Dodaj do ulubionych

PRZESŁUCHANIE MICHNIKA

08.02.03, 14:12
słucham wprogramie 3 przesłuchania Michnika przed Komisją śledczą.
Najbardziej podobało mmi siępytanie posła Lewandowskiego, dlaczego Michnik
jako redaktor Naczelny włączał się w sprawi biznesowe. To pokazuje jak SLD
traktuje korupcję - jako biznes.Tacy ludzie mają czelność przesłuchiwać takich
ludzi jakMichnik
Obserwuj wątek
    • Gość: maciejlewanski@wp. Re: PRZESŁUCHANIE MICHNIKA IP: *.acn.waw.pl 08.02.03, 16:27

Czytam sobie te interesujące opinie atakujące Adama Michnika,Colinna Powella
      Georga.W.Busha i co ja widzę w podpisie:Bombała,Dupała,Alter Michnik,RG1 ..
      Oto sfora kundelków atakuje jak umie......
      Panowie !!! Proszę z imienia i nazwiska lub przynajmniej 'Alter Michnik.Będę pod
      prokuraturą 10. lutego o 12.00 " .Wtedy Wasze szczere wynurzenia bedą miały
      smak i charakter.
      Niech uje Polska chłopa/anonima/ i zywicela !
      Maciej Lewański

• Gość: PEDROTTO1@WP.PL Re: PRZESŁUCHANIE MICHNIKA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 16:51
      jESTEM PEŁEN PODZIWU DLA REDAKTORA MICHNIKA ZA ,CIERPLIWOŚĆ I OPANOWANIE W
      TRAKCIE PRZESŁUCHANIA W KOMISJI SEJMOWEJ.WYSTĄPIENIE POSŁA SAMOOBRONY STAWIA
      POD ZNAKIEM ZAPYTANIA SENS ISTNIENIA SEJMU.RODACY ZAAPELUJMY PRZY NASTĘPNYCH WY-
      BORACH,ABY KAŻDY Z KANDYDATÓW PRZEDSTAWIAŁ WYNIKI BADAŃ NA ILORAŻ INTELIGENCJI
      I PODAWAŁ DO PUBLICZNEJ WIADOMOŚCI-MOŻE WTEDY DOCZEKAMY SIĘ PRAWDZIWYCH
      PARLAMETARZYSTÓW !!!!!
    • frolix Re: PRZESŁUCHANIE MICHNIKA 08.02.03, 17:51
      er1 napisała:
      > słucham wprogramie 3 przesłuchania Michnika przed Komisją śledczą.
      > Najbardziej podobało mmi siępytanie posła Lewandowskiego, dlaczego Michnik
      > jako redaktor Naczelny włączał się w sprawi biznesowe. To pokazuje jak SLD
      > traktuje korupcję - jako biznes.

O ile pamiętam, Michnik stwierdził, że poprzednie próby przekupienia Agory
      omawiano z jej szefostwem, a nie z nim, bo on nie jest od biznesu. Lewandowski
      zapytał, dlaczego więc Michnik zgodził się rozmawiać z Rywinem, bo przecież to
      też był biznes.

flx
      • hugus1 Re: PRZESŁUCHANIE MICHNIKA 08.02.03, 20:18
        Myślę, że każdy kto oglądał transmisję i ma troszkę rozumku zrozumiał,
        że "gigant", Adam Michnik, wystąpił w bardzo dla niego niezręcznej roli -
        prowokatora. Zrealizował tym samym ewentualną prowokację policyjną, która i
        tak miec miejsca nie mogła , chociążby ze względu na to, iż propozycja Rywina
        w "pale" sie nie mieści, a jednak padła. Fakt, czy to ma wymiar biznesowy czy
        nie, jest tutaj najmniej istotny, więc pytanie posła Lewandowskiego, było z
        gatunku, trzeba zapytać a nuż się zdenerwuje i coś "chlapnie". A tak nawiasem
        mówiąc, czy my nie jesteśmy świadkami odkrywania tego, co wydawałoby się już w
        Polsce nie istnieje, w postaci A. Michnika odkrywamy bowiem, że stwór pod
        tytułem klasa polityczna jednak w śladowych ilościach przetrwał i może to jest
        największa wartość tego, że obrady komisji są transmitowane na żywo. Mnie
        napawa to wszystko maleńką nutką optymizmu. Jeszce chyba doszczętnie nie
        zdziadzieliśmy w tej naszej ukochanej Polsce.
    • Gość: Gilmour Re: PRZESŁUCHANIE MICHNIKA IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 21:45
      Mnie nasuwa się parę myśli, skojarzeń. Pierwsze to takie, że to już nie jest
      sprawa Rywina, ale sprawa Michnika. Komuś bardzo zależy na osłabieniu pozycji
      Pana Adama - głównym wątkiem stało się to dlaczego Michnik publikował aferę tak
      poźno, a nie któż jest z władz w nią uwikłany. To w końcu jest absurd.
      To duże upośledzenie umysłowe znakomitej większości lewej strony sceny
      politycznej, która nie widzi, że dla Pana Adama dawno podziały polityczno -
      światopoglądowe w ocenie człowieka (jako takiego) się skończyły. I nie potrafi
      tego docenić, obracając po prostu całą sprawę tak, by jej twarz szczerzyłą zęby
      na GW.
      Nic bardziej okrutnie nonsensownego, niż to, że Michnik mógł maczać w tym
      palce, układając z Panią Rapaczyńską plan, wg którego - Agora miała zrobić
      jakiś biznes.
      Także, Panie Adamie, cierpliwości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka