Gość: Basia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 17:09 Przeczytajcie jego i jemu podobnych szyderstwa z ludzi zapalajacych znicze po spaleniu sie kosmonautow. Karol. Sledzilam Twoj watek. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Admin nie zmieni. Scierwo o rozmiarze XXL !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.03, 18:37 Telefon znajomego z wiadomoscia, ze rozbila sie Columbia. Jak czesto zapominamy, ze poznawanie otaczajacego nas swiata, poznawanie nowych, nieznanych nam dotad terenow wiaze sie z tak olbrzymim ryzykiem. Astronauci to ostatni juz pionerzy, bo przeciez na Ziemi wszystko juz odkrylismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Admin nie zmieni. Scierwo o rozmiarze XXL ! IP: *.upc.chello.be 05.02.03, 15:43 Gość portalu: Basia napisał(a): > Telefon znajomego z wiadomoscia, ze rozbila sie Columbia. Jak czesto > zapominamy, ze poznawanie otaczajacego nas swiata, poznawanie nowych, > nieznanych nam dotad terenow wiaze sie z tak olbrzymim ryzykiem. Astronauci to > ostatni juz pionerzy, bo przeciez na Ziemi wszystko juz odkrylismy. Znow pewnie podpadne.Ale pal szesc. Wyobraz sobie,ze ostatnio w Antwerpii mial miejsce tragiczny wypadek,rodzice zostawili dwojke dzieci bez opieki,dwa i cztery latka.Dzieci wypadly przez okno,z szostego pietra.Do dzis budze sie bo sni mi sie ciagle ,te otwarte okno i powiewajaca firanka. No i pomysl tez o rodzinach tych,mlodych ludzi ,ktorzy zgineli w lawinie.Czy dla nich wieksza tragedia bedzie smierc kosmonautow?Jak myslisz Basiu? I jeszcze jedno co mi sie nasunelo tu na forum.Otoz Mosze w dwoch watkach podal krotki zyciorys kosmonauty izraelskiego i dopisal "Czesc Jego Pamieci" a co z pozostalymi szescioma spytalam ,odpowiedzi nie bylo.Czyjas smierc jest tragedia przede wszystkim dla tych co zostaja dla rodzin,rodziny kosmonautow maja wsparcie z calego swiata,inne rodziny musza sie borykac same,jak chocby te ,ktorych dzieci zginely w ostatnim trzesieniu ziemi we Wloszech. Mnie najbardziej przejmuje ,boli smierc dzieci,czy ja jestem scierwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Admin tego nie zmieni. Scierwo o rozmiarze X IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 19:40 Gość portalu: Basia napisał(a): > Przeczytajcie jego i jemu podobnych szyderstwa z ludzi zapalajacych znicze po s > paleniu sie kosmonautow. To były szyderstwa raczej z obłudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLO Scierwo o rozmiarze X i warchol IP: *.nhq.hrdc-drhc.gc.ca 04.02.03, 20:11 Masz Basia Racje - to podlosc, wstyd.... Co mnie tu bardzo "bawi" jest to ze ta cala ostatnia wrogosc do USA przyszla o przyjaciol z Europy zachodniej. My tylko wszystko podlapujemy. To jest teraz modne. Tylko my zawsze do limitu. Tak samo jak podlapalismy powiedzonka od tych wrogich nam Jankesow. Co to kurwa jest?: Nicki - Nick names - IMIE Geje - Gays - PEDAL, CIOTA.... Dansflora - Dance floor - PARKIET O, i jeszcze moja ulubiona Establiszment - Establishment. Polak potrafi ale zawsze za kims. CO wam kurwa Polszczyzny zabraklo? A wiec, jak ich tak bardzo nienawidzicie ze nawet ludzka smiercia se nogi wytrzecie, to sie nie starajcie TAK KURWA bardzo byc jak oni. Raz tylko raz, badzmy orginalni. XXL, warchol i inni do kogo sie tu BASIA wypowiada, pluje wam w twarz. By the way, XXL as a symbol also comes from what you hate so much. Kij wam wszystkim w... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong te, kanuk IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 20:15 przeczytaj sobie post xxl, potem pollaka i byc moze ci dojdzie o co chodzi i tak na marginesie angielski /jak i sama nazwa wskazuje/ nie jest made in USA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: te, kanuk IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.02.03, 20:21 Gość portalu: Blong napisał(a): > nie jest made in USA Muszę się przyznać, że jednak wolę USA niż tzw. Europę, czy jak ją teraz zwą... jakoś junia... Tylko to fiksowanie jest drażniące. Przykra sprawa - tragedia - ale życie pozostałych ludzi jest tyle samo warte co tych kosmonautów (zaś morderców, pedofili i gwałcicieli nie wliczam, oni wybrali śmierć). Ktoś nie zapali znicza przy większej katastrofie, zaś zrobi to bo zginęli Amerykanie. Odpowiedz Link Zgłoś