Gość: siedem IP: 213.216.66.* 11.01.03, 17:19 "wprost" jest ponoc żurnalem prawicowo-liberalnym. to dlaczemu tow. stolzman czy tow. prem. Myller [dwa razy] byli ludźmi roku tej szmaty? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: f Re: jak to jest IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 17:24 Defekt genetyczny!Ewolucja czytaj (....)enzymatycznie poprawi! Czy szef Wprosta to nie były komunista?Aż boję się o tym mówić gdyż za chwilę zglebi mnie niejaki Bari lub Scan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: jak to jest IP: 213.216.66.* 11.01.03, 17:28 Gość portalu: f napisał(a): > chwilę zglebi mnie niejaki Bari lub Scan!\ oraz dokuciński [czołowy przedstawiciel prawdziwej prawicy] 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG ano tak to jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.01.03, 17:24 że Kwaśniewski i Miller będą tworzyli nową prawicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem takie czasy! IP: 213.216.66.* 11.01.03, 17:31 prawdziwego chleba tez juz nie kupisz. nawet za 20 pln jabys chciał. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: jak to jest 11.01.03, 17:37 bo to obiektywny miesięcznik jest a naczelny ceni sobie posiadanie paszporu w szufladzie (własnej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: jak to jest IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 17:40 Ale kiedyś łamał charaktery ludzi- gdy ci błagali o paszporty! Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Kładę to na karb łykendowego zmęczenia 11.01.03, 18:01 Twego - Siedem (zawsze Cię chciałem o to zapytać - grzechów głównych?). Przecież na końcu swego postu odpowiadasz na pytanie, jakie zadałeś na początku. Czy szmata może ocierać pot utrudzenia "wadzom" z innych czół, niż czoła wybrane? Szmaciane liberalstwo i prawicostwo. pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Kładę to na karb łykendowego zmęczenia IP: 213.216.66.* 11.01.03, 18:12 karlin napisał: > Twego - Siedem (zawsze Cię chciałem o to zapytać - grzechów głównych?). tak. bingo. > Przecież na końcu swego postu odpowiadasz na pytanie, jakie zadałeś na początku > . > > Czy szmata może ocierać pot utrudzenia "wadzom" z innych czół, niż czoła > wybrane? > > Szmaciane liberalstwo i prawicostwo. nie bo; lewy kolega stwierdził że przerzuca sie na "politykę" bo "wprost" jest za prawicowe to ja sie zapytuje zapytuje sie tez dlatemu, że po tym co St. Tym powiedział o Myllerze [na rozdaniu w telewizorze] słabo mi sie zrobiło 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kładę to na karb łykendowego zmęczenia IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:18 Satyra Stasia Tyma jest wybiórcza tak jak pseudosatyra Jacka Fedorowicza! Tak jak w Wprost nie dotyka się błaznów polityki i biznesmenów w znaczeniu zwykłych złodzieji... Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Kładę to na karb (może) różnicy wieku 11.01.03, 18:33 Bo mnie po raz pierwszy zrobiło się słabo po tym, co powiedział (napisał)Tym, jeszcze w latach siedemdziesiątych. W następnej dekadzie, podobnie jak w latach 90-tych, rozważałem stosowanie jego felietonistyki w charakterze środka przeczyszczającego. Odwiodła mnie od tego eksplozywna skuteczność. "Wprost" powstał i reprezentował (reprezentuje?) młodych wilczków byłej Partii Nieboszczki(?). Dla nich "prawicą" była ta ręka co bierze, a "lewicą" ta z której komiśniak z marmoladą z buraków wypada. "Polityka" to śmietnik postpartyjnej ćwierćinteligencji, która za "prawicę" miała Puławy, a za "lewicę" Natolin. pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Kładę to na karb (może) różnicy wieku IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.01.03, 18:43 Słusznie!poproszę o ocenę następnego dużurnego prześmiewcę stanu wojennego a potem niemowę po 89 roku niejakiego Jacka Fedorowicza.... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Siódemki 11.01.03, 21:18 Witaj Siedem! Nie wiem,czy Ty z choroby tak,czy ze zwykłego kpiarstwa? Od kiedy to "wprosta" uważasz Waść za prawicowe piśmidło? Dzieki za dobry żart na dobranoc,hehehehe! pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Siódemki 12.01.03, 11:33 nie biorę "wprost" do ręki (tylko bez wulgaryzmów proszę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: do Siódemki IP: 213.216.66.* 12.01.03, 16:06 d_nutka napisała: > nie biorę "wprost" do ręki > (tylko bez wulgaryzmów proszę) od czasów gołej pupy na kominie zanim otworze twoj post najpierw z nabozna mina sie żegnam. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 12.01.03, 11:55 Nutka,szczerze mówiąc,udał Ci się niedzielny humor,dobre,hehehe! hej! Odpowiedz Link Zgłoś