Gość: Imagine IP: *.unl.edu 18.02.03, 23:42 Przybywaj tu do mnie i jakas strategie wymyslim. Wody ognistej ci u mnie nie brak a i squaw sie jakas znajdzie. Ratuj nasza Polske ksiaze !!! Wodz Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfalfa Re: Luka, wez sie za tych federastow 19.02.03, 00:20 Wodzu (fuhrerze? nie... to Luki tekst, nie będę mu podbierał pomysłu) nie przesadź z tą "ognistą", może raczej jaką fajkę pokoju? Wszak siedząc za Wielką Wodą możesz z dystansem naturalnym spoglądać na nic nie znaczacy półwysep? Twój wyznawca, A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Luka, wez sie za tych federastow IP: *.unl.edu 19.02.03, 15:14 alfalfa napisał: > Wodzu (fuhrerze? nie... to Luki tekst, nie będę mu podbierał pomysłu) nie > przesadź z tą "ognistą", może raczej jaką fajkę pokoju? Wszak siedząc za Wielką > > Wodą możesz z dystansem naturalnym spoglądać na nic nie znaczacy półwysep? > > Twój wyznawca, > A. Poklony przyjeto. Hej, wojownicy dzielni, wytoczyc no tam trochu ognistej, a sprawiac mi sie szybko. I tytuniu z bizonim lajnem wymieszac troche. Wodz Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Biere sie, nie? 19.02.03, 07:17 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Przybywaj tu do mnie i jakas strategie wymyslim. Wody ognistej ci u mnie > nie brak a i squaw sie jakas znajdzie. Ratuj nasza Polske ksiaze !!! > Wodz Imagine. Wodzu Imadżin! Oczywiście, przybywam! I od razu otwieram szafę i mówię do rzeczy: co pijemy i czy przystojne te skwaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Biere sie, nie? IP: *.unl.edu 19.02.03, 15:23 xiazeluka napisał: > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Przybywaj tu do mnie i jakas strategie wymyslim. Wody ognistej ci u mnie > > nie brak a i squaw sie jakas znajdzie. Ratuj nasza Polske ksiaze !!! > > Wodz Imagine. > > Wodzu Imadżin! > Oczywiście, przybywam! > I od razu otwieram szafę i mówię do rzeczy: co pijemy i czy przystojne te skwaw > ? Nie tyle co pijemy, tylko ILE. Odpowiadam: DUZO. A podwiki tutaj Mosci Luko jak te rzepy, pod niebo ci tak wielkie, a jedna w szszegolnosci dla Wasci chodowana, uhhhhhh, gdyby nie te stare kosci !!! Przybywaj tedy i nad losem Jewropy, w cieniu mego TIPI bedziem debatowac. Na razie HOWK !!!! Spadam walnac jednego z moim ksiegowym plemiennym o imieniu Buchal Terry. Na gazie. Wodz, Jego Swietojebliwosc, Ihahaha Magine. Odpowiedz Link Zgłoś