Gość: siedem IP: 213.216.66.* 20.02.03, 13:48 a zauwazyles ze jak piszesz to zaraz sie †††intrygant pojawia albo jakieś zyxy. czy oni łażą za tobą, nie dają ci spokoju czy jak to jest. powiedz slowo a zrobie z nimi porzadek 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pachwina_kaczanow to jak IP: 213.216.66.* 20.02.03, 14:25 odpowiesz jak ci pomoc, skarbie? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga 20.02.03, 14:35 Gość portalu: siedem napisał(a): > a zauwazyles ze jak piszesz to zaraz sie †††intrygant pojawia > albo jakieś > zyxy. czy oni łażą za tobą, nie dają ci spokoju czy jak to jest. powiedz > slowo a zrobie z nimi porzadek > > 5040 > Z Intrygantem piwo pilam. Kocham piwo. Intrygant mi gleboko zaimponowal, bo zna najlepszego barmana w miescie i sa nawet po imieniu. To jest COS! Z piwem to jest tak, ze wypic to kazdy potrafi. Ale jak ktos jest smakosz to w moich oczach jest wielki czlowiek. Jestem mu dozgonnie wdzieczna, bo sie od tego barmana nauczylam robic piwo w 2 kolorach, a nawet juz zdazylam komus ta umiejetnoscia sama zaimponowac! A zyxy to nie zauwazylam? Moze i lazi, ale chyba nie za mna? Intrygant zreszta tez za mna nie lazi, bo po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: helga IP: 213.216.66.* 20.02.03, 14:39 zwroc uwage ze intrygant sie nie starzeje od 5 lat, jest ciagle w to samo ubrany, ma ten sam zapach, ten sam usmiech, ta sama gazete... on żyje w twojej glowie! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Siódemki 20.02.03, 14:43 Witam. Siódemka, Ty to masz nosa, hehehe! Ten zapach?) Ciekawe jak się Helutka nazwie, bo nicka straci? pozdrawiam hej! Ps. do Helgi Helga, masz już cosik na myśli? A do tego "pyfka" dawali oscypka? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: do Siódemki 20.02.03, 14:54 bykk napisał: > Witam. > Siódemka, Ty to masz nosa, hehehe! Ten zapach?) > Ciekawe jak się Helutka nazwie, bo nicka straci? > pozdrawiam > hej! > Ps. do Helgi > Helga, masz już cosik na myśli? > A do tego "pyfka" dawali oscypka? > hej! Nicka tracic nie zamierzam. Nie kapuje tez za bardzo dlaczego siodemka tak sobie dokladnie Ignoranta wyobraza i dlaczego mnie probuje za jezyk ciagnac. Heheee. Nic z tego, siodemko. Jak sie chcesz dowiedziec jak Ignorant wyglada, to sie jego pytaj. Nie mam zamiaru plotkowac, ani o Ignorancie, ani o kimkolwiek. Bykku, nie dawali oscypka, ale i tak bylo dobre. Barman rzeczywiscie mnie olsnil. Nawet nie wiedzialam, ze takie piwne drinki mozna robic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba _helcia IP: 213.17.161.* 20.02.03, 14:59 > Nicka tracic nie zamierzam. www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=4671147 "Znaki takie jak ".","-","_" nie moga wystepować na poczatku ani końcu loginu. Kropka w loginie moze wystapić tylko jeden raz. Do dnia 30 marca obslugiwane beda konta zaczynajace sie znakiem "_"." Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Ozesz ty! 20.02.03, 15:04 Gość portalu: Galba napisał(a): > > Nicka tracic nie zamierzam. > > <a href="www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=299&w=4671147"t > arget="_blank">www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html? f=299&w=4671147</a > > > "Znaki takie jak ".","-","_" nie moga wystepować na poczatku ani końcu > loginu. Kropka w loginie moze wystapić tylko jeden raz. > Do dnia 30 marca obslugiwane beda konta zaczynajace sie znakiem "_"." > Dziekuje za info, w ogole tego nie zauwazylam. No co za lobuzy(( Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: helga 20.02.03, 14:48 Gość portalu: siedem napisał(a): > zwroc uwage ze intrygant sie nie starzeje od 5 lat, jest ciagle w to samo > ubrany, ma ten sam zapach, ten sam usmiech, ta sama gazete... > > on żyje w twojej glowie! > > 5040 Heheee Znasz Intryganta od 5 lat? I to tak dokladnie, ze nawet wiesz jakie gazety czyta? Chyba raczej to w twojej glowie zyje)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karlin do siedem 20.02.03, 14:59 może ci się przydać: terrarium.com.pl/slimakwinniczek.php zwróć uwagę zwłaszcza na zastosowanie tzw. strzałki miłosnej pozdr k Odpowiedz Link Zgłoś
ms_helga ok. mozna powiedziec, ze nic nie stracilam 20.02.03, 15:13 nawet kreseczke udalo mi sie zachowac. ale admini poszaleli kompletnie, tlumy ludzi beda za nimi latac z forami prywatnymi i skrzynkami e-mail. PS. Galba, dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Proszę bardzo IP: 213.17.161.* 20.02.03, 15:33 > PS. Galba, dzieki za info. Nie ma za co. Sojusznicy (Ty) sojuszników (Izrael) naszych sojuszników (USA) są naszymi (ja) sojusznikami (znowu ty). G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem helga - komunikat końcowy IP: 213.216.66.* 21.02.03, 08:20 widzisz, bo ja chcaiłem tylko powiedzieć, że to co robisz jest złe i nieestetyczne. złe ponieważ do przedstawienia swojego stanowiska nie potrzeba multitożsamości, występowanie pod wieloma imionami jest też niesportowe. co do estetyki tylko jedno zdanie napisze. sceptyk czy bykk zaufali ci, może nawet czują sie dzentelmenami-bardziej pomagajac tobie, jakiez bedzie ich zdumienie i niesmak gdy zobacza twoje prawdziwe, włochate dupsko po tym jak znudzi sie tobie to drug queen helglut. co do pogladów nalezy się pięknie roznic. ja uwazam ze izrael nie zwyciezy, ty uwazasz ze zwycięży, że czosnek bedzie rósł na dwa metry nawet pod kołem podbiegunowym, ludzie beda usmiechnieci a wielki szaron urodził się pod górą synaj, mc donaldy beda sprzedawac tylko kosher "Big Maca [czerstwa] 1,39USD". porzuć bota ignorana. pamietaj ze jak juz sie wcielasz w swojego nibyprzeciwnika to mysisz mysle, modlic i przeklinac tak jak on. porzadny człowiek nigdy nie napisze ****** z duzej litery. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: helga - komunikat końcowy________________:) 21.02.03, 17:37 Gość portalu: siedem napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nurni-ego! 21.02.03, 17:52 Tylko jedno pytanko Nurni, czemu to piszesz, że nie wiesz? Pisała/pisał? Masz jakieś wątpliwości? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: lekcje Nurni! 21.02.03, 18:20 Nurni, lekcje, to odrabiaj sam, lub weź korepytora, ja za stary jestem! hej! Odpowiedz Link Zgłoś