Gość: Basia IP: 1.5.* / 192.168.2.* 26.01.03, 14:11 podobno Balcerowicz z dniem 1 lutego ma odejść (weszłam na forum anglojęzyczne DAVOS) cos mu, zaproponowali, wiecie coś więcej na ten temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gandalph Re: Balcerowicz odchodzi 26.01.03, 15:47 Gość portalu: Basia napisał(a): > podobno Balcerowicz z dniem 1 lutego ma odejść (weszłam na forum > anglojęzyczne DAVOS) cos mu, zaproponowali, wiecie coś więcej na ten temat ??? No to módl się, dziecko, żeby jednak został! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Wyprzedawaj zlotowki, bo beda sianem IP: *.rdu.bellsouth.net 26.01.03, 16:38 Nikomu innemu nie zawierza w sprawie utrzymania wartosci waluty RP. Wycofaja kapital i bedzie Argentyna w tydzien czasu. Mysl o tym czego chcesz. Gość portalu: Basia napisał(a): > podobno Balcerowicz z dniem 1 lutego ma odejść (weszłam na forum > anglojęzyczne DAVOS) cos mu, zaproponowali, wiecie coś więcej na ten temat ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEF Re: Wyprzedawaj zlotowki, bo beda sianem IP: *.icpnet.pl 26.01.03, 17:13 abc, złotówka to Balcerowicz, nie ma co Odpowiedz Link Zgłoś