie posadzili na osla. Jak juz przenieslismy hatikve do forum to powiem jedynie, ze moj wklad w dyskusje byl jak najbardziej merytoryczny. Ty nie znasz Szmendryka (jak nazywam LeoLK), ja go znam, a w kazdym razie znalem kiedys dobrze. Tez sie z tej znajomosci wypisalem. Jesli cos bylo ponizej pasa to ta jego pieczatka z izraelskiego banku, ktora do dzis wisi w waszej czerwonej (nie tylko barwa loga) Tykwie.Pozar Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:40 Nie przecze, nie znam. Ale forum nie jest do zalatwiania takich spraw, po prostu dlatego, ze w internecie sie nic nikomu nie da udowodnic. Jeden mowi jedno, drugi drugie, i nic z tego nie wynika. Mogles napisac prywatnego majla i w nim stawiac dowolne zarzuty, a tak w jakiej sytuacji postawiles ludzi ktorzy to czytaja? Jedni nie znali Ciebie, inni nie znali Jego. A mnie postawiles w sytuacji bez wyjscia. Poza tym osla lawka nie jest az takim strasznym miejscem, sama tutaj pare razy na niej siedzialam i jakos zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 na Mysiej bylo calkiem wygodnie 21.04.06, 15:46 patience napisała: > Poza tym osla lawka nie jest az takim strasznym miejscem, Wiem Towarzyszko, ze stolowka byla taka jak w duzym domu obok a zaopatrzenie w Konsumach bylo godne Waszego trudu Towarzyszko. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:49 Mnie jednak nie odpowiada cala formula stowarzyszenia.Po prostu uwazam, ze jest niekoszerna. Ja osobiscie nie chce walczyc o ludzkie prawa gdziekolwiek sa naruszane, czy cos w tym sensie. Jesli o cos walczyc (ale w moim wieku, kiedy mnie lupie w kosciach?) to o sprawiedliwosc. Dlatego na przyklad rozumiem zlosc Rycha7, ktoremu marzec sie kojarzy nie z walka o sprawiedliwosc, ani o ludzkie prawa, a o cos zupelnie innego. Ze na internecie sie niczego nie udowodni? Moze. Mnie sie wydaje, ze ci co Szmendryka znaja, pochwala; ci co nie znaja, moze poznaja. Poczytaj, zamiast ulotek z marca68, Karla Krausa, a zobaczysz, ze wszystko jest mozliwe.pozarski Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 15:57 a prawa czlowieka to nie sprawiedliwosc? A jak sie oblizujesz na widok panienek to ci juz nie lupie w kosciach? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: No i sie spikneli bracia duchowi 21.04.06, 16:00 Nie, sprawiedliwosc to odpowiedzialnosc wobec prawa; prawa ludzkie to slowaslowaslowa. Ja na widok panienek sie nie oblizuje, tylko serce zaczyna mi nawalac i jak najszybciej musze do domu po nitrogliceryne. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 unikam organizacji i zamknietych for 21.04.06, 15:15 patience napisała: > sie wypisales dopiero po posadzeniu na osla. Bylam pierwsza. Jak pieknie wyjasnilas moja niechec do wszelakiego stowarzyszania sie. Skad mi sie bierze to, ze wole nie sluchac az takiej glupoty: "Bylam pierwsza". Czy Towarzyszka Mlodsza Cenzorka wie? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: unikam organizacji i zamknietych for 21.04.06, 15:17 Niby co mam wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 cytuje 21.04.06, 15:24 patience napisała: > Niby co mam wiedziec? > > Skad mi sie bierze to, ze wole nie ... ? Tak sobie Towarzyszka Mlodsza Cenzorka cenila swa posade i misje przed 1968? A tu moczarowcy oddzielili ryj od koryta. Gewalt, bija naszych. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zapytajcie sie Towarzyszko w IPN 21.04.06, 15:43 patience napisała: > Cenie sobie. A nie powinnam? Moze w IPN Towarzyszce wyjasnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: cytuje 21.04.06, 15:33 Moze nie od razu blizniacy, ale cos mi mowi, ze w miare normalni.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
patience O rany 21.04.06, 15:50 Jeden jest trudny do zniesienia a co dopiero dwoch. Odczepcie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
drf pozarski 21.04.06, 22:10 macie tutaj link www.pc-feliks.net/ zamiast pisac anonimowo do szeregowego wykladowcy z Jaewle ...cale towarzystwo czeka na wasze wyjasnienia )) obiektywnie_subiektywnie pozdrowienia z Arteku Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 przecudowne wyznanie wiary 22.04.06, 08:39 drf napisał: > pozdrowienia z Arteku "Wygnancy" w Arteku bywali. Ci ktorzy pozostali spedzali wakacje na podworku. Przewspaniale opisales tamta rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: pozarski 22.04.06, 15:15 drf napisał: > macie tutaj link www.pc-feliks.net/ zamiast pisac anonimowo do > szeregowego wykladowcy z Jaewle ...cale towarzystwo czeka na wasze wyjasnienia > )) > obiektywnie_subiektywnie > pozdrowienia z Arteku Myslalem, ze dyskusja zamknieta, a tu sie okazuje, ze lewa reka prawej reki, zapewne zgrzytajac zebami, doklada swoje 5 groszy.Prosze bardzo, bajty cierpliwe!pozarski Odpowiedz Link Zgłoś